Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 32.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Menrzuś

13274

• apple

3269

• Iv_

2629

• szyszka.fr

1599

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Alicja']:obrazic:

:placz::placz::placz:mój biedny
Mea culpa.... :modla::modla:.... :Rose:

No tak tęskni za dużymi jak wychodzą na południowy spacerek :shake: Nie mam trzeciej ręki, więc chłopak musi poczekać w samotności :shake:

Posted

GoniaP napisał(a):
Bosze, co Wy Gacorowi robicie :shake::-(:placz: Mam zrobić kontrolę, czy co??? :cool1:

To jest tylko tęsknota Goniu.....a jak nas potem wita - skacze pod sufit :multi:
A czemu nie? :razz:

Posted

Bila napisał(a):
Boszsze, jak ten Gacor się naszlochał:shake:

Sami nie wiemy co się w domu dzieje, aż nie sprawdzimy :shake:
Po takim czymś to Gacek nie odstępuje Sylwy, wymuszając zabawy, które zresztą widziałaś na filmikach ;)
On tak płacze 2-3 minuty, a pozostałe ok 20-25 leży sobie na posłaniu spokojnie czekając.

Posted

Menrzuś napisał(a):
Sami nie wiemy co się w domu dzieje, aż nie sprawdzimy :shake:
Po takim czymś to Gacek nie odstępuje Sylwy, wymuszając zabawy, które zresztą widziałaś na filmikach ;)
On tak płacze 2-3 minuty, a pozostałe ok 20-25 leży sobie na posłaniu spokojnie czekając.

Ale co się najojczy to jego:lol:

Posted

Bila napisał(a):
Ale co się najojczy to jego:lol:

Jest bardzo do nich przywiązany. Mam wrażenie, że my jesteśmy tylko do dawania jedzenia. Poza tym cały czas jest przy nich. Z nimi się bawi, od nich się uczy, one go bronią - to cały jego świat :p

Dobrej nocki....

Posted

[quote name='apple']Ppppfffffffffffffffff :obrazic: :obrazic: :obrazic: :obrazic: :obrazic:

A to byłam ja Japkowa:grins:
Może wreszcie nareperujesz kompa, co? :mad:

Witanko Japkoooooweeeeej :multi::loveu:

Posted

[quote name='Menrzuś']Może wreszcie nareperujesz kompa, co? :mad:

Witanko Japkoooooweeeeej :multi::loveu:Nie nareperuje bo mi sie już nie opłaca.......kupuje laptoka:multi:

[quote name='Menrzuś']To zobacz jaki Gacek się zrobił napastliwy :razz:

http://www.youtube.com/v/FYsMck-BjT8 Ataki Gacka Buhahahahahha biedna Sylwa......najlepsza była akcja z gryzieniem po brzuchu.....a ta Sylwa Kluseczka nie wiedziała jak sie ma pozbierać do koopy:evil_lol:

Posted

[quote name='apple']Nie nareperuje bo mi sie już nie opłaca.......kupuje laptoka:multi:

Buhahahahahha biedna Sylwa......najlepsza była akcja z gryzieniem po brzuchu.....a ta Sylwa Kluseczka nie wiedziała jak sie ma pozbierać do koopy:evil_lol:
Naaaaareszcie :multi::multi:....to sie teraz będzie działo :lol:

Jak kluseczka? Nie anorektyczka :eviltong: Przy Gacku ma ćwiczenia :evil_lol:

Posted

[quote name='Menrzuś']Naaaaareszcie :multi::multi:....to sie teraz będzie działo :lol:

Co się bedzie działo:roll:

Jak kluseczka? Nie anorektyczka :eviltong: Przy Gacku ma ćwiczenia :evil_lol:taaaaak istny fitness.....brzuszki, skłony i przysiady......super Gacor powinien zwijać 1/3 jej miski jako karnet:evil_lol:

Posted

Menrzuś napisał(a):
Jest bardzo do nich przywiązany. Mam wrażenie, że my jesteśmy tylko do dawania jedzenia. Poza tym cały czas jest przy nich. Z nimi się bawi, od nich się uczy, one go bronią - to cały jego świat :p

No i zobacz, jak się dograli. :loveu:A Wy co zazdrośni jesteście:cool3::evil_lol:. A jak się Argon czuje po odcięciu tego i owego?

Posted

[quote name='apple']taaaaak istny fitness.....brzuszki, skłony i przysiady......super Gacor powinien zwijać 1/3 jej miski jako karnet:evil_lol:
Sama zobaczysz :razz:.....kto nie ma laptoka, to nie wie ;)

A myslisz, że jej michy nie wylizuje? :lol:

Posted

[quote name='Bila']No i zobacz, jak się dograli. :loveu:A Wy co zazdrośni jesteście:cool3::evil_lol:. A jak się Argon czuje po odcięciu tego i owego?
No, ale czasami mógłby przyjść na mizianie :shake:
Wczoraj był kryzys....w nocy ledwo zlazł po schodach. Ale teraz widzę, że sie polepszyło. Noc ze mną mu pomogła :evil_lol:
[quote name='Alicja']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:Sylwa ma aerobik

bry :p
Normalnie baletnica z niej będzie :evil_lol:

Czeeeeeee :multi:

Posted

[quote name='Menrzuś']Sama zobaczysz :razz:.....kto nie ma laptoka, to nie wie ;)

A myslisz, że jej michy nie wylizuje? :lol:Taaaaaak? To w laptokach drzemie jakaś nieodkryta siła a wchodzisz w krąg wtajemniczonych jak zakupujesz takowe cóś? Ciekawe........juz się nie mogę doczekac co też odkryję:razz:

Buhahahahahahahahahahahahaha boski jest.....chce to obaczyć.....nagaraj ich kiedyś przy jedzeniu:multi:
Ciekawa jestem czy one w trójkę śmiecą tak jak kronos w pojedynkę:angryy:

Posted

[quote name='apple']Taaaaaak? To w laptokach drzemie jakaś nieodkryta siła a wchodzisz w krąg wtajemniczonych jak zakupujesz takowe cóś? Ciekawe........juz się nie mogę doczekac co też odkryję:razz:

Buhahahahahahahahahahahahaha boski jest.....chce to obaczyć.....nagaraj ich kiedyś przy jedzeniu:multi: Ciekawa jestem czy one w trójkę śmiecą tak jak kronos w pojedynkę:angryy:
Aż zazdrość bierze o to, co będziesz przeżywać :roll::lol:

Spróbuję, ale musisz wiedzieć, że wszystkie jadają w innych pomieszczeniach.....Gacek się nabiega, żeby wszystkie michy oczyścić :evil_lol:

Posted

[quote name='apple']Ppppfffffffffffffffff :obrazic: :obrazic: :obrazic: :obrazic: :obrazic:

A to byłam ja Japkowa:grins:

No fłaśnie! Pffffffffffffffffffffffff :obrazic::obrazic::obrazic:

A to byłam Ja! :p

Dobeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeerek :loveu:

Posted

Iza i Avanti napisał(a):
No fłaśnie! Pffffffffffffffffffffffff :obrazic::obrazic::obrazic:

A to byłam Ja! :p

Dobeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeerek :loveu:

Niiiiiiiieeeeeeeeeeeeeeeeee......Ty masz sprawnego kompa. Juz wysyłam :loveu:

Posted

Iza i Avanti napisał(a):
taaaaaaaaaaaa... Sprawny inaczej :roll:

Ale poszło.....jakby co :razz:
Iv_ napisał(a):
Dzień dobry ;) :loveu:

:roll: ale tutaj napfffyfane :p tak z rana :eviltong:

Człowiek się stara, a te się fochają :shake:.....i jak tu za kobietkami nadążyć? :roll:

Dzieńdoberek daaaaawno nieobecnej :multi: