Menrzuś Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 Alicja napisał(a):chyba tak :cool3:........... :shake:nawet filmik przeciwko mnie ....zacina się mi to daj mu się najpierw załadować jak Ci tak net powoli chodzi Quote
Menrzuś Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 Bodziulka napisał(a):ja się dowiedziałam później, jak wstałam już po fakcie ;) a myślałem, że z Ciebie ranny Ptasiorek :evil_lol: Quote
Bodziulka Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 Menrzuś napisał(a):a myślałem, że z Ciebie ranny Ptasiorek :evil_lol: :diabloti: a macie u siebie radio Tok Fm :razz: Quote
Menrzuś Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 Bodziulka napisał(a)::diabloti: a macie u siebie radio Tok Fm :razz: A bo ja wiem? Nie słucham radia Quote
Menrzuś Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 Bodziulka napisał(a):to w sobote se posłuchasz :diabloti: no już nie bądź taka tajemnicza - mów co będzie :razz: Quote
Menrzuś Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 Bodziulka napisał(a):jakto co? boksery :) Nie podnoś mi ciśnienia na noc - pełne namiary proszę ...... plizzzzzz :modla: Quote
Alicja Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 Menrzuś napisał(a):Nie podnoś mi ciśnienia na noc - pełne namiary proszę ...... plizzzzzz :modla: ::mdleje: ja też poprosze Quote
Menrzuś Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 Alicja napisał(a):::mdleje: ja też poprosze no popatrzcie.....kogoś znowu ciekawość zżera :evil_lol: Quote
Alicja Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 Menrzuś napisał(a):no popatrzcie.....kogoś znowu ciekawość zżera :evil_lol: :oops:...przyszłam się odstresować ....a uwierz mam od czego :razz: Quote
Menrzuś Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 Alicja napisał(a)::oops:...przyszłam się odstresować ....a uwierz mam od czego :razz: A cóż Ciebie tak zestresowało?:roll: Quote
Bodziulka Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 www.tokfm.pl o ile się uda to sobota g. 17 Quote
Alicja Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 Menrzuś napisał(a):A cóż Ciebie tak zestresowało?:roll: złożyło sie kilka spraw do koopy .....minie :cool1: poukłada się tylko trzeba czasu i troszkę życiowej mądrości :roll: Quote
Menrzuś Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 Bodziulka napisał(a):www.tokfm.pl o ile się uda to sobota g. 17 dzięki.....napewno posłucham :razz: dobrej nocki :hand: Quote
Menrzuś Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 Alicja napisał(a): złożyło sie kilka spraw do koopy .....minie :cool1: poukłada się tylko trzeba czasu i troszkę życiowej mądrości :roll: to niech Ci nocne elfy pomogą poukładać - dobrej nocki :kciuki::bye: Quote
Alicja Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 Menrzuś napisał(a):to niech Ci nocne elfy pomogą poukładać - dobrej nocki :kciuki::bye: :calus: dobrej nocki Quote
apple Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 Doberek............Menrzusiu ale u ciebie psychoterapia...super! To też chcę na kozetke......................bo wsio jest do kitu...i tu tez by mnie dzisiaj nie było gdyby nie Alunia....bo nawet Dogo jest przeciw mnie :placz: Quote
Iza i Avanti Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 apple napisał(a):Doberek............Menrzusiu ale u ciebie psychoterapia...super! To też chcę na kozetke......................bo wsio jest do kitu...i tu tez by mnie dzisiaj nie było gdyby nie Alunia....bo nawet Dogo jest przeciw mnie :placz: Rany, no co Ty.... :-o No co Wy.... :crazyeye: Życie jest piękne.... Słonko świeci, wiosna idzie, będzie można z psiakami i dzieciakami na dłuuuuuuuuuuugie spacery chodzić.... :loveu: Trochę optymizmu.... :loveu: Quote
apple Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 Iza i Avanti napisał(a):Rany, no co Ty.... :-o No co Wy.... :crazyeye: Życie jest piękne.... Słonko świeci, wiosna idzie, będzie można z psiakami i dzieciakami na dłuuuuuuuuuuugie spacery chodzić.... :loveu: Trochę optymizmu.... :loveu::shake::shake::shake: Quote
Menrzuś Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 apple napisał(a):Doberek............Menrzusiu ale u ciebie psychoterapia...super! To też chcę na kozetke......................bo wsio jest do kitu...i tu tez by mnie dzisiaj nie było gdyby nie Alunia....bo nawet Dogo jest przeciw mnie :placz: Czy Was porąbało? To jakaś epidemia, cycuś? Co się stało? Quote
Alicja Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 Menrzuś napisał(a):Czy Was porąbało? To jakaś epidemia, cycuś? Co się stało? cycuś cycusiem:roll:......u mnie na miejscu :oops:......ja odespałam ....rozkminiać będę ale dziś już lepiej więc Dobereczek Quote
Menrzuś Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 Alicja napisał(a): cycuś cycusiem:roll:......u mnie na miejscu :oops:......ja odespałam ....rozkminiać będę ale dziś już lepiej więc Dobereczek No to idzie ku lepszemu :multi: Cześć Alicjo :razz:.....a ja się kurka nie wyspałem :shake: Quote
Alicja Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 Menrzuś napisał(a):No to idzie ku lepszemu :multi: Cześć Alicjo :razz:.....a ja się kurka nie wyspałem :shake: musi iść ...u Mnie nie ma innej opcji ....jak mam pomóc innym skoro nie umiałabym sobie :razz::razz:więc kopalona w doopalona i do biegu ;)...a ze spaniem ...mnie obudził Ozzy jak spadł z łózka ....:roll::evil_lol: i też nie powiem bym się wyspała:roll: Quote
Menrzuś Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 Alicja napisał(a): musi iść ...u Mnie nie ma innej opcji ....jak mam pomóc innym skoro nie umiałabym sobie :razz::razz:więc kopalona w doopalona i do biegu ;)...a ze spaniem ...mnie obudził Ozzy jak spadł z łózka ....:roll::evil_lol: i też nie powiem bym się wyspała:roll: ale ileż tych kopalonów można przyjąć? W końcu doopsko zrobi się gruboskórne i nie będzie reagować :evil_lol: Quote
Recommended Posts