Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Menrzuś']Jesteśmy już.... taaaaa - machłopak zapalenie otrzewnej. Nie wskazuje nic, że to odkastracyjne. Cały czas miał problem z leukocytami. I nie stoi na straconej pozycji. Ma duuuużo więcej szans niz przy czerniaku, więc wyjdzie z tego. Juz ja to załatwię. Dzięki dziewczyny za słowa otuchy :calus:

No to chyba oczywiste:loveu:..............ja ci podziekuję:mad: weź przestań!;)

Do tego ma widoczne zmiany w kręgosłupie w odcinku piersiowo-lędźwiowym - czyli boksiowa choroba kręcącej sie poopy.
Po kroplówce poczuł sie zdecydowanie lepiej - nawet obwąchał miche po powrocie do domu :p
Tylko Gacor na wszelkie sposoby próbuje mu zdjąć opatrunek na weflonie :mad:No to powiedz mu ze ma tą doopcią już nie kręcić........cioteczka nie pozwala:cool1:
szukał jedzonka........to dobry znak......a Gacora to weź i zaknebluj na chwile:evil_lol:

• Replies 32.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Menrzuś

13274

• apple

3269

• Iv_

2629

• szyszka.fr

1599

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Iza i Avanti']Ze spondylozą dacie sobie radę... Nie taki diabeł straszny, jak go malują!

Z resztą też dacie sobie radę! Kuruj go i wyściskaj!no masz! Skąd ty takie mundre wyrazy znasz......ja tego nawet powiedzieć nie potrafię:roll:

Posted

[quote name='apple']No to powiedz mu ze ma tą doopcią już nie kręcić........cioteczka nie pozwala:cool1:
szukał jedzonka........to dobry znak......a Gacora to weź i zaknebluj na chwile:evil_lol:
A sama mu to wytłumacz :eviltong: kiedy on z tych merdających :shake:
Na Gacka to chyba tylko kaloryfer zostaje :p

Posted

Iza i Avanti napisał(a):
Ze spondylozą dacie sobie radę... Nie taki diabeł straszny, jak go malują!

Z resztą też dacie sobie radę! Kuruj go i wyściskaj!

Wiem.....damy sobie radę z tym. Tylko trzeba mu brzuszek z płynu oczyścić antybiotykami

Posted

[quote name='apple']no masz! Skąd ty takie mundre wyrazy znasz......ja tego nawet powiedzieć nie potrafię:roll:

Z praktyki... Avanti ma spondylozę... Zresztą, czego on nie ma... Chyba tylko rozumu w głowie :evil_lol:

Posted

Iza i Avanti napisał(a):
Z praktyki... Avanti ma spondylozę... Zresztą, czego on nie ma... Chyba tylko rozumu w głowie :evil_lol:

A Argonek to ma rozumek :p.....a poza tym tez chyba wszystko ma oprócz kulek :shake:

Posted

[quote name='Menrzuś']A sama mu to wytłumacz :eviltong: kiedy on z tych merdających :shake:
Na Gacka to chyba tylko kaloryfer zostaje :pNo toteż tłumaczę przez ciebie...........to ty mu nie powtarzasz.........no wiesz:obrazic:

Z kaloryferem na mojego Gacorka:crazyeye::mad::evil_lol:

Iza Kronos to nigdy tam rozumu nie miał........hmmm w takim razie co ona tam ma:roll:

Posted

[quote name='Menrzuś']A Argonek to ma rozumek :p.....a poza tym tez chyba wszystko ma oprócz kulek :shake:Ojjjj tam kulki............odrosną....znaczy nie odrosną ale one to nie sa mu do niczego potrzebne:roll::evil_lol:

A powiedz mi co dokładnie powiedziała wetka?
To zapalenie to tak samo się zrobiło? Ja słyszałam że takie rzec zy to pozabiegowe są:roll:

Posted

[quote name='apple']No toteż tłumaczę przez ciebie...........to ty mu nie powtarzasz.........no wiesz:obrazic:

Iza Kronos to nigdy tam rozumu nie miał........hmmm w takim razie co ona tam ma:roll:
Zasnął bidulek i nic do niego nie trafia ;)

A gdzie go przywiązać? Stół pociągnie :evil_lol:

Posted

[quote name='apple']No toteż tłumaczę przez ciebie...........to ty mu nie powtarzasz.........no wiesz:obrazic:

O! Widzisz Menrzuś! Jabcokowa też ma ten model bez-rozumkowy! :multi:

Posted

[quote name='Menrzuś']Zasnął bidulek i nic do niego nie trafia ;)

A gdzie go przywiązać? Stół pociągnie :evil_lol:a weź go wypuśc na balkon taka piekna pogoda:loveu:

Posted

[quote name='apple']a weź go wypuśc na balkon taka piekna pogoda:loveu:
Doleciało słonko? :razz: Woli leżeć koło mnie, chociaż balkon otwarty jest

Chyba ze mnie napięcie spłynęło. Przynajmniej wiadomo co jest. Chyba się walnę koło niego :roll:

Posted

[quote name='Menrzuś']Doleciało słonko? :razz: Woli leżeć koło mnie, chociaż balkon otwarty jest

Chyba ze mnie napięcie spłynęło. Przynajmniej wiadomo co jest. Chyba się walnę koło niego :roll:
Takkkkkkidź bo jakbyś miał nosem w klawiaturę zaryć to lepiej się połuż i zdrzemnij i przytul go mocno:loveu:.....................tylko nie zaśpij z obiadem:evil_lol: