Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Menrzuś napisał(a):
Wyjątkowo dobrze. Jak wetka go zobaczyła, to zaczyna mieć dobre mysli na temat kuracji ;)

:sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb:

• Replies 32.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Menrzuś

13274

• apple

3269

• Iv_

2629

• szyszka.fr

1599

Top Posters In This Topic

Posted

Dzięki :calus: (aż mi szybki zaparowały :oops:)

Zaskoczyła wetkę dzisiejsza postawa Argona - przywitał Ją jak zwykle wylewnie. Od jutra "wlewy" antybiotykowe dożylnie 2 razy dziennie i tak przez min 2 tygodnie. Więcej będzie wiadomo po poniedziałkowych badaniach krwi. Bo jeszcze nie wie skąd to się wzięło - wiadom tylko, że to stara sprawa. Narazie działania objawowe - osłona kroplówkowa organów wewn. i antybiotykowe osuszanie płynu.

Posted

[quote name='Menrzuś']Dzięki (aż mi szybki zaparowały )

Zaskoczyła wetkę dzisiejsza postawa Argona - przywitał Ją jak zwykle wylewnie. Od jutra "wlewy" antybiotykowe dożylnie 2 razy dziennie i tak przez min 2 tygodnie. Więcej będzie wiadomo po poniedziałkowych badaniach krwi. Bo jeszcze nie wie skąd to się wzięło - wiadom tylko, że to stara sprawa. Narazie działania objawowe - osłona kroplówkowa organów wewn. i antybiotykowe osuszanie płynu.
O tak się cieszę że wszystko na dobrej drodze jest- O tak :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb:

aaaaaaaaaaaaaaaaaa jade na wekend na grzybki.......prosze mnie tu nie rozrabiać beze mnie;)

BEDE TESKNIĆ:loveu:

Posted

[quote name='Menrzuś']Dzięki :calus: (aż mi szybki zaparowały :oops:)

No i dalej mocno trzymamy kciukasy za pełen powrót Argonka do zdrowia! :loveu:

Posted

[quote name='apple']O tak się cieszę że wszystko na dobrej drodze jest- O tak :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb:

aaaaaaaaaaaaaaaaaa jade na wekend na grzybki.......prosze mnie tu nie rozrabiać beze mnie;)

BEDE TESKNIĆ:loveu:

Hmmmmmmmmmm... Haluny będziesz zbierać? :evil_lol:

Posted

[quote name='Iza i Avanti']Nieeeeeeeeee, no... Pewno, że możesz.... :evil_lol: Tylko nie pisz później bzdur na forum :evil_lol:Powiedz ze zazdrościsz mi tych moich złotych myśli:diabloti:

Posted

Iza i Avanti napisał(a):
Hmmmmmmmmmm... Haluny będziesz zbierać? :evil_lol:

buahahahahha lepiej nie bo appelka i bez tego rodzaju grzybow jest ......:roll:

cze robaczku:loveu:

Posted

Iv_ napisał(a):
Witam w tą piękną, słoneczną i ciepłą sobotę :multi: :loveu:

Czekam na wieści, co u Argonka się dzieje? :)

Nie mogę tego powiedzieć o niedzielnym poranku - mżaweczka za oknem :roll:

Posted

[quote name='Alicja']:razz::razz:..i co u Was??
Braktego multicytatu jest wkurzający...tak samo jak i to wywalanie z dogo. Może dzisiaj będzie lepiej

No cóż - po zachowaniu Argona nikt by nie powiedział, że jest ciężko chory. Ale 5 godzin dziennie u wetki chyba przynosi rezultaty. Już wczoraj nie reagował bólem na uciskanie podbrzusza. Bardzo dobrze wg wetki, reaguje na leki. Jutro rano najważniejsze - badanie krwi. I już coś będzie wiadomo. Cały dzień jest ustawiony na Argona - ale cóż się dla Nunusia nie robi :p

Posted

Menrzuś napisał(a):
Nie mogę tego powiedzieć o niedzielnym poranku - mżaweczka za oknem :roll:

A u mnie dalej przepiękna, ciepła i słoneczna pogoda, po prostu cuuuuuudoooooo :multi:
Wróciłam właśnie ze spaceru i bolą mnie nóżki :roll:, no ale jak chciało się pięknie wyglądać i w szpilkach spacerowało :cool3:, to ma się to na co zasłużyło :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Dzieńdoberek :loveu:

Posted

Tak się cieszę, że z Argonem lepiej :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb:

i oczywiście cały czas trzymam :kciuki: :loveu:

Posted

Hejka :multi:

Wybacz Menrzuś...... nie wiedziałm, że źle z Argonkiem.... ale mam nadzieję, że już lepiej.......

nie pisałm, bo sama miałam koszmarny tydzień...... ale udało nam się uratować Księżniczkę - Betinę..... w ostatniej chyba chwili..... jak powiedział wet - w sobotę już mogłaby nie żyć...... ale będzie OK....;)