Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 32.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Menrzuś

13274

• apple

3269

• Iv_

2629

• szyszka.fr

1599

Top Posters In This Topic

Posted

[POLAŁY SIĘ ŁZY ME CZYSTE, RZĘSISTE...]

Polały się łzy me czyste, rzęsiste

Na me dzieciństwo sielskie, anielskie,

Na moją młodość górną i durną,

Na mój wiek męski, wiek klęski;

Polały się łzy me czyste, rzęsiste...

Posted

[quote name='halbina'][POLAŁY SIĘ ŁZY ME CZYSTE, RZĘSISTE...]

Polały się łzy me czyste, rzęsiste

Na me dzieciństwo sielskie, anielskie,

Na moją młodość górną i durną,

Na mój wiek męski, wiek klęski;

Polały się łzy me czyste, rzęsiste...

[quote name='halbina']wybierz swoją linijkę... :p

halbinko .......:roflt:

Posted

[quote name='Menrzuś']Wody zabrakło :eviltong::evil_lol:

:hmmmm: limit na marzec wyczerpany powiadasz ....:razz::razz:..jakby co to do mojego kranu na 4 piętrze w dni powszednie dochodzi :diabloti::evil_lol:

Posted

[quote name='Alicja']:hmmmm: limit na marzec wyczerpany powiadasz ....:razz::razz:..jakby co to do mojego kranu na 4 piętrze w dni powszednie dochodzi :diabloti::evil_lol:

Masz cięty języczek - widzisz....uciekła :shake:....:eviltong:

Posted

[quote name='Menrzuś']Masz cięty języczek - widzisz....uciekła :shake:....:eviltong:

:razz: :razz: i ty w to wierzysz że Ona się Mnie boja :crazyeye::crazyeye::crazyeye:Ona Mnie zna od podszewki ;) :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='clockwork']nie ućkła... Ala mi nie straszna :p

nie musiałam myć.. pies wylizał po obiedzie :multi::multi:

[quote name='Alicja']:razz: :razz: i ty w to wierzysz że Ona się Mnie boja :crazyeye::crazyeye::crazyeye:Ona Mnie zna od podszewki ;) :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

To była tylko taka prowokacja :eviltong::evil_lol:.....przecież wiem, żeście papużki-nierozłączki

Posted

[quote name='Alicja']:razz: :razz: i ty w to wierzysz że Ona się Mnie boja :crazyeye::crazyeye::crazyeye:Ona Mnie zna od podszewki ;) :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

dobrze żeś nie napisała że dogłębnie :mdleje: :evil_lol:

Posted

[quote name='Menrzuś']To była tylko taka prowokacja :eviltong::evil_lol:.....przecież wiem, żeście papużki-nierozłączki

apropos papużki... chcesz??:razz::razz: znalazłam zepsutą.. i mi tu skrzeczy.:angryy::angryy:.. zaraz jej łebek odpadnie :roll::mad::mad:

Posted

[quote name='clockwork']apropos papużki... chcesz??:razz::razz: znalazłam zepsutą.. i mi tu skrzeczy.:angryy::angryy:.. zaraz jej łebek odpadnie :roll::mad::mad:

zepsutą papużkę mi proponujesz? :mad:.....Ewa szuka do pary - może Ci pomoże :evil_lol:

Posted

[quote name='Menrzuś']zepsutą papużkę mi proponujesz? :mad:.....Ewa szuka do pary - może Ci pomoże :evil_lol:

no zepsuta... dobrej nikt nie wyrzuca :roll: i schowaj tą wykałaczke :mad::diabloti:

ale że co??? to Ewa już nie ma pary???? przeca miała jakiegoś co to ją zdradzał z tą... jak jej tam :hmmmm: siłownią!! :multi::multi:

Posted

[quote name='clockwork']dobrze żeś nie napisała że dogłębnie :mdleje: :evil_lol:

:roll:...............:roflt:

[quote name='Menrzuś']od podszewki też ładnie brzmi :evil_lol:

prawda ......i jeszcze zalezy jaka podszewka ;)

[quote name='clockwork']apropos papużki... chcesz??:razz::razz: znalazłam zepsutą.. i mi tu skrzeczy.:angryy::angryy:.. zaraz jej łebek odpadnie :roll::mad::mad:

poczekaj ...szaszłyki na święta się zrobi :diabloti: