Murka Posted June 1, 2016 Author Posted June 1, 2016 Rezydentem:) Jest póki co szorstka przyjaźń i czasami bój o kanapę;) Z kotką też się układa powoli, bo zamiast uciekać to palnęła Tekilę łapą w pysk i sunia była tym faktem bardzo zdziwiona:) Quote
Tyśka) Posted June 1, 2016 Posted June 1, 2016 To trzymam kciuki za szybkie dotarcie się psów. Dziękuję za informacje :) Quote
Murka Posted June 2, 2016 Author Posted June 2, 2016 Mamy nowy nabytek, suczkę z Zamościa od pijaków: Jej wątek: http://www.dogomania.com/forum/topic/335766-onkowata-roczna-suczka-z-wyrokiemłańcuchowa-mama-10-szczeniaków/?page=1 Quote
Murka Posted June 4, 2016 Author Posted June 4, 2016 Jeśli ktoś potrzebuje coś przewieźć (zwierzaka np.) na trasie Janów Lubelski - okolice Wielunia, to dajcie znać. Quote
ewkar Posted June 5, 2016 Posted June 5, 2016 A ja wiem, ale nie napiszę, który piesek jedzie do swojego domku.Ale się cieszę. Quote
Murka Posted June 8, 2016 Author Posted June 8, 2016 Wczoraj do DS pod Lublin wybył Kebab:) Nabył się u nas aż dwa tygodnie:) Quote
Murka Posted June 9, 2016 Author Posted June 9, 2016 Dzisiaj do domku pojechała Bambi:) Sunia była u nas 2 lata... nie było nią w ogóle zainteresowania, aż p.Wojtek przyjechał po nią osobiście 350 km (spod Wielunia). To była miłość od pierwszego wejrzenia:) Właśnie dojechali na miejsce. Sunia ma do towarzystwa starszego kaukaza oraz koty:) Tuż przed odjazdem (suńka sama wskoczyła do samochodu): Quote
konfirm31 Posted June 9, 2016 Posted June 9, 2016 Bardzo cieszą takie późne happy endy :). Że nareszcie pies znalazł kogoś, kto go pokochał :))). Quote
konfirm31 Posted June 9, 2016 Posted June 9, 2016 A kto się pod nim chował? Koty? Kaukaz? No, bo chyba nie Bambi ;) Quote
wojciech_s Posted June 9, 2016 Posted June 9, 2016 Bambus . Ale to nie schowek tylko eksploracja ;) Narazie psina jest bardzo zdezorientowana , Murki brak , obcy teren itp, - usiedzieć w miejscu nie może . Jak się oswoi to widać na filmiku co wyrabia :) Quote
konfirm31 Posted June 9, 2016 Posted June 9, 2016 Jak eksploracja, to OK. Niech żyją odkrywcy :). A tak na serio, to w nowym miejscu i schowek ma prawo istnieć :). Witamy na dogo i dziękujemy za serce dla... Bambusa :) Quote
ala123 Posted June 9, 2016 Posted June 9, 2016 Nie znam Bambiego osobiście, ale życzę mu szczęśliwego życia w kochającym domku:) A wszystkim bezdomnym, a przede wszystkim tym, tzw. "nieadopcyjnym" psom , tylu Panów Wojtków, aby wystarczyło dla wszystkich :) Między innymi dla Pucka :) Quote
sharka Posted June 9, 2016 Posted June 9, 2016 wierzę w miłość od pierwszego wejrzenia :) moje czarne (teraz już siwe) z awatarku to był taki strzał. Bambi, a teraz lepiej lodówkę poeksploruj ;p Quote
ewkar Posted June 10, 2016 Posted June 10, 2016 Bambi to sunia ze Stalowej Woli, moja ulubienica, zresztą Murka o tym wie.Tak się cieszę, że znalazła super domek, że będą o niej wieści. Czekała długo, ale na dobry domek zawsze warto trochę poczekać. Quote
Gusiaczek Posted June 10, 2016 Posted June 10, 2016 Kolejny dowód na to, że nadziei tracić nie wolno. Najlepsze życzenia dla Rodzinki :) Quote
inka33 Posted June 10, 2016 Posted June 10, 2016 Bambi, mordeczko ślicznościowa, tak się cieszę, ze wreszcie Ci się udało! :))) Panie Wojtku - a po forumowemu: Wojtku, dziękujemy za dom dla Bambi! :))) PS. Tej samej nocy, kiedy o niej pomyślałam i przyznam się, że zerknęłam nawet na stronkę Hoteliku - okazuje się, że domek był akurat w drodze po nią. :) Quote
wojciech_s Posted June 11, 2016 Posted June 11, 2016 Wygląd żartu genetycznego , na plecach lądowisko dla helikoptera, tył wyżej od kłębu i to sporo no i ogon ratlerka . Facjata taka że jak się uśmiecha to nie ma takiego złego humoru który by nie opadł . Samobieżny kabaret :D Warto było ;) A to wabik 2 Quote
Murka Posted June 11, 2016 Author Posted June 11, 2016 Fakt, że Bambi to fantastyczny antydepresant:) Quote
ewkar Posted June 11, 2016 Posted June 11, 2016 Jestem masakrycznie zmęczona, kłopoty to moja specjalność, jak u Chandlera, ale obejrzałam filmik i jest mi duuuużo lżej.Wojtek, dzięki wielkie !!! Quote
Murka Posted June 11, 2016 Author Posted June 11, 2016 P.Wojtek nie dość, że przebył taki szmat drogi po sunię, to jeszcze przywiózł nam dwa worki karmy. I tak sobie myślę, że przeznaczę je na konto Doya, który jest już u nas bardzo długo - będzie miał zniżkę w hotelowaniu przez 3 miesiące:) Quote
Recommended Posts