Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

napisała Maaja:
" Dajcie znać czy macie ten transport do Warszawy.
BozenaG jeździ często, ale do Nadarzyna , więc jeśli ktoś mógłby go odebrać w Nadarzynie to napewno nie odmówi"-
-z Nadarzyna mogłabym czasem odebrać[pracuję na zmiany] i np. potrzymać pare godzin w Komorowie[k/Pruszkowa]-to bardzo blisko
gdyby to miało coś pomóc[dłużej raczej nie ,bo mam 4 psy]

• Replies 5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Myślę, że kilkugodzinne opóźnienie we wstawieniu zdjęć trzytygodniowych szczeniaków nie jest wielkim problemem :)

Posted

Wszystkich , którzy mają podobny avatar, proszę o podmianę na ten, bo tamten był ciut za wysoki i moderatorowi sie to nie podoba .Ten jest taki jak trzeba , ma już wstawione hiperłącze do wątku szczeniakowego. Przepraszam za kłopot.

Uwaga! Wszystkie razem banery i avatary w podpisie nie powinny przepraczać rozmiarów 500 pixeli na 100 pixeli i pojemności 60KB

Oto przykład na czym polegały błędy w moim podpisie :http://images33.fotosik.pl/26/b5c6367f5f105a25.jpg wszystko co przekracza czerwoną linię należy usunąć.:-( ( lub zmniejszyć)

Do podpisu niestety wliczają się dodane pod spodeml inki

I jeszcze skrócona wersja bannerka do wątku adpocyjnego ( dla tych którzy mają za długie podpisy) tamten jest Ok , ala mnie się np. nie mieści w tych500 pixelach!!!!

Też dodałam już hiperłącze

Posted

Kochani, czy nikt z Was nie wybiera sie od Warszawyw środę, czwartek? Kotka z Kielc czeka na transport do mnie, pod Ostrołękę! Jest wystraszona i wymaga leczenia....

Posted

Gem napisał(a):
Myślę, że kilkugodzinne opóźnienie we wstawieniu zdjęć trzytygodniowych szczeniaków nie jest wielkim problemem :)

Gem, a co Ty taki drażliwy jesteś:cool3:? Kto mówił o jakimś problemie, było to po prostu niewinne stwierdzenie faktu:razz:.

Mag.do proszę wstaw te maluszki Pini do pierwszego.
Sprawa ich adopcji jest o tyle pilna, że kobieta , u której są ma zamiar je wydać na wieś, a przecież szkoda takie śliczne maluszki po maciupeńkiej suni wydac na wieś na zmarnowanie:shake:

Posted

Różne piękne szczeniaczki czekają na domy.
A szczególnie pilna jest adopcja szczeniaczków jamniczki Tiny. One są w tej chwili na działce w budzie, a to nie jest miejsce dla takich krótkowłosych psiaków.:shake:

Posted

erka napisał(a):
Gem, a co Ty taki drażliwy jesteś:cool3:? Kto mówił o jakimś problemie, było to po prostu niewinne stwierdzenie faktu:razz:.

Nie jestem drażliwy :) Równie niewinnie wyraziłem nadzieję, że moje spóźnienie nie jest problemem ;)

Posted

Wszystkie szczeniaczki umieszczone w pierwszym poście są do adopcji!

Szczególnie pilna adopcja szczeniaczków jamniczki Tiny, bo mieszkają teraz w budzie:placz:.
Dzisiaj postaram się zrobić im jakieś lepsze fotki.

Posted

To... I ja sie dolacze......

A wiec.... dostalam telefon....
Dudzia ja nie wiem co Ci powiedziec u mnie w okolicach lotniska jest psiak szczeniak wielkosci yorka nawet moze minejszy....
Czarny.... ktosgo tak zostawil Z MISKA!

Nie wiem co mam robic wiesz ze rodzice niepozwola mi go wziast on w kazdej chcili moze wpasc pod kola a pozatym to maluch....

Erko wczesniej Ci mowilam ze kilkadni kolezanka byla tak roztrzesiona ze nie wiedziala co mpowi i sie poprawila ze ten psiak przebywa tam od dzisiejszego rana...
co nie zmienia faktu ze boje sie ze moze nocy nie przezyc.... :placz:

Posted

A co do psiaka z Maslowa to Kochana P Ewira i Erka zgodzily sie go przyjac ale kolezanka byla z latarka i stala sama miska... jakby go znalazla ma dac mi znac.
Boje sie ze gdzies do lasu ciekl.... albo co gorzej wpadl pod samochod :-( Ech...
HALBINKO dieki ci za Twoje dobre checi :loveu::loveu::loveu:

Posted

To jest Pestka. Ma ok 3 miesiące i jest na prawdę maleńka. Znaleziona pod szpitalem przez pielęgniarki idące na 7 do pracy. Trzęsła się z zimna, była też bardzo głodna. Nie wiemy, czy spędziła tam całą noc? Ponieważ następnej chyba by nie przeżyła jest na razie u mnie. Moja Żaba z trudem ją toleruje.... Rozmawiałam z Erką i Potter, mogą ja wziąć ode mnie dopiero jak im sie cokolwiek zwolni. Pestka pilnie potrzebuje domu. Dopiszę ja do wątku Gaby, który przerobie na watek morawickich psów.Zrobię jej allegro i wrzucę na anonse-to już potrafię:) Proszę o umieszczenie na pierwszej stronie i uwzględnienie w ogłoszeniach.

Posted

Szczeniorki jamniczki Tiny skończyły już 5 tygodni i sa samodzielne.
Dzisiaj byłam zrobic im fotki, Tina juz nie za bardzo chce z nimi siedzieć.Szceniorki sa przepiekne, pani Ania nazwała je Bemol i Violinek i nie sa za bardzo do siebie podobne:lol:.
To jest Bemol:p

A to Violinek:p

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...