Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='apple']udam ze nie rozumiem:roll:

No przecież wiem ze nie jesteśmy u Izy:roll:
A skąd Ty wiesz, że o Izy wątek mi chodzi? :evil_lol:
[quote name='Iza i Avanti']O! I nawet tera jest onomatopeja seksistowska! To uu.yyyyyyyyyyy. :shake:
:mdleje:..... chyba weekend juz czujecie :evil_lol:

• Replies 32.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Menrzuś

13274

• apple

3269

• Iv_

2629

• szyszka.fr

1599

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='apple']GŁODNEMU CHLEB NA MYŚLI:diabloti:

To wszystko przez

MANUELA!

[quote name='Menrzuś']A skąd Ty wiesz, że o Izy wątek mi chodzi? :evil_lol:

:mdleje:..... chyba weekend juz czujecie :evil_lol:

Oj, tak! Weeeeeeeeeeeeeekend!

Posted

[quote name='Iza i Avanti']..........:mad:..........

No fiesz co? Obraziłam się!

Pf!A za co:crazyeye: Roczaczku?:cool3::loveu:

[quote name='Menrzuś']A skąd Ty wiesz, że o Izy wątek mi chodzi? :evil_lol:
Pfffffffffffffffffffffffffffffff!!!!

[quote name='Menrzuś']Noooooooo.....i zaraz powiesz, że do sklepu biegniesz :diabloti:Noooo ty to wszystko wiesz......muszę uciekać....
KOFFOM WAS MOJE WY ROBACZKI:loveu:

paaaaaaaaaaaaa:loveu:

Posted

[quote name='apple']A za co:crazyeye: Roczaczku?:cool3::loveu:

Pfffffffffffffffffffffffffffffff!!!!

Noooo ty to wszystko wiesz......muszę uciekać....
KOFFOM WAS MOJE WY ROBACZKI:loveu:

paaaaaaaaaaaaa:loveu:

:loveu: my Cię też! :loveu:

Posted

MAtko jedyna, miej tu człowieku remont, wchodż raz dziennie na Dogo, to potem przedrzeć się nie idzie i zacofana jestem. Gacek rozłożony w meblu boski :lol::loveu:. A teraz - jakiś filmik by się przydał :lol:

Posted

Bila napisał(a):
MAtko jedyna, miej tu człowieku remont, wchodż raz dziennie na Dogo, to potem przedrzeć się nie idzie i zacofana jestem. Gacek rozłożony w meblu boski :lol::loveu:. A teraz - jakiś filmik by się przydał :lol:

Bila! W jakim meblu>? Chyba pod meblem? Kurna! Znowu czegoś nie zauważyłam???? :crazyeye:

To wszystko przez Manuelaaaaaaaaaaaa :placz:

Posted

Iza i Avanti napisał(a):
aaaaaaaaaaaaaa.. To on taki gataliwy był? :crazyeye: Ja myślałam, że to nasza Appelka :roll:

Goopia jestem!

Ja tam widziałem kto sie wydzierał u Jabłuszkowej :diabloti:

Posted

Bila napisał(a):

Filmiki zarzucone - zbyt mała oglądalność :shake:....reżyser się zniechęcił :roll:

Posted

Menrzuś napisał(a):
Filmiki zarzucone - zbyt mała oglądalność :shake:....reżyser się zniechęcił :roll:

:mdleje: a tego tylko tu chwalić i podziwiać, jego zdolności reżyserskie, aranżacje i choreografię :eviltong: :roll:, ale ma wymagania :p

Dzień dobry :roll: ;)

Posted

Iv_ napisał(a):
:mdleje: a tego tylko tu chwalić i podziwiać, jego zdolności reżyserskie, aranżacje i choreografię :eviltong: :roll:, ale ma wymagania :p

Dzień dobry :roll: ;)

No wiesz - mała oglądalność jest czynnikiem decydującym przy zrzuceniu programu z anteny :roll:

Witanko :multi:

Jak zdrówko?

Posted

Menrzuś napisał(a):
No wiesz - mała oglądalność jest czynnikiem decydującym przy zrzuceniu programu z anteny :roll:

Jak zdrówko?

Jak jest jeden tylko program to nie zrzuca się go z anteny ot tak sobie :roll:, bo reżyser nie dopieszczony jest :eviltong:, to nie powód jeszcze, żeby odcinać ludzi od oglądania serialu pod tytułem " Banda-trzech" :evil_lol:

Zdrówko-tak sobie :roll:, myslałam że lepiej dzisiaj będzie, ale jak na razie to bleeeeeeee jest :roll:

Posted

Iza i Avanti napisał(a):
Bila! W jakim meblu>? Chyba pod meblem? Kurna! Znowu czegoś nie zauważyłam???? :crazyeye:

No to był taki skrót myślowy:diabloti:

Posted

Menrzuś napisał(a):

No wiesz?!!! Ja oglądałam:placz::placz:

Posted

Menrzuś napisał(a):
Ja tam widziałem kto sie wydzierał u Jabłuszkowej :diabloti:

No chiba nie ja? :crazyeye:

Menrzuś napisał(a):

Menrzuś napisał(a):

Jak zdrówko?

Uprzejmie proszę o zaprzestanie wypisywanie pierduł dot. zbym małej oglądalności i zdejmowania programu z anteny! :angryy:

Tera idę na bazar i jak wrócę, filmiki być mają!

:diabloti:

Posted

Iv_ napisał(a):
Jak jest jeden tylko program to nie zrzuca się go z anteny ot tak sobie :roll:, bo reżyser nie dopieszczony jest :eviltong:, to nie powód jeszcze, żeby odcinać ludzi od oglądania serialu pod tytułem " Banda-trzech" :evil_lol:

Zdrówko-tak sobie :roll:, myslałam że lepiej dzisiaj będzie, ale jak na razie to bleeeeeeee jest :roll:

Powiedzmy, że mnie przekonałaś :razz:
Wiedziałem, że tak będzie - dobrze że weekend jest na horyzoncie
Bila napisał(a):
No wiesz?!!! Ja oglądałam:placz::placz:

Ale to juz prawie "Klan" się zrobił - ponad 100 odcinków było :crazyeye:

Posted

[quote name='Iza i Avanti']No chiba nie ja? :crazyeye:

Palcem nie będę wskazywał :diabloti:

Uprzejmie proszę o zaprzestanie wypisywanie pierduł dot. zbym małej oglądalności i zdejmowania programu z anteny! :angryy:

Tera idę na bazar i jak wrócę, filmiki być mają!

:diabloti:
:shocked!:...... już się zabieram za twórczość:evil_lol:

Posted

Iza i Avanti napisał(a):
Ty mi tu nie pisz skrótami myślowymi, bo ja zawału dostanę!

Bila chyba u mnie monitoring założyła, bo Gacek raz w meblu był :evil_lol::evil_lol: