Alicja Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 [quote name='Alicja']byłam , widziałam że zyją i mają się dobrze :razz::razz: :obrazic: [quote name='Menrzuś']40 sekund z Gackowej samotności :roll: http://www.wrzuta.pl/audio/pJ3do2V2V1/ ;) :placz::placz::placz:mój biedny Quote
Menrzuś Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 [quote name='Alicja']:obrazic: :placz::placz::placz:mój biedny Mea culpa.... :modla::modla:.... :Rose: No tak tęskni za dużymi jak wychodzą na południowy spacerek :shake: Nie mam trzeciej ręki, więc chłopak musi poczekać w samotności :shake: Quote
GoniaP Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 [quote name='Menrzuś']40 sekund z Gackowej samotności :roll: http://www.wrzuta.pl/audio/pJ3do2V2V1/ ;) Bosze, co Wy Gacorowi robicie :shake::-(:placz: Mam zrobić kontrolę, czy co??? :cool1: Quote
Bila Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 Boszsze, jak ten Gacor się naszlochał:shake: Quote
Menrzuś Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 GoniaP napisał(a):Bosze, co Wy Gacorowi robicie :shake::-(:placz: Mam zrobić kontrolę, czy co??? :cool1: To jest tylko tęsknota Goniu.....a jak nas potem wita - skacze pod sufit :multi: A czemu nie? :razz: Quote
Menrzuś Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 Bila napisał(a):Boszsze, jak ten Gacor się naszlochał:shake: Sami nie wiemy co się w domu dzieje, aż nie sprawdzimy :shake: Po takim czymś to Gacek nie odstępuje Sylwy, wymuszając zabawy, które zresztą widziałaś na filmikach ;) On tak płacze 2-3 minuty, a pozostałe ok 20-25 leży sobie na posłaniu spokojnie czekając. Quote
Bila Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 Menrzuś napisał(a):Sami nie wiemy co się w domu dzieje, aż nie sprawdzimy :shake: Po takim czymś to Gacek nie odstępuje Sylwy, wymuszając zabawy, które zresztą widziałaś na filmikach ;) On tak płacze 2-3 minuty, a pozostałe ok 20-25 leży sobie na posłaniu spokojnie czekając. Ale co się najojczy to jego:lol: Quote
Menrzuś Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 Bila napisał(a):Ale co się najojczy to jego:lol: Jest bardzo do nich przywiązany. Mam wrażenie, że my jesteśmy tylko do dawania jedzenia. Poza tym cały czas jest przy nich. Z nimi się bawi, od nich się uczy, one go bronią - to cały jego świat :p Dobrej nocki.... Quote
apple Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 [quote name='Menrzuś']40 sekund z Gackowej samotności :roll: http://www.wrzuta.pl/audio/pJ3do2V2V1/ ;)Ppppfffffffffffffffff :obrazic: :obrazic: :obrazic: :obrazic: :obrazic: A to byłam ja Japkowa:grins: Quote
Menrzuś Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 [quote name='apple']Ppppfffffffffffffffff :obrazic: :obrazic: :obrazic: :obrazic: :obrazic: A to byłam ja Japkowa:grins: Może wreszcie nareperujesz kompa, co? :mad: Witanko Japkoooooweeeeej :multi::loveu: Quote
Menrzuś Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 To zobacz jaki Gacek się zrobił napastliwy :razz: http://www.youtube.com/v/FYsMck-BjT8 Ataki Gacka Quote
apple Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 [quote name='Menrzuś']Może wreszcie nareperujesz kompa, co? :mad: Witanko Japkoooooweeeeej :multi::loveu:Nie nareperuje bo mi sie już nie opłaca.......kupuje laptoka:multi: [quote name='Menrzuś']To zobacz jaki Gacek się zrobił napastliwy :razz: http://www.youtube.com/v/FYsMck-BjT8 Ataki Gacka Buhahahahahha biedna Sylwa......najlepsza była akcja z gryzieniem po brzuchu.....a ta Sylwa Kluseczka nie wiedziała jak sie ma pozbierać do koopy:evil_lol: Quote
Menrzuś Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 [quote name='apple']Nie nareperuje bo mi sie już nie opłaca.......kupuje laptoka:multi: Buhahahahahha biedna Sylwa......najlepsza była akcja z gryzieniem po brzuchu.....a ta Sylwa Kluseczka nie wiedziała jak sie ma pozbierać do koopy:evil_lol: Naaaaareszcie :multi::multi:....to sie teraz będzie działo :lol: Jak kluseczka? Nie anorektyczka :eviltong: Przy Gacku ma ćwiczenia :evil_lol: Quote
apple Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 [quote name='Menrzuś']Naaaaareszcie :multi::multi:....to sie teraz będzie działo :lol: Co się bedzie działo:roll: Jak kluseczka? Nie anorektyczka :eviltong: Przy Gacku ma ćwiczenia :evil_lol:taaaaak istny fitness.....brzuszki, skłony i przysiady......super Gacor powinien zwijać 1/3 jej miski jako karnet:evil_lol: Quote
Bila Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 Menrzuś napisał(a):Jest bardzo do nich przywiązany. Mam wrażenie, że my jesteśmy tylko do dawania jedzenia. Poza tym cały czas jest przy nich. Z nimi się bawi, od nich się uczy, one go bronią - to cały jego świat :p No i zobacz, jak się dograli. :loveu:A Wy co zazdrośni jesteście:cool3::evil_lol:. A jak się Argon czuje po odcięciu tego i owego? Quote
Alicja Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:Sylwa ma aerobik bry :p Quote
Menrzuś Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 [quote name='apple']taaaaak istny fitness.....brzuszki, skłony i przysiady......super Gacor powinien zwijać 1/3 jej miski jako karnet:evil_lol: Sama zobaczysz :razz:.....kto nie ma laptoka, to nie wie ;) A myslisz, że jej michy nie wylizuje? :lol: Quote
Menrzuś Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 [quote name='Bila']No i zobacz, jak się dograli. :loveu:A Wy co zazdrośni jesteście:cool3::evil_lol:. A jak się Argon czuje po odcięciu tego i owego? No, ale czasami mógłby przyjść na mizianie :shake: Wczoraj był kryzys....w nocy ledwo zlazł po schodach. Ale teraz widzę, że sie polepszyło. Noc ze mną mu pomogła :evil_lol: [quote name='Alicja']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:Sylwa ma aerobik bry :p Normalnie baletnica z niej będzie :evil_lol: Czeeeeeee :multi: Quote
apple Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 [quote name='Menrzuś']Sama zobaczysz :razz:.....kto nie ma laptoka, to nie wie ;) A myslisz, że jej michy nie wylizuje? :lol:Taaaaaak? To w laptokach drzemie jakaś nieodkryta siła a wchodzisz w krąg wtajemniczonych jak zakupujesz takowe cóś? Ciekawe........juz się nie mogę doczekac co też odkryję:razz: Buhahahahahahahahahahahahaha boski jest.....chce to obaczyć.....nagaraj ich kiedyś przy jedzeniu:multi: Ciekawa jestem czy one w trójkę śmiecą tak jak kronos w pojedynkę:angryy: Quote
Menrzuś Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 [quote name='apple']Taaaaaak? To w laptokach drzemie jakaś nieodkryta siła a wchodzisz w krąg wtajemniczonych jak zakupujesz takowe cóś? Ciekawe........juz się nie mogę doczekac co też odkryję:razz: Buhahahahahahahahahahahahaha boski jest.....chce to obaczyć.....nagaraj ich kiedyś przy jedzeniu:multi: Ciekawa jestem czy one w trójkę śmiecą tak jak kronos w pojedynkę:angryy: Aż zazdrość bierze o to, co będziesz przeżywać :roll::lol: Spróbuję, ale musisz wiedzieć, że wszystkie jadają w innych pomieszczeniach.....Gacek się nabiega, żeby wszystkie michy oczyścić :evil_lol: Quote
Iza i Avanti Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 [quote name='apple']Ppppfffffffffffffffff :obrazic: :obrazic: :obrazic: :obrazic: :obrazic: A to byłam ja Japkowa:grins: No fłaśnie! Pffffffffffffffffffffffff :obrazic::obrazic::obrazic: A to byłam Ja! :p Dobeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeerek :loveu: Quote
Menrzuś Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 Iza i Avanti napisał(a):No fłaśnie! Pffffffffffffffffffffffff :obrazic::obrazic::obrazic: A to byłam Ja! :p Dobeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeerek :loveu: Niiiiiiiieeeeeeeeeeeeeeeeee......Ty masz sprawnego kompa. Juz wysyłam :loveu: Quote
Iza i Avanti Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 Menrzuś napisał(a):Niiiiiiiieeeeeeeeeeeeeeeeee......Ty masz sprawnego kompa. Juz wysyłam :loveu: taaaaaaaaaaaa... Sprawny inaczej :roll: Quote
Iv_ Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 Dzień dobry ;) :loveu: :roll: ale tutaj napfffyfane :p tak z rana :eviltong: Quote
Menrzuś Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 Iza i Avanti napisał(a):taaaaaaaaaaaa... Sprawny inaczej :roll: Ale poszło.....jakby co :razz: Iv_ napisał(a):Dzień dobry ;) :loveu: :roll: ale tutaj napfffyfane :p tak z rana :eviltong: Człowiek się stara, a te się fochają :shake:.....i jak tu za kobietkami nadążyć? :roll: Dzieńdoberek daaaaawno nieobecnej :multi: Quote
Recommended Posts