Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='evaxon']:roll::roll::roll::roll::roll::niewiem:nie no nic:roll:......zupełnie nic....tak mi się na twarz padło jak usłyszałam jaka ty zachłanna na te pały:diabloti::evil_lol:

• Replies 32.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Menrzuś

13274

• apple

3269

• Iv_

2629

• szyszka.fr

1599

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='apple']nie no nic:roll:......zupełnie nic....tak mi się na twarz padło jak usłyszałam jaka ty zachłanna na te pały:diabloti::evil_lol:
:roll: a tam zachlanna zaraz:roll: poprostu co dwie pały to niejedna.... a jak wiecej to - od przybytku głowa nie boli:evil_lol:

Posted

[quote name='evaxon']:roll: a tam zachlanna zaraz:roll: poprostu co dwie pały to niejedna.... a jak wiecej to - od przybytku głowa nie boli:evil_lol:No to ja juz nie mam pytań:evil_lol: albo mam tylko jedno....malutkie......po co ci dwie pały:crazyeye:

Posted

[quote name='apple']No to ja juz nie mam pytań:evil_lol: albo mam tylko jedno....malutkie......po co ci dwie pały:crazyeye:
no nie wiem w sumie....:roll::roll::roll:

Posted

[quote name='evaxon']:hmmmm:

gupia baba zagieła mnie :placz::placz::placz::placz::placz::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: tylko nie gupia:mad::evil_lol:

Posted

[quote name='Iza i Avanti']Alternatywą jest zaopatrzenie się w broń ciężką...

Bazooka?

:evil_lol:

:hmmmm: bazooka to może za mało ;), ja pojadę po całości..........:cool3:

:diabloti: :diabloti: :diabloti:

Posted

[quote name='evaxon']

:crazyeye:TAK:crazyeye:

NO A JAK INACZEJ:niewiem:

A tak poza tym to witam Menrzusia- gospodarza w końcu, bądź co bądź:roll:
My się tu tak rozgościłyśmy i chyba się wczoraj zawstydał i nie przyszedł a to wszystko przez Eff bo go różem po okach:evil_lol:

A i jeszcze mam takie małe
zapytanie:razz: Czy ty wciąż fufasz czy sobie dałeś spokój bo u mnie nadal słonka nie widać.....nic a nic:shake:

Posted

[quote name='Iv_']:hmmmm: bazooka to może za mało ;), ja pojadę po całości..........:cool3:

Iv! Brakuje Ci tylko rozwianej grzywy! :evil_lol:

.............Ale poszłaś na całość! Fiu, fiu!..................

Doberek Menrzusiu!

Ja na razazie tylko na chwilke! Jadę z Zuzią n a kontrolę po ostrzyku. Wpadnę później! Muuuuuuuuuuuuua

Posted

[quote name='apple']

A tak poza tym to witam Menrzusia- gospodarza w końcu, bądź co bądź:roll:
My się tu tak rozgościłyśmy i chyba się wczoraj zawstydał i nie przyszedł a to wszystko przez Eff bo go różem po okach:evil_lol:

A i jeszcze mam takie małe zapytanie:razz: Czy ty wciąż fufasz czy sobie dałeś spokój bo u mnie nadal słonka nie widać.....nic a nic:shake:

Jak chciałem odpisać, to forum zamknęli :shake: Ale widzę, że dla Iv otworzyli :roll:
No a jak miałem fufać jak go zamknęli? Ale nie martw się - już słonko jest blisko :razz:

Dzieńdobereeeek :multi::loveu:

Posted

[quote name='Menrzuś']Jak chciałem odpisać, to forum zamknęli :shake: Ale widzę, że dla Iv otworzyli :roll:
No a jak miałem fufać jak go zamknęli? Ale nie martw się - już słonko jest blisko :razz:

Dzieńdobereeeek :multi::loveu:czekam niecierpliwie.......bardzo niecierpliwie:evil_lol:

Posted

[quote name='Iv_']:hmmmm: bazooka to może za mało ;), ja pojadę po całości..........:cool3:

No i co mi rozjeżdżasz wątek :evil_lol:

Dzieńdoberek :multi:
[quote name='Iza i Avanti']Iv! Brakuje Ci tylko rozwianej grzywy! :evil_lol:

.............Ale poszłaś na całość! Fiu, fiu!..................

Doberek Menrzusiu!

Ja na razazie tylko na chwilke! Jadę z Zuzią n a kontrolę po ostrzyku. Wpadnę później! Muuuuuuuuuuuuua

Powodzenia tam.....wiesz, że trzymamy.... :p

Posted

[quote name='Menrzuś']

Powodzenia tam.....wiesz, że trzymamy.... :pNo przecież to oczywiste, jasne jak słońce i pewne jak to ze na każdego przyjdzie koniec więc nie trzeba tego przypominać;)

Posted

[quote name='apple']No przecież to oczywiste, jasne jak słońce i pewne jak to ze na każdego przyjdzie koniec więc nie trzeba tego przypominać;)
Aaaa tam.....ktos mi mówił,że kobitkom trzeba cały czas przypominać, żeby wiedziała, że nie zapomniałem ;)

Posted

[quote name='Menrzuś']Aaaa tam.....ktos mi mówił,że kobitkom trzeba cały czas przypominać, żeby wiedziała, że nie zapomniałem ;)Aaaaaaa to już inna kwestia:evil_lol: