kkasiiiar Posted November 20, 2011 Posted November 20, 2011 Jesli potrzeba moge zrobic banerek :) Quote
Vilena Posted November 20, 2011 Author Posted November 20, 2011 kkasiiiar napisał(a):Jesli potrzeba moge zrobic banerek :) Jeśli masz czas to bardzo chętnie skorzystam :) Quote
Figanna Posted November 20, 2011 Posted November 20, 2011 vileno-nie, nie spokojnie:) nie odebralam jako aluzji:) Quote
kkasiiiar Posted November 20, 2011 Posted November 20, 2011 to moje poczatki w banerkach moze lepiej poczekac na " fachowca" ;) Quote
Igiełka Posted November 20, 2011 Posted November 20, 2011 kkasiiiar napisał(a): to moje poczatki w banerkach moze lepiej poczekac na " fachowca" ;) zapewniam że liczy się dobra wola zrobienia :) przesyłam ciepłe myśli dla dalmatynki i maluszka :loveu: Quote
Vilena Posted November 20, 2011 Author Posted November 20, 2011 kkasiiiar napisał(a):to moje poczatki w banerkach moze lepiej poczekac na " fachowca" ;) Dziękuję Kkasiiiar! :) Quote
Cassi_ Posted November 20, 2011 Posted November 20, 2011 Dziękuję za zaproszenie :) zapisuje sobie sunie i maluszka. Quote
paros Posted November 20, 2011 Posted November 20, 2011 jestem na zaproszenie Vileny, bidulka, uśpiono jej dzieci :-( chyba lepsza sterylka aborcyjna, a maluszek przynajmniej ma mamusię :loveu: poproszę nr konta na PW Quote
Bärbel Odermatt-Maehler Posted November 20, 2011 Posted November 20, 2011 Ja chce pomoc Kini.Prosze o informacje o numerze konta. Quote
Vilena Posted November 20, 2011 Author Posted November 20, 2011 Cassi_ napisał(a):Dziękuję za zaproszenie :) zapisuje sobie sunie i maluszka. Cieszę się, że jesteś, dziękuję :) paros napisał(a):jestem na zaproszenie Vileny, bidulka, uśpiono jej dzieci :-( chyba lepsza sterylka aborcyjna, a maluszek przynajmniej ma mamusię :loveu: poproszę nr konta na PW Witaj :) Pewnie, że sterylka aborcyjna lepsza, ale kto miał za to zapłacić... nawet nie wiemy czy ona rodziła w schronisku, czy trafiła tam ze szczeniakami. Ciężko rozmawiało się z dyrektorem :roll: Nr.konta poleciał :loveu: Quote
Vilena Posted November 20, 2011 Author Posted November 20, 2011 Bärbel Odermatt-Maehler napisał(a):Ja chce pomoc Kini.Prosze o informacje o numerze konta. Czyżby nadeszła pomoc dla Kini? :multi: :loveu: :multi: Quote
Bärbel Odermatt-Maehler Posted November 20, 2011 Posted November 20, 2011 Tak jest.Prosze mi powiedziec gdzie jest Kini i czy ma DT.Czy byla juz u lekarza jezeli nie to prosze z nia isc ja przejme rachunek za weta.Do tego poprosze o ten specjalny cod do przelewow z zagranicy on nazywa sie SWIF. Quote
Vilena Posted November 20, 2011 Author Posted November 20, 2011 Bärbel Odermatt-Maehler napisał(a):Tak jest.Prosze mi powiedziec gdzie jest Kini i czy ma DT.Czy byla juz u lekarza jezeli nie to prosze z nia isc ja przejme rachunek za weta.Do tego poprosze o ten specjalny cod do przelewow z zagranicy on nazywa sie SWIF. Tak oczywiście Kinia była już u weterynarza w Warszawie z Magdą - swoją opiekunką z DT. Tam mamy otwarty rachunek na nasze dalmatyńczyki, poprosiłam już o fakturę za wizytę Kini, jutro, najdalej pojutrze powinna być. Nie chce mi się wierzyć w to co tu czytam! Dziękuję!!! :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Vilena Posted November 20, 2011 Author Posted November 20, 2011 agrazka napisał(a):Ja też dziękuję :) Witaj Grażynka u Kini i Juniora! :) Quote
kkasiiiar Posted November 21, 2011 Posted November 21, 2011 Banerek od profesjonalisty już zamówiłam :) Quote
Vilena Posted November 21, 2011 Author Posted November 21, 2011 kkasiiiar napisał(a):Banerek od profesjonalisty już zamówiłam :) Dziękuję! :) Quote
Vilena Posted November 21, 2011 Author Posted November 21, 2011 ewajanka napisał(a):Pozwolicie, że zapiszę sobie;) Witam i dziękuję za przybycie :) Quote
Lili8522 Posted November 21, 2011 Posted November 21, 2011 Cześć Kochana, dziękuję za zaproszenie! Na razie nie wiem jak mogę pomóc... jestem spłukana jak mysz kościelna :oops::-( Quote
Vilena Posted November 21, 2011 Author Posted November 21, 2011 Lili8522 napisał(a):Cześć Kochana, dziękuję za zaproszenie! Na razie nie wiem jak mogę pomóc... jestem spłukana jak mysz kościelna :oops::-( Najważniejsze, że jesteś :) Quote
awede Posted November 21, 2011 Posted November 21, 2011 Igiełka napisał(a):zapewniam że liczy się dobra wola zrobienia :) przesyłam ciepłe myśli dla dalmatynki i maluszka :loveu: Ja mogę też zrobić parę banerków. Zapisuje sobie dwa biedactwa :( Quote
awede Posted November 21, 2011 Posted November 21, 2011 awede napisał(a):Ja mogę też zrobić parę banerków. Zapisuje sobie dwa biedactwa :( Jak obiecałam tak zrobiłam. Może te banerki też nie są aż tak efektowne ... ale się starałam :D Quote
Recommended Posts