Bila Posted October 10, 2008 Posted October 10, 2008 Menrzuś napisał(a):Wyjątkowo dobrze. Jak wetka go zobaczyła, to zaczyna mieć dobre mysli na temat kuracji ;) :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: Quote
Iza i Avanti Posted October 10, 2008 Posted October 10, 2008 Menrzuś napisał(a):Wyjątkowo dobrze. Jak wetka go zobaczyła, to zaczyna mieć dobre mysli na temat kuracji ;) Czyli co? Pomaga coś co robicie? Hurrrrrrrrrrrrrrrrra! :multi: Quote
Iv_ Posted October 10, 2008 Posted October 10, 2008 :happy1: to super :multi:jak z Argonkiem coraz lepiej :loveu: Quote
Menrzuś Posted October 10, 2008 Posted October 10, 2008 Dzięki :calus: (aż mi szybki zaparowały :oops:) Zaskoczyła wetkę dzisiejsza postawa Argona - przywitał Ją jak zwykle wylewnie. Od jutra "wlewy" antybiotykowe dożylnie 2 razy dziennie i tak przez min 2 tygodnie. Więcej będzie wiadomo po poniedziałkowych badaniach krwi. Bo jeszcze nie wie skąd to się wzięło - wiadom tylko, że to stara sprawa. Narazie działania objawowe - osłona kroplówkowa organów wewn. i antybiotykowe osuszanie płynu. Quote
apple Posted October 10, 2008 Posted October 10, 2008 [quote name='Menrzuś']Dzięki (aż mi szybki zaparowały ) Zaskoczyła wetkę dzisiejsza postawa Argona - przywitał Ją jak zwykle wylewnie. Od jutra "wlewy" antybiotykowe dożylnie 2 razy dziennie i tak przez min 2 tygodnie. Więcej będzie wiadomo po poniedziałkowych badaniach krwi. Bo jeszcze nie wie skąd to się wzięło - wiadom tylko, że to stara sprawa. Narazie działania objawowe - osłona kroplówkowa organów wewn. i antybiotykowe osuszanie płynu. O tak się cieszę że wszystko na dobrej drodze jest- O tak :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: aaaaaaaaaaaaaaaaaa jade na wekend na grzybki.......prosze mnie tu nie rozrabiać beze mnie;) BEDE TESKNIĆ:loveu: Quote
Iza i Avanti Posted October 10, 2008 Posted October 10, 2008 [quote name='Menrzuś']Dzięki :calus: (aż mi szybki zaparowały :oops:) Zaskoczyła wetkę dzisiejsza postawa Argona - przywitał Ją jak zwykle wylewnie. Od jutra "wlewy" antybiotykowe dożylnie 2 razy dziennie i tak przez min 2 tygodnie. Więcej będzie wiadomo po poniedziałkowych badaniach krwi. Bo jeszcze nie wie skąd to się wzięło - wiadom tylko, że to stara sprawa. Narazie działania objawowe - osłona kroplówkowa organów wewn. i antybiotykowe osuszanie płynu. No i dalej mocno trzymamy kciukasy za pełen powrót Argonka do zdrowia! :loveu: Quote
Iza i Avanti Posted October 10, 2008 Posted October 10, 2008 [quote name='apple']O tak się cieszę że wszystko na dobrej drodze jest- O tak :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: aaaaaaaaaaaaaaaaaa jade na wekend na grzybki.......prosze mnie tu nie rozrabiać beze mnie;) BEDE TESKNIĆ:loveu: Hmmmmmmmmmm... Haluny będziesz zbierać? :evil_lol: Quote
apple Posted October 10, 2008 Posted October 10, 2008 [quote name='Iza i Avanti']Hmmmmmmmmmm... Haluny będziesz zbierać? :evil_lol: A co?Nie moge?:cool3: Quote
Iza i Avanti Posted October 10, 2008 Posted October 10, 2008 [quote name='apple']A co?Nie moge?:cool3: Nieeeeeeeeee, no... Pewno, że możesz.... :evil_lol: Tylko nie pisz później bzdur na forum :evil_lol: Quote
apple Posted October 10, 2008 Posted October 10, 2008 [quote name='Iza i Avanti']Nieeeeeeeeee, no... Pewno, że możesz.... :evil_lol: Tylko nie pisz później bzdur na forum :evil_lol:Powiedz ze zazdrościsz mi tych moich złotych myśli:diabloti: Quote
Iza i Avanti Posted October 10, 2008 Posted October 10, 2008 [quote name='apple']Powiedz ze zazdrościsz mi tych moich złotych myśli:diabloti: hahahahahahahahahahahahahaha hihihihihihihihihihihihihihihih buhahahahahahahahaha Quote
apple Posted October 10, 2008 Posted October 10, 2008 [quote name='Iza i Avanti']hahahahahahahahahahahahahaha hihihihihihihihihihihihihihihih buhahahahahahahahahaNic nie rozumiem.......powtórz proszę:roll: Quote
e.v.a Posted October 11, 2008 Posted October 11, 2008 Iza i Avanti napisał(a):Hmmmmmmmmmm... Haluny będziesz zbierać? :evil_lol: buahahahahha lepiej nie bo appelka i bez tego rodzaju grzybow jest ......:roll: cze robaczku:loveu: Quote
Iv_ Posted October 11, 2008 Posted October 11, 2008 Witam w tą piękną, słoneczną i ciepłą sobotę :multi: :loveu: Czekam na wieści, co u Argonka się dzieje? :) Quote
Menrzuś Posted October 12, 2008 Posted October 12, 2008 evaxon napisał(a):buahahahahha lepiej nie bo appelka i bez tego rodzaju grzybow jest ......:roll: cze robaczku:loveu: Czeeee dżdżowniczko :loveu: Quote
Menrzuś Posted October 12, 2008 Posted October 12, 2008 Iv_ napisał(a):Witam w tą piękną, słoneczną i ciepłą sobotę :multi: :loveu: Czekam na wieści, co u Argonka się dzieje? :) Nie mogę tego powiedzieć o niedzielnym poranku - mżaweczka za oknem :roll: Quote
Menrzuś Posted October 12, 2008 Posted October 12, 2008 [quote name='Alicja']:razz::razz:..i co u Was?? Braktego multicytatu jest wkurzający...tak samo jak i to wywalanie z dogo. Może dzisiaj będzie lepiej No cóż - po zachowaniu Argona nikt by nie powiedział, że jest ciężko chory. Ale 5 godzin dziennie u wetki chyba przynosi rezultaty. Już wczoraj nie reagował bólem na uciskanie podbrzusza. Bardzo dobrze wg wetki, reaguje na leki. Jutro rano najważniejsze - badanie krwi. I już coś będzie wiadomo. Cały dzień jest ustawiony na Argona - ale cóż się dla Nunusia nie robi :p Quote
e.v.a Posted October 12, 2008 Posted October 12, 2008 uchhh ciesze sie ze coraz lepiej:multi::multi::multi: Quote
Iv_ Posted October 12, 2008 Posted October 12, 2008 Menrzuś napisał(a):Nie mogę tego powiedzieć o niedzielnym poranku - mżaweczka za oknem :roll: A u mnie dalej przepiękna, ciepła i słoneczna pogoda, po prostu cuuuuuudoooooo :multi: Wróciłam właśnie ze spaceru i bolą mnie nóżki :roll:, no ale jak chciało się pięknie wyglądać i w szpilkach spacerowało :cool3:, to ma się to na co zasłużyło :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Dzieńdoberek :loveu: Quote
Iv_ Posted October 12, 2008 Posted October 12, 2008 Tak się cieszę, że z Argonem lepiej :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: i oczywiście cały czas trzymam :kciuki: :loveu: Quote
Alicja Posted October 12, 2008 Posted October 12, 2008 to ja już na jutro oszczędzam łapki i bedę zaciskać za badanko :kciuki: a u nas dziś SŁONECZKO :loveu: Quote
Agniest Posted October 13, 2008 Posted October 13, 2008 Hejka :multi: Wybacz Menrzuś...... nie wiedziałm, że źle z Argonkiem.... ale mam nadzieję, że już lepiej....... nie pisałm, bo sama miałam koszmarny tydzień...... ale udało nam się uratować Księżniczkę - Betinę..... w ostatniej chyba chwili..... jak powiedział wet - w sobotę już mogłaby nie żyć...... ale będzie OK....;) Quote
Recommended Posts