Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Iza i Avanti napisał(a):
Iv! Brakuje Ci tylko rozwianej grzywy! :evil_lol:

.............Ale poszłaś na całość! Fiu, fiu!..................

:oops: czasami tak trzeba :cool3:

• Replies 32.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Menrzuś

13274

• apple

3269

• Iv_

2629

• szyszka.fr

1599

Top Posters In This Topic

Posted

Menrzuś napisał(a):
Aaaa tam.....ktos mi mówił,że kobitkom trzeba cały czas przypominać, żeby wiedziała, że nie zapomniałem ;)

:eviltong::diabloti:

Posted

[quote name='Menrzuś']Jak chciałem odpisać, to forum zamknęli :shake: Ale widzę, że dla Iv otworzyli :roll:

taaaaa ale na 2 minuty tylko :roll: a potem koooopaaaaaaa

Posted

Dzień dobry cześć i czołem kluski pod stołem :roll:

Witam w ten piękny słoneczny dzień :loveu: :loveu: :multi:

:diabloti:

Posted

[quote name='Iv_'] ma się trochę :oops: a co! :evil_lol:Nie no nic.......tak tylko chciałam pochwalić twoje przygotowanie....no bo w dzisiejszych czasach to chyba niezbędnik każdej kobiety:evil_lol:

Posted

[quote name='apple']Nie no nic.......tak tylko chciałam pochwalić twoje przygotowanie....no bo w dzisiejszych czasach to chyba niezbędnik każdej kobiety:evil_lol:

bo wiesz.......ja w torebce zawsze mam niezbędnik nowoczesnej kobiety :cool3:, od rzeczy niezbędnie w każdej chwili potrzebnych do takich co.....raz na rok, poprzez takie co na święty-nigdy :evil_lol:
Podsumowując, wszystkiego muszę ze sobą targać dużo, a więc jest mi ciężko, więc muszę jeździć, a nie chodzić :p, a jako że w dzisiejszych czasach tak wiele samochodów i ruch wielki, to trzeba jak przez dżunglę się przedzierać, a więc muszę jeździć sprzętem specjalistycznym na tą okoliczność :roll:

:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='apple']Aaaaaaa to już inna kwestia:evil_lol:
Staram się jak mogę :eviltong:
[quote name='Iv_']pffffffyyyyyyyyy:roll:

O!

Juz się boję czym przyjedziesz w następnym poście :crazyeye:
[quote name='Iv_']Dzień dobry cześć i czołem kluski pod stołem :roll:

Witam w ten piękny słoneczny dzień :loveu: :loveu: :multi:

:diabloti:
Właśnie......SŁONECZNY :multi::multi:
Witanko cieplutkie :multi:

Posted

[quote name='Iv_']bo wiesz.......ja w torebce zawsze mam niezbędnik nowoczesnej kobiety :cool3:, od rzeczy niezbędnie w każdej chwili potrzebnych do takich co.....raz na rok, poprzez takie co na święty-nigdy :evil_lol:
Podsumowując, wszystkiego muszę ze sobą targać dużo, a więc jest mi ciężko, więc muszę jeździć, a nie chodzić :p, a jako że w dzisiejszych czasach tak wiele samochodów i ruch wielki, to trzeba jak przez dżunglę się przedzierać, a więc muszę jeździć sprzętem specjalistycznym na tą okoliczność :roll:

:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:To jak ty w Puławach masz taki ekwipunek to się boję co by było jakbyś do Katowic zawiatała:evil_lol:

Posted

[quote name='apple']To jak ty w Puławach masz taki ekwipunek to się boję co by było jakbyś do Katowic zawiatała:evil_lol:

:roll:echhh mam tylko mały sprzęt na małe prowincjonalne miasteczko:roll:, więc nawet nie wybieram się do Wielkich Miast :p :evil_lol:

Posted

[quote name='Menrzuś']
Juz się boję czym przyjedziesz w następnym poście :crazyeye:

może ...... :evil_lol: :diabloti:

Posted

[quote name='Iv_']:roll:echhh mam tylko mały sprzęt na małe prowincjonalne miasteczko:roll:, więc nawet nie wybieram się do Wielkich Miast :p :evil_lol:Eeee tam podrasujesz troche i bedzie ok;)

[quote name='Iv_']może ...... :evil_lol: :diabloti:Buhahahahahahaha skupkał sie:turn-l:

Posted

Ale chyba zakupy jakieś były, bo zabaweczki nowe:cool3:, a mój Bilbo dokładnie tak samo dziamie sznurki jak Sylwa:evil_lol:, potem tylko mu wyciągam z drugiej strony:diabloti: przy toalecie. Pozycja Argona przy rozsupływniu:cool2:

Posted

Bila napisał(a):
Ale chyba zakupy jakieś były, bo zabaweczki nowe:cool3:, a mój Bilbo dokładnie tak samo dziamie sznurki jak Sylwa:evil_lol:, potem tylko mu wyciągam z drugiej strony:diabloti: przy toalecie. Pozycja Argona przy rozsupływniu:cool2:

Sznureczek z kuleczką był juz focony jak ciągle był zabierany Argonowi spod stołu, a ten kolorowy to wino jakie Gacek wniósł ze sobą :p

Sylwa to niesamowicie niszczy zabawki w przeciwieństwie do Argona - on chyba jeszcze żadnej nie rozwalił. Uwielbia powoli, metodycznie rozsupływać supełki. I robi to idealnie :lol:

Posted

Teraz mam nowy problem z Argonem - ano wylizał detromecynę i rzyga na maksa. Dwie godziny praktycznie non-stop. Jak była przerwa to wyszedłem z nim na spacer, ale jak wracaliśmy to z 1go pietra na 3cie musiałem go nieść - taki jest osłabiony. Połozył sie i nie chciał wstać :shake: