apple Posted October 9, 2008 Posted October 9, 2008 [quote name='Menrzuś']Jesteśmy już.... taaaaa - machłopak zapalenie otrzewnej. Nie wskazuje nic, że to odkastracyjne. Cały czas miał problem z leukocytami. I nie stoi na straconej pozycji. Ma duuuużo więcej szans niz przy czerniaku, więc wyjdzie z tego. Juz ja to załatwię. Dzięki dziewczyny za słowa otuchy :calus: No to chyba oczywiste:loveu:..............ja ci podziekuję:mad: weź przestań!;) Do tego ma widoczne zmiany w kręgosłupie w odcinku piersiowo-lędźwiowym - czyli boksiowa choroba kręcącej sie poopy. Po kroplówce poczuł sie zdecydowanie lepiej - nawet obwąchał miche po powrocie do domu :p Tylko Gacor na wszelkie sposoby próbuje mu zdjąć opatrunek na weflonie :mad:No to powiedz mu ze ma tą doopcią już nie kręcić........cioteczka nie pozwala:cool1: szukał jedzonka........to dobry znak......a Gacora to weź i zaknebluj na chwile:evil_lol: Quote
Iza i Avanti Posted October 9, 2008 Posted October 9, 2008 Ze spondylozą dacie sobie radę... Nie taki diabeł straszny, jak go malują! Z resztą też dacie sobie radę! Kuruj go i wyściskaj! Quote
apple Posted October 9, 2008 Posted October 9, 2008 [quote name='Iza i Avanti']Ze spondylozą dacie sobie radę... Nie taki diabeł straszny, jak go malują! Z resztą też dacie sobie radę! Kuruj go i wyściskaj!no masz! Skąd ty takie mundre wyrazy znasz......ja tego nawet powiedzieć nie potrafię:roll: Quote
Menrzuś Posted October 9, 2008 Posted October 9, 2008 [quote name='apple']No to powiedz mu ze ma tą doopcią już nie kręcić........cioteczka nie pozwala:cool1: szukał jedzonka........to dobry znak......a Gacora to weź i zaknebluj na chwile:evil_lol: A sama mu to wytłumacz :eviltong: kiedy on z tych merdających :shake: Na Gacka to chyba tylko kaloryfer zostaje :p Quote
Menrzuś Posted October 9, 2008 Posted October 9, 2008 Iza i Avanti napisał(a):Ze spondylozą dacie sobie radę... Nie taki diabeł straszny, jak go malują! Z resztą też dacie sobie radę! Kuruj go i wyściskaj! Wiem.....damy sobie radę z tym. Tylko trzeba mu brzuszek z płynu oczyścić antybiotykami Quote
Iza i Avanti Posted October 9, 2008 Posted October 9, 2008 [quote name='apple']no masz! Skąd ty takie mundre wyrazy znasz......ja tego nawet powiedzieć nie potrafię:roll: Z praktyki... Avanti ma spondylozę... Zresztą, czego on nie ma... Chyba tylko rozumu w głowie :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted October 9, 2008 Posted October 9, 2008 [quote name='apple']no masz! Skąd ty takie mundre wyrazy znasz......ja tego nawet powiedzieć nie potrafię:roll: Argona z Avantim nie tylko pierwsza litera łączy ;) Quote
Menrzuś Posted October 9, 2008 Posted October 9, 2008 Iza i Avanti napisał(a):Z praktyki... Avanti ma spondylozę... Zresztą, czego on nie ma... Chyba tylko rozumu w głowie :evil_lol: A Argonek to ma rozumek :p.....a poza tym tez chyba wszystko ma oprócz kulek :shake: Quote
apple Posted October 9, 2008 Posted October 9, 2008 [quote name='Menrzuś']A sama mu to wytłumacz :eviltong: kiedy on z tych merdających :shake: Na Gacka to chyba tylko kaloryfer zostaje :pNo toteż tłumaczę przez ciebie...........to ty mu nie powtarzasz.........no wiesz:obrazic: Z kaloryferem na mojego Gacorka:crazyeye::mad::evil_lol: Iza Kronos to nigdy tam rozumu nie miał........hmmm w takim razie co ona tam ma:roll: Quote
Iza i Avanti Posted October 9, 2008 Posted October 9, 2008 Menrzuś napisał(a):A Argonek to ma rozumek :p.....a poza tym tez chyba wszystko ma oprócz kulek :shake: Na patrz! A skąd takie rozumkowe boksery się bierze? :cool3: Quote
apple Posted October 9, 2008 Posted October 9, 2008 [quote name='Menrzuś']A Argonek to ma rozumek :p.....a poza tym tez chyba wszystko ma oprócz kulek :shake:Ojjjj tam kulki............odrosną....znaczy nie odrosną ale one to nie sa mu do niczego potrzebne:roll::evil_lol: A powiedz mi co dokładnie powiedziała wetka? To zapalenie to tak samo się zrobiło? Ja słyszałam że takie rzec zy to pozabiegowe są:roll: Quote
Menrzuś Posted October 9, 2008 Posted October 9, 2008 [quote name='apple']No toteż tłumaczę przez ciebie...........to ty mu nie powtarzasz.........no wiesz:obrazic: Z kaloryferem na mojego Gacorka:crazyeye::mad::evil_lol: Iza Kronos to nigdy tam rozumu nie miał........hmmm w takim razie co ona tam ma:roll: Zasnął bidulek i nic do niego nie trafia ;) A gdzie go przywiązać? Stół pociągnie :evil_lol: Quote
Iza i Avanti Posted October 9, 2008 Posted October 9, 2008 [quote name='apple']No toteż tłumaczę przez ciebie...........to ty mu nie powtarzasz.........no wiesz:obrazic: Z kaloryferem na mojego Gacorka:crazyeye::mad::evil_lol: Iza Kronos to nigdy tam rozumu nie miał........hmmm w takim razie co ona tam ma:roll: O! Widzisz Menrzuś! Jabcokowa też ma ten model bez-rozumkowy! :multi: Quote
apple Posted October 9, 2008 Posted October 9, 2008 [quote name='Menrzuś']Zasnął bidulek i nic do niego nie trafia ;) A gdzie go przywiązać? Stół pociągnie :evil_lol:a weź go wypuśc na balkon taka piekna pogoda:loveu: Quote
Menrzuś Posted October 9, 2008 Posted October 9, 2008 Iza i Avanti napisał(a):Na patrz! A skąd takie rozumkowe boksery się bierze? :cool3: Moja krew :p........:diabloti: Quote
apple Posted October 9, 2008 Posted October 9, 2008 [quote name='Iza i Avanti']O! Widzisz Menrzuś! Jabcokowa też ma ten model bez-rozumkowy! :multi:nie zacytuję za Menrzusiem:evil_lol: Quote
Menrzuś Posted October 9, 2008 Posted October 9, 2008 Iza i Avanti napisał(a):O! Widzisz Menrzuś! Jabcokowa też ma ten model bez-rozumkowy! :multi: Bym cos napisał, ale wole nie ryzykować :diabloti: Quote
Iza i Avanti Posted October 9, 2008 Posted October 9, 2008 Jabcokowa! Ty wiesz, co one mają między uszami? PRZECIĄG!!! Quote
apple Posted October 9, 2008 Posted October 9, 2008 [quote name='Menrzuś']Bym cos napisał, ale wole nie ryzykować :diabloti: NIE RYZYKUJ:diabloti: NIE UNE MAJA DUUUUPNY PRZECIĄG:evil_lol: Quote
Iza i Avanti Posted October 9, 2008 Posted October 9, 2008 Menrzuś napisał(a):Bym cos napisał, ale wole nie ryzykować :diabloti: Napisz, napisz!!! :evil_lol: Quote
apple Posted October 9, 2008 Posted October 9, 2008 [quote name='Iza i Avanti']Napisz, napisz!!! :evil_lol:Patrz jaka podpuszczalska......Menrzuś nie daj się.....byc twardy:evil_lol: Quote
Menrzuś Posted October 9, 2008 Posted October 9, 2008 [quote name='apple']a weź go wypuśc na balkon taka piekna pogoda:loveu: Doleciało słonko? :razz: Woli leżeć koło mnie, chociaż balkon otwarty jest Chyba ze mnie napięcie spłynęło. Przynajmniej wiadomo co jest. Chyba się walnę koło niego :roll: Quote
Iza i Avanti Posted October 9, 2008 Posted October 9, 2008 [quote name='apple']NIE RYZYKUJ:diabloti: NIE UNE MAJA DUUUUPNY PRZECIĄG:evil_lol: buuuuuuuuuuuuuhahahahahaha! :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted October 9, 2008 Posted October 9, 2008 Iza i Avanti napisał(a):Napisz, napisz!!! :evil_lol: Nieeeeeee....wtedy zasnąłbym na amen :diabloti: Quote
apple Posted October 9, 2008 Posted October 9, 2008 [quote name='Menrzuś']Doleciało słonko? :razz: Woli leżeć koło mnie, chociaż balkon otwarty jest Chyba ze mnie napięcie spłynęło. Przynajmniej wiadomo co jest. Chyba się walnę koło niego :roll: Takkkkkkidź bo jakbyś miał nosem w klawiaturę zaryć to lepiej się połuż i zdrzemnij i przytul go mocno:loveu:.....................tylko nie zaśpij z obiadem:evil_lol: Quote
Recommended Posts