Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 32.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Menrzuś

13274

• apple

3269

• Iv_

2629

• szyszka.fr

1599

Top Posters In This Topic

Posted

Jestem po weekendowej nieobecności i niecierpliwie, niemal z pypciem czekam na wieści:roll:....................................no choć i napisz coś bo jeszcze chwile a zasypie cię pytaniami inna drogą:evil_lol:

TĘSKNIŁAM:loveu:

Posted

Witam!!!!
Gorące uściski dla całej ferajny i dla Was oczywiście!
Nie wiedziałam ,że żle z Argonem... bardzo mi przykro
ściskam wszystkie kciuki, mam nadzieje, że przystojniak wyzdrowieje.

Posted

[quote name='Alicja']to ja już na jutro oszczędzam łapki i bedę zaciskać za badanko :kciuki:

a u nas dziś SŁONECZKO :loveu:

Wyników jeszcze nie mam, ale mam zapewnienie trzech wetów, że Argon z tego wyjdzie. Teraz to tylko trzeba zadbać o to, żeby nie było jakiś konsekwencji. Ale ja jeszcze poczekam z hurra-optymizmem. To dopiero 3ci dzień wlewów - jeszcze 7. Teraz praktycznie nie pozwalam mu chodzić - gubi weflony, a miejsc do wkłucia coraz mniej - ma takie juz pomęczone żyłki :shake:

Dzisiaj tez u nas Słonko było :p

Posted

Agniest napisał(a):
Hejka :multi:

Wybacz Menrzuś...... nie wiedziałm, że źle z Argonkiem.... ale mam nadzieję, że już lepiej.......

nie pisałm, bo sama miałam koszmarny tydzień...... ale udało nam się uratować Księżniczkę - Betinę..... w ostatniej chyba chwili..... jak powiedział wet - w sobotę już mogłaby nie żyć...... ale będzie OK....;)

A nie mam co wybaczać - sam mam mało czasu na dogo.....i jakby troche mnie jest tu mniej :roll:
Cudownie, że udało się Betkę wyprowadzić :multi:....mówiłem, że będzie dobrze. Dobrze, że się dałaś namówić na zmianę weta ;) Teraz to juz z górki

Posted

Iv - trzymaj, trzymaj :loveu:

apple - a ja się tak stęskniłem, że znowu mi włosy wyszły :razz::evil_lol:

szyszka - nareszcie wróciłaś :multi:....jeszcze jeden kćiuk sie przyda :loveu:

Alicja - jak widzisz - kciuki działają :loveu:

Posted

[quote name='Iza i Avanti']Doberek Menrzusiu! :loveu:

Z niecierpliwością czekam na wieści o zdrowiu Argona....
Wieczorek Izuniu :loveu:

Żebyście nie zapomniały jak sierściuchy moje wyglądają :lol:

http://www.youtube.com/v/YTDLlodrXe8 Piątkowy poranek 1

http://www.youtube.com/v/lXLLZg4cd98 Piątkowy poranek 2

http://www.youtube.com/v/ffb45q8xUUQ Wrzaskun

http://www.youtube.com/v/MSTnKdJBXz0 Tarzanko

http://www.youtube.com/v/CNoeE7-GQkI Gonitwa

Posted

Menrzuś napisał(a):
Wyników jeszcze nie mam, ale mam zapewnienie trzech wetów, że Argon z tego wyjdzie. Teraz to tylko trzeba zadbać o to, żeby nie było jakiś konsekwencji. Ale ja jeszcze poczekam z hurra-optymizmem. To dopiero 3ci dzień wlewów - jeszcze 7. Teraz praktycznie nie pozwalam mu chodzić - gubi weflony, a miejsc do wkłucia coraz mniej - ma takie juz pomęczone żyłki :shake:

Dzisiaj tez u nas Słonko było :p

.....:shake:..... biedactwo..... ale nasz śliczny Książe jest silnym psiskiem i na pewno się nie podda..... będzie dobrze ;)

wiem co czujesz...... ja boję się mocniej pogłaskać Betinę, bo wydaje mi się, ze dotyk sprawia jej ból - jest taka chuda....... sam szkielet....

buziaki dla was ;)

Posted

Witaj:loveu:

jestem o poranku i spieszę donieść że jak tylko ImageShack sie przestanie buntować to będą u mnie foty:evil_lol:

Widziałam filmiki..........porane baaardzo leniwy tylko gdzie Sylwa?:roll:

A co do pozostałych to ja się chciałam zapytać co w tą Sylwę wstąpiło:evil_lol:......taka rozbrykana:evil_lol:.......a ja goopia myślałam że ona taka już stateczna panienka jest .......:evil_lol::roll:

A i śpieszę donieść że już mam odciski na kciukach ale nie zamierzam puszczać:p

Posted

Filmiki super :multi:
Gacuś taki piękny w tej plamie światła:loveu:, widać że walczy ze snem :evil_lol:
a w ogóle to wygląda jakby pilnował snu Argona, żeby nikt mu nie przeszkadzał :razz:

Sylwa nieźle pokłapała sobie dziobem :evil_lol: no ale jak facet nie rozumie to jak inaczej? :roll:

aż strasz zapytać w czym też panienka się tak skrupulatnie perfumowała:hmmmm: :diabloti:

a ta cała "gonitwa" to jakoś mało dynamiczna była :evil_lol:

Posted

Agniest napisał(a):
.....:shake:..... biedactwo..... ale nasz śliczny Książe jest silnym psiskiem i na pewno się nie podda..... będzie dobrze ;)

wiem co czujesz...... ja boję się mocniej pogłaskać Betinę, bo wydaje mi się, ze dotyk sprawia jej ból - jest taka chuda....... sam szkielet....

buziaki dla was ;)

Będzie dobrze ;) a ja wiem co mówię. Leki osłonowe, specjalna karma i Betka nastu lat dożyje :p Argon juz zapomina jak wyglądał niecały tydzień temu, a przelewał mi się na rękach.
Cmokasy dla Was.....i miźnij Betkę ode mnie (doooobra....Żabulca też :lol:)

Posted

[quote name='apple']Witaj:loveu:

jestem o poranku i spieszę donieść że jak tylko ImageShack sie przestanie buntować to będą u mnie foty:evil_lol:

Widziałam filmiki..........porane baaardzo leniwy tylko gdzie Sylwa?:roll:

A co do pozostałych to ja się chciałam zapytać co w tą Sylwę wstąpiło:evil_lol:......taka rozbrykana:evil_lol:.......a ja goopia myślałam że ona taka już stateczna panienka jest .......:evil_lol::roll:

A i śpieszę donieść że już mam odciski na kciukach ale nie zamierzam puszczać:p
Zajrzę zaraz ;)
Sylwa niedługo będzie miała umowne 3 latka, a więc jeszcze szczeniak w niej drzemie :lol:
Kciukasy pomagają :loveu:

Posted

Iv_ napisał(a):
Dzien dobry w ten piękny i słoneczny poranek :multi: :loveu:

za Argonka :kciuki:

A był takowy i u mnie :razz:

Dobrze trzymacie - w środę miał 17,6 leukocytów, a wczoraj już 11,8 przy max normie 10.....wyniki wątroby też się szybko poprawiają, chociaż jeszcze są ponadnormatywne

Posted

szyszka.fr napisał(a):
Witam serdecznie!!!
Świetne filmiki, najbardziej podobała mi się gonitwa
tylko kto przed kim ucieka i kto kogo goni???:evil_lol:
buziaki dla Argona i mizianka dla wszystkch

No taaaaak.......to była końcówka gonitwy - początek został ocenzurowany :roll::evil_lol:

Czeeeeeść :multi:

Posted

Bila napisał(a):
Argon na foteliku:loveu::loveu: i Gacuś taki melancholijny:crazyeye:.
Ja tez kciukuję nieustannie. Musi chłopak dojść do siebie

To był taki leniiiiwy poranek :lol:
Skończył się 4ty dzień wlewów. Jeszcze 6. Chyba szybciej zrobimy usg, bo Argon nadzwyczaj dobrze reaguje na leki ;)