Iv_ Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 Iza i Avanti napisał(a):Iv! Brakuje Ci tylko rozwianej grzywy! :evil_lol: .............Ale poszłaś na całość! Fiu, fiu!.................. :oops: czasami tak trzeba :cool3: Quote
Iv_ Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 [quote name='Menrzuś']No i co mi rozjeżdżasz wątek :evil_lol: Dzieńdoberek :multi: pffffffyyyyyyyyy:roll: O! Quote
Iv_ Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 Menrzuś napisał(a):Aaaa tam.....ktos mi mówił,że kobitkom trzeba cały czas przypominać, żeby wiedziała, że nie zapomniałem ;) :eviltong::diabloti: Quote
Iv_ Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 [quote name='Menrzuś']Jak chciałem odpisać, to forum zamknęli :shake: Ale widzę, że dla Iv otworzyli :roll: taaaaa ale na 2 minuty tylko :roll: a potem koooopaaaaaaa Quote
Iv_ Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 Dzień dobry cześć i czołem kluski pod stołem :roll: Witam w ten piękny słoneczny dzień :loveu: :loveu: :multi: :diabloti: Quote
apple Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 [quote name='Iv_']pffffffyyyyyyyyy:roll: O! jeeeee Iv alez masz wyposażenie:evil_lol: Quote
Iv_ Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 [quote name='apple']jeeeee Iv alez masz wyposażenie:evil_lol: ma się trochę :oops: a co! :evil_lol: Quote
apple Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 [quote name='Iv_'] ma się trochę :oops: a co! :evil_lol:Nie no nic.......tak tylko chciałam pochwalić twoje przygotowanie....no bo w dzisiejszych czasach to chyba niezbędnik każdej kobiety:evil_lol: Quote
Iv_ Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 [quote name='apple']Nie no nic.......tak tylko chciałam pochwalić twoje przygotowanie....no bo w dzisiejszych czasach to chyba niezbędnik każdej kobiety:evil_lol: bo wiesz.......ja w torebce zawsze mam niezbędnik nowoczesnej kobiety :cool3:, od rzeczy niezbędnie w każdej chwili potrzebnych do takich co.....raz na rok, poprzez takie co na święty-nigdy :evil_lol: Podsumowując, wszystkiego muszę ze sobą targać dużo, a więc jest mi ciężko, więc muszę jeździć, a nie chodzić :p, a jako że w dzisiejszych czasach tak wiele samochodów i ruch wielki, to trzeba jak przez dżunglę się przedzierać, a więc muszę jeździć sprzętem specjalistycznym na tą okoliczność :roll: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 [quote name='apple']Aaaaaaa to już inna kwestia:evil_lol: Staram się jak mogę :eviltong: [quote name='Iv_']pffffffyyyyyyyyy:roll: O! Juz się boję czym przyjedziesz w następnym poście :crazyeye: [quote name='Iv_']Dzień dobry cześć i czołem kluski pod stołem :roll: Witam w ten piękny słoneczny dzień :loveu: :loveu: :multi: :diabloti: Właśnie......SŁONECZNY :multi::multi: Witanko cieplutkie :multi: Quote
apple Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 [quote name='Iv_']bo wiesz.......ja w torebce zawsze mam niezbędnik nowoczesnej kobiety :cool3:, od rzeczy niezbędnie w każdej chwili potrzebnych do takich co.....raz na rok, poprzez takie co na święty-nigdy :evil_lol: Podsumowując, wszystkiego muszę ze sobą targać dużo, a więc jest mi ciężko, więc muszę jeździć, a nie chodzić :p, a jako że w dzisiejszych czasach tak wiele samochodów i ruch wielki, to trzeba jak przez dżunglę się przedzierać, a więc muszę jeździć sprzętem specjalistycznym na tą okoliczność :roll: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:To jak ty w Puławach masz taki ekwipunek to się boję co by było jakbyś do Katowic zawiatała:evil_lol: Quote
Iv_ Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 [quote name='apple']To jak ty w Puławach masz taki ekwipunek to się boję co by było jakbyś do Katowic zawiatała:evil_lol: :roll:echhh mam tylko mały sprzęt na małe prowincjonalne miasteczko:roll:, więc nawet nie wybieram się do Wielkich Miast :p :evil_lol: Quote
Iv_ Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 [quote name='Menrzuś'] Juz się boję czym przyjedziesz w następnym poście :crazyeye: może ...... :evil_lol: :diabloti: Quote
Menrzuś Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 [quote name='Iv_']może ...... :evil_lol: :diabloti: Nooooooo.....tak to juz lepiej :evil_lol: Quote
apple Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 [quote name='Iv_']:roll:echhh mam tylko mały sprzęt na małe prowincjonalne miasteczko:roll:, więc nawet nie wybieram się do Wielkich Miast :p :evil_lol:Eeee tam podrasujesz troche i bedzie ok;) [quote name='Iv_']może ...... :evil_lol: :diabloti:Buhahahahahahaha skupkał sie:turn-l: Quote
Iv_ Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 to ja znikam :p Miłego dnia :multi: paaaa:loveu: ;) Quote
Menrzuś Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 Iv_ napisał(a):to ja znikam :p Miłego dnia :multi: paaaa:loveu: ;) Paaaaaaaaaaaaaaaa :loveu: Quote
Menrzuś Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 Tak przed spacerkiem parę filmików http://www.youtube.com/v/SqjDoQ9mDxM Sznureczek http://www.youtube.com/v/XoSWwTGIUrk Rozwiązywanie supełka 1 http://www.youtube.com/v/Cp2vwCEbaYU Rozwiązywanie supełka 2 Quote
Bila Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 Ale chyba zakupy jakieś były, bo zabaweczki nowe:cool3:, a mój Bilbo dokładnie tak samo dziamie sznurki jak Sylwa:evil_lol:, potem tylko mu wyciągam z drugiej strony:diabloti: przy toalecie. Pozycja Argona przy rozsupływniu:cool2: Quote
Menrzuś Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 Bila napisał(a):Ale chyba zakupy jakieś były, bo zabaweczki nowe:cool3:, a mój Bilbo dokładnie tak samo dziamie sznurki jak Sylwa:evil_lol:, potem tylko mu wyciągam z drugiej strony:diabloti: przy toalecie. Pozycja Argona przy rozsupływniu:cool2: Sznureczek z kuleczką był juz focony jak ciągle był zabierany Argonowi spod stołu, a ten kolorowy to wino jakie Gacek wniósł ze sobą :p Sylwa to niesamowicie niszczy zabawki w przeciwieństwie do Argona - on chyba jeszcze żadnej nie rozwalił. Uwielbia powoli, metodycznie rozsupływać supełki. I robi to idealnie :lol: Quote
Bila Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 A widzisz, ciesz się, że Ci nie podeślę mojego Bilbusia:evil_lol::evil_lol:. Wraz z Sylwą zmasakrowaliby wszystkie gadżety:diabloti: Quote
Menrzuś Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 Teraz mam nowy problem z Argonem - ano wylizał detromecynę i rzyga na maksa. Dwie godziny praktycznie non-stop. Jak była przerwa to wyszedłem z nim na spacer, ale jak wracaliśmy to z 1go pietra na 3cie musiałem go nieść - taki jest osłabiony. Połozył sie i nie chciał wstać :shake: Quote
Iza i Avanti Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 Super filmiki z super piesami! :loveu: Quote
Menrzuś Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 Bila napisał(a):Kurczaki:shake:. Zadzwoń może do wetki Dzwoniła Alfa - nie otruje się. Tylko to jest potwornie gorzkie, więc wymiotuje. Quote
Recommended Posts