apple Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 Menrzuś napisał(a):ale zawsze sobie ciumknąć może :razz:No niestety nie..produkcja zaprzestana:evil_lol: Quote
Menrzuś Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 apple napisał(a):No niestety nie..produkcja zaprzestana:evil_lol: toś jakiś wybrakowany model :evil_lol: Quote
apple Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 Menrzuś napisał(a):toś jakiś wybrakowany model :evil_lol:No jak wybrakowany:crazyeye: Po prostu zamknełam kram:eviltong: Quote
Menrzuś Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 apple napisał(a):No jak wybrakowany:crazyeye: Po prostu zamknełam kram:eviltong: a teraz pociecha musi się męczyć z gumowym cyckiem :shake: Quote
apple Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 Menrzuś napisał(a):a teraz pociecha musi się męczyć z gumowym cyckiem :shake:Ohohoho od razu męczyć...meczyc to się musiała z zywym......co się namęczyła to jej..a teraz jej wygodniej i się cieszy:lol: Quote
Menrzuś Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 apple napisał(a):Ohohoho od razu męczyć...meczyc to się musiała z zywym......co się namęczyła to jej..a teraz jej wygodniej i się cieszy:lol: a jak pociechy zdrówko? Quote
apple Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 Menrzuś napisał(a):a jak pociechy zdrówko?Dobrze...zdrowa jest, pieknie je wszystko...nie grymasi..a wczoraj wyszedł jej trzeci zabek. Tym razem górna lewa jedynka:multi: Quote
Menrzuś Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 apple napisał(a):Dobrze...zdrowa jest, pieknie je wszystko...nie grymasi..a wczoraj wyszedł jej trzeci zabek. Tym razem górna lewa jedynka:multi: pewnie po mamusi :lol:..... Quote
apple Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 Menrzuś napisał(a):pewnie po mamusi :lol:..... Co zabki czy to ze ładnie je?:cool3: Quote
Menrzuś Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 apple napisał(a): Co zabki czy to ze ładnie je?:cool3: A co.....masz 3 ząbki? :evil_lol: Quote
apple Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 Menrzuś napisał(a):A co.....masz 3 ząbki? :evil_lol:No nie trochę więcej:eviltong:...czyli chodzi ci o apetyt co? noooo powiedzmy że po mamusi:evil_lol: Quote
Menrzuś Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 apple napisał(a):No nie trochę więcej:eviltong:...czyli chodzi ci o apetyt co? noooo powiedzmy że po mamusi:evil_lol: chodziło mi o grymaszenie :diabloti: Quote
apple Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 Menrzuś napisał(a):chodziło mi o grymaszenie :diabloti: Wypraszam sobei ja nie grymaszę:diabloti: Menrzuś napisał(a):Idę poświętować trochę :razz:ic ic ja tez za 15 in spadam do domku :multi: Quote
shirrrapeira Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 Wszystkiego najlepszego drogi dogomaniacki Zbyszku. Wszystkiego dobrego, zdrowia, szczescia i milosci. Pociechy z psow. Quote
GoniaP Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 Menrzusiu, ja tak na koniec dnia wpadam, by życzyć Ci wszytskiego Naj Naj Naj:loveu::loveu::loveu: Nie napiszę wiersza, ani słodkich słów, bom upadła ;) Ale Ty wiesz, że życzę Ci wszystkiego co najlepsze... Zdołowana jestem tym przybytkiem: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=107808 Całuję na Dobranoc... Quote
Menrzuś Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 GoniaP napisał(a):Menrzusiu, ja tak na koniec dnia wpadam, by życzyć Ci wszytskiego Naj Naj Naj:loveu::loveu::loveu: Nie napiszę wiersza, ani słodkich słów, bom upadła ;) Ale Ty wiesz, że życzę Ci wszystkiego co najlepsze... Zdołowana jestem tym przybytkiem: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=107808 Całuję na Dobranoc... Ja wcale słodkich słów nie oczekuję......i tak wszystko słyszę :razz: Pomyślimy nad pieskiem Dobrej :loveu: Quote
Alicja Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 :multi::multi::multi:zdążyłam .......naj naj najlepsiejszego :Rose: Quote
Menrzuś Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 Alicja napisał(a)::multi::multi::multi:zdążyłam .......naj naj najlepsiejszego :Rose: Faktycznie - zdążyłaś :evil_lol: Dzięki wielgachne :roll: Quote
apple Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 Przyszłam się rozejrzeć czy przypadkiem już nie wstałeś :roll::diabloti: Quote
Alicja Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 apple napisał(a):Przyszłam się rozejrzeć czy przypadkiem już nie wstałeś :roll::diabloti: do łazienki bez pukania nie zaglądaj ............... Witaj :hand: Quote
apple Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 Alicja napisał(a):do łazienki bez pukania nie zaglądaj ............... Witaj :hand: Myślisz że z Menrzusia taki wstydniś To nie paczam :diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Iza i Avanti Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 Alicja napisał(a):do łazienki bez pukania nie zaglądaj ............... Witaj :hand: apple napisał(a):Myślisz że z Menrzusia taki wstydniś To nie paczam :diabloti::diabloti::diabloti: Wy PODGLĄDARY!!!! :evil_lol: Cze Menrzusiu! Wykompałeś sie? :cool3: Czy Ci przeszkadzały? :evil_lol: Quote
apple Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 Iza i Avanti napisał(a):Wy PODGLĄDARY!!!! :evil_lol: Cze Menrzusiu! Wykompałeś sie? :cool3: Czy Ci przeszkadzały? :evil_lol: Taaaa zwęszyła stripa i przyleciała a teraz mnie tu będzie mówić że to my z Alą podglądary jesteśmy :diabloti: Quote
Recommended Posts