giselle4 Posted November 9, 2011 Author Posted November 9, 2011 marmosia napisał(a):Ktoś im kiedyś za psią krzywdę odpłaci. Na pewno. Bazarek znalazłam, pieniążki przesyłam :) masz racje i tak zlodziejka wsiowa zostanie warszawianka kochaną:) Amen Quote
marmosia Posted November 9, 2011 Posted November 9, 2011 A ja kradziei uwielbiam :) I jeszcze się pochwalę, że do Siusiulindy i Tofika dołączył Najduś. Kocurek znaleziony koło Żmigrodu, Wińska i Wąsosza ( tak na środku) przez Tż mego :evil_lol: Tego samego, co do niedawna kotów nienawidził i po jego trupie pies miał być w domu :diabloti: Quote
giselle4 Posted November 9, 2011 Author Posted November 9, 2011 znalazlam bazarek cioteczko..... podaj adres na pv jutro przesle:) Quote
giselle4 Posted November 9, 2011 Author Posted November 9, 2011 marmosia napisał(a):A ja kradziei uwielbiam :) I jeszcze się pochwalę, że do Siusiulindy i Tofika dołączył Najduś. Kocurek znaleziony koło Żmigrodu, Wińska i Wąsosza ( tak na środku) przez Tż mego :evil_lol: Tego samego, co do niedawna kotów nienawidził i po jego trupie pies miał być w domu :diabloti: hihihi dobre ale ja tak tez mialam z Tz zadnego boksera nawet na chwilke do domu a pozniej wychodzila na specery i pomagal szukac domow:) Quote
giselle4 Posted November 9, 2011 Author Posted November 9, 2011 marmosia napisał(a):Poszły już do Dzierżoniowa :) nie poszly tylko juz sa:):) dziekuje i to bardzo jeszcze Dzinka dostanie smycz i obroze na droge...nowe Quote
NikaEla Posted November 9, 2011 Posted November 9, 2011 ach ci mężowie mój nie chciał psa absolutnie! psinka jest, ale fakt: on się nią nie zajmuje Quote
NikaEla Posted November 9, 2011 Posted November 9, 2011 giselle4 napisał(a):nie poszly tylko juz sa:):) dziekuje i to bardzo jeszcze Dzinka dostanie smycz i obroze na droge...nowe lepiej porządne szelki, najlepiej tzw guardy ostatnio ciągle nawiewają psy zaraz po adopcji ( u nas już 4 w krótkim czasie :( ) Quote
giselle4 Posted November 9, 2011 Author Posted November 9, 2011 daj adres cioteczko ,juz spakowalam kperte:):) tak sie ciesze bo jeszcze jedne psiak ma farta,,, a jutro na weekend wyjezdza Florek i jak sie zgodzi z rezydentka to...tez ma chate ale w Legnicy:) Quote
giselle4 Posted November 9, 2011 Author Posted November 9, 2011 Nikaragua napisał(a):lepiej porządne szelki, ostatnio ciągle nawiewają psy zaraz po adopcji ( u nas już 4 w krótkim czasie :( ) dziekuje to i na szelki wystarczy.....:() Quote
giselle4 Posted November 9, 2011 Author Posted November 9, 2011 Nikaragua napisał(a):lepiej porządne szelki, ostatnio ciągle nawiewają psy zaraz po adopcji ( u nas już 4 w krótkim czasie :( ) tylko nie mam adresowki i u nas nie ma gdzie kupic:( cos musze sama zrobic.... dziekuje ciotki i to bardzo.... zrobie fotke przed odjazdem panienki:) Quote
dorota k. Posted November 9, 2011 Posted November 9, 2011 O la la :) Szczęścia Malutka :) Domek serdecznie pozdrawiamy. Graziu - ja na szybko korzystałam nawet z zawieszki do kluczy. Quote
jofracy Posted November 9, 2011 Posted November 9, 2011 Dzinko kochana jak ja się cieszę, że to koniec Twojej poniewierki. Kradnij sobie teraz serduszka do woli, bo jedzonka Ci już nie zabraknie. Moje już skradłaś. Powodzenia Maleńka Złodziejko Serc! Quote
yunona Posted November 9, 2011 Posted November 9, 2011 Dobrze, że się wszystko poukładało i Dzinka w domku doopkę będzie grzała. :) Jesteście super kobitki.:loveu::loveu::loveu::multi: Za szczęśliwą podróż trzymamy kciukole a potem czekamy na wpis od Tadory, jak wszystko przebiegło.:lol: Quote
Tadora Posted November 9, 2011 Posted November 9, 2011 Teraz już Dżince niczego nie zabraknie. Karma i miseczka już zakupione a jutro posłanko kupuje, ale i tak pewnie w łóżku wyląduje jak na dumnego jamniorka przystało. Już nie mogę się doczekać podróży. Namówiłam siostrę żeby pojechała ze mną, więc Dżinka będzie miała dwuosobową eskortę do wawy. Wkrótce relacja i zdjęcia. Quote
Isadora7 Posted November 10, 2011 Posted November 10, 2011 To mozę ja ze swoimi trzema jamolami jakiś komitecik powitalny naszykujemy? :) Quote
basia34 Posted November 10, 2011 Posted November 10, 2011 szczescia Dzinka a buziolka dostaniesz odemnie. Quote
giselle4 Posted November 10, 2011 Author Posted November 10, 2011 dorota k. napisał(a):O la la :) Szczęścia Malutka :) Domek serdecznie pozdrawiamy. Graziu - ja na szybko korzystałam nawet z zawieszki do kluczy. dziekuje to bardzo dobra podpowiedz:_) Quote
giselle4 Posted November 10, 2011 Author Posted November 10, 2011 wszystkim cioteczkom dziekuje kurde dziekuje Najwyzszemu...bo mam szczescie mimo wielu roznych sytuacji przykrych i radosnych i mimo ze czesto pod gorke moje psiaki maja szczescie i wiecie co...bo juz rycze poprosilam sonek o bazarek na moje dwa ostatnie maluszki i zrobila balam sie ze posle mnie na drzewo coz wiecej potrzeba -dobrych i kochanych ludzi ktorzy nie zostawia w potrzebie Amen.... a lece do pracy Quote
Nutusia Posted November 10, 2011 Posted November 10, 2011 Hura! Hura! Hura!!!! Na wewnętrznej stronie obrożki napisz niezmywalnym markerem nr telefonu (zamiast adresatki) ;) A ja gdzieś słyszałam, że się jamników na szelkach nie powinno prowadzać, ale nie wyjaśniono dlaczego... Quote
jofracy Posted November 10, 2011 Posted November 10, 2011 jest teoria, że się wykrzywiają łopatki, ale można zapiąć smycz na kółeczko między łopatkami :) Quote
Tadora Posted November 10, 2011 Posted November 10, 2011 Dziękujemy za smyczke i obroże, Dzinka elegantka do pociągu wsiądzie, moze uda mi się pożyczyć szelki na drogę od jamnicy moich rodziców. tez słyszałam, że szelki dla jamników nie są wskazane ale w czasie drogi mogą zdać egzamin, Dzinka na pewno będzie wystraszona. Wiadomo juz może o której godzinie ktoś podjedzie z Dzinka na dworzec? Quote
2010 Posted November 10, 2011 Posted November 10, 2011 Trzymam mocno kciuki za udaną podróż...:lol: Quote
Recommended Posts