Menrzuś Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 [quote name='Alicja'] dopsz będę poprawna ........ to może być jeszcze OSPA :roll: Piękna ta poprawność ;) I dajta spokój z tymi chorobami :shake: Quote
halbina Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 [POLAŁY SIĘ ŁZY ME CZYSTE, RZĘSISTE...] Polały się łzy me czyste, rzęsiste Na me dzieciństwo sielskie, anielskie, Na moją młodość górną i durną, Na mój wiek męski, wiek klęski; Polały się łzy me czyste, rzęsiste... Quote
Alicja Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 [quote name='halbina'][POLAŁY SIĘ ŁZY ME CZYSTE, RZĘSISTE...] Polały się łzy me czyste, rzęsiste Na me dzieciństwo sielskie, anielskie, Na moją młodość górną i durną, Na mój wiek męski, wiek klęski; Polały się łzy me czyste, rzęsiste... [quote name='halbina']wybierz swoją linijkę... :p halbinko .......:roflt: Quote
clockwork Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 ONE takie som... knują i knują :diabloti::diabloti: Quote
Menrzuś Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 [quote name='clockwork']ONE takie som... knują i knują :diabloti::diabloti: no właśnie....a ja tu sam, otoczony przez knujące :crazyeye: Quote
Alicja Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 [quote name='clockwork']ONE takie som... knują i knują :diabloti::diabloti: :cool1:...a nie miałas ......... Quote
Menrzuś Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 [quote name='Alicja']:cool1:...a nie miałas ......... Wody zabrakło :eviltong::evil_lol: Quote
Alicja Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 [quote name='Menrzuś']Wody zabrakło :eviltong::evil_lol: :hmmmm: limit na marzec wyczerpany powiadasz ....:razz::razz:..jakby co to do mojego kranu na 4 piętrze w dni powszednie dochodzi :diabloti::evil_lol: Quote
Menrzuś Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 [quote name='Alicja']:hmmmm: limit na marzec wyczerpany powiadasz ....:razz::razz:..jakby co to do mojego kranu na 4 piętrze w dni powszednie dochodzi :diabloti::evil_lol: Masz cięty języczek - widzisz....uciekła :shake:....:eviltong: Quote
clockwork Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 nie ućkła... Ala mi nie straszna :p nie musiałam myć.. pies wylizał po obiedzie :multi::multi: Quote
Alicja Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 [quote name='Menrzuś']Masz cięty języczek - widzisz....uciekła :shake:....:eviltong: :razz: :razz: i ty w to wierzysz że Ona się Mnie boja :crazyeye::crazyeye::crazyeye:Ona Mnie zna od podszewki ;) :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 [quote name='clockwork']nie ućkła... Ala mi nie straszna :p nie musiałam myć.. pies wylizał po obiedzie :multi::multi: [quote name='Alicja']:razz: :razz: i ty w to wierzysz że Ona się Mnie boja :crazyeye::crazyeye::crazyeye:Ona Mnie zna od podszewki ;) :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: To była tylko taka prowokacja :eviltong::evil_lol:.....przecież wiem, żeście papużki-nierozłączki Quote
clockwork Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 [quote name='Alicja']:razz: :razz: i ty w to wierzysz że Ona się Mnie boja :crazyeye::crazyeye::crazyeye:Ona Mnie zna od podszewki ;) :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: dobrze żeś nie napisała że dogłębnie :mdleje: :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 [quote name='clockwork']dobrze żeś nie napisała że dogłębnie :mdleje: :evil_lol: od podszewki też ładnie brzmi :evil_lol: Quote
clockwork Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 [quote name='Menrzuś']To była tylko taka prowokacja :eviltong::evil_lol:.....przecież wiem, żeście papużki-nierozłączki apropos papużki... chcesz??:razz::razz: znalazłam zepsutą.. i mi tu skrzeczy.:angryy::angryy:.. zaraz jej łebek odpadnie :roll::mad::mad: Quote
Menrzuś Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 [quote name='clockwork']apropos papużki... chcesz??:razz::razz: znalazłam zepsutą.. i mi tu skrzeczy.:angryy::angryy:.. zaraz jej łebek odpadnie :roll::mad::mad: zepsutą papużkę mi proponujesz? :mad:.....Ewa szuka do pary - może Ci pomoże :evil_lol: Quote
clockwork Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 [quote name='Menrzuś']zepsutą papużkę mi proponujesz? :mad:.....Ewa szuka do pary - może Ci pomoże :evil_lol: no zepsuta... dobrej nikt nie wyrzuca :roll: i schowaj tą wykałaczke :mad::diabloti: ale że co??? to Ewa już nie ma pary???? przeca miała jakiegoś co to ją zdradzał z tą... jak jej tam :hmmmm: siłownią!! :multi::multi: Quote
halbina Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 Menrzuś, zamierzasz oglądać olimpiadę w Chinach?... :roll: Quote
Alicja Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 [quote name='clockwork']dobrze żeś nie napisała że dogłębnie :mdleje: :evil_lol: :roll:...............:roflt: [quote name='Menrzuś']od podszewki też ładnie brzmi :evil_lol: prawda ......i jeszcze zalezy jaka podszewka ;) [quote name='clockwork']apropos papużki... chcesz??:razz::razz: znalazłam zepsutą.. i mi tu skrzeczy.:angryy::angryy:.. zaraz jej łebek odpadnie :roll::mad::mad: poczekaj ...szaszłyki na święta się zrobi :diabloti: Quote
clockwork Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 [quote name='Alicja'] poczekaj ...szaszłyki na święta się zrobi :diabloti: sie zrobi... rzecz jasna... ale wypatroszyć moge natentychmiast???? zamroże :roll::diabloti: Quote
Recommended Posts