Agniest Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 doberek posiniaczeni :multi: jak Księciunio się dziś czuje ? ;) Quote
apple Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 [quote name='Menrzuś']W momencie nowego nazywania, to wcale, a wcale mi sie nie podobał :eviltong: Kurze łapki to sie robią od takiego karcącego spojrzenia :p - a ranne śmianie się jest OK...mówię Ci :razz: A jak myslisz, co ja mogę mieć? Walnęła mnie w całym pędzie głową w kolano - taaaaaaaki siniolec jest :evil_lol: A to na wiosnę też miałem podbite oko - psy biegnąc w moim kierunku, zamiast się rozbiec, to zaczęły skręcać w swoim kierunku i wpadając na mnie rzuciły mną w krzaczory gdzie musiałem sie nadziać na jakąś gałąź. Efekt - zadrapana skóra pod okiem i ogólny siniolec :shake:.....przeszedł wszystkie fazy kolorystyczne :evil_lol:Jak to ci sie nie podobał:mad: on jest cudny nawet jak psoci:loveu: Posłucham Pana Doctora i bede się śmiała caaaaałą buzią a potem wpadnę do ciebie po kaskę na lifting:diabloti: Ojojojojjjjjj to straszne......musi boleć to kolanko co? daj pofufam:razz: Buhahahahahahahahahahahahahaha Ty z podbitym okiem:evil_lol:- i jak się tłumaczyłeś? Że Alfa cie potraktowała:razz:......bo dla faceta gadka, że wpadłem w krzaki to jeszcze chyba gorsza od przemocy domowej:evil_lol:......No chyba że to jest efekt tego ze "wpadłem w karzki" a żona się o tym dowiedziała:evil_lol: Quote
Menrzuś Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 Agniest napisał(a):doberek posiniaczeni :multi: jak Księciunio się dziś czuje ? ;) Cześć Agniestkaaaaaaa :multi: Juz lepiej.....jeszcze trudno mu sie schodzi po schodach, ale juz pije i je. Cały czas śpi.....no i zaczął sie wylizywać. Gacek jakoś nie może zrozumieć, że ma zostawić Argona w spokoju :shake: Quote
Menrzuś Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 [quote name='apple']Jak to ci sie nie podobał:mad: on jest cudny nawet jak psoci:loveu: Posłucham Pana Doctora i bede się śmiała caaaaałą buzią a potem wpadnę do ciebie po kaskę na lifting:diabloti: Ojojojojjjjjj to straszne......musi boleć to kolanko co? daj pofufam:razz: Buhahahahahahahahahahahahahaha Ty z podbitym okiem:evil_lol:- i jak się tłumaczyłeś? Że Alfa cie potraktowała:razz:......bo dla faceta gadka, że wpadłem w krzaki to jeszcze chyba gorsza od przemocy domowej:evil_lol:......No chyba że to jest efekt tego ze "wpadłem w karzki" a żona się o tym dowiedziała:evil_lol: To juz nie było psocenie.....tylko, hmmm - gremlinienie :evil_lol: :loveu:.... jakos przeżyję (ciekawy jestem, czy Sylwa też ma siniaka :roll:) No a jak - "Alfa mnie biiiiijeeeee :placz:".....wszystkie właścicielki psiaków na osiedlu mi współczuły :diabloti: Quote
apple Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 [quote name='Menrzuś']To juz nie było psocenie.....tylko, hmmm - gremlinienie :evil_lol: :loveu:.... jakos przeżyję (ciekawy jestem, czy Sylwa też ma siniaka :roll:) No a jak - "Alfa mnie biiiiijeeeee :placz:".....wszystkie właścicielki psiaków na osiedlu mi współczuły :diabloti: gremlinienie jest słodkie:loveu: pewnie ma ino ze nie widać:evil_lol: buhahahahahahaha to się nazywa dobry podryw:evil_lol: Quote
Menrzuś Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 [quote name='apple'] gremlinienie jest słodkie:loveu: pewnie ma ino ze nie widać:evil_lol: buhahahahahahaha to się nazywa dobry podryw:evil_lol: :mdleje:..... ciekawe co byś powiedziała jakby tak gremlinił u Ciebie :eviltong: Bidulka....az pisknęła :shake: Ale szybko podeszła do mnie jak leżałem podwoziem do góry trzymając w bezpiecznej pozycji aparat :loveu: Ha - ma się te sposoby :p Quote
apple Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 [quote name='Menrzuś']:mdleje:..... ciekawe co byś powiedziała jakby tak gremlinił u Ciebie :eviltong: Bidulka....az pisknęła :shake: Ale szybko podeszła do mnie jak leżałem podwoziem do góry trzymając w bezpiecznej pozycji aparat :loveu: Ha - ma się te sposoby :p No jak to co :motz: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ojej znaczy sie ze ją zabolało Kronos to nawet nie pisnął:roll: a swoją droga to musiało wygladać komicznie jak leżałes "na żuczka":diabloti::evil_lol: No nie watpię.............jeszcze trochę czasu spedzę z tobą i też sie nauczę:diabloti: Quote
Menrzuś Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 [quote name='apple'] No jak to co :motz: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ojej znaczy sie ze ją zabolało Kronos to nawet nie pisnął:roll: a swoją droga to musiało wygladać komicznie jak leżałes "na żuczka":diabloti::evil_lol: No nie watpię.............jeszcze trochę czasu spedzę z tobą i też sie nauczę:diabloti: Miałem taką samą reakcję :diabloti: Pewnie to komicznie musiało wyglądać:lol:....na żółwika :eviltong::evil_lol: Ale to są meNskie sposoby - Wy macie własne :evil_lol: Quote
apple Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 [quote name='Menrzuś']Miałem taką samą reakcję :diabloti: Pewnie to komicznie musiało wyglądać:lol:....na żółwika :eviltong::evil_lol: Ale to są meNskie sposoby - Wy macie własne :evil_lol:Jakbym cie wtedy w lesie tak zobaczyła to chyba by mi puściły......zaworki:evil_lol: jak to meNskie? Co to za dyskryminacja mi tu? :mad::evil_lol: Taaaa my mamy sposoby " Na gUpią niezaradną, trzepotającą rzęsami" Ciekawe że zawsze się nabieracie:roll::evil_lol: Dobra lece bo obowiązki wzywają......baaaardzo donośnie z resztą:evil_lol: Paaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:loveu: Quote
Menrzuś Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 [quote name='apple']Jakbym cie wtedy w lesie tak zobaczyła to chyba by mi puściły......zaworki:evil_lol: jak to meNskie? Co to za dyskryminacja mi tu? :mad::evil_lol: Taaaa my mamy sposoby " Na gUpią niezaradną, trzepotającą rzęsami" Ciekawe że zawsze się nabieracie:roll::evil_lol: Dobra lece bo obowiązki wzywają......baaaardzo donośnie z resztą:evil_lol: Paaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:loveu: Byś sikała ze śmiechu nad obolałym półinwalidą? :crazyeye:........:placz: A to że ktoś stworzył dwie pcie, to też było dyskrymiacją? :eviltong: ppppffffffffff Mnie "blondynizm" nie rusza :diabloti:.........(chyba) Czymnij się ciepło :multi:...... paaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:loveu: Quote
apple Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 [quote name='Menrzuś']Byś sikała ze śmiechu nad obolałym półinwalidą? :crazyeye:........:placz: A to że ktoś stworzył dwie pcie, to też było dyskrymiacją? :eviltong: ppppffffffffff Mnie "blondynizm" nie rusza :diabloti:.........(chyba) Czymnij się ciepło :multi:...... paaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:loveu: nooooooooooooo:roll::evil_lol: No tu to chyba poszedłeś za daleko:evil_lol: Rusza rusza, tylko jeszcze o tym nie wiesz:evil_lol: Nie spotkałes jeszcze specjalistki w tej dziedzinie ( nie mówię o sobie:roll:):razz: paaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:loveu: Quote
Menrzuś Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 [quote name='apple'] nooooooooooooo:roll::evil_lol: No tu to chyba poszedłeś za daleko:evil_lol: Rusza rusza, tylko jeszcze o tym nie wiesz:evil_lol: Nie spotkałes jeszcze specjalistki w tej dziedzinie ( nie mówię o sobie:roll:):razz: paaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:loveu: Jendza :eviltong: Bo za bardzo jesteście wyczulone na punkcie dyskryminacji - i tak jesteście na "świeczniku" ;) (Ciiiiiiiiiiiiicho :evil_lol:) Paaaa :loveu: Quote
Menrzuś Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 Jeszcze jakieś fotki znalazłem z poprzedniej niedzieli Wreszcie czuły się jak na urlopie :lol: Ałułułuuuuuuuuuu..... zew krwi :evil_lol: A Gacek tradycyjnie wyszukiwał życia w trawie...... może jakaś żabka będzie? Nunuś :loveu: Quote
Menrzuś Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 Ooooo....i jeszcze skok przeszkadzający w foceniu :evil_lol: Quote
Iza i Avanti Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 [quote name='Menrzuś']Miałem wstawić jakis filmik - oto moje arcydzieło filmowe ..... całe 4 sekundy. Ale ile w nich treści :roll::evil_lol: http://www.youtube.com/v/V8-P4LYOIBY Zderzenie się Oczywiście głośniki są potrzebne :evil_lol: buuuuuuuhahahahahahahaha! Śmiech to zdrowie! :evil_lol: Doberek Menrzusiu! Tęskniłam za Cię! :loveu: Quote
Iv_ Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 [quote name='Menrzuś']Po pierwszej nocy Gacek zasłużył na nowe imię - Gacor Bardzo mi się podoba to nowe imię-Gacor :evil_lol: brzmi tak.....dorośle :cool3: Dzień dobry ;) :loveu: Quote
Iv_ Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 http://img526.imageshack.us/img526/6765/obraz236lj5.jpg to zdjęcie jest świetne :evil_lol: takie w locie, szkoda że lekko zamazane, ale tak to już jest jak obiekt jest w ruchu :p No i w dodatku prezentuje na nim coś czego już ......:shake: A Gacor ma fajną taką zdziwioną tu minę :diabloti: Quote
credita Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 witam:loveu: Wesoło macie:p:p:p..... pozdrowionka;) Quote
apple Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 [quote name='Menrzuś']Jendza :eviltong: :eviltong::eviltong::eviltong::eviltong: Bo za bardzo jesteście wyczulone na punkcie dyskryminacji - i tak jesteście na "świeczniku" ;) Na jakim świeczniku? nie mierz wszystkich chłopów jedną miarą:shake:, nie wszystkie mają tak dobrze jak twoja Alfa;):evil_lol: (Ciiiiiiiiiiiiicho :evil_lol:) dopszzzz:evil_lol: Ojjjj ty masz faktycznie jakieś silne przywiązanie do jego jajek......nawet sfociłes na pamiatkę:evil_lol: http://img526.imageshack.us/img526/6765/obraz236lj5.jpg Faajny Nunuś:loveu: Ja bym rzekła ze nawet Niuniorek:loveu: http://img526.imageshack.us/img526/5830/obraz235sz7.jpg Gacor poszukiwacz.....ale patrz on kwiatki wącha:loveu: http://img526.imageshack.us/img526/8161/obraz237ju3.jpg Quote
e.v.a Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 hej hej wam kochani:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Menrzuś Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 [quote name='Iv_']Bardzo mi się podoba to nowe imię-Gacor :evil_lol: brzmi tak.....dorośle :cool3: Dzień dobry ;) :loveu: Aleś wymysliła :eviltong:....on jest gorszy od Sylwy :shake: Dobry wieczorek :multi: [quote name='Iv_']http://img526.imageshack.us/img526/6765/obraz236lj5.jpg to zdjęcie jest świetne :evil_lol: takie w locie, szkoda że lekko zamazane, ale tak to już jest jak obiekt jest w ruchu :p No i w dodatku prezentuje na nim coś czego już ......:shake: A Gacor ma fajną taką zdziwioną tu minę :diabloti: No taaaaak - ostatnie zdjęcie tego, czego już nie ma :placz: [quote name='credita']witam:loveu: Wesoło macie:p:p:p..... pozdrowionka;) Trzeba się cieszyć z tego co się ma :razz: miłych chwil ;) Quote
Alicja Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 byłam , widziałam że zyją i mają się dobrze :razz::razz: Quote
Menrzuś Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 [quote name='apple']dopszzzz:evil_lol: Ojjjj ty masz faktycznie jakieś silne przywiązanie do jego jajek......nawet sfociłes na pamiatkę:evil_lol: http://img526.imageshack.us/img526/6765/obraz236lj5.jpg Faajny Nunuś:loveu: Ja bym rzekła ze nawet Niuniorek:loveu: http://img526.imageshack.us/img526/5830/obraz235sz7.jpg Gacor poszukiwacz.....ale patrz on kwiatki wącha:loveu: http://img526.imageshack.us/img526/8161/obraz237ju3.jpg Dzieki, że się zgadzasz ze mną :evil_lol: Ty też z chłopami nie uogólniaj - chodzą po świecie jeszcze takie don Kichoty (obojetnie jak to zabrzmi :evil_lol:) mam jeszcze zbliżenia, ale dam se spokój z wklejaniem na forum :roll: Nie rób z niego takiego mizi-mizi - to bokser pełną....pełnymi faflami :evil_lol: Wszystko wącha - jak cUś mu sie spodoba, to od razu ładuje w pyszczek :lol: [quote name='evaxon']hej hej wam kochani:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Witankooooooooo Ewuniiiiiii :multi::multi::loveu: Quote
Menrzuś Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 40 sekund z Gackowej samotności :roll: http://www.wrzuta.pl/audio/pJ3do2V2V1/ ;) Quote
Recommended Posts