Iza i Avanti Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 Iv_ napisał(a):Dzień dobry ;) :loveu: :roll: ale tutaj napfffyfane :p tak z rana :eviltong: Cześć Iv! Ciekawe kto tak napfyfał :roll::evil_lol: Quote
apple Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 [quote name='Menrzuś']Ale poszło.....jakby co :razz: Człowiek się stara, a te się fochają :shake:.....i jak tu za kobietkami nadążyć? :roll: Dzieńdoberek daaaaawno nieobecnej :multi:No jak sie mamy nie fochać jak nie mozemy miec tego co mogą mieć inne:roll: Quote
Iv_ Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 Iza i Avanti napisał(a):Cześć Iv! Ciekawe kto tak napfyfał :roll::evil_lol: Cześć Iza! :roll:no jakieś pfyfalskie chyba :diabloti: Quote
Iv_ Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 Menrzuś napisał(a): Człowiek się stara, a te się fochają :shake:.....i jak tu za kobietkami nadążyć? :roll: Dzieńdoberek daaaaawno nieobecnej :multi: Mówią, że.......dobrymi chęciami to piekło wybrukowane :diabloti: :evil_lol: za kobietami to nikt nie nadąży :shake:, ja czasem sama za sobą nie nadążam, to jak ktoś inny by mógł? :shake: A tam od razu dawno :roll: :eviltong: Quote
Menrzuś Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 [quote name='apple']No jak sie mamy nie fochać jak nie mozemy miec tego co mogą mieć inne:roll: A Ty byś wszystko chciała mieć :eviltong:.....chitruska i....i.... jeszcze zazdrośnica.....o!;) [quote name='Iv_']Mówią, że.......dobrymi chęciami to piekło wybrukowane :diabloti: :evil_lol: za kobietami to nikt nie nadąży :shake:, ja czasem sama za sobą nie nadążam, to jak ktoś inny by mógł? :shake: A tam od razu dawno :roll: :eviltong: No sama widzisz. To jak ja, biedny żuczek, mam nadążać? :roll: Nie "dawno" ale "daaaaaawno" :eviltong::evil_lol: Quote
apple Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 [quote name='Menrzuś']A Ty byś wszystko chciała mieć :eviltong:.....chitruska i....i.... jeszcze zazdrośnica.....o!;) Bossszzzzz jakie tu o mnie mają zdanie:placz::placz::placz: ide..................:placz: paaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:loveu: Quote
Iza i Avanti Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 [quote name='apple']No jak sie mamy nie fochać jak nie mozemy miec tego co mogą mieć inne:roll: :crazyeye::cool3: [quote name='Iv_']Cześć Iza! :roll:no jakieś pfyfalskie chyba :diabloti: Jabłuszkowa zaczła! Quote
Iv_ Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 Menrzuś napisał(a):A Ty byś wszystko chciała mieć :eviltong:.....chitruska i....i.... jeszcze zazdrośnica.....o!;) No sama widzisz. To jak ja, biedny żuczek, mam nadążać? :roll: Nie "dawno" ale "daaaaaawno" :eviltong::evil_lol: No własnie nie wiem :niewiem: musisz chyba przyśpieszyć po prostu :evil_lol: :roll: lingwista się odezwał :eviltong: Quote
Iv_ Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 [quote name='apple']Bossszzzzz jakie tu o mnie mają zdanie:placz::placz::placz: ide..................:placz: paaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:loveu: Bierzesz na numer........"o ja biedna nieszczęśliwa" :evil_lol: :diabloti: Quote
apple Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 [quote name='Iza i Avanti'] Jabłuszkowa zaczła! ja zaczęłam i ja skończę- pfffffffffffffffffffffffffffffffff:obrazic: Quote
Iv_ Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 Iza i Avanti napisał(a)::crazyeye::cool3: Jabłuszkowa zaczła! a Ty tak za nią......:evil_lol: duży wpływ ma Jabłkowa na Cia chyba :eviltong: :diabloti: Quote
apple Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 [quote name='Iv_']Bierzesz na numer........"o ja biedna nieszczęśliwa" :evil_lol: :diabloti:Nieeeeee ja się w takie rzeczy nie bawie:diabloti: Na serio uciekam paaaaaa:loveu: Quote
Menrzuś Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 [quote name='apple']Bossszzzzz jakie tu o mnie mają zdanie:placz::placz::placz: ide..................:placz: paaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:loveu: Paaaaaaaaaaaaaaaa :loveu: [quote name='Iv_']No własnie nie wiem :niewiem: musisz chyba przyśpieszyć po prostu :evil_lol: :roll: lingwista się odezwał :eviltong: CUś nogi mi sie otarły i szybko nie dam rady :shake: To było raczej logiczne - jedno "a" to nie kilka :eviltong: Quote
Iza i Avanti Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 [quote name='Iv_']Bierzesz na numer........"o ja biedna nieszczęśliwa" :evil_lol: :diabloti: Ona tak zawsze :eviltong: [quote name='apple']ja zaczęłam i ja skończę- pfffffffffffffffffffffffffffffffff:obrazic: Znowu........... :roll: [quote name='Iv_']a Ty tak za nią......:evil_lol: duży wpływ ma Jabłkowa na Cia chyba :eviltong: :diabloti: Aż za duży :loveu: Quote
Iv_ Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 [quote name='apple']Nieeeeee ja się w takie rzeczy nie bawie:diabloti: Na serio uciekam paaaaaa:loveu: taaaaa :siara: :siara: :siara: Leć :loveu: miłego dnia :multi: Quote
Iv_ Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 Iza i Avanti napisał(a):Ona tak zawsze :eviltong: Znowu........... :roll: Aż za duży :loveu: ale widzę, że wcale Ci ten wpływ nie przeszkadza ;), wręcz jesteś zadowolona :cool3: Quote
Iv_ Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 Menrzuś napisał(a):Paaaaaaaaaaaaaaaa :loveu: CUś nogi mi sie otarły i szybko nie dam rady :shake: To było raczej logiczne - jedno "a" to nie kilka :eviltong: to wykuruj nogi :eviltong: i przyśpiesz :cool3: :mdleje: ta zabijająca mnie logika :roll: Quote
Menrzuś Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 Iv_ napisał(a):to wykuruj nogi :eviltong: i przyśpiesz :cool3: :mdleje: ta zabijająca mnie logika :roll: Myslisz że Argonowa detromecyna mi pomoże? :razz: A Ty wolisz "lanie wody"? :crazyeye: Quote
Iv_ Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 Menrzuś napisał(a):Myslisz że Argonowa detromecyna mi pomoże? :razz: A Ty wolisz "lanie wody"? :crazyeye: :cool3: spróbuj-świat należy do odważnych :diabloti: a Ty znasz tylko skrajności? :eviltong: Quote
Menrzuś Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 Iv_ napisał(a)::cool3: spróbuj-świat należy do odważnych :diabloti: a Ty znasz tylko skrajności? :eviltong: OK A co ja pocznę, że jestem zero-jedynkowy :roll: Quote
Iv_ Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 Menrzuś napisał(a):OK A co ja pocznę, że jestem zero-jedynkowy :roll: skoro jesteś taki, to albo się zmień, albo toleruj innych inność :eviltong: :evil_lol: :razz: Quote
Menrzuś Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 Iv_ napisał(a):skoro jesteś taki, to albo się zmień, albo toleruj innych inność :eviltong: :evil_lol: :razz: Mówisz, że nie toleruję? :crazyeye: :hmmmm: Quote
Iv_ Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 Menrzuś napisał(a):Mówisz, że nie toleruję? :crazyeye: :hmmmm: a to....."A Ty wolisz "lanie wody"? :crazyeye:" jakoś mi nie brzmiało najlepiej :roll: Quote
Menrzuś Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 Iv_ napisał(a):a to....."A Ty wolisz "lanie wody"? :crazyeye:" jakoś mi nie brzmiało najlepiej :roll: :mdleje:..... nie szukaj miedzy wierszami, bo tam nic nie ma :eviltong: Quote
Iv_ Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 Menrzuś napisał(a)::mdleje:..... nie szukaj miedzy wierszami, bo tam nic nie ma :eviltong: :roll: boszszsz znowu dostałam reprymendę :placz: :hmmmm: może się nafocham.......pomyślę :p Quote
Recommended Posts