Menrzuś Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 Iza i Avanti napisał(a):Super filmiki z super piesami! :loveu: :multi: A czemu Ty nie robisz? Quote
Menrzuś Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 Bila napisał(a):A widzisz, ciesz się, że Ci nie podeślę mojego Bilbusia:evil_lol::evil_lol:. Wraz z Sylwą zmasakrowaliby wszystkie gadżety:diabloti: .....chyba, że Gacek by ukradł i schował do budy :diabloti: Quote
Bila Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 Menrzuś napisał(a):Dzwoniła Alfa - nie otruje się. Tylko to jest potwornie gorzkie, więc wymiotuje. To się bidul nahaftuje:shake: Quote
Menrzuś Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 Iv_ napisał(a)::glaszcze: biedne chłopaki :calus: Noooooo....cały czas z papierem ganiam... Leży teraz mi na kolanach kompletnie wykończony :shake: Quote
Menrzuś Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 Bila napisał(a):To się bidul nahaftuje:shake: Dobrze, że wodę pije.....i znowu post ma. Schudnie mi bidula :roll: Quote
Iv_ Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 Menrzuś napisał(a):Dobrze, że wodę pije.....i znowu post ma. Schudnie mi bidula :roll: Nic mu nie będzie jak schudnie :roll:, najważniejsze tylko żeby się nie odwodnił :shake: Quote
Menrzuś Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 Iv_ napisał(a):Nic mu nie będzie jak schudnie :roll:, najważniejsze tylko żeby się nie odwodnił :shake: Kiedy on taki chudziaczek :shake: Na szczęście, jak pisałem już, pije Z nim to cały czas coś się dzieje :roll: Quote
Iv_ Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 Menrzuś napisał(a):Kiedy on taki chudziaczek :shake: Na szczęście, jak pisałem już, pije Z nim to cały czas coś się dzieje :roll: Chudziaczka za jakiś czas podtuczysz i będzie ok :multi: Pije i to jest super, a więc szybciej dojdzie do siebie, bo nie będzie odwodniony. Już tak w życiu jest, z jednym nie ma problemów, a drugiego czepiają się często, zarówno ludzi jak i zwierząt :shake: Quote
Menrzuś Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 Iv_ napisał(a):Chudziaczka za jakiś czas podtuczysz i będzie ok :multi: Pije i to jest super, a więc szybciej dojdzie do siebie, bo nie będzie odwodniony. Już tak w życiu jest, z jednym nie ma problemów, a drugiego czepiają się często, zarówno ludzi jak i zwierząt :shake: Argona nie da rady podtuczyć - sam sobie dawkuje. Jednego dnia nie je prawie nic, a drugiego podwójnie;) Quote
Iv_ Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 Menrzuś napisał(a):Argona nie da rady podtuczyć - sam sobie dawkuje. Jednego dnia nie je prawie nic, a drugiego podwójnie;) Skoro sam sobie dawkuje, to sam nadrobi to co stracił, nie musisz sie martwić. To widocznie taki typ z tych chudych :razz:, szkoda że ja do tego typu nie należę :roll: :shake: Quote
Iv_ Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 :cool3: zwiększysz mu potem ilość ptasiego mleczka to troche podtyje :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 Iv_ napisał(a)::cool3: zwiększysz mu potem ilość ptasiego mleczka to troche podtyje :evil_lol: :evil_lol::evil_lol: jutro ma jak w banku :lol: Quote
Iv_ Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 Menrzuś napisał(a)::evil_lol::evil_lol: jutro ma jak w banku :lol: tylko od razu nie daj mu 10 sztuk na raz:-o pomału mu zwiększaj porcje, dzień po dniu, aż w końcu dojdzie do dziennej porcji.................jedno opakowanie ptasiego dla Argonka :p :eviltong: :diabloti: Quote
Menrzuś Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 Iv_ napisał(a):tylko od razu nie daj mu 10 sztuk na raz:-o pomału mu zwiększaj porcje, dzień po dniu, aż w końcu dojdzie do dziennej porcji.................jedno opakowanie ptasiego dla Argonka :p :eviltong: :diabloti: Dopszszszsz.....psze Pani :p :diabloti: Quote
Iv_ Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 [quote name='Menrzuś']Dopszszszsz.....psze Pani :p :diabloti: Lubię jak jesteś takim grzecznym chłopczykiem :p byle nie za często, bo może zrobić się zbyt spokojnie jak dla mnie :roll: :diabloti: :diabloti: :diabloti: Quote
Menrzuś Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 [quote name='Iv_']Lubię jak jesteś takim grzecznym chłopczykiem :p byle nie za często, bo może zrobić się zbyt spokojnie jak dla mnie :roll: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :eviltong::eviltong::eviltong: Quote
Iv_ Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 Menrzuś napisał(a)::eviltong::eviltong::eviltong: :roll: ale nie tak błyskawicznie zmieniaj nastroje :eviltong: Quote
apple Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 [quote name='Menrzuś']Teraz mam nowy problem z Argonem - ano wylizał detromecynę i rzyga na maksa. Dwie godziny praktycznie non-stop. Jak była przerwa to wyszedłem z nim na spacer, ale jak wracaliśmy to z 1go pietra na 3cie musiałem go nieść - taki jest osłabiony. Połozył sie i nie chciał wstać :shake: No masz nie dopilnowałeś głuptaska i teraz sie bidulek meczy:shake: Co do filmików to musze powiedzieć że widziałam:multi: Sznureczek 2 boski....usmialam się jak ujęcie przeszło na Sylwe:evil_lol: To prawie jak film przyrodniczy:evil_lol: mozemy obeswowac dwa sposoby rozwiązywania sznureczka: 1) typowo męski......powolny, metodyczny, cierpliwy:roll: 2) typowo babski...........nerwowy, pypciowy, z kurwikami w okach:evil_lol: Super! A w zabawie sznureczkiem z Sylwą....Argon boski........nadzór musi być......:evil_lol: Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa i mam słonko.....już nie musisz fufać:loveu: Quote
Iza i Avanti Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 [quote name='apple']No masz nie dopilnowałeś głuptaska i teraz sie bidulek meczy:shake: Co do filmików to musze powiedzieć że widziałam:multi: Sznureczek 2 boski....usmialam się jak ujęcie przeszło na Sylwe:evil_lol: To prawie jak film przyrodniczy:evil_lol: mozemy obeswowac dwa sposoby rozwiązywania sznureczka: 1) typowo męski......powolny, metodyczny, cierpliwy:roll: 2) typowo babski...........nerwowy, pypciowy, z kurwikami w okach:evil_lol: Super! A w zabawie sznureczkiem z Sylwą....Argon boski........nadzór musi być......:evil_lol: Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa i mam słonko.....już nie musisz fufać:loveu: A ja chciałam zaprotestować! Sylwa nie ma kurwików w oczach! Ona ma w oczach.... obłęd! :evil_lol::loveu: Quote
apple Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 [quote name='Iza i Avanti']A ja chciałam zaprotestować! Sylwa nie ma kurwików w oczach! Ona ma w oczach.... obłęd! :evil_lol::loveu: Buhahahahahahahahahahah trafiłas w sedno.....tego słowa mi brakowało:evil_lol: Quote
apple Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 [quote name='evaxon']cze chłopaki i dziewcynko:loveu::loveu:A co ty tak seplenisz:roll: Quote
e.v.a Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 [quote name='apple']A co ty tak seplenisz:roll: a co ty taka wścipska:razz: Quote
apple Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 [quote name='evaxon']a co ty taka wścipska:razz:Standardowo pytalska....a nie wścibska:eviltong: Quote
Recommended Posts