Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 32.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Menrzuś

13274

• apple

3269

• Iv_

2629

• szyszka.fr

1599

Top Posters In This Topic

Posted

Menrzuś napisał(a):
A cóż Ciebie tak zestresowało?:roll:

złożyło sie kilka spraw do koopy .....minie :cool1: poukłada się tylko trzeba czasu i troszkę życiowej mądrości :roll:

Posted

Alicja napisał(a):

złożyło sie kilka spraw do koopy .....minie :cool1: poukłada się tylko trzeba czasu i troszkę życiowej mądrości :roll:

to niech Ci nocne elfy pomogą poukładać - dobrej nocki :kciuki::bye:

Posted

Doberek............Menrzusiu ale u ciebie psychoterapia...super! To też chcę na kozetke......................bo wsio jest do kitu...i tu tez by mnie dzisiaj nie było gdyby nie Alunia....bo nawet Dogo jest przeciw mnie :placz:

Posted

apple napisał(a):
Doberek............Menrzusiu ale u ciebie psychoterapia...super! To też chcę na kozetke......................bo wsio jest do kitu...i tu tez by mnie dzisiaj nie było gdyby nie Alunia....bo nawet Dogo jest przeciw mnie :placz:

Rany, no co Ty.... :-o

No co Wy.... :crazyeye:

Życie jest piękne.... Słonko świeci, wiosna idzie, będzie można z psiakami i dzieciakami na dłuuuuuuuuuuugie spacery chodzić.... :loveu:

Trochę optymizmu.... :loveu:

Posted

Iza i Avanti napisał(a):
Rany, no co Ty.... :-o

No co Wy.... :crazyeye:

Życie jest piękne.... Słonko świeci, wiosna idzie, będzie można z psiakami i dzieciakami na dłuuuuuuuuuuugie spacery chodzić.... :loveu:

Trochę optymizmu.... :loveu:
:shake::shake::shake:

Posted

apple napisał(a):

Czy Was porąbało? To jakaś epidemia, cycuś?

Co się stało?

Posted

Menrzuś napisał(a):
Czy Was porąbało? To jakaś epidemia, cycuś?

Co się stało?

cycuś cycusiem:roll:......u mnie na miejscu :oops:......ja odespałam ....rozkminiać będę ale dziś już lepiej więc Dobereczek

Posted

Alicja napisał(a):

cycuś cycusiem:roll:......u mnie na miejscu :oops:......ja odespałam ....rozkminiać będę ale dziś już lepiej więc Dobereczek

No to idzie ku lepszemu :multi:

Cześć Alicjo :razz:.....a ja się kurka nie wyspałem :shake:

Posted

Menrzuś napisał(a):
No to idzie ku lepszemu :multi:

Cześć Alicjo :razz:.....a ja się kurka nie wyspałem :shake:

musi iść ...u Mnie nie ma innej opcji ....jak mam pomóc innym skoro nie umiałabym sobie :razz::razz:więc kopalona w doopalona i do biegu ;)...a ze spaniem ...mnie obudził Ozzy jak spadł z łózka ....:roll::evil_lol: i też nie powiem bym się wyspała:roll:

Posted

Alicja napisał(a):

musi iść ...u Mnie nie ma innej opcji ....jak mam pomóc innym skoro nie umiałabym sobie :razz::razz:więc kopalona w doopalona i do biegu ;)...a ze spaniem ...mnie obudził Ozzy jak spadł z łózka ....:roll::evil_lol: i też nie powiem bym się wyspała:roll:

ale ileż tych kopalonów można przyjąć? W końcu doopsko zrobi się gruboskórne i nie będzie reagować :evil_lol: