mimiś Posted October 28, 2007 Posted October 28, 2007 napisała Maaja: " Dajcie znać czy macie ten transport do Warszawy. BozenaG jeździ często, ale do Nadarzyna , więc jeśli ktoś mógłby go odebrać w Nadarzynie to napewno nie odmówi"- -z Nadarzyna mogłabym czasem odebrać[pracuję na zmiany] i np. potrzymać pare godzin w Komorowie[k/Pruszkowa]-to bardzo blisko gdyby to miało coś pomóc[dłużej raczej nie ,bo mam 4 psy]
Gem Posted October 28, 2007 Posted October 28, 2007 Myślę, że kilkugodzinne opóźnienie we wstawieniu zdjęć trzytygodniowych szczeniaków nie jest wielkim problemem :)
eliza_sk Posted October 29, 2007 Posted October 29, 2007 Zapraszam na nowy bazarek dla psiaków Potter: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=8361391#post8361391
betel Posted October 29, 2007 Posted October 29, 2007 Wszystkich , którzy mają podobny avatar, proszę o podmianę na ten, bo tamten był ciut za wysoki i moderatorowi sie to nie podoba .Ten jest taki jak trzeba , ma już wstawione hiperłącze do wątku szczeniakowego. Przepraszam za kłopot. Uwaga! Wszystkie razem banery i avatary w podpisie nie powinny przepraczać rozmiarów 500 pixeli na 100 pixeli i pojemności 60KB Oto przykład na czym polegały błędy w moim podpisie :http://images33.fotosik.pl/26/b5c6367f5f105a25.jpg wszystko co przekracza czerwoną linię należy usunąć.:-( ( lub zmniejszyć) Do podpisu niestety wliczają się dodane pod spodeml inki I jeszcze skrócona wersja bannerka do wątku adpocyjnego ( dla tych którzy mają za długie podpisy) tamten jest Ok , ala mnie się np. nie mieści w tych500 pixelach!!!! Też dodałam już hiperłącze
ewelinka_m Posted October 29, 2007 Posted October 29, 2007 to widzę że nie tylko mnie upominano o podpis :diabloti: Miodzia mi się nie zwykle podoba, nie wierzę, że nikt o nią nie pyta :shake:
DuDziaczek Posted October 29, 2007 Posted October 29, 2007 Sliczne sa cudne a Dudzia to nie :mad: :razz:
malagos Posted October 29, 2007 Posted October 29, 2007 Kochani, czy nikt z Was nie wybiera sie od Warszawyw środę, czwartek? Kotka z Kielc czeka na transport do mnie, pod Ostrołękę! Jest wystraszona i wymaga leczenia....
Rudzia-Bianca Posted October 29, 2007 Posted October 29, 2007 piękne maluchy szukają domków, jeden śliczniejszy od drgiego az trudno uwierzyć ze nikt ich nie chce :( maleńkie mordeki sa rozczulające .
erka Posted October 29, 2007 Posted October 29, 2007 Gem napisał(a):Myślę, że kilkugodzinne opóźnienie we wstawieniu zdjęć trzytygodniowych szczeniaków nie jest wielkim problemem :) Gem, a co Ty taki drażliwy jesteś:cool3:? Kto mówił o jakimś problemie, było to po prostu niewinne stwierdzenie faktu:razz:. Mag.do proszę wstaw te maluszki Pini do pierwszego. Sprawa ich adopcji jest o tyle pilna, że kobieta , u której są ma zamiar je wydać na wieś, a przecież szkoda takie śliczne maluszki po maciupeńkiej suni wydac na wieś na zmarnowanie:shake:
erka Posted October 29, 2007 Posted October 29, 2007 Różne piękne szczeniaczki czekają na domy. A szczególnie pilna jest adopcja szczeniaczków jamniczki Tiny. One są w tej chwili na działce w budzie, a to nie jest miejsce dla takich krótkowłosych psiaków.:shake:
Gem Posted October 29, 2007 Posted October 29, 2007 erka napisał(a):Gem, a co Ty taki drażliwy jesteś:cool3:? Kto mówił o jakimś problemie, było to po prostu niewinne stwierdzenie faktu:razz:. Nie jestem drażliwy :) Równie niewinnie wyraziłem nadzieję, że moje spóźnienie nie jest problemem ;)
erka Posted October 30, 2007 Posted October 30, 2007 Wszystkie szczeniaczki umieszczone w pierwszym poście są do adopcji! Szczególnie pilna adopcja szczeniaczków jamniczki Tiny, bo mieszkają teraz w budzie:placz:. Dzisiaj postaram się zrobić im jakieś lepsze fotki.
DuDziaczek Posted October 30, 2007 Posted October 30, 2007 To... I ja sie dolacze...... A wiec.... dostalam telefon.... Dudzia ja nie wiem co Ci powiedziec u mnie w okolicach lotniska jest psiak szczeniak wielkosci yorka nawet moze minejszy.... Czarny.... ktosgo tak zostawil Z MISKA! Nie wiem co mam robic wiesz ze rodzice niepozwola mi go wziast on w kazdej chcili moze wpasc pod kola a pozatym to maluch.... Erko wczesniej Ci mowilam ze kilkadni kolezanka byla tak roztrzesiona ze nie wiedziala co mpowi i sie poprawila ze ten psiak przebywa tam od dzisiejszego rana... co nie zmienia faktu ze boje sie ze moze nocy nie przezyc.... :placz:
halbina Posted October 30, 2007 Posted October 30, 2007 gdyby to było bliżej... szczeniaka wzięłabym do siebie... a tak?... :roll: :-(:-(:-(
Fiona.22 Posted October 30, 2007 Posted October 30, 2007 Halbina jesli mozesz przyjąć malca poszukamy transportu...:cool3:
ewelinka_m Posted October 30, 2007 Posted October 30, 2007 Elwira wraz z Erką zgodziły się przyjąć maluszka z lotniska na działkę :multi::multi: widziałam też nową suczkę, przeurocza :loveu:
DuDziaczek Posted October 30, 2007 Posted October 30, 2007 A co do psiaka z Maslowa to Kochana P Ewira i Erka zgodzily sie go przyjac ale kolezanka byla z latarka i stala sama miska... jakby go znalazla ma dac mi znac. Boje sie ze gdzies do lasu ciekl.... albo co gorzej wpadl pod samochod :-( Ech... HALBINKO dieki ci za Twoje dobre checi :loveu::loveu::loveu:
czarna_zaba Posted October 30, 2007 Posted October 30, 2007 To jest Pestka. Ma ok 3 miesiące i jest na prawdę maleńka. Znaleziona pod szpitalem przez pielęgniarki idące na 7 do pracy. Trzęsła się z zimna, była też bardzo głodna. Nie wiemy, czy spędziła tam całą noc? Ponieważ następnej chyba by nie przeżyła jest na razie u mnie. Moja Żaba z trudem ją toleruje.... Rozmawiałam z Erką i Potter, mogą ja wziąć ode mnie dopiero jak im sie cokolwiek zwolni. Pestka pilnie potrzebuje domu. Dopiszę ja do wątku Gaby, który przerobie na watek morawickich psów.Zrobię jej allegro i wrzucę na anonse-to już potrafię:) Proszę o umieszczenie na pierwszej stronie i uwzględnienie w ogłoszeniach.
DuDziaczek Posted October 30, 2007 Posted October 30, 2007 Czarna zabko a moze za tego szczylka z maslowa udalobysie go umiescic:shake:... bo mojej kol sie nieudalo go znalesc :-( Nie to jest juz cos strasznego!
halbina Posted October 30, 2007 Posted October 30, 2007 a te szczeniaki jamniczki mogą już funkcjonować samodzielnie? to bym je wzięła... albo coś malutkiego... jak ta dziewczynka...
Fiona.22 Posted October 30, 2007 Posted October 30, 2007 Maluchy mają ponad 5 tygodni...jeśli sie nie mylę ale andzia69 pisze, ze 1.10 miały ok 10 dni...
DuDziaczek Posted October 30, 2007 Posted October 30, 2007 Halbinko wydaje mi sie ze moga chyba juz same ale ja ich dawno nie widzialam...
erka Posted October 30, 2007 Posted October 30, 2007 Szczeniorki jamniczki Tiny skończyły już 5 tygodni i sa samodzielne. Dzisiaj byłam zrobic im fotki, Tina juz nie za bardzo chce z nimi siedzieć.Szceniorki sa przepiekne, pani Ania nazwała je Bemol i Violinek i nie sa za bardzo do siebie podobne:lol:. To jest Bemol:p A to Violinek:p
Recommended Posts