Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted (edited)

Bico - bardzo, bardzo Ci dziękuję:loveu:
Mam nadzieje, ze ten mega pakiet przyniesie sunieczce dom.

Dzisiaj dostałam zdjęcie Balbinki vel Buni z pozdrowieniami.
Sunia przybyła na wadze, tylko wciąż taki smutas.
Pani napisała : Bunia - bo tak nazwaliśmy Balbinkę - jest już w pełni członkiem rodziny. Jest zżyta szczególnie ze mną. Ma swojego ulubionego prosiaczka gumowego do zbawy, przynosi go sama, żeby jej rzucać. Lubi też biegać za piłeczką, którą turla jej często moja córeczka. Jest niewybredna w jedzeniu; zjada wszystko co dostaje jeść. Zdarza jej się jeszcze nabrudzić w mieszkaniu, ale myślę że to kwestia czasu. Pozdrawiam - postaram się za jakiś czas znowu przysłać zdjęcia. Na tych smutna, ale może dlatego, że cięzko jej zrobić zdjęcie w ruchu, bo jest bardzo sprytna "

Edited by Tola
  • Replies 511
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ja to chyba jakiegoś pecha przynoszę...:-(
szkoda też, że nie ma jakiś lepszych zdjęć kurdupelki naszej, bo dobre foto to połowa sukcesu, to ludzi głownie do ogłoszenia psa przyciąga.

Posted

bico napisał(a):
ja to chyba jakiegoś pecha przynoszę...:-(
szkoda też, że nie ma jakiś lepszych zdjęć kurdupelki naszej, bo dobre foto to połowa sukcesu, to ludzi głownie do ogłoszenia psa przyciąga.

Bico - ja to kojarzę Cię tylko ze szczęsciem naszych suczek i tak juz zostanie:cool3:
A adopcje rzeczywiscie stoją.
Mam nadzieje, ze po tych mrozach ktos się odezwie.
Szkoda sunieczki.
Zdjęć lepszych nie mam.
Ale pomyslę, moze cos uda sie zrobic.

Posted (edited)

bico napisał(a):
..i cisza?? nikt nie dzwonił??:(

Nie dzwonił, ale napisał, cyt.;
"poszukuje suczki ktura lubi dzieci i rabawe z innymi psiakami lecz niemam jak dojechac do lublina jestem z pruszkowa"

Odpisałam pani, żeby zadzwoniła bezpośrednio pod numer telefonu, podany w ogłoszeniu.
mam jednak wrażenie, ze nie zadzwoni...

edit; kolejna wiadomość z Tablicy od tej samej pani:
"masuczke mieszanca matkom suni prawdopodobnie jest owczarek ale niepowiedziała bym mam mieszkanie 2 durze pokoje i kuchnia przedpokuj 4 dzieci najstarszy ma12 9 7 lat 9 miesency suna ma 3 mies"

Tolu, co mam pani odpisać? Zapytałam ją, czy zgodziłaby się na wizytę pa. Nic nie odpowiedziała.

Edited by Havanka
Posted

Havanka napisał(a):
Nie dzwonił, ale napisał, cyt.;
"poszukuje suczki ktura lubi dzieci i rabawe z innymi psiakami lecz niemam jak dojechac do lublina jestem z pruszkowa"

Odpisałam pani, żeby zadzwoniła bezpośrednio pod numer telefonu, podany w ogłoszeniu.
mam jednak wrażenie, ze nie zadzwoni...

edit; kolejna wiadomość z Tablicy od tej samej pani:
"masuczke mieszanca matkom suni prawdopodobnie jest owczarek ale niepowiedziała bym mam mieszkanie 2 durze pokoje i kuchnia przedpokuj 4 dzieci najstarszy ma12 9 7 lat 9 miesency suna ma 3 mies"

Tolu, co mam pani odpisać? Zapytałam ją, czy zgodziłaby się na wizytę pa. Nic nie odpowiedziała.

Napisz, ze teraz powinna skontaktowac sie z podanym nr tel i poznac zasady adopcji.
Nikt do mnie nie dzwonił...

Posted

Tola napisał(a):
Napisz, ze teraz powinna skontaktowac sie z podanym nr tel i poznac zasady adopcji.
Nikt do mnie nie dzwonił...

No właśnie to samo jej napisałam, ale napiszę jeszcze raz...

Posted

być może jutro ukaże się w Dzienniku Wschodnim ogłoszenie+foto biało-czarnej kurdupelki, namiary jak zwykle na Tolę...może tym razem się uda...:roll:

Posted

[quote name='bico']być może jutro ukaże się w Dzienniku Wschodnim ogłoszenie+foto biało-czarnej kurdupelki, namiary jak zwykle na Tolę...może tym razem się uda...:roll:[/QUOTE]
Trzymamy mocno kciuki !!!

Posted

[quote name='bico']być może jutro ukaże się w Dzienniku Wschodnim ogłoszenie+foto biało-czarnej kurdupelki, namiary jak zwykle na Tolę...może tym razem się uda...:roll:[/QUOTE]

Bico - bardzo dziekuję.
Na razie cisza.
Mnie nie było cały dzien w domu, dzisiaj nie dam rady wrzucic zdjęć Buni, ale jutro pokazę tutaj dziewczynkę, bo mam nowe zdjęcia.

Posted

[quote name='bico']będę dziś "czatować" na Dziennik Wschodni...tak bym chciała, żeby tej drugiej suni udało się tak jak Buni....:(

Ja równiez bardzo bym tego chciala.

A to Bunia w trakcie zabawy

Posted

wczoraj ukazało się adopcyjne ogłoszenie i zdjęcie siostry Buni w Dzienniku Wschodnim, potem wkleję jego fotkę...Może bliżej weekendu ktoś zadzwoni:modla::modla:

Posted

No niestety nie mam zadnych zapytan o sunię:(
Wczoraj dla psów została zorganizowana kolejna partia miesnych kości (ok 100 kg) i suchego pieczywa(ok 40).
Kolejna porcja takiego jedzenia (tym razem mięso ok 50 kg) trafiła do samotnej kobiety, która ma ok 20 kotów i 16 psów(pisałam o niej na wątku Sisi)