apple Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 [quote name='Iv_']:roll: tak tutaj cicho ostatnio na wątku :roll: Ja rozumię, że Menrzuś nie ma czasu, bo i skąd :niewiem: ale że Ciotki tak mało mają do powiedzenia to dziwne jakieś :eviltong:, szczególnie ciotka Apple jakaś małomówna jakby jej Gwiazdorstwo przygasło :niewiem: :roll: Chora może jaka czy co :hmmmm:Co przygasło.......nic nie przygasło....jestem jak zawsze:B-fly::B-fly::B-fly::B-fly: Ino tęskniem jak jasny gwint:roll: pocieszysz mnie?:roll: Quote
e.v.a Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 czesc czołemm:multi::multi::multi::multi: Quote
apple Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 [quote name='evaxon']czesc czołemm:multi::multi::multi::multi:[FONT=Century Gothic]Cześć Eff :loveu:dlaczego od razu z Baśki :roll:[/FONT] Quote
e.v.a Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Cześć Eff :loveu:dlaczego od razu z Baśki :roll:[/FONT] bo nie z Jacka:cool1: Quote
apple Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 [quote name='evaxon']bo nie z Jacka:cool1: [FONT=Century Gothic]buhahahahahahahahahahaha:roflt::roflt::roflt: no jeszcze by tego brakowało:roflt:[/FONT] Quote
e.v.a Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]buhahahahahahahahahahaha:roflt::roflt::roflt: no jeszcze by tego brakowało:roflt:[/FONT] CIESZE SIE ZE CI SPRAWILAM TYLE RADOSCI :razz: Quote
apple Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 [quote name='evaxon']CIESZE SIE ZE CI SPRAWILAM TYLE RADOSCI :razz: [FONT=Century Gothic]taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaak dawno sie nie ubawiłam:evil_lol:[/FONT] Quote
e.v.a Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaak dawno sie nie ubawiłam:evil_lol:[/FONT] :p:p:p:p:p:p Quote
apple Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 [quote name='evaxon']:p:p:p:p:p:p [FONT=Century Gothic]widzę ze jestes usatysfakcjonowana:razz::lol:[/FONT] Quote
e.v.a Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]widzę ze jestes usatysfakcjonowana:razz::lol:[/FONT] ochh i to bałdzo :p Quote
apple Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 [quote name='evaxon']ochh i to bałdzo :p[FONT=Century Gothic]Widzę bo aż ci się oczy skośły z zadowolenia:evil_lol: [/FONT] Quote
e.v.a Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Widzę bo aż ci się oczy skośły z zadowolenia:evil_lol: [/FONT] :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: no widzisz jak ty potrafisz uszczesliwiac ludzi Quote
apple Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 [quote name='evaxon']:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: no widzisz jak ty potrafisz uszczesliwiac ludzi [FONT=Century Gothic]Pffff ales odkryła amerykę......przecież to wszyscy wiedzą[/FONT]:roll: [FONT=Century Gothic]:B-fly::B-fly::B-fly:[/FONT] Quote
e.v.a Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Pffff ales odkryła amerykę......przecież to wszyscy wiedzą[/FONT]:roll: [FONT=Century Gothic]:B-fly::B-fly::B-fly:[/FONT] :icon_roc::icon_roc::icon_roc::icon_roc::icon_roc::icon_roc::icon_roc::icon_roc::icon_roc: Quote
apple Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 [quote name='evaxon']:icon_roc::icon_roc::icon_roc::icon_roc::icon_roc::icon_roc::icon_roc::icon_roc::icon_roc: [FONT=Century Gothic]Masz tika?:roll:[/FONT][FONT=Century Gothic]bo ci oko tika:roll:[/FONT] Quote
e.v.a Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Masz tika?:roll:[/FONT][FONT=Century Gothic]bo ci oko tika:roll:[/FONT] eeeeeeeeeeeeeee:shake: Quote
apple Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 [quote name='evaxon']eeeeeeeeeeeeeee:shake:[FONT=Century Gothic]No mówię ci ze ci tika:roll:[/FONT] Quote
e.v.a Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]No mówię ci ze ci tika:roll:[/FONT] a moze to zegarek tika?:roll: Quote
apple Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 [quote name='evaxon']a moze to zegarek tika?:roll:[FONT=Century Gothic]mój nie tika mam elektroniczny:roll: [/FONT] Quote
e.v.a Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]mój nie tika mam elektroniczny:roll: [/FONT] ale moze moj tika bo dzis baterie wymienilam:roll: Quote
apple Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 [quote name='evaxon']ale moze moj tika bo dzis baterie wymienilam:roll: [FONT=Century Gothic]To powiedz mu żeby nie tikał bo to denerwujące jest:roll:[/FONT] Quote
e.v.a Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]To powiedz mu żeby nie tikał bo to denerwujące jest:roll:[/FONT] ale on tika strasznie cichutko bo to taki na reke zegareczek :roll: Quote
Menrzuś Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 Agniest napisał(a):Cześć słoneczka :multi: bardzo miło usłyszeć z rana taką wiadomość :loveu: Cześć Agniestko :multi::loveu: Mam jeszcze inne miłe wiadomości: 1. Skończył się 6ty dzień wlewów - jeszcze tylko 4, a to już z górki 2. Na noc wet wyjął weflon (już był bolesny lekko) i Argon jak wyszedł z lecznicy, to skakał wyżej niż ja. Wet widząc to tylko powiedział - Tak wygląda szczęśliwy pies :lol: Mam nadzieję, że u Ciebie też już z górki jest. Quote
e.v.a Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 Menrzuś napisał(a): Mam jeszcze inne miłe wiadomości: 1. Skończył się 6ty dzień wlewów - jeszcze tylko 4, a to już z górki 2. Na noc wet wyjął weflon (już był bolesny lekko) i Argon jak wyszedł z lecznicy, to skakał wyżej niż ja. Wet widząc to tylko powiedział - Tak wygląda szczęśliwy pies :lol: :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: Quote
Menrzuś Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 Woooow....multicytat na dwa posty zadziałał.....no, no :evil_lol: [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Filmiki super......alez ten Gacor ma pomysły:evil_lol: Po kim on to ma?:razz:[/FONT] Mówiłem Ci, że moja krew :evil_lol: [FONT=Century Gothic]Hmmmmm chcę ci powiedzieć ze tak nie specjalnie się przejęli tym że wróciłeś do domu:roll:........powiedziała bym nawet ze to Argon był gwiazdą:evil_lol:;)[/FONT] O tym też już pisałem - ja jestem tylko dodatkiem :roll: Tak zawsze wygląda po naszym powrocie [FONT=Century Gothic]I się chciałam zapytać co to za porządki są........czego ten Argon szukał na meblach w kuchni?:mad::loveu:[/FONT] Między zlewozmywakiem, a kuchenką zawsze robię im papu - był głodny i sprawdzał czy już coś nie czeka na niego ;) [FONT=Century Gothic]No to zawaliłam cię pytaniami a teraz powiem ze cię WITAM:loveu::multi:[/FONT] Witam :multi::loveu: [FONT=Century Gothic]P.S. Moja rada.......................związać go[/FONT][FONT=Century Gothic]:evil_lol:[/FONT] Rozwaliłby gabinet - odpada :shake: [quote name='Iv_']Dzień dobry :loveu: No filmiki bardzo......ekspresyjne :evil_lol: Gacek ma niespożytą energię, a Sylwucha zbytnio mu nie ustępuję :razz: Rzeczywiście w tym powrocie do domu jakoś Cię nie zauważyły :roll:, tak skryłeś się w tym kąciku w przedpokoju :evil_lol: Argon moim zdaniem właził do zlewu w kuchni, chyba chłopakowi chciało sie pić :p Wesołu u mnie jest :evil_lol: Micha z piciem stoi zawsze u wejścia do kuchni - nie zgadłaś :eviltong: Quote
Recommended Posts