Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 32.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Menrzuś

13274

• apple

3269

• Iv_

2629

• szyszka.fr

1599

Top Posters In This Topic

Posted

Nie mam głośników:placz: Zabrali:mad: Słuchawki też zabrali:mad:

Ja Cię nie straszę, ja uprzedzam cobyś potem nie miał takiej miny jak mój TZ:diabloti:

Posted

Kara. napisał(a):
Nie mam głośników:placz: Zabrali:mad: Słuchawki też zabrali:mad:

Ja Cię nie straszę, ja uprzedzam cobyś potem nie miał takiej miny jak mój TZ:diabloti:

A myszkę Ci zostawili? :razz:

Tak bym miał kilka dni szczęśliwych :placz:

Posted

[quote name='Menrzuś']Miałem wstawić jakis filmik - oto moje arcydzieło filmowe ..... całe 4 sekundy. Ale ile w nich treści :roll::evil_lol:

http://www.youtube.com/v/V8-P4LYOIBY Zderzenie się

Oczywiście głośniki są potrzebne :evil_lol:
buahahahahahahahhahaha :roflt::roflt::roflt:nie no wymiekam :roflt::roflt::roflt::roflt:

Posted

Myszkę mam:oops: Klawiaturę też, a Ty możesz mieć chwilową amnezję co do niektórych postów;)

Czy w tym filmiku był podkład muzyczny: Torrreadorrr,torrreadorr...:evil_lol:

Posted

evaxon napisał(a):
buahahahahahahahhahaha :roflt::roflt::roflt:nie no wymiekam :roflt::roflt::roflt::roflt:

Ale śmieszne :eviltong:
Kara. napisał(a):
Myszkę mam:oops: Klawiaturę też, a Ty możesz mieć chwilową amnezję co do niektórych postów;)

Czy w tym filmiku był podkład muzyczny: Torrreadorrr,torrreadorr...:evil_lol:

Mła? Amnezję? :crazyeye:.....cUs Ci sie pomyliło :lol:

Nie - raczej częśc podkładu usunąłem :diabloti:

Posted

Menrzuś napisał(a):

Mła? Amnezję? :crazyeye:.....cUs Ci sie pomyliło :lol:

Ja nie mówię, że masz:roll: Mówię, że możesz mieć, chwilową:eviltong: Dłużej się będziesz cieszył, że nic się u Argona nie zmieniło:eviltong:

Posted

Kara. napisał(a):
Ja nie mówię, że masz:roll: Mówię, że możesz mieć, chwilową:eviltong: Dłużej się będziesz cieszył, że nic się u Argona nie zmieniło:eviltong:

Aaaaaaaa.......jaki dzisiaj dzień? :hmmmm: .... zapomniałem :diabloti:

Posted

Kara. napisał(a):
Myślałam o evaxon ale skoro wolisz inną opcję:evil_lol:

:lol::lol:
Menrzuś napisał(a):
Efffa to chyba ze śmiechu robi użytek z łazienki :evil_lol:

:grin: buahahahah

dobranoooc:loveu::loveu:

Posted

[quote name='Menrzuś']Teraz już dobrze jest, chociaż widać, że go boli idąc po schodach. Rano robił pałąka z bólu, ale po tabletkach rozluźnił się.
Nie ma wszystkiego wyciętego, więc wygląda jakby mu cUś tam dyndało :lol:Biedulek:roll:........Ciocia miziaki posyła:loveu:

A jak Gacor uspokoił sie trochę?:razz:

[quote name='Menrzuś']Miałem wstawić jakis filmik - oto moje arcydzieło filmowe ..... całe 4 sekundy. Ale ile w nich treści :roll::evil_lol:

http://www.youtube.com/v/V8-P4LYOIBY Zderzenie się

Oczywiście głośniki są potrzebne :evil_lol:Buhahahahahahahahahaha:roflt::roflt: I bez głośników mi sie podoba...reszte sobie wyobrażę:evil_lol:

Posted

[quote name='apple']Biedulek:roll:........Ciocia miziaki posyła:loveu:

A jak Gacor uspokoił sie trochę?:razz:

Buhahahahahahahahahaha:roflt::roflt: I bez głośników mi sie podoba...reszte sobie wyobrażę:evil_lol:
Po pierwszej nocy Gacek zasłużył na nowe imię - Gacor :shake: wykończył nas wszystkich. Dzisiejszej nocy już był spokojny

Śmiech z rana to ponoć lekarstwo na ewentualne zmarszczki :lol:...ale jeszcze mam znaki po tym zbliżeniu się z prawie 30to kilogramowym pociskiem :shake::evil_lol:

Witankooooooo :multi::loveu:

Posted

[quote name='Menrzuś']Po pierwszej nocy Gacek zasłużył na nowe imię - Gacor :shake: wykończył nas wszystkich. Dzisiejszej nocy już był spokojny

Śmiech z rana to ponoć lekarstwo na ewentualne zmarszczki :lol:...ale jeszcze mam znaki po tym zbliżeniu się z prawie 30to kilogramowym pociskiem :shake::evil_lol:

Witankooooooo :multi::loveu:Hihihihihihihi mimo że nie zrobniale to i tak brzmi bosko....Gacor bardziej mi sie podoba:evil_lol:

No coś ty? Na zmarszczki? Ja myślałam że raczej to śmianie sie powoduje zmarszczki i kurze łapki:roll:

Jaaaaaakie ślady? Pożal sie...pożal co ci ten zbójnik zrobił:razz:

Mnie kiedyś Kronos przewrócił w lesie na grzybach. Przechodziliśmy przez wąską przecinkę i nie miałam gdzie uskoczyć....w efekcie mnie przewrócił i podbił oko.......była wtedy z Alutką w ciaży.....całe szczęście ze tylko tak sie to skonczyło........Potem wygladałam jak ofiara przemocy domowej i jakos tak wszyscy głupio na mnie patrzyli jak tłumaczyłam że to na prawede pies mi podbił oko:roll:

Posted

W momencie nowego nazywania, to wcale, a wcale mi sie nie podobał :eviltong:

Kurze łapki to sie robią od takiego karcącego spojrzenia :p - a ranne śmianie się jest OK...mówię Ci :razz:

A jak myslisz, co ja mogę mieć? Walnęła mnie w całym pędzie głową w kolano - taaaaaaaki siniolec jest :evil_lol:

A to na wiosnę też miałem podbite oko - psy biegnąc w moim kierunku, zamiast się rozbiec, to zaczęły skręcać w swoim kierunku i wpadając na mnie rzuciły mną w krzaczory gdzie musiałem sie nadziać na jakąś gałąź. Efekt - zadrapana skóra pod okiem i ogólny siniolec :shake:.....przeszedł wszystkie fazy kolorystyczne :evil_lol: