Iza i Avanti Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 apple napisał(a):Taaaa zwęszyła stripa i przyleciała a teraz mnie tu będzie mówić że to my z Alą podglądary jesteśmy :diabloti: Od razu zwęszyła... Zaglądam, a tu Menrzuś pod prysznicem :-o No i Wy dwie, jak te sępy :p Nad nim wisicie i wykąpać mu się nie dacie :eviltong: Quote
Menrzuś Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 ...... wow :crazyeye: cześć podglądaczki :razz: Quote
Menrzuś Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 Iza i Avanti napisał(a):Od razu zwęszyła... Zaglądam, a tu Menrzuś pod prysznicem :-o No i Wy dwie, jak te sępy :p Nad nim wisicie i wykąpać mu się nie dacie :eviltong: jedna plecy mi myje, a druga głowę wyciera :evil_lol: Quote
Agniest Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 Iza i Avanti napisał(a):Od razu zwęszyła... Zaglądam, a tu Menrzuś pod prysznicem :-o No i Wy dwie, jak te sępy :p Nad nim wisicie i wykąpać mu się nie dacie :eviltong: tyle lat tu nad ranem przychodzę i jeszcze nie widziałam Menrzusia pod prysznicem ....:roll:.... a Jabcokowej i Alutce to od razu się pokazuje..... :evil_lol::evil_lol: witajcie wszyscy :multi: ;) Quote
Iza i Avanti Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 Menrzuś napisał(a):jedna plecy mi myje, a druga głowę wyciera :evil_lol: Ale masz LUX! :p Agniest napisał(a):tyle lat tu nad ranem przychodzę i jeszcze nie widziałam Menrzusia pod prysznicem ....:roll:.... a Jabcokowej i Alutce to od razu się pokazuje..... :evil_lol::evil_lol: witajcie wszyscy :multi: ;) Cze Agniest! :multi: Quote
Menrzuś Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 Agniest napisał(a):tyle lat tu nad ranem przychodzę i jeszcze nie widziałam Menrzusia pod prysznicem ....:roll:.... a Jabcokowej i Alutce to od razu się pokazuje..... :evil_lol::evil_lol: witajcie wszyscy :multi: ;) ..... bo jesteś dobrze wychowana dziewczynka i grzecznie czekasz na kawkę, a nie szukasz jej w wannie :razz: Witanko Agniestka :multi::loveu: Quote
apple Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 Menrzuś napisał(a):...... wow :crazyeye: cześć podglądaczki :razz:Menrzuś co takie oczy robisz ...coś ty się na golaska nie widział :razz::evil_lol: Iza i Avanti napisał(a):Od razu zwęszyła... Zaglądam, a tu Menrzuś pod prysznicem :-o No i Wy dwie, jak te sępy :p Nad nim wisicie i wykąpać mu się nie dacie :eviltong:Tralalalala...juz my wiemy jak jest na prawde :diabloti: Menrzuś napisał(a):jedna plecy mi myje, a druga głowę wyciera :evil_lol:Otóż to :evil_lol: Agniest napisał(a):tyle lat tu nad ranem przychodzę i jeszcze nie widziałam Menrzusia pod prysznicem ....:roll:.... a Jabcokowej i Alutce to od razu się pokazuje..... :evil_lol::evil_lol: witajcie wszyscy :multi: ;)Ma się te fory :cool3::eviltong: Quote
Menrzuś Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 Iza i Avanti napisał(a):Ale masz LUX! :p Nie mów, że zazdrościsz:eviltong: Quote
Menrzuś Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 apple napisał(a):Menrzuś co takie oczy robisz ...coś ty się na golaska nie widział :razz::evil_lol: a zawsze jakoś lustro mi zaparuje Tralalalala...juz my wiemy jak jest na prawde :diabloti: ja też wiem :eviltong: Otóż to :evil_lol: ale pazurki to mogłabyś trochę podciąć :evil_lol: Ma się te fory :cool3::eviltong: raczej siłę przebicia się przez drzwi łazienkowe :eviltong: Quote
Iza i Avanti Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 Menrzuś napisał(a):Nie mów, że zazdrościsz:eviltong: No so Ty! Ja i zazdrościć? Never! :cool3: Quote
Agniest Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 Menrzuś, a może one ukrytą kamerę ci gdzieś podłożyły ? :evil_lol: trza sprawdzić....:evil_lol: Quote
Menrzuś Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 Iza i Avanti napisał(a):No so Ty! Ja i zazdrościć? Never! :cool3: Bo i nie ma czego. I tak z Agniestką jesteście właściwie jedynymi oryginalnymi Ptasiorkami, które tu od początku zaglądacie :loveu: Quote
apple Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 Agniest napisał(a):Menrzuś, a może one ukrytą kamerę ci gdzieś podłożyły ? :evil_lol: trza sprawdzić....:evil_lol::razz::razz::razz: Menrzuś napisał(a):raczej siłę przebicia się przez drzwi łazienkowe :eviltong: No so ty przeca były otwarte:diabloti: Quote
apple Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 Menrzuś napisał(a):Bo i nie ma czego. I tak z Agniestką jesteście właściwie jedynymi oryginalnymi Ptasiorkami, które tu od początku zaglądacie :loveu:Poczułam się jak podróbka z Wietnamu :roll: Quote
Menrzuś Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 Agniest napisał(a):Menrzuś, a może one ukrytą kamerę ci gdzieś podłożyły ? :evil_lol: trza sprawdzić....:evil_lol: i myślisz, że teraz siedzą przed monitorem i zaślinione wpatrują się w obraz? :crazyeye: :diabloti: Quote
apple Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 Menrzuś napisał(a):i myślisz, że teraz siedzą przed monitorem i zaślinione wpatrują się w obraz? :crazyeye: :diabloti:Myślisz że do końca upodabniam się do mojej córci :razz: Quote
Menrzuś Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 apple napisał(a):Poczułam się jak podróbka z Wietnamu :roll: .....nie można w miesiąc roku nadrobić :razz:.....ale wszystko przed nami :loveu: Quote
apple Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 Menrzuś napisał(a):.....nie można w miesiąc roku nadrobić :razz:.....ale wszystko przed nami :loveu:No ba..........;) Quote
Menrzuś Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 apple napisał(a):Myślisz że do końca upodabniam się do mojej córci :razz: widać, co geny, to geny :evil_lol: Quote
apple Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 Menrzuś napisał(a):widać, co geny, to geny :evil_lol:No niby tak ale już od dawna się nie ślinię:evil_lol: Quote
Menrzuś Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 apple napisał(a):No ba..........;) Teraz to jestem wyszczekany, ale jak byłem jak Lelyja, to dziewczyny wprowadziły mnie w realia dogowe. Quote
Agniest Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 Menrzuś napisał(a):Teraz to jestem wyszczekany, ale jak byłem jak Lelyja, to dziewczyny wprowadziły mnie w realia dogowe. :roflt::roflt: to chyba Imbirka cię tak nazwała ;) pamiętam te czasy.....:cool3: Quote
Iza i Avanti Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 Jabcokowa! Ty nasza podróbko z Wietnamu ;-) :-) hihihihihihihihihi Quote
Iza i Avanti Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 A ja zapraszam tu --> na pomoc Lusince: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=107905 Quote
apple Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 [quote name='Menrzuś']Teraz to jestem wyszczekany, ale jak byłem jak Lelyja, to dziewczyny wprowadziły mnie w realia dogowe.Hmmmm cię rozdzewiczyły jednym słowem :diabloti: [quote name='Iza i Avanti']Jabcokowa! Ty nasza podróbko z Wietnamu ;-) :-) hihihihihihihihihiNo sooooooo:roll: Quote
Recommended Posts