Menrzuś Posted October 5, 2008 Posted October 5, 2008 Miałem wstawić jakis filmik - oto moje arcydzieło filmowe ..... całe 4 sekundy. Ale ile w nich treści :roll::evil_lol: http://www.youtube.com/v/V8-P4LYOIBY Zderzenie się Oczywiście głośniki są potrzebne :evil_lol: Quote
Kara. Posted October 5, 2008 Posted October 5, 2008 Nie mam głośników:placz: Zabrali:mad: Słuchawki też zabrali:mad: Ja Cię nie straszę, ja uprzedzam cobyś potem nie miał takiej miny jak mój TZ:diabloti: Quote
Menrzuś Posted October 5, 2008 Posted October 5, 2008 Kara. napisał(a):Nie mam głośników:placz: Zabrali:mad: Słuchawki też zabrali:mad: Ja Cię nie straszę, ja uprzedzam cobyś potem nie miał takiej miny jak mój TZ:diabloti: A myszkę Ci zostawili? :razz: Tak bym miał kilka dni szczęśliwych :placz: Quote
Menrzuś Posted October 5, 2008 Posted October 5, 2008 Kara. napisał(a):Dobra Ja nic nie napisałam;) Klawiaturę też zabrali? :crazyeye: :evil_lol: Quote
e.v.a Posted October 5, 2008 Posted October 5, 2008 [quote name='Menrzuś']Miałem wstawić jakis filmik - oto moje arcydzieło filmowe ..... całe 4 sekundy. Ale ile w nich treści :roll::evil_lol: http://www.youtube.com/v/V8-P4LYOIBY Zderzenie się Oczywiście głośniki są potrzebne :evil_lol: buahahahahahahahhahaha :roflt::roflt::roflt:nie no wymiekam :roflt::roflt::roflt::roflt: Quote
Kara. Posted October 5, 2008 Posted October 5, 2008 Myszkę mam:oops: Klawiaturę też, a Ty możesz mieć chwilową amnezję co do niektórych postów;) Czy w tym filmiku był podkład muzyczny: Torrreadorrr,torrreadorr...:evil_lol: Quote
Menrzuś Posted October 5, 2008 Posted October 5, 2008 evaxon napisał(a):buahahahahahahahhahaha :roflt::roflt::roflt:nie no wymiekam :roflt::roflt::roflt::roflt: Ale śmieszne :eviltong: Kara. napisał(a):Myszkę mam:oops: Klawiaturę też, a Ty możesz mieć chwilową amnezję co do niektórych postów;) Czy w tym filmiku był podkład muzyczny: Torrreadorrr,torrreadorr...:evil_lol: Mła? Amnezję? :crazyeye:.....cUs Ci sie pomyliło :lol: Nie - raczej częśc podkładu usunąłem :diabloti: Quote
Kara. Posted October 5, 2008 Posted October 5, 2008 Menrzuś napisał(a): Mła? Amnezję? :crazyeye:.....cUs Ci sie pomyliło :lol: Ja nie mówię, że masz:roll: Mówię, że możesz mieć, chwilową:eviltong: Dłużej się będziesz cieszył, że nic się u Argona nie zmieniło:eviltong: Quote
Menrzuś Posted October 5, 2008 Posted October 5, 2008 Kara. napisał(a):Ja nie mówię, że masz:roll: Mówię, że możesz mieć, chwilową:eviltong: Dłużej się będziesz cieszył, że nic się u Argona nie zmieniło:eviltong: Aaaaaaaa.......jaki dzisiaj dzień? :hmmmm: .... zapomniałem :diabloti: Quote
Kara. Posted October 5, 2008 Posted October 5, 2008 Jaki grzeczny chłopczyk:evil_lol: A teraz dobranoc. Zostawiam Cię w dobrych rękach:lol: Quote
Menrzuś Posted October 5, 2008 Posted October 5, 2008 Kara. napisał(a):Jaki grzeczny chłopiec:evil_lol: A teraz dobranoc. Zostawiam Cię w dobrych rękach:lol: Znaczy się Argonowych łapach? :evil_lol: Dobrych :multi: Quote
Kara. Posted October 5, 2008 Posted October 5, 2008 Myślałam o evaxon ale skoro wolisz inną opcję:evil_lol: Quote
Menrzuś Posted October 5, 2008 Posted October 5, 2008 Kara. napisał(a):Myślałam o evaxon ale skoro wolisz inną opcję:evil_lol: Efffa to chyba ze śmiechu robi użytek z łazienki :evil_lol: Quote
Bila Posted October 5, 2008 Posted October 5, 2008 Ten przyduszony głosik na filmie to Twój:evil_lol::evil_lol: Quote
Menrzuś Posted October 5, 2008 Posted October 5, 2008 Bila napisał(a):Ten przyduszony głosik na filmie to Twój:evil_lol::evil_lol: Sam początek pełnej wypowiedzi :diabloti: Quote
e.v.a Posted October 5, 2008 Posted October 5, 2008 Kara. napisał(a):Myślałam o evaxon ale skoro wolisz inną opcję:evil_lol: :lol::lol: Menrzuś napisał(a):Efffa to chyba ze śmiechu robi użytek z łazienki :evil_lol: :grin: buahahahah dobranoooc:loveu::loveu: Quote
Menrzuś Posted October 5, 2008 Posted October 5, 2008 Bila napisał(a):Ciekawam dalszego ciągu:cool3: Dalszy ciąg to było kuśtykanie do domu :shake: :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted October 5, 2008 Posted October 5, 2008 evaxon napisał(a)::lol::lol: :grin: buahahahah dobranoooc:loveu::loveu: Śpij dobrze - w pracy odpoczniesz :evil_lol: Paaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :loveu: Quote
apple Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 [quote name='Menrzuś']Teraz już dobrze jest, chociaż widać, że go boli idąc po schodach. Rano robił pałąka z bólu, ale po tabletkach rozluźnił się. Nie ma wszystkiego wyciętego, więc wygląda jakby mu cUś tam dyndało :lol:Biedulek:roll:........Ciocia miziaki posyła:loveu: A jak Gacor uspokoił sie trochę?:razz: [quote name='Menrzuś']Miałem wstawić jakis filmik - oto moje arcydzieło filmowe ..... całe 4 sekundy. Ale ile w nich treści :roll::evil_lol: http://www.youtube.com/v/V8-P4LYOIBY Zderzenie się Oczywiście głośniki są potrzebne :evil_lol:Buhahahahahahahahahaha:roflt::roflt: I bez głośników mi sie podoba...reszte sobie wyobrażę:evil_lol: Quote
Menrzuś Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 [quote name='apple']Biedulek:roll:........Ciocia miziaki posyła:loveu: A jak Gacor uspokoił sie trochę?:razz: Buhahahahahahahahahaha:roflt::roflt: I bez głośników mi sie podoba...reszte sobie wyobrażę:evil_lol: Po pierwszej nocy Gacek zasłużył na nowe imię - Gacor :shake: wykończył nas wszystkich. Dzisiejszej nocy już był spokojny Śmiech z rana to ponoć lekarstwo na ewentualne zmarszczki :lol:...ale jeszcze mam znaki po tym zbliżeniu się z prawie 30to kilogramowym pociskiem :shake::evil_lol: Witankooooooo :multi::loveu: Quote
apple Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 [quote name='Menrzuś']Po pierwszej nocy Gacek zasłużył na nowe imię - Gacor :shake: wykończył nas wszystkich. Dzisiejszej nocy już był spokojny Śmiech z rana to ponoć lekarstwo na ewentualne zmarszczki :lol:...ale jeszcze mam znaki po tym zbliżeniu się z prawie 30to kilogramowym pociskiem :shake::evil_lol: Witankooooooo :multi::loveu:Hihihihihihihi mimo że nie zrobniale to i tak brzmi bosko....Gacor bardziej mi sie podoba:evil_lol: No coś ty? Na zmarszczki? Ja myślałam że raczej to śmianie sie powoduje zmarszczki i kurze łapki:roll: Jaaaaaakie ślady? Pożal sie...pożal co ci ten zbójnik zrobił:razz: Mnie kiedyś Kronos przewrócił w lesie na grzybach. Przechodziliśmy przez wąską przecinkę i nie miałam gdzie uskoczyć....w efekcie mnie przewrócił i podbił oko.......była wtedy z Alutką w ciaży.....całe szczęście ze tylko tak sie to skonczyło........Potem wygladałam jak ofiara przemocy domowej i jakos tak wszyscy głupio na mnie patrzyli jak tłumaczyłam że to na prawede pies mi podbił oko:roll: Quote
Menrzuś Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 W momencie nowego nazywania, to wcale, a wcale mi sie nie podobał :eviltong: Kurze łapki to sie robią od takiego karcącego spojrzenia :p - a ranne śmianie się jest OK...mówię Ci :razz: A jak myslisz, co ja mogę mieć? Walnęła mnie w całym pędzie głową w kolano - taaaaaaaki siniolec jest :evil_lol: A to na wiosnę też miałem podbite oko - psy biegnąc w moim kierunku, zamiast się rozbiec, to zaczęły skręcać w swoim kierunku i wpadając na mnie rzuciły mną w krzaczory gdzie musiałem sie nadziać na jakąś gałąź. Efekt - zadrapana skóra pod okiem i ogólny siniolec :shake:.....przeszedł wszystkie fazy kolorystyczne :evil_lol: Quote
Recommended Posts