Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 32.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Menrzuś

13274

• apple

3269

• Iv_

2629

• szyszka.fr

1599

Top Posters In This Topic

Posted

Iza i Avanti napisał(a):
Ja bym raczej nie wróciła :shake: A Agnieszcze wcale się nie dziwię!

Wiem, wiem.....jestem tylko ciekaw, czy ktoś z tych pyskaczy weźmie teraz na siebie pomaganie bokserom....welcome to Poland, jakież to polskie.

apple napisał(a):
też macie grad za oknem?:crazyeye:

cały czas pada :shake:

Posted

halbina napisał(a):
Przepraszam za offa, ale to dotyczy wszystkich wątków i wszystkich tych, którzy pomagają zwierzętom. Ruszamy z taką małą akcją (dzięki Wam może być ogromna) pt: "STOP Okrucieństwu Wobec Zwierząt"
Tu jest wątek akcji:
http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=75654

To jest wstępny projekt strony:
http://img292.imageshack.us/my.php?image=tekstpt3.jpg

Chcemy tam pokazać NAJBARDZIEJ DRASTYCZNE PRZYPADKI.
Co to znaczy?
NIE ZGŁASZAJCIE: 10-letnia sunia porzucona przez właścicieli. Ja wiem, że dla tej suni to drastyczne i straszne, ale chodzi o coś innego. Chodzi o sprawy mrożące krew w żyłach. Takie, żeby ludzie w końcu zobaczyli, że walczymy nie tylko o psy porzucone, powypadkowe, zaniedbane.
ALE PSY ZAKATOWANE! BITE LATAMI, POLEWANE KWASAMI, OBDZIERANE ZE SKÓRY, POPRZEBIJANE NA WYLOT, PORĄBANE SIEKIERAMI.

Niech Polska to w końcu zobaczy. Postaram się zrobić filmik pilotażowy na youtuba kierujący na stronkę.

POTRZEBNA WASZA POMOC!
Wchodźcie na wątek, wklejajcie nam tam zdjęcia takich przypadków z opisem.
NIE PODAWAJCIE SAMYCH LINKÓW!!!! Nie damy rady opanować tego z Betbet, każde z nas robi jeszcze 1000 innych rzeczy.

Razem możemy naprawde wiele. Stwórzmy tę stronę a potem pokażmy ją polskiemu społeczeństwu. Promujmy ją na lewo i prawo. Niech w końcu zobaczą do czego zdolny jest człowiek...

A ja jestem całym sobą przeciwny tej akcji - przyniesie więcej zła niz dobra. Zaistnieje jako stronka dla gówniarzy, gdzie będzie sobie można pooglądać "fajne filmiki", gdzie będzie wręcz instruktaż jak "ciekawie mordować" zwierzaki. Chcesz dać degeneratom poradnik w ręce? Dla dorosłych wystarczy opis, żeby wszystko zrozumieli.

Posted

Menrzuś napisał(a):
A ja jestem całym sobą przeciwny tej akcji - przyniesie więcej zła niz dobra. Zaistnieje jako stronka dla gówniarzy, gdzie będzie sobie można pooglądać "fajne filmiki", gdzie będzie wręcz instruktaż jak "ciekawie mordować" zwierzaki. Chcesz dać degeneratom poradnik w ręce? Dla dorosłych wystarczy opis, żeby wszystko zrozumieli.
Zgadzam się w całej rozciągłości:shake:

Posted

halbina napisał(a):
wszystko ma swoje plusy i minusy... chyba tez muszę sie pożegnać, bo grozi mi zbanowanie... może to mnie uleczy od uzależnienia dogomanią...
Halbinko, ale spójrz na to inaczej... Ostatnio w szok wprowadziła mnie strona zoofili. Jestem w stanie sobie wyobrazić jak Ci zwyrodnialcy siedzą tam i się ślinią czytając o doświadczeniach innych. Pewnie wprowadzają te pomysły w życie, szukając wciąż nowych, zwyrodniałych inspiracji. Tak mogłoby być i z tą stroną...
Pamiętasz jak w zeszłym roku TOZ zrobił kampanię przeciwko wyrzucaniu zwierząt przed świętami i wakacjami? Reklama telewizyjna przedstawiała szczeniaka w worku, w śmietniku.I co? Multum zwierząt spotkał własnie taki los....:-(

Posted

GoniaP napisał(a):
Halbinko, ale spójrz na to inaczej... Ostatnio w szok wprowadziła mnie strona zoofili. Jestem w stanie sobie wyobrazić jak Ci zwyrodnialcy siedzą tam i się ślinią czytając o doświadczeniach innych. Pewnie wprowadzają te pomysły w życie, szukając wciąż nowych, zwyrodniałych inspiracji. Tak mogłoby być i z tą stroną...
Pamiętasz jak w zeszłym roku TOZ zrobił kampanię przeciwko wyrzucaniu zwierząt przed świętami i wakacjami? Reklama telewizyjna przedstawiała szczeniaka w worku, w śmietniku.I co? Multum zwierząt spotkał własnie taki los....:-(

O tym właśnie pisałem.....jest potrzeba rozmowy, a nie pójścia na skróty, za to medialnie

Posted

słuchajcie... ja faktycznie spamuję właśnie po to, by ludzie dowiedzieli sie o różnych sprawach... i zajeli stanowisko... wypowiedzieli sie... tylko że to juz chyba trzeba napisać na tamtym wątku...

Posted

halbina napisał(a):
słuchajcie... ja faktycznie spamuję właśnie po to, by ludzie dowiedzieli sie o różnych sprawach... i zajeli stanowisko... wypowiedzieli sie... tylko że to juz chyba trzeba napisać na tamtym wątku...

No to zrób to bez spamowania - rozmawialiśmy już o tym jak to zrobić ;)

Posted

halbina napisał(a):
chyba się zbanuję sama... :p

To też jest wyjście......tylko trochę niezrozumiałe, bo nie bedziesz miała szansy powiedzieć o tym, o czym pisałaś w poprzednim poście :shake:

Posted

halbina napisał(a):
to może i dobrze by było... po co ten dydaktyzm... po godzinach...

Przemęczona jesteś....pogoda do niczego - idź do łóżka, prześpij się, a jutro świat ujrzysz w innych kolorach :calus:

Posted

shirrrapeira napisał(a):
Witajcie ponownie. Menrzusiu co tam u Ciebie? Co tam u was?

A witaj, witaj :multi:

Co u nas? Ano nic ciekawego - szara codzienność. Właśnie z psiakami byłem na krótkim wieczornm siku, bo pogoda nie daje być na dłuższym

Posted

Alicja napisał(a):
:razz::razz:widzę że huśtawka pogodowa pohuśtała nastroje to ja witam w klubie :oops:...też załapałam dołeczka ...............:shake::oops:

No nie - tylko nie Ty......nie nadążam z odkopywaniem :shake:;)

Posted

Menrzuś napisał(a):
No nie - tylko nie Ty......nie nadążam z odkopywaniem :shake:;)

ano i mnie dopadło .....dam se rade :oops:.....zawsze se dawałam :roll:.....mam nadzieje że jutro będzie lepiej :cool1:

Posted

Alicja napisał(a):
ano i mnie dopadło .....dam se rade :oops:.....zawsze se dawałam :roll:.....mam nadzieje że jutro będzie lepiej :cool1:
To chyba taka aura... Ja mam dola od 3 dni :shake:

Posted

Alicja napisał(a):

GoniaP napisał(a):
To chyba taka aura... Ja mam dola od 3 dni :shake:

Nie przejmować się - to tylko zmęczenie wiosenne :razz:....niedługo jak żonkile rozkwitniecie :p