Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Camarato ja bym bardziej poki proponowala bo z tego co wiem sawcianie przepada zadziecmi :cool3:
Ale to jest rowniez kwestia przywyczajenia :roll: Jacys ludzie kedys ja wzieli ale warczala na ich dzieco z ym ze niemiala wogole czasu sie oswoic Erko oddali ja w tym samym dniu czy na 2 dzien :-(

• Replies 5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Tak DuDziaczku , masz rację . Ja juz dzwoniłam do Camary i powiedziałam jej o tym:lol:. To właśnie do niej wysłałyście zdjęcia Poki.:p
Miejmy nadzieję,że tej dziewczynce sie spodoba nasza sunia.:razz:

Posted

Podnoszę maluszki, szczególnie Fela jest w wielkiej potrzebie, bo ona jest w tej chwili w budzie na działce, a przecież juz jest tak zimno:placz:.

Fela na tych zdjęciach jakos tak wygląda na dużą , ale to jest maciupeńka kruszyneczka.
Pomóżcie jej znaleźć dom, bo ona zamarznie w tej budzie!:placz:

Posted

Takie śliczne szczeniaczki,a nikt nie chce ciepłej wesołej małej kuleczki...

Posted

A ja dzisiaj znalazłam maciupeńkiego kotka. Wiecie, jak dzisiaj u nas było zimno, lodowaty wiatr, a ta kruszynka siedziała na parkingu przy samochodzie. Jakoś udało mi się go złapać, waży chyba z 10 dkg , chudzinka straszna i ma jedno oczko uszkodzone:placz:.
Czy dla takiego bidulka znajdzie sie wogóle jakis domek:roll::-(?
Nazwałam go Okruszek, chociaz jeszcze nie zobaczyłam, czy to chłopczyk, czy dziewczynka:eviltong:.

Posted

erka napisał(a):
Dzięki Gem, ja zupełnie nie wiem co ja z nim zrobię:shake:. Suki latają za nim, boje się ,żeby mu coś nie zrobiły.

Może pani prezes weźmie go do siebie na tymczas? ;) To chyba jedyna szansa, bo u Fiony piwnica zakociła się ze szczętem :diabloti:

Posted

Mialam jakis rok temu ktos wyrzucil ja wiem trosze wiekszego od tego i tez bialo rudego siedzial na sniegu nie moglam... zosta u mnie pare dni ale domek sie znalazl :roll:
i tak w 1 dzien to mialam sajgon moj pies chcial go zagrysc... a w 3 dniu przechodzil obok niego jakby kilka lat z nami mieszkal :loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='erka']A ja dzisiaj znalazłam maciupeńkiego kotka. Wiecie, jak dzisiaj u nas było zimno, lodowaty wiatr, a ta kruszynka siedziała na parkingu przy samochodzie. Jakoś udało mi się go złapać, waży chyba z 10 dkg , chudzinka straszna i ma jedno oczko uszkodzone:placz:.
Czy dla takiego bidulka znajdzie sie wogóle jakis domek:roll::-(?
Nazwałam go Okruszek, chociaz jeszcze nie zobaczyłam, czy to chłopczyk, czy dziewczynka:eviltong:.

Jakie mikro kociątko:(
załóżcie mu wątek na dogo by zwiększyć jego szanse!

Posted

Dobry pomysł. Erko, załóż Okruszkowi wątek na forum "Inne". Tam pisują kociarze, na pewno więcej osób go zauważy :)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...