Bila Posted October 3, 2008 Posted October 3, 2008 Iza i Avanti napisał(a): Bila- Tajny Agent! A co stara ciotka Bila wszystko wie i widzi:diabloti::evil_lol: Quote
Iv_ Posted October 3, 2008 Posted October 3, 2008 Lody Cia przyniesłam :roll: ooooo maaaaaa bo mi się roztopią :roll: bierze czy nie.......:cool3: Quote
e.v.a Posted October 3, 2008 Posted October 3, 2008 [quote name='Iv_']Lody Cia przyniesłam :roll: ooooo maaaaaa bo mi się roztopią :roll: bierze czy nie.......:cool3: :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: Quote
Iv_ Posted October 3, 2008 Posted October 3, 2008 :roll: gdzie byłaś, jak Ciebie nie było aaaa? :roll: lody mi się tu rozpuszczały :roll: Quote
Iv_ Posted October 3, 2008 Posted October 3, 2008 pewnie na tym gygy szalała co jej się naprawiło :cool3: :eviltong: Quote
e.v.a Posted October 3, 2008 Posted October 3, 2008 Iv_ napisał(a)::roll: gdzie byłaś, jak Ciebie nie było aaaa? :roll: lody mi się tu rozpuszczały :roll: a bylam to tu to tam zalezy o ktorej godzinie:evil_lol: od okolo 16:30 siedzialam na dupsku w domu :diabloti: Iv_ napisał(a):pewnie na tym gygy szalała co jej się naprawiło :cool3: :eviltong: niee nikt mnie nie kocha :placz:nikt mnie nie lubi:placz:nikt nie chce ze mna gadu gadu :roll::evil_lol: Quote
Iv_ Posted October 3, 2008 Posted October 3, 2008 evaxon napisał(a):a bylam to tu to tam zalezy o ktorej godzinie:evil_lol: od okolo 16:30 siedzialam na dupsku w domu :diabloti: niee nikt mnie nie kocha :placz:nikt mnie nie lubi:placz:nikt nie chce ze mna gadu gadu :roll::evil_lol: Ja siedzę na dupsku w domu od dwóch dni :roll: no co Ty nie becz :roll: ja Cię tam lubiam :glaszcze::calus: Quote
e.v.a Posted October 3, 2008 Posted October 3, 2008 Iv_ napisał(a):Ja siedzę na dupsku w domu od dwóch dni :roll: no co Ty nie becz :roll: ja Cię tam lubiam :glaszcze::calus: tez bym tak chciała:placz: :loveu: no ale ty nie jestes przytojniakiem:placz::placz::placz: Quote
Iv_ Posted October 3, 2008 Posted October 3, 2008 [quote name='evaxon']tez bym tak chciała:placz: :crazyeye: zgłupłaś :-o chciała byś siedzieć tak jak ja z powodu gryby żołądkowej? no weź :roll: :loveu: no ale ty nie jestes przytojniakiem:placz::placz::placz: ano nie jestem :shake:, bo ja w ogóle nie jestem facet :roll: Quote
Menrzuś Posted October 3, 2008 Posted October 3, 2008 [quote name='Iv_']:glaszcze: nic Ci chyba nie jest, co? :razz: No, niby cały jestem, ale tak troszkę poobijany :p [quote name='Agniest']Powodzenia w sobotę :) buziak dla Księcia :) Oj przyda się....dzięki :loveu: [quote name='apple']Coś czuję że Menrzuś ma przed sobą nieprzespaną noc:roll: ja trzymam:thumbs: żeby poszło szybko i sprawnie....i w miare bezboleśnie...o ile to możliwe:roll: To trzymaj od 11:30 Już mi łapy latają :shake: [quote name='evaxon']eee ale gaduły z was:roll::roll::roll: a mi gygy nie działa:placz::placz::placz::placz: biedactwo :shake:...to se włącz skypa :lol: [quote name='Bila']A co stara ciotka Bila wszystko wie i widzi:diabloti::evil_lol: No to już się uczeszę :p Quote
e.v.a Posted October 3, 2008 Posted October 3, 2008 Menrzuś napisał(a): biedactwo :shake:...to se włącz skypa :lol: nie lubie :roll: zreszta juz działa:eviltong: Quote
Menrzuś Posted October 3, 2008 Posted October 3, 2008 evaxon napisał(a):nie lubie :roll: zreszta juz działa:eviltong: Wiem - trochę taki durnowaty jest :evil_lol: A tu mnie ciągle wywala :placz:...ktoś mnie widać nie lubi :shake: Quote
e.v.a Posted October 3, 2008 Posted October 3, 2008 Menrzuś napisał(a):Wiem - trochę taki durnowaty jest :evil_lol: A tu mnie ciągle wywala :placz:...ktoś mnie widać nie lubi :shake: :razz: a mnie narazie nie wywala :roll: Quote
Menrzuś Posted October 3, 2008 Posted October 3, 2008 evaxon napisał(a)::razz: a mnie narazie nie wywala :roll: Ty jak zawsze wszędzie masz wejścia :evil_lol: Quote
Iza i Avanti Posted October 4, 2008 Posted October 4, 2008 Cześć Menrzusiu! Ucałowanka dla Argonka! Bidulek.... Quote
Iv_ Posted October 4, 2008 Posted October 4, 2008 Trzymam kciuki za Argonka :thumbs: i za Menrzusia :thumbs:, żeby to wszystko jakoś zniósł :thumbs: Trzymajcie się Chłopaki!!! :loveu: :loveu: :loveu::loveu: :loveu: Quote
Menrzuś Posted October 4, 2008 Posted October 4, 2008 Iza i Avanti napisał(a):Cześć Menrzusiu! Ucałowanka dla Argonka! Bidulek.... Iv_ napisał(a):Trzymam kciuki za Argonka :thumbs: i za Menrzusia :thumbs:, żeby to wszystko jakoś zniósł :thumbs: Trzymajcie się Chłopaki!!! :loveu: :loveu: :loveu::loveu: :loveu: Dzięki dziewczyny :loveu::loveu: Argon ma 4 lata i 1 miesiąc - i już ma czwarty zabieg chirurgiczny pod pełną narkozą plus narkoza przy reperacji zębów. Facet po przejściach :shake: Quote
Iv_ Posted October 4, 2008 Posted October 4, 2008 Ciągle mocno trzymam :thumbs: Będzie dobrze! :loveu: Quote
apple Posted October 4, 2008 Posted October 4, 2008 Ja cały czas mocno trzymam....nawet spacyfikowałam mojego Dże ja dzisiaj muuuuuuusze na dogo.....no musze i juz......bo nasz Księciuniu:loveu: ma dzisiaj zabiega....jak mu powiedziała jakiego to się strasznie strapił:roll: I jak I jak? Wetka już dawno dzwoniła:cool1: a ty nic nie piszesz....ja sie tutaj denerwuje.....no napisz coś....no proszę Quote
Menrzuś Posted October 5, 2008 Posted October 5, 2008 Teraz już dobrze jest, chociaż widać, że go boli idąc po schodach. Rano robił pałąka z bólu, ale po tabletkach rozluźnił się. Nie ma wszystkiego wyciętego, więc wygląda jakby mu cUś tam dyndało :lol: Quote
Kara. Posted October 5, 2008 Posted October 5, 2008 To cuś dyndające niestety "uschnie":roll: Mój TZ też się tak cieszył jak zobaczył i potem przeżył rozczarowanie:diabloti: Tzn u psa zobaczył a nie u siebie:evil_lol: Pani weterynarz poleciła mu wstawić implanty jeśli tak bardzo cierpi:eviltong: Bo psu na ego to nic nie zrobiło. Przestał tylko wreszcie męczyć poduszki:evil_lol: Dobry wieczór w ogóle:loveu: Quote
Menrzuś Posted October 5, 2008 Posted October 5, 2008 Kara. napisał(a):To cuś dyndające niestety "uschnie":roll: Mój TZ też się tak cieszył jak zobaczył i potem przeżył rozczarowanie:diabloti: Tzn u psa zobaczył a nie u siebie:evil_lol: Pani weterynarz poleciła mu wstawić implanty jeśli tak bardzo cierpi:eviltong: Bo psu na ego to nic nie zrobiło. Przestał tylko wreszcie męczyć poduszki:evil_lol: Dobry wieczór w ogóle:loveu: Już Ty mnie nie dobijaj :placz: Argon niczego nie męczył :eviltong: Właśnie - drobny wieczorek :loveu: Quote
Recommended Posts