Menrzuś Posted October 3, 2008 Posted October 3, 2008 [quote name='apple']udam ze nie rozumiem:roll: No przecież wiem ze nie jesteśmy u Izy:roll: A skąd Ty wiesz, że o Izy wątek mi chodzi? :evil_lol: [quote name='Iza i Avanti']O! I nawet tera jest onomatopeja seksistowska! To uu.yyyyyyyyyyy. :shake: :mdleje:..... chyba weekend juz czujecie :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted October 3, 2008 Posted October 3, 2008 [quote name='apple']GŁODNEMU CHLEB NA MYŚLI:diabloti: Noooooooo.....i zaraz powiesz, że do sklepu biegniesz :diabloti: Quote
Iza i Avanti Posted October 3, 2008 Posted October 3, 2008 [quote name='apple']GŁODNEMU CHLEB NA MYŚLI:diabloti: To wszystko przez MANUELA! [quote name='Menrzuś']A skąd Ty wiesz, że o Izy wątek mi chodzi? :evil_lol: :mdleje:..... chyba weekend juz czujecie :evil_lol: Oj, tak! Weeeeeeeeeeeeeekend! Quote
apple Posted October 3, 2008 Posted October 3, 2008 [quote name='Iza i Avanti']..........:mad:.......... No fiesz co? Obraziłam się! Pf!A za co:crazyeye: Roczaczku?:cool3::loveu: [quote name='Menrzuś']A skąd Ty wiesz, że o Izy wątek mi chodzi? :evil_lol: Pfffffffffffffffffffffffffffffff!!!! [quote name='Menrzuś']Noooooooo.....i zaraz powiesz, że do sklepu biegniesz :diabloti:Noooo ty to wszystko wiesz......muszę uciekać.... KOFFOM WAS MOJE WY ROBACZKI:loveu: paaaaaaaaaaaaa:loveu: Quote
Iza i Avanti Posted October 3, 2008 Posted October 3, 2008 Menrzuś napisał(a):Noooooooo.....i zaraz powiesz, że do sklepu biegniesz :diabloti: Po chlebek! :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted October 3, 2008 Posted October 3, 2008 Iza i Avanti napisał(a):Po chlebek! :evil_lol: A po co? Po bułeczki? :diabloti: Quote
Iza i Avanti Posted October 3, 2008 Posted October 3, 2008 [quote name='apple']A za co:crazyeye: Roczaczku?:cool3::loveu: Pfffffffffffffffffffffffffffffff!!!! Noooo ty to wszystko wiesz......muszę uciekać.... KOFFOM WAS MOJE WY ROBACZKI:loveu: paaaaaaaaaaaaa:loveu: :loveu: my Cię też! :loveu: Quote
Iza i Avanti Posted October 3, 2008 Posted October 3, 2008 Menrzuś napisał(a):A po co? Po bułeczki? :diabloti: :evil_lol: No patrz... Poszła i jaka cisza się zrobiła.... :roll::p Quote
Menrzuś Posted October 3, 2008 Posted October 3, 2008 Iza i Avanti napisał(a)::evil_lol: No patrz... Poszła i jaka cisza się zrobiła.... :roll::p Bo Manuela zabrała ze sobą :evil_lol: Quote
Iza i Avanti Posted October 3, 2008 Posted October 3, 2008 Menrzuś napisał(a):Bo Manuela zabrała ze sobą :evil_lol: aaaaaaaaaaaaaa.. To on taki gataliwy był? :crazyeye: Ja myślałam, że to nasza Appelka :roll: Goopia jestem! Quote
Bila Posted October 3, 2008 Posted October 3, 2008 MAtko jedyna, miej tu człowieku remont, wchodż raz dziennie na Dogo, to potem przedrzeć się nie idzie i zacofana jestem. Gacek rozłożony w meblu boski :lol::loveu:. A teraz - jakiś filmik by się przydał :lol: Quote
Iza i Avanti Posted October 3, 2008 Posted October 3, 2008 Bila napisał(a):MAtko jedyna, miej tu człowieku remont, wchodż raz dziennie na Dogo, to potem przedrzeć się nie idzie i zacofana jestem. Gacek rozłożony w meblu boski :lol::loveu:. A teraz - jakiś filmik by się przydał :lol: Bila! W jakim meblu>? Chyba pod meblem? Kurna! Znowu czegoś nie zauważyłam???? :crazyeye: To wszystko przez Manuelaaaaaaaaaaaa :placz: Quote
Menrzuś Posted October 3, 2008 Posted October 3, 2008 Iza i Avanti napisał(a):aaaaaaaaaaaaaa.. To on taki gataliwy był? :crazyeye: Ja myślałam, że to nasza Appelka :roll: Goopia jestem! Ja tam widziałem kto sie wydzierał u Jabłuszkowej :diabloti: Quote
Menrzuś Posted October 3, 2008 Posted October 3, 2008 Bila napisał(a):MAtko jedyna, miej tu człowieku remont, wchodż raz dziennie na Dogo, to potem przedrzeć się nie idzie i zacofana jestem. Gacek rozłożony w meblu boski :lol::loveu:. A teraz - jakiś filmik by się przydał :lol: Filmiki zarzucone - zbyt mała oglądalność :shake:....reżyser się zniechęcił :roll: Quote
Iv_ Posted October 3, 2008 Posted October 3, 2008 Menrzuś napisał(a):Filmiki zarzucone - zbyt mała oglądalność :shake:....reżyser się zniechęcił :roll: :mdleje: a tego tylko tu chwalić i podziwiać, jego zdolności reżyserskie, aranżacje i choreografię :eviltong: :roll:, ale ma wymagania :p Dzień dobry :roll: ;) Quote
Menrzuś Posted October 3, 2008 Posted October 3, 2008 Iv_ napisał(a)::mdleje: a tego tylko tu chwalić i podziwiać, jego zdolności reżyserskie, aranżacje i choreografię :eviltong: :roll:, ale ma wymagania :p Dzień dobry :roll: ;) No wiesz - mała oglądalność jest czynnikiem decydującym przy zrzuceniu programu z anteny :roll: Witanko :multi: Jak zdrówko? Quote
Iv_ Posted October 3, 2008 Posted October 3, 2008 Menrzuś napisał(a):No wiesz - mała oglądalność jest czynnikiem decydującym przy zrzuceniu programu z anteny :roll: Witanko :multi: Jak zdrówko? Jak jest jeden tylko program to nie zrzuca się go z anteny ot tak sobie :roll:, bo reżyser nie dopieszczony jest :eviltong:, to nie powód jeszcze, żeby odcinać ludzi od oglądania serialu pod tytułem " Banda-trzech" :evil_lol: Zdrówko-tak sobie :roll:, myslałam że lepiej dzisiaj będzie, ale jak na razie to bleeeeeeee jest :roll: Quote
Bila Posted October 3, 2008 Posted October 3, 2008 Iza i Avanti napisał(a):Bila! W jakim meblu>? Chyba pod meblem? Kurna! Znowu czegoś nie zauważyłam???? :crazyeye: No to był taki skrót myślowy:diabloti: Quote
Bila Posted October 3, 2008 Posted October 3, 2008 Menrzuś napisał(a):Filmiki zarzucone - zbyt mała oglądalność :shake:....reżyser się zniechęcił :roll: No wiesz?!!! Ja oglądałam:placz::placz: Quote
Iza i Avanti Posted October 3, 2008 Posted October 3, 2008 Menrzuś napisał(a):Ja tam widziałem kto sie wydzierał u Jabłuszkowej :diabloti: No chiba nie ja? :crazyeye: Menrzuś napisał(a):Filmiki zarzucone - zbyt mała oglądalność :shake:....reżyser się zniechęcił :roll: Menrzuś napisał(a):No wiesz - mała oglądalność jest czynnikiem decydującym przy zrzuceniu programu z anteny :roll: Witanko :multi: Jak zdrówko? Uprzejmie proszę o zaprzestanie wypisywanie pierduł dot. zbym małej oglądalności i zdejmowania programu z anteny! :angryy: Tera idę na bazar i jak wrócę, filmiki być mają! :diabloti: Quote
Menrzuś Posted October 3, 2008 Posted October 3, 2008 Iv_ napisał(a):Jak jest jeden tylko program to nie zrzuca się go z anteny ot tak sobie :roll:, bo reżyser nie dopieszczony jest :eviltong:, to nie powód jeszcze, żeby odcinać ludzi od oglądania serialu pod tytułem " Banda-trzech" :evil_lol: Zdrówko-tak sobie :roll:, myslałam że lepiej dzisiaj będzie, ale jak na razie to bleeeeeeee jest :roll: Powiedzmy, że mnie przekonałaś :razz: Wiedziałem, że tak będzie - dobrze że weekend jest na horyzoncie Bila napisał(a):No wiesz?!!! Ja oglądałam:placz::placz: Ale to juz prawie "Klan" się zrobił - ponad 100 odcinków było :crazyeye: Quote
Iza i Avanti Posted October 3, 2008 Posted October 3, 2008 Bila napisał(a):No to był taki skrót myślowy:diabloti: Ty mi tu nie pisz skrótami myślowymi, bo ja zawału dostanę! Quote
Menrzuś Posted October 3, 2008 Posted October 3, 2008 [quote name='Iza i Avanti']No chiba nie ja? :crazyeye: Palcem nie będę wskazywał :diabloti: Uprzejmie proszę o zaprzestanie wypisywanie pierduł dot. zbym małej oglądalności i zdejmowania programu z anteny! :angryy: Tera idę na bazar i jak wrócę, filmiki być mają! :diabloti: :shocked!:...... już się zabieram za twórczość:evil_lol: Quote
Menrzuś Posted October 3, 2008 Posted October 3, 2008 Iza i Avanti napisał(a):Ty mi tu nie pisz skrótami myślowymi, bo ja zawału dostanę! Bila chyba u mnie monitoring założyła, bo Gacek raz w meblu był :evil_lol::evil_lol: Quote
Recommended Posts