Tola Posted February 8, 2012 Posted February 8, 2012 (edited) Bico - bardzo, bardzo Ci dziękuję:loveu: Mam nadzieje, ze ten mega pakiet przyniesie sunieczce dom. Dzisiaj dostałam zdjęcie Balbinki vel Buni z pozdrowieniami. Sunia przybyła na wadze, tylko wciąż taki smutas. Pani napisała : Bunia - bo tak nazwaliśmy Balbinkę - jest już w pełni członkiem rodziny. Jest zżyta szczególnie ze mną. Ma swojego ulubionego prosiaczka gumowego do zbawy, przynosi go sama, żeby jej rzucać. Lubi też biegać za piłeczką, którą turla jej często moja córeczka. Jest niewybredna w jedzeniu; zjada wszystko co dostaje jeść. Zdarza jej się jeszcze nabrudzić w mieszkaniu, ale myślę że to kwestia czasu. Pozdrawiam - postaram się za jakiś czas znowu przysłać zdjęcia. Na tych smutna, ale może dlatego, że cięzko jej zrobić zdjęcie w ruchu, bo jest bardzo sprytna " Edited February 8, 2012 by Tola Quote
Havanka Posted February 8, 2012 Posted February 8, 2012 Tolu, takie wieści, to miód na moje serce !!!! Bardzo sie cieszę, że Bunia już bezpieczna ! Szkoda, ze jej siostrzyczka wciąż tam jeszcze jest... Quote
bico Posted February 9, 2012 Posted February 9, 2012 Wspaniałe wieści, już nie mogę się doczekać kiedy jej siostra również znajdzie taki dobry dom... Quote
karolciasz28 Posted February 9, 2012 Posted February 9, 2012 Super! :) Oby drugiej suni tak się poszczęściło... Quote
zadra Posted February 9, 2012 Author Posted February 9, 2012 karolciasz28 napisał(a):Super! :) Oby drugiej suni tak się poszczęściło... Mam nadzieję,że się uda! Quote
Tola Posted February 10, 2012 Posted February 10, 2012 bico napisał(a):..i cisza?? nikt nie dzwonił??:( Nikt - cisza :( Quote
bico Posted February 10, 2012 Posted February 10, 2012 ja to chyba jakiegoś pecha przynoszę...:-( szkoda też, że nie ma jakiś lepszych zdjęć kurdupelki naszej, bo dobre foto to połowa sukcesu, to ludzi głownie do ogłoszenia psa przyciąga. Quote
Tola Posted February 12, 2012 Posted February 12, 2012 bico napisał(a):ja to chyba jakiegoś pecha przynoszę...:-( szkoda też, że nie ma jakiś lepszych zdjęć kurdupelki naszej, bo dobre foto to połowa sukcesu, to ludzi głownie do ogłoszenia psa przyciąga. Bico - ja to kojarzę Cię tylko ze szczęsciem naszych suczek i tak juz zostanie:cool3: A adopcje rzeczywiscie stoją. Mam nadzieje, ze po tych mrozach ktos się odezwie. Szkoda sunieczki. Zdjęć lepszych nie mam. Ale pomyslę, moze cos uda sie zrobic. Quote
Havanka Posted February 18, 2012 Posted February 18, 2012 (edited) bico napisał(a):..i cisza?? nikt nie dzwonił??:( Nie dzwonił, ale napisał, cyt.; "poszukuje suczki ktura lubi dzieci i rabawe z innymi psiakami lecz niemam jak dojechac do lublina jestem z pruszkowa" Odpisałam pani, żeby zadzwoniła bezpośrednio pod numer telefonu, podany w ogłoszeniu. mam jednak wrażenie, ze nie zadzwoni... edit; kolejna wiadomość z Tablicy od tej samej pani: "masuczke mieszanca matkom suni prawdopodobnie jest owczarek ale niepowiedziała bym mam mieszkanie 2 durze pokoje i kuchnia przedpokuj 4 dzieci najstarszy ma12 9 7 lat 9 miesency suna ma 3 mies" Tolu, co mam pani odpisać? Zapytałam ją, czy zgodziłaby się na wizytę pa. Nic nie odpowiedziała. Edited February 18, 2012 by Havanka Quote
Tola Posted February 18, 2012 Posted February 18, 2012 Havanka napisał(a):Nie dzwonił, ale napisał, cyt.; "poszukuje suczki ktura lubi dzieci i rabawe z innymi psiakami lecz niemam jak dojechac do lublina jestem z pruszkowa" Odpisałam pani, żeby zadzwoniła bezpośrednio pod numer telefonu, podany w ogłoszeniu. mam jednak wrażenie, ze nie zadzwoni... edit; kolejna wiadomość z Tablicy od tej samej pani: "masuczke mieszanca matkom suni prawdopodobnie jest owczarek ale niepowiedziała bym mam mieszkanie 2 durze pokoje i kuchnia przedpokuj 4 dzieci najstarszy ma12 9 7 lat 9 miesency suna ma 3 mies" Tolu, co mam pani odpisać? Zapytałam ją, czy zgodziłaby się na wizytę pa. Nic nie odpowiedziała. Napisz, ze teraz powinna skontaktowac sie z podanym nr tel i poznac zasady adopcji. Nikt do mnie nie dzwonił... Quote
Havanka Posted February 18, 2012 Posted February 18, 2012 Tola napisał(a):Napisz, ze teraz powinna skontaktowac sie z podanym nr tel i poznac zasady adopcji. Nikt do mnie nie dzwonił... No właśnie to samo jej napisałam, ale napiszę jeszcze raz... Quote
bico Posted February 21, 2012 Posted February 21, 2012 być może jutro ukaże się w Dzienniku Wschodnim ogłoszenie+foto biało-czarnej kurdupelki, namiary jak zwykle na Tolę...może tym razem się uda...:roll: Quote
Havanka Posted February 21, 2012 Posted February 21, 2012 [quote name='bico']być może jutro ukaże się w Dzienniku Wschodnim ogłoszenie+foto biało-czarnej kurdupelki, namiary jak zwykle na Tolę...może tym razem się uda...:roll:[/QUOTE] Trzymamy mocno kciuki !!! Quote
Tola Posted February 21, 2012 Posted February 21, 2012 [quote name='bico']być może jutro ukaże się w Dzienniku Wschodnim ogłoszenie+foto biało-czarnej kurdupelki, namiary jak zwykle na Tolę...może tym razem się uda...:roll:[/QUOTE] Bico - bardzo dziekuję. Na razie cisza. Mnie nie było cały dzien w domu, dzisiaj nie dam rady wrzucic zdjęć Buni, ale jutro pokazę tutaj dziewczynkę, bo mam nowe zdjęcia. Quote
bico Posted February 22, 2012 Posted February 22, 2012 będę dziś "czatować" na Dziennik Wschodni...tak bym chciała, żeby tej drugiej suni udało się tak jak Buni....:( Quote
Tola Posted February 22, 2012 Posted February 22, 2012 [quote name='bico']będę dziś "czatować" na Dziennik Wschodni...tak bym chciała, żeby tej drugiej suni udało się tak jak Buni....:( Ja równiez bardzo bym tego chciala. A to Bunia w trakcie zabawy Quote
bico Posted February 23, 2012 Posted February 23, 2012 wczoraj ukazało się adopcyjne ogłoszenie i zdjęcie siostry Buni w Dzienniku Wschodnim, potem wkleję jego fotkę...Może bliżej weekendu ktoś zadzwoni:modla::modla: Quote
Tola Posted February 26, 2012 Posted February 26, 2012 No niestety nie mam zadnych zapytan o sunię:( Wczoraj dla psów została zorganizowana kolejna partia miesnych kości (ok 100 kg) i suchego pieczywa(ok 40). Kolejna porcja takiego jedzenia (tym razem mięso ok 50 kg) trafiła do samotnej kobiety, która ma ok 20 kotów i 16 psów(pisałam o niej na wątku Sisi) Quote
zadra Posted February 26, 2012 Author Posted February 26, 2012 Dzwonił Pan w sprawie suczki,ale jak dowiedział się o wizycie przedadopcyjnej natychmiast się wycofał. Quote
Recommended Posts