Iza i Avanti Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 Haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaalo! My tu, a Ty gdzie? Quote
apple Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 [quote name='Iza i Avanti']Haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaalo! My tu, a Ty gdzie? No właśnie MY tu a ty kaj się szlajasz?:mad: Quote
credita Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 no tęsknimy a ty nas zaniedbujesz ;) pozdrawiam serdecznie i wracaj szybko :p Quote
Agniest Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 Menrzuś, zdrowiej nam szybciej :sadCyber: bo się martwić zaczynam.......... Quote
clockwork Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 dzień doberek menrzuś.. przyszłam se chciałam Ci zyczyć szybkiego powrotu do zdrówka Quote
Menrzuś Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 [quote name='Asior']orzeszty w morde spryciarzu :D eheheh normalnie pierdoła :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Popatrz, nic nie wiedziałam, dopiero dziś wyczytałam ...a tak to chociaż bym Ci pochuchała :evil_lol: starość nie radość, młodość nie wieczność :evil_lol: Pierdoła pierdołą - jeszcze Ci to przypomnę kiedyś ;)...o starości oczywiście też :eviltong: [quote name='apple']Cześć Menrzusiu po weekendowo:loveu: Chrupie ci tam coś jeszcze? Bo ja sobie pomyślałam że to może nic ci się nie stało tylko ci jakaś chrupka wpadła do spodni:diabloti: Blisko, blisko :evil_lol: [quote name='Iza i Avanti']Doooooooooooooooooooooooberek :-) :multi: ... cześć Iza [quote name='Alicja']bereczek Menrzusiu bry Alicjo :razz: [quote name='evaxon']buhahahahahahahahh :grin: o qr...buahahahahaahha hej hej ty nasz wrocony:loveu::loveu::loveu::loveu: Wracam już drugi raz :p [quote name='apple']Kaj żeś znowu przepadł:mad:.....fracaj noooooooooo!:roll: Witaj :loveu: Szukałem chrupka :cool3: [quote name='Iza i Avanti']Menrzusiu! My tak bardzo za Tobą tęsknimy! Prawda dziewczyny? A co, nie jesteś pewna czy tęsknisz i dlatego szukasz popacia :roll: [quote name='Agniest']Prawda !!! :cool3: usychamy z tęsknoty........ ;) wróciłeś i znowu cię nie ma......:niewiem: Już Ty lepiej tak nie usychaj, bo całkiem zapadniesz się w sobie. Wszystko na raz zwaliło się na mnie - to szpital...to, że za szybko chciałem wrócić do normalności....trudności z siedzeniem...wizyty kontrolne.....grypka (już wolałem szpital od tej grypy)... Quote
Menrzuś Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 [quote name='Iza i Avanti']Haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaalo! My tu, a Ty gdzie? [quote name='apple']No właśnie MY tu a ty kaj się szlajasz?:mad: Też tutaj jestem....i nigdzie się nie szlajam :eviltong: [quote name='credita']no tęsknimy a ty nas zaniedbujesz ;) pozdrawiam serdecznie i wracaj szybko :p Wow....Creditka....wracam, wracam :razz: [quote name='Agniest']Menrzuś, zdrowiej nam szybciej :sadCyber: bo się martwić zaczynam.......... Już chyba jest lepiej :loveu: [quote name='clockwork']dzień doberek menrzuś.. przyszłam se chciałam Ci zyczyć szybkiego powrotu do zdrówka Dziękuję - właśnie szybko wracam ;) Quote
Menrzuś Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 halbina napisał(a):a jak tam zdrówko teraz?... :razz: Mam nadzieję, że już idzie ku dobremu.....fajnie jest wrócić i widzieć, że ktoś tam czekał :roll: Quote
GoniaP Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 Menrzuś napisał(a):Mam nadzieję, że już idzie ku dobremu.....fajnie jest wrócić i widzieć, że ktoś tam czekał :roll: Dla Ciebie, ode mnie :buzi: Quote
Menrzuś Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 GoniaP napisał(a):Dla Ciebie, ode mnie :buzi: :oops::roll:......dzięki :oops:.....no to teraz oboje mamy żółtaczkę :cool1: :loveu: Quote
Alicja Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 [quote name='Menrzuś']:oops::roll:......dzięki :oops:.....no to teraz oboje mamy żółtaczkę :cool1: :loveu: .....no to teraz ..... Quote
Menrzuś Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 [quote name='Alicja'].....no to teraz ..... już swoje w hektary dostałem :evil_lol:.....a na żółtaczkę, to dietka i czuła opieka :razz: Quote
GoniaP Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 Menrzuś napisał(a)::oops::roll:......dzięki :oops:.....no to teraz oboje mamy żółtaczkę :cool1: :loveu: No nic, to teraz obydwoje będziemy musieli przejść kwarantannę :razz: Quote
Alicja Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 [quote name='Menrzuś']już swoje w hektary dostałem :evil_lol:.....a na żółtaczkę, to dietka i czuła opieka :razz: obowiązkowo ....delikatne jedzonko ...delikatne traktowanie :razz::razz: [quote name='GoniaP']No nic, to teraz obydwoje będziemy musieli przejść kwarantannę :razz: :hmmmm:w jednej izolatce : Quote
Menrzuś Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 GoniaP napisał(a):No nic, to teraz obydwoje będziemy musieli przejść kwarantannę :razz: ....w izolatce? :crazyeye: Quote
Menrzuś Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 [quote name='Alicja'] obowiązkowo ....delikatne jedzonko ...delikatne traktowanie :razz::razz: :hmmmm:w jednej izolatce : Mogłem się tego domyśleć :roll: Quote
halbina Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 [quote name='Menrzuś']:oops::roll:......dzięki :oops:.....no to teraz oboje mamy żółtaczkę :cool1: :loveu: Różyczkę chyba... :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
GoniaP Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 Menrzuś napisał(a):....w izolatce? :crazyeye: Menrzuś napisał(a):Mogłem się tego domyśleć :roll: Zdziwienie, załamanie :placz::placz::placz: Wiem, że w moim wieku tylko na to mogę liczyć :placz::placz::placz: Quote
Menrzuś Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 [quote name='halbina']Różyczkę chyba... :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Jeszcze może być czerwonka :diabloti: Quote
halbina Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 i... taka czarna choroba... dżuma... :oops: Quote
Menrzuś Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 GoniaP napisał(a):Zdziwienie, załamanie :placz::placz::placz: Wiem, że w moim wieku tylko na to mogę liczyć :placz::placz::placz: A co Ci się stało Goniu?? :crazyeye:......jakie zdziwienie? Jakie znowu lata??? Quote
Alicja Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 [quote name='Menrzuś']Mogłem się tego domyśleć :roll: dopsz będę poprawna ........ [quote name='halbina']i... taka czarna choroba... dżuma... :oops: to może być jeszcze OSPA :roll: Quote
Recommended Posts