DuDziaczek Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 Camarato ja bym bardziej poki proponowala bo z tego co wiem sawcianie przepada zadziecmi :cool3: Ale to jest rowniez kwestia przywyczajenia :roll: Jacys ludzie kedys ja wzieli ale warczala na ich dzieco z ym ze niemiala wogole czasu sie oswoic Erko oddali ja w tym samym dniu czy na 2 dzien :-(
erka Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 Tak DuDziaczku , masz rację . Ja juz dzwoniłam do Camary i powiedziałam jej o tym:lol:. To właśnie do niej wysłałyście zdjęcia Poki.:p Miejmy nadzieję,że tej dziewczynce sie spodoba nasza sunia.:razz:
Camara Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 Dziś nie pokazałam Poki - nie było faceta w pracy. Zrobię to w poniedziałek i jak tylko będzie jakaś decyzja to dam znać.
DuDziaczek Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 Oj nie cierpliwosc mnie zzera :cool3::cool3::cool3::cool3: Oby oBy oBy...:diabloti:
erka Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 Podnoszę maluszki, szczególnie Fela jest w wielkiej potrzebie, bo ona jest w tej chwili w budzie na działce, a przecież juz jest tak zimno:placz:. Fela na tych zdjęciach jakos tak wygląda na dużą , ale to jest maciupeńka kruszyneczka. Pomóżcie jej znaleźć dom, bo ona zamarznie w tej budzie!:placz:
ewelinka_m Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 jutro zrobimy małej nowe zdjęcia, może kogoś zauroczy a może już to zrobiła ..:cool1:
manforte Posted October 13, 2007 Posted October 13, 2007 Coraz zimniej ,a szczeniaczki bez swoich domków.
Rudzia-Bianca Posted October 13, 2007 Posted October 13, 2007 napradę nikt nie chce pieska ? :placz:nie wierzę :shake:, tu są same śliczności :loveu: domki znajdować się szybko
Guest Kassie Posted October 13, 2007 Posted October 13, 2007 Takie śliczne szczeniaczki,a nikt nie chce ciepłej wesołej małej kuleczki...
ewelinka_m Posted October 13, 2007 Posted October 13, 2007 Fela noce coraz chłodniejsze.. taka kruszynka nie może zostać na działce :shake:
halbina Posted October 13, 2007 Posted October 13, 2007 Fela jest prześliczna, ale nie mogę jej zaprosić... trzy kociaki i dwa szeniory na tymczasie... :-(
DuDziaczek Posted October 13, 2007 Posted October 13, 2007 Fela jest sliczna i jeszcze szczeniaki Tinki jamniczki y domu opieki takie kluchy a w budzie :shake:jutro ewelinka wstawi zdjecia :lol:
erka Posted October 13, 2007 Posted October 13, 2007 A ja dzisiaj znalazłam maciupeńkiego kotka. Wiecie, jak dzisiaj u nas było zimno, lodowaty wiatr, a ta kruszynka siedziała na parkingu przy samochodzie. Jakoś udało mi się go złapać, waży chyba z 10 dkg , chudzinka straszna i ma jedno oczko uszkodzone:placz:. Czy dla takiego bidulka znajdzie sie wogóle jakis domek:roll::-(? Nazwałam go Okruszek, chociaz jeszcze nie zobaczyłam, czy to chłopczyk, czy dziewczynka:eviltong:.
Gem Posted October 13, 2007 Posted October 13, 2007 Wstawiłem Okruszka na miau, do wątku kotów z Kielc: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?p=2547360#2547360 :)
erka Posted October 13, 2007 Posted October 13, 2007 Dzięki Gem, ja zupełnie nie wiem co ja z nim zrobię:shake:. Suki latają za nim, boje się ,żeby mu coś nie zrobiły.
Gem Posted October 13, 2007 Posted October 13, 2007 erka napisał(a):Dzięki Gem, ja zupełnie nie wiem co ja z nim zrobię:shake:. Suki latają za nim, boje się ,żeby mu coś nie zrobiły. Może pani prezes weźmie go do siebie na tymczas? ;) To chyba jedyna szansa, bo u Fiony piwnica zakociła się ze szczętem :diabloti:
DuDziaczek Posted October 13, 2007 Posted October 13, 2007 Mialam jakis rok temu ktos wyrzucil ja wiem trosze wiekszego od tego i tez bialo rudego siedzial na sniegu nie moglam... zosta u mnie pare dni ale domek sie znalazl :roll: i tak w 1 dzien to mialam sajgon moj pies chcial go zagrysc... a w 3 dniu przechodzil obok niego jakby kilka lat z nami mieszkal :loveu::loveu::loveu:
Edi100 Posted October 13, 2007 Posted October 13, 2007 [quote name='erka']A ja dzisiaj znalazłam maciupeńkiego kotka. Wiecie, jak dzisiaj u nas było zimno, lodowaty wiatr, a ta kruszynka siedziała na parkingu przy samochodzie. Jakoś udało mi się go złapać, waży chyba z 10 dkg , chudzinka straszna i ma jedno oczko uszkodzone:placz:. Czy dla takiego bidulka znajdzie sie wogóle jakis domek:roll::-(? Nazwałam go Okruszek, chociaz jeszcze nie zobaczyłam, czy to chłopczyk, czy dziewczynka:eviltong:. Jakie mikro kociątko:( załóżcie mu wątek na dogo by zwiększyć jego szanse!
Gem Posted October 13, 2007 Posted October 13, 2007 Dobry pomysł. Erko, załóż Okruszkowi wątek na forum "Inne". Tam pisują kociarze, na pewno więcej osób go zauważy :)
Guest Kassie Posted October 14, 2007 Posted October 14, 2007 Ja zrobiłam kociakowi wątek na Whiskasie. Mam nadzieję,że to coś pomoże... Okruszek na Whiskas.pl
Rudzia-Bianca Posted October 14, 2007 Posted October 14, 2007 idzie zima , kto weźmie małego sierściucha nie będzie wiedział co to zimno :lol:, kieleckie okruszki grzeją cudownie :) :razz: no domki zgłaszać się po maleństwa :roll:
Recommended Posts