Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Rezydentem:) Jest póki co szorstka przyjaźń i czasami bój o kanapę;) Z kotką też się układa powoli, bo zamiast uciekać to palnęła Tekilę łapą w pysk i sunia była tym faktem bardzo zdziwiona:)

Posted

Dzisiaj do domku pojechała Bambi:) Sunia była u nas 2 lata... nie było nią w ogóle zainteresowania, aż p.Wojtek przyjechał po nią osobiście 350 km (spod Wielunia). To była miłość od pierwszego wejrzenia:) Właśnie dojechali na miejsce. Sunia ma do towarzystwa starszego kaukaza oraz koty:)

Tuż przed odjazdem (suńka sama wskoczyła do samochodu):

4e9592c065b80137gen.jpg

9a3467388293bf98gen.jpg

e5eced1b5bb612b6gen.jpg

Posted

Bambus . Ale to nie schowek tylko eksploracja ;) Narazie psina jest bardzo zdezorientowana , Murki brak , obcy teren itp, - usiedzieć w miejscu nie może . Jak się oswoi to widać na filmiku co wyrabia :)

Posted

Jak eksploracja,  to OK.  Niech żyją odkrywcy :).  A tak na serio,  to w nowym  miejscu i schowek ma prawo  istnieć :).  Witamy na dogo i dziękujemy za serce  dla... Bambusa :) 

Posted

Nie znam Bambiego osobiście, ale życzę mu szczęśliwego życia w kochającym domku:) A wszystkim bezdomnym, a przede wszystkim tym, tzw. "nieadopcyjnym" psom , tylu Panów Wojtków, aby wystarczyło dla wszystkich :) Między innymi dla Pucka :)

Posted

wierzę w miłość od pierwszego wejrzenia :) moje czarne (teraz już siwe) z awatarku to był taki strzał. Bambi, a teraz lepiej lodówkę poeksploruj ;p

Posted

Bambi to sunia ze Stalowej Woli, moja ulubienica, zresztą Murka o tym wie.Tak się cieszę, że znalazła super domek, że będą o niej wieści.

Czekała długo, ale na dobry domek zawsze warto trochę poczekać.

Posted

Bambi, mordeczko ślicznościowa, tak się cieszę, ze wreszcie Ci się udało! :)))

Panie Wojtku - a po forumowemu: Wojtku, dziękujemy za dom dla Bambi! :)))

PS.

Tej samej nocy, kiedy o niej pomyślałam i przyznam się, że zerknęłam nawet na stronkę Hoteliku - okazuje się, że domek był akurat w drodze po nią. :)

Posted

Wygląd żartu genetycznego , na plecach lądowisko dla helikoptera, tył wyżej od kłębu i to sporo no i ogon ratlerka . Facjata taka że jak się uśmiecha to nie ma takiego złego humoru który by nie opadł . Samobieżny kabaret :D Warto było ;) 

A to wabik 

• Upvote 2
Posted

Jestem masakrycznie zmęczona, kłopoty to moja specjalność, jak u Chandlera, ale obejrzałam filmik i jest mi duuuużo lżej.Wojtek, dzięki wielkie !!!

Posted

P.Wojtek nie dość, że przebył taki szmat drogi po sunię, to jeszcze przywiózł nam dwa worki karmy. I tak sobie myślę, że przeznaczę je na konto Doya, który jest już u nas bardzo długo - będzie miał zniżkę w hotelowaniu przez 3 miesiące:)