Bila Posted October 9, 2008 Posted October 9, 2008 Mi też Dogo muli:mad:. Z facetami to tak jest. Mój Bilbo jak przez dwa miesiące nie jesteśmy u weta, to już się boję, co wyskoczy:shake: i co się będzie działo. Pod koniec miesiąca znowu na głupiego jaśka z oczami jedziemy... Quote
Menrzuś Posted October 9, 2008 Posted October 9, 2008 Bila napisał(a):Mi też Dogo muli:mad:. Z facetami to tak jest. Mój Bilbo jak przez dwa miesiące nie jesteśmy u weta, to już się boję, co wyskoczy:shake: i co się będzie działo. Pod koniec miesiąca znowu na głupiego jaśka z oczami jedziemy... No niby tak - Sylwa jest zdrowa i nic się jej nie dzieje :hmmmm: Ale facet to facet :multi::evil_lol: Quote
Menrzuś Posted October 9, 2008 Posted October 9, 2008 Bila napisał(a):I tu się muszę z Tobą zgodzić:evil_lol: Chociaż jedna :modla: Przecież Gacek musi miec obrońcę :razz:.....a poza tym Argon jest niesamowicie miziastym psem i z premedytacją wykorzystuje moje słabości :oops: Quote
apple Posted October 10, 2008 Posted October 10, 2008 [quote name='Menrzuś']Z Argonkiem juz jest lepiej - przynajmniej na zewnątrz. Leży teraz kołami do góry całkowicie odprężony :p.....nawet troszkę zjadł swojej puszki. Jeszcze daleko do wyzdrowienia, ale jest pod dobrą opieką i wszystko będzie dobrze. On nie może mieć przeziębienia czy bólu zęba - od razu czerniak, zapalenie otrzewnej :shake: Jak wróciliśmy, to pozostała część stada, która to sama w domu została, przywitała jego jak nigdy przedtem. Mnie nawet nie zauważyli. Gacek skacząc do fafli Argona aż popiskiwał :evil_lol:Noooo to dobry znak że pokazał podwozie:evil_lol: A reszta zdaje się że wyczuwała ze coś z nim nie tak........to sa jednak mądre gadziny:loveu: Ja kciukasków nie puszcze dotąd aż na tym blogu nie zobaczę informacji że już Ksiciuniu jest caaaałkowicie zdrowy;) Aaaaaaaaaaaaaaa i znowu mnie ktoś rozlał mleko za oknem......jakaś krowa tu dzieś przecieka czy co?:roll: DOBEREK:loveu: Quote
Menrzuś Posted October 10, 2008 Posted October 10, 2008 [quote name='apple']Noooo to dobry znak że pokazał podwozie:evil_lol: A reszta zdaje się że wyczuwała ze coś z nim nie tak........to sa jednak mądre gadziny:loveu: Ja kciukasków nie puszcze dotąd aż na tym blogu nie zobaczę informacji że już Ksiciuniu jest caaaałkowicie zdrowy;) Aaaaaaaaaaaaaaa i znowu mnie ktoś rozlał mleko za oknem......jakaś krowa tu dzieś przecieka czy co?:roll: DOBEREK:loveu: Witankooooo :multi::loveu: Noooo.....podwozie do góry, to oznaka odprężenia, pełnego luzu. Przywiązały sie do siebie, no i zawsze ze sobą były - a tu takie rozstania :roll: To leczenie to jeszcze trochę potrwa i trzeba będzie bardzo uważać, bo z tym nie ma chichów. Każdy kciukas sie przyda :loveu: A co się dziwisz z tą mgłą - na mapie jesteś na dole, a mgła siada w dół przecież :evil_lol: Quote
shirrrapeira Posted October 10, 2008 Posted October 10, 2008 Witaj Menrzusiu. Biedny Argon... Trzymajcie sie. Quote
apple Posted October 10, 2008 Posted October 10, 2008 [quote name='Menrzuś']Witankooooo :multi::loveu: Noooo.....podwozie do góry, to oznaka odprężenia, pełnego luzu. Przywiązały sie do siebie, no i zawsze ze sobą były - a tu takie rozstania :roll: To leczenie to jeszcze trochę potrwa i trzeba będzie bardzo uważać, bo z tym nie ma chichów. Każdy kciukas sie przyda :loveu: A co się dziwisz z tą mgłą - na mapie jesteś na dole, a mgła siada w dół przecież :evil_lol:Wiem - zapalenie odszewnej to nie tam jakiś katarek.......dla mnie nie ma znaczenia ile muszę zaciskać.........bede zaciskać;) No masz błyskotliwie wymyślone:evil_lol:......to to to z tą mgłą..........normalnie - BRAWO:klacz: Quote
Menrzuś Posted October 10, 2008 Posted October 10, 2008 [quote name='Iza i Avanti']:loveu:Cześć Menrzusiu! :loveu: Czeeeeeeee Izuniuuuuuuu :loveu: Quote
Menrzuś Posted October 10, 2008 Posted October 10, 2008 shirrrapeira napisał(a):Witaj Menrzusiu. Biedny Argon... Trzymajcie sie. Witanko :multi: No widzisz sama - za długo było dobrze :shake: Ale jesteśmy dobrej myśli. W każdym bądź razie w domu żałoby nie ma Quote
Menrzuś Posted October 10, 2008 Posted October 10, 2008 [quote name='apple']Wiem - zapalenie odszewnej to nie tam jakiś katarek.......dla mnie nie ma znaczenia ile muszę zaciskać.........bede zaciskać;) No masz błyskotliwie wymyślone:evil_lol:......to to to z tą mgłą..........normalnie - BRAWO:klacz: Zaciskaaaaj :loveu: Mam nadzieję, że zapiszesz w kajeciku z moimi złotymi zwrotami :diabloti: Quote
apple Posted October 10, 2008 Posted October 10, 2008 [quote name='Menrzuś']Zaciskaaaaj :loveu: Mam nadzieję, że zapiszesz w kajeciku z moimi złotymi zwrotami :diabloti:Taaaaaaak a potem wydam.........będzie bestseller:diabloti: Quote
Menrzuś Posted October 10, 2008 Posted October 10, 2008 [quote name='apple']Taaaaaaak a potem wydam.........będzie bestseller:diabloti: Taaaaa.....pewnie :evil_lol:.....chyba jako darmowy dodatek do dziennika :diabloti: Quote
apple Posted October 10, 2008 Posted October 10, 2008 [quote name='Menrzuś']Taaaaa.....pewnie :evil_lol:.....chyba jako darmowy dodatek do dziennika :diabloti:Kochany to ty nie wiesz że komedie się najlepiej sprzedają:crazyeye::evil_lol: Quote
Menrzuś Posted October 10, 2008 Posted October 10, 2008 [quote name='apple']Kochany to ty nie wiesz że komedie się najlepiej sprzedają:crazyeye::evil_lol: A ja myślałem, że romanse :crazyeye:......ale goopol ze mnie :shake: :evil_lol: Quote
apple Posted October 10, 2008 Posted October 10, 2008 [quote name='Menrzuś']A ja myślałem, że romanse :crazyeye:......ale goopol ze mnie :shake: :evil_lol: eeeee tam romanse.........juz dawno nie:shake: No nie goopol.....powiedzmy ze niezorientowany jesteś:evil_lol: Quote
Menrzuś Posted October 10, 2008 Posted October 10, 2008 [quote name='apple']eeeee tam romanse.........juz dawno nie:shake: No nie goopol.....powiedzmy ze niezorientowany jesteś:evil_lol: No to doopa :shake: .... ale i tak niepowtarzalny :B-fly::B-fly::B-fly: :roflt: Quote
apple Posted October 10, 2008 Posted October 10, 2008 [quote name='Menrzuś']No to doopa :shake: .... ale i tak niepowtarzalny :B-fly::B-fly::B-fly: :roflt:Zdecydowanie niepowtarzalny:evil_lol: Bosszzzz ty faktycznie chłoniesz jak gabka..................i zaraziłeś sie Japkowirozą:evil_lol: Quote
Menrzuś Posted October 10, 2008 Posted October 10, 2008 [quote name='apple']Zdecydowanie niepowtarzalny:evil_lol: Bosszzzz ty faktycznie chłoniesz jak gabka..................i zaraziłeś sie Japkowirozą:evil_lol: No wiesz - jak się włazi między wrony, to trza krakać jak i one :diabloti: Quote
Iv_ Posted October 10, 2008 Posted October 10, 2008 [quote name='apple'] Aaaaaaaaaaaaaaa i znowu mnie ktoś rozlał mleko za oknem......jakaś krowa tu dzieś przecieka czy co?:roll: :roll: nafufałaś dziś do mnie tego mleka :obrazic: chyba z zazdrości za moje wczorajsze słonko :eviltong: Quote
apple Posted October 10, 2008 Posted October 10, 2008 [quote name='Menrzuś']No wiesz - jak się włazi między wrony, to trza krakać jak i one :diabloti: Jakie wrony:crazyeye: My są prawdziwe oryginalne skowroneczki......a nie jakies tam ruskie skowronki...............pffffffff:roll: Quote
Iv_ Posted October 10, 2008 Posted October 10, 2008 :obrazic: :obrazic: :obrazic: Dzień dobry ;) :p Quote
Menrzuś Posted October 10, 2008 Posted October 10, 2008 [quote name='apple']Jakie wrony:crazyeye: My są prawdziwe oryginalne skowroneczki......a nie jakies tam ruskie skowronki...............pffffffff:roll: Ja tam pamiętam takie elegantki na drucie :diabloti: Quote
Menrzuś Posted October 10, 2008 Posted October 10, 2008 Iv_ napisał(a)::obrazic: :obrazic: :obrazic: Dzień dobry ;) :p A co Ty się tak noskiem chwalisz? :razz: Dzieńdoberek :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: Quote
Recommended Posts