Ola164 Posted November 1, 2011 Posted November 1, 2011 Ręce opadają... Powód faktycznie straszny... Idealny, żeby oddać psa... Poki co jedynie zaznaczam ślicznotke. Jutro mogę jej zrobić gumtree. I banery. Quote
basia34 Posted November 1, 2011 Posted November 1, 2011 Ja rowniez bardzo dziekuje za pomoc , ktora od Was otrzymujemy.Dziekuje bardzo. Quote
giselle4 Posted November 1, 2011 Author Posted November 1, 2011 [quote name='Ola164']Ręce opadają... Powód faktycznie straszny... Idealny, żeby oddać psa... Poki co jedynie zaznaczam ślicznotke. Jutro mogę jej zrobić gumtree. I banery.[/QUOTE] bardzo prosze i dziekuje:) Quote
jofracy Posted November 1, 2011 Posted November 1, 2011 dla malutkiej banerek ode mnie. Taki na szybko, podlany łzami. Ola zrobi jutro swoje to podmienimy. Dzwonił ktoś? [URL="http://www.dogomania.pl/threads/217026-Dzinka-jamniaczka-za-duzo-jem-i-jestem-złodziejka-powrot-do-schronu"][IMG]https://lh3.googleusercontent.com/-bJGqqEoo8d4/TrBBrQCBQpI/AAAAAAAAA6o/Kd8DcSeMGkQ/s250/sdc12501-1.jpg[/IMG][/URL] Wiadomo jak ona się zachowuje w domu? czy zostaje sama? Cokolwiek poza apetytem? Quote
giselle4 Posted November 2, 2011 Author Posted November 2, 2011 ponoc jest bardzo grzeczna spaceruje po terenie ,szczeka na obcych i kocha dzieci to relacje pana nie niszczy [URL="http://www.dogomania.pl/threads/217026-Dzinka-jamniaczka-za-duzo-jem-i-jestem-złodziejka-powrot-do-schronu"][IMG]https://lh3.googleusercontent.com/-bJGqqEoo8d4/TrBBrQCBQpI/AAAAAAAAA6o/Kd8DcSeMGkQ/s250/sdc12501-1.jpg[/IMG][/URL] Quote
Eden Posted November 2, 2011 Posted November 2, 2011 Maleńka dodana do facebooka, trzeba maleństwu znaleźć dom przed zimą.....ciekawa jestem jakiego psa Ci ludzie by chcieli, takiego chyba który potrafi wszystko i jest grzeczny w wieku 8 tygodni !!! Quote
Nutusia Posted November 2, 2011 Posted November 2, 2011 Jak ona do innych psiaków?... Bez psów bym została, gdybym miała im robić eksmisję za złodziejstwo!!!!!!! Quote
giselle4 Posted November 2, 2011 Author Posted November 2, 2011 [quote name='Nutusia']Jak ona do innych psiaków?... Bez psów bym została, gdybym miała im robić eksmisję za złodziejstwo!!!!!!![/QUOTE] ja tez:) ale do psiakow ok ,nawet za kotami nie biega pamietajmy ze Ona zabrana z domu gdzie zylo w jednym pokoju az 7 opsakow i pan:( Quote
giselle4 Posted November 2, 2011 Author Posted November 2, 2011 kochane mam telefon od pani Dorotki z Warszawy miala wziac Sonke jamniczke ale ktos byl pierwszy bardzo che adoptowac Dzinke ale potrzebuje pomocy w transporcie .... pomozecie ...? prosze Quote
giselle4 Posted November 2, 2011 Author Posted November 2, 2011 [quote name='malagos']A skad ten transport?[/QUOTE] Dzierzoniow-Wroclaw -Warszawa Quote
Isadora7 Posted November 2, 2011 Posted November 2, 2011 [quote name='giselle4']Dzierzoniow-Wroclaw -Warszawa[/QUOTE] Napisz mozę w tytule i na transportowym. Jeżeli to jest ta pani Dorota o której myślę (a razczej tak) to ma śiadomośc współuczestniczenia w kosztach i nie ma sie co krępować tak dla pamieci, bo ostatnio propaguje to aby rpzyszli własciciele poczuwali sie do tego ze nie ma całkowitej darmochy. Quote
malagos Posted November 2, 2011 Posted November 2, 2011 Jakby z Katowic, to mam pomysł na niedzielę.........Ale Wrocław, to nie ta bajka...... Quote
a.piurek Posted November 2, 2011 Posted November 2, 2011 Podnoszę maleństwo, niestety ode mnie to szmat drogi Quote
yunona Posted November 3, 2011 Posted November 3, 2011 Matko! czytałam na fb o Dzince i też mało mnie szlag nie trafił. Ona taka chudzieńka i wystraszona jak było tyle psów to pewnie wyżerały wsio a ona głodna. Mam nadzieję, że Dzinka trafi we wspaniałe ręce. Tylko ten transport. A Pani chętna nie wsiadła by w pociąg i sama przywiozła? Co prawda to cały dzień w pociągu ale ja po swoje pojechałam, choć jadąc po Harutka miałam kontuzję nogi. Ja też popytam o transport. Quote
beta ata Posted November 3, 2011 Posted November 3, 2011 A zapytajcie BUDRYSEK , ona jeżdzi z Zywca do Wrocka przez Katowice... Może akurat dałoby sie zgrać... Quote
giselle4 Posted November 3, 2011 Author Posted November 3, 2011 pani szuka transportu i da jutro odpowiedz... czekamy:) 1 Quote
Recommended Posts