apple Posted March 8, 2008 Posted March 8, 2008 OOOOOOO Jak miło......życzonka A u mnie w domu zapomnięli Aha! Menrzuś zapomniała bym- MIŁO ŻE JUŻ JESTEŚ:loveu::loveu::loveu: Quote
Menrzuś Posted March 8, 2008 Posted March 8, 2008 [quote name='Alicja']thanx za życzonka Ależ nie za ma co :loveu: [quote name='apple']OOOOOOO Jak miło......życzonka A u mnie w domu zapomnięli Aha! Menrzuś zapomniała bym- MIŁO ŻE JUŻ JESTEŚ:loveu::loveu::loveu: Specjalnie uciekłem z bolnicy, żeby złożyć życzonka :razz: Tak....wiem....jest się z kim wreszcie droczyć :evil_lol: Quote
Alicja Posted March 8, 2008 Posted March 8, 2008 :hmmmm: ale Menrzuś dzisiaj spokojniuśki :razz::razz: Quote
Menrzuś Posted March 8, 2008 Posted March 8, 2008 [quote name='Alicja']:hmmmm: ale Menrzuś dzisiaj spokojniuśki :razz::razz: Przechodzę okres rekonwalescencji :p Quote
Alicja Posted March 8, 2008 Posted March 8, 2008 [quote name='Menrzuś']Przechodzę okres rekonwalescencji :p oooo....to jak najbardziej należy się oszczędzać ;) Quote
Menrzuś Posted March 8, 2008 Posted March 8, 2008 [quote name='Alicja']oooo....to jak najbardziej należy się oszczędzać ;) ....co i tak mnie nie zwalnia z wieczornego spacerku z bestiami :shake: Quote
Menrzuś Posted March 8, 2008 Posted March 8, 2008 Halbinka - nie wiem jak Ty to robisz, ale fotek ja nie widzę :-( Quote
Menrzuś Posted March 8, 2008 Posted March 8, 2008 halbina napisał(a):jak nie widzisz?... :angryy: same podpisy :placz: idem na spacerek Quote
Alicja Posted March 8, 2008 Posted March 8, 2008 [quote name='Menrzuś']....co i tak mnie nie zwalnia z wieczornego spacerku z bestiami :shake: eeeee no to nie jest tak źle ;) [quote name='Menrzuś']Halbinka - nie wiem jak Ty to robisz, ale fotek ja nie widzę :-( ja też tylko podpisy :hmmmm: Quote
halbina Posted March 8, 2008 Posted March 8, 2008 Kilka kocich myśli podczas kąpieli: 'A mówiłaś, że mnie kochasz!' zapłacisz mi za to, zapłacisz mi za to.' ' i ty nazywasz to ciepłą wodą???' 'nie sądzę, żebym cię jeszcze lubił.' 'zostaw mnie!!!!!!' 'E.T. zadzwoń do domu......szybko!' 'nie, ja już więcej nie jestem twoim Kochanym Kotkiem.' 'pomocy... tracę grunt pod nogami!' 'ja chcę do mojej Mammmmmmyyyyyyyyyyyyyy!' 'Nie, nie, nie, nie.....NIEEEEEE!!!!' Quote
Menrzuś Posted March 8, 2008 Posted March 8, 2008 No, no...... ciekawe fotki :evil_lol:.....dobrze, że ja nie mam kotów ;) Quote
Alicja Posted March 8, 2008 Posted March 8, 2008 :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ja już u Halbinki się pośmiałam Quote
Menrzuś Posted March 8, 2008 Posted March 8, 2008 [quote name='Alicja'] eeeee no to nie jest tak źle ;) ja też tylko podpisy :hmmmm: Co nie jest tak źle? A jak mi coś znowu chrupnie? :crazyeye:.....Najpierw trzeba się chyba wykurować, żeby znowu móc chorować :p....tzn harować ;) Quote
apple Posted March 9, 2008 Posted March 9, 2008 [quote name='halbina']Kilka kocich myśli podczas kąpieli: 'A mówiłaś, że mnie kochasz!' zapłacisz mi za to, zapłacisz mi za to.' ' i ty nazywasz to ciepłą wodą???' 'nie sądzę, żebym cię jeszcze lubił.' 'zostaw mnie!!!!!!' 'E.T. zadzwoń do domu......szybko!' 'nie, ja już więcej nie jestem twoim Kochanym Kotkiem.' 'pomocy... tracę grunt pod nogami!' 'ja chcę do mojej Mammmmmmyyyyyyyyyyyyyy!' 'Nie, nie, nie, nie.....NIEEEEEE!!!!' Buhahahahahahahahahahahaha:roflt::roflt::roflt: Zarabista akadiemia głoopich minek :evil_lol::loveu: Quote
Asior Posted March 9, 2008 Posted March 9, 2008 Menrzuś napisał(a):Bo w tym roku miałem dwa dni urodzin :eviltong: 1. urodziłem się 28-go lutego, więc obchodziłem 28-go 2. urodziłem się ostatniego dnia lutego, więc obchodziłem 29-go :evil_lol: orzeszty w morde spryciarzu :D halbina napisał(a):ja sobie ostatnio nogę skręciłam w domu... w drodzę od wyrka do budzika... na coś nadepnęłam, przestraszyłam się, że depczę jakiegoś zwierzaka na tymczasie... i sie omskła nóżka... :roll: ehehehhehe dobre dobre Menrzuś napisał(a):No i sobie nogę skręciłem :-(.....i to w dziurze, którą ostatnio chyba Sylwa wykopała :shake: eheheh normalnie pierdoła :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Popatrz, nic nie wiedziałam, dopiero dziś wyczytałam ...a tak to chociaż bym Ci pochuchała :evil_lol: Menrzuś napisał(a):Z nogą raczej w porządku, ale coś innego chrupnęło.....i ze skierowaniem jadę właśnie do szpitala :shake: starość nie radość, młodość nie wieczność :evil_lol: Quote
apple Posted March 10, 2008 Posted March 10, 2008 Cześć Menrzusiu po weekendowo:loveu: Chrupie ci tam coś jeszcze? Bo ja sobie pomyślałam że to może nic ci się nie stało tylko ci jakaś chrupka wpadła do spodni:diabloti: Quote
e.v.a Posted March 10, 2008 Posted March 10, 2008 [quote name='halbina']Kilka kocich myśli podczas kąpieli: 'A mówiłaś, że mnie kochasz!' zapłacisz mi za to, zapłacisz mi za to.' ' i ty nazywasz to ciepłą wodą???' 'nie sądzę, żebym cię jeszcze lubił.' 'zostaw mnie!!!!!!' 'E.T. zadzwoń do domu......szybko!' 'nie, ja już więcej nie jestem twoim Kochanym Kotkiem.' 'pomocy... tracę grunt pod nogami!' 'ja chcę do mojej Mammmmmmyyyyyyyyyyyyyy!' 'Nie, nie, nie, nie.....NIEEEEEE!!!!' buhahahahahahahahh :grin: o qr...buahahahahaahha hej hej robaczku ty nasz wrocony:loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
apple Posted March 11, 2008 Posted March 11, 2008 Kaj żeś znowu przepadł:mad:.....fracaj noooooooooo!:roll: Witaj :loveu: Quote
Iza i Avanti Posted March 11, 2008 Posted March 11, 2008 Menrzusiu! My tak bardzo za Tobą tęsknimy! Prawda dziewczyny? Quote
Agniest Posted March 11, 2008 Posted March 11, 2008 Iza i Avanti napisał(a):Menrzusiu! My tak bardzo za Tobą tęsknimy! Prawda dziewczyny? Prawda !!! :cool3: usychamy z tęsknoty........ ;) wróciłeś i znowu cię nie ma......:niewiem: Quote
Recommended Posts