e.v.a Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 [quote name='apple']Standardowo pytalska....a nie wścibska:eviltong: pchiiii... pytalska... jaasne wścipalska chyba:roll: Quote
apple Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 [quote name='evaxon']pchiiii... pytalska... jaasne wścipalska chyba:roll: proszę mnie tu nie słowotworzyć bez pozwolenia:mad: Quote
e.v.a Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 [quote name='apple']proszę mnie tu nie słowotworzyć bez pozwolenia:mad: a ze niby dlaczemu???:razz: Quote
apple Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 [quote name='evaxon']a ze niby dlaczemu???:razz:Po temu że ja mam wyłączność na słowotworzenie:diabloti: a to ci ładnie wyszło zaczy to słowotworzenie:roll:........jeszcze trochę i pobijesz mistrzynię:roll: .......czyli mnie:p............ale jeszcze troche musiała byś pocwiczyć oczywiście:p....czyli się znaczy że nie mogę do tego dopuścić i już tak mówię i tak ma byc .....no O!:roll: Quote
e.v.a Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 [quote name='apple']Po temu że ja mam wyłączność na słowotworzenie:diabloti: a to ci ładnie wyszło zaczy to słowotworzenie:roll:........jeszcze trochę i pobijesz mistrzynię:roll: .......czyli mnie:p............ale jeszcze troche musiała byś pocwiczyć oczywiście:p....czyli się znaczy że nie mogę do tego dopuścić i już tak mówię i tak ma byc .....no O!:roll: ty jakas popiergłówkowana jestes jabkowa:roll: Quote
apple Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 [quote name='evaxon']ty jakas popiergłówkowana jestes jabkowa:roll: A ty zazdroźniona jestes O!:eviltong: Quote
e.v.a Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 [quote name='apple']A ty zazdroźniona jestes O!:eviltong: ze niby o co? o twoje głupomówstwo?:roll: Quote
apple Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 [quote name='evaxon']ze niy i ci > o twoje głupomówstwo?:roll:No przeca niy o twoje niebystromówstwo:roll: Quote
Menrzuś Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 Z Argonem jest cienko....dopiero niedawno wróciłem od weta. Jutro....dzisiaj dalsza kuracja. Trzymajcie kciuki Quote
GoniaP Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 Menrzuś napisał(a):Z Argonem jest cienko....dopiero niedawno wróciłem od weta. Jutro....dzisiaj dalsza kuracja. Trzymajcie kciuki Co się dzieje??????? Quote
Menrzuś Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 GoniaP napisał(a):Co się dzieje??????? Długo by......ale nic nie zagrażające życiu. Idę z nim juz spać, bo jest wykończony. Rano napisze, bo też juz mam dosyc tego dnia :calus: Quote
GoniaP Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 Menrzuś napisał(a):Długo by......ale nic nie zagrażające życiu. Idę z nim juz spać, bo jest wykończony. Rano napisze, bo też juz mam dosyc tego dnia:calus: Ufffffff :calus::calus::calus: Quote
apple Posted October 9, 2008 Posted October 9, 2008 [quote name='Menrzuś']Z Argonem jest cienko....dopiero niedawno wróciłem od weta. Jutro....dzisiaj dalsza kuracja. Trzymajcie kciukiOjej........to przez tą cośtam.... mecynę? Bossszzz bidulek wszystko na raz:shake: Całuski:loveu::loveu::loveu: No i witaj:multi: i tłumacz się dlaczego mnie zabrałeś słonko:mad: a zostawiłeś mleko:mad: Quote
Iv_ Posted October 9, 2008 Posted October 9, 2008 [quote name='apple'] No i witaj:multi: i tłumacz się dlaczego mnie zabrałeś słonko:mad: a zostawiłeś mleko:mad: :roll: Bo słonko przefufał teraz do mnie :eviltong: Witam w ten piękny słoneczny poranek :multi: :loveu: Quote
Iv_ Posted October 9, 2008 Posted October 9, 2008 Menrzuś napisał(a):Z Argonem jest cienko....dopiero niedawno wróciłem od weta. Jutro....dzisiaj dalsza kuracja. Trzymajcie kciuki Trzymamy :happy1: będzie dobrze chłopaki :glaszcze: Quote
apple Posted October 9, 2008 Posted October 9, 2008 [quote name='Iv_']:roll: Bo słonko przefufał teraz do mnie :eviltong: Witam w ten piękny słoneczny poranek :multi: :loveu:Hmmmmm to un był u mnie że udało mu się sło9nko do ciebie przefufać czy ma jakąś nową metodę fuafania o której ja nie wiem:roll: Quote
Iv_ Posted October 9, 2008 Posted October 9, 2008 [quote name='apple']Hmmmmm to un był u mnie że udało mu się sło9nko do ciebie przefufać czy ma jakąś nową metodę fuafania o której ja nie wiem:roll: :roll: e tam od razu u Ciebie :eviltong: Był u siebie i......nabrał dużo powietrza w płuca i zaczął je wciągać , a wraz z nim słoneczko zaczęło przesuwać się w jego stronę. I tak przesuwało się, przesuwało a jak było na wysokości mojej prowincji to fufnął w nie i wyskoczyło nad moim miastem :multi: To nowa metoda, wręcz nowatorka, nie wiedziałaś o tym? :crazyeye: A tak niby wszystko wiesz pfffffyyyyyyy :roll: :eviltong: Quote
apple Posted October 9, 2008 Posted October 9, 2008 [quote name='Iv_']:roll: e tam od razu u Ciebie :eviltong: Był u siebie i......nabrał dużo powietrza w płuca i zaczął je wciągać , a wraz z nim słoneczko zaczęło przesuwać się w jego stronę. I tak przesuwało się, przesuwało a jak było na wysokości mojej prowincji to fufnął w nie i wyskoczyło nad moim miastem :multi: To nowa metoda, wręcz nowatorka, nie wiedziałaś o tym? :crazyeye: A tak niby wszystko wiesz pfffffyyyyyyy :roll: :eviltong:No patrzaj........nie pochwalił mi sie:mad: i teraz wyszło ze ja taka niedoinformowana jestem.....ja sobie z nim pogadam:mad: a teraz się nie chwal ze ci świeci bo jak ja se dmuchnę w twoją stronę to zaraz mleko zobaczysz:mad::diabloti: Quote
AgaiTheta Posted October 9, 2008 Author Posted October 9, 2008 Argonku wypoczywaj kochany, a Ty Zbyszku (też kochany) tul go dalej :calus: Quote
Bila Posted October 9, 2008 Posted October 9, 2008 Menrzuś, co z Argonem???? Jak się tylko obudzisz, to napisz coś plizzzzz Quote
credita Posted October 9, 2008 Posted October 9, 2008 oddaję połowę pozytywnych myśli Tobie,pomyśl o tym że ja teraz też mam pod górkę i daję radę,ty też dasz:kciuki: Quote
Iza i Avanti Posted October 9, 2008 Posted October 9, 2008 Doberek Menrzusiu! Dogo coś szaleje..... Ucałuj biednego Argonka od cioci Izy... Resztę możesz wytarmosić za fafle! Muuuuuuuuuuua Quote
apple Posted October 9, 2008 Posted October 9, 2008 Kochane.......z Argonem nie wesoło:shake: ma zapalenie odszewnej:roll:........biedny robaczek:-(...........Trzymajmy kciuki RAZEM! JA TRZYMAM:thumbs: moooooooooooooooocno i wierze że Argonek szybko dojdzie do siebie;) Quote
Iza i Avanti Posted October 9, 2008 Posted October 9, 2008 Trzymaj się Argonku! Menrzusiu! Ty wiesz, że jestem z Wami myśłami... Quote
Menrzuś Posted October 9, 2008 Posted October 9, 2008 Jesteśmy już.... taaaaa - machłopak zapalenie otrzewnej. Nie wskazuje nic, że to odkastracyjne. Cały czas miał problem z leukocytami. I nie stoi na straconej pozycji. Ma duuuużo więcej szans niz przy czerniaku, więc wyjdzie z tego. Juz ja to załatwię. Dzięki dziewczyny za słowa otuchy :calus: Do tego ma widoczne zmiany w kręgosłupie w odcinku piersiowo-lędźwiowym - czyli boksiowa choroba kręcącej sie poopy. Po kroplówce poczuł sie zdecydowanie lepiej - nawet obwąchał miche po powrocie do domu :p Tylko Gacor na wszelkie sposoby próbuje mu zdjąć opatrunek na weflonie :mad: Quote
Recommended Posts