ewkar Posted June 20, 2015 Posted June 20, 2015 Rozmawiałam z ochroniarzami, ostatnio faktycznie nie widać Borysa i rudzielca.Nie klnę, ale może powinnam? Quote
Murka Posted June 24, 2015 Author Posted June 24, 2015 Dzisiaj do domku do Lublina pojechała Jagoda :) Na początku chciała nawiać z samochodu.. ale potem całą drogę spędziła na siedzeniu między dziećmi :) Quote
Murka Posted June 25, 2015 Author Posted June 25, 2015 Jak to zwykle bywa jak coś wybędzie to zaraz nam coś przybędzie :) Mamy od dzisiaj dwie lokatorki z Zamościa: Tusia zabrana ze schroniska w Zamościu, okazało się, że ma paprzącą się ranę po sterylizacji, stąd kołnierz. Tusia waży ok. 10 kg, jest troszkę wystraszona, ale bardzo przyjazna i lgnie do człowieka. Ma ok. 3 lat. Quote
Murka Posted June 25, 2015 Author Posted June 25, 2015 Mysia, jest trochę mniejsza, waży 9 kg i ma 2 lata. Została zgarnięta z ulicy. Bardzo ładnie chodzi na smyczy. Quote
Murka Posted June 27, 2015 Author Posted June 27, 2015 Dzisiaj, znaczy wczoraj właściwie... do DSu w okolice Nałęczowa pojechała Łatka :) Sunia wniebowzięta, że jest w centrum uwagi, a dzieci kłóciły się kto ma ją trzymać na smyczy :) Quote
Gusiaczek Posted June 28, 2015 Posted June 28, 2015 Powitanie/pożegnanie wygląda bardzo obiecująco, a Łatka, jak widać, wybrała przewodnika stada :) Powodzenia Maleńka :) Quote
Havanka Posted June 28, 2015 Posted June 28, 2015 Zdjęcia napawają optymizmem ! Mam nadzieję, ze Łatka będzie szczęśliwa w nowym domu, czego życzę jej z całego serca ! Quote
Murka Posted June 28, 2015 Author Posted June 28, 2015 Wczoraj był ślub syna P. Mirosława (DS suczki Kundzi ze schroniska w Mielcu, adoptowanej od nas kilka lat temu). Zamiast kwiatów poprosili gości o przynoszenie karmy dla psów. Bardzo dziękujemy Młodej Parze: Jagodzie i Jackowi za ten wspaniały gest i za podarowanie karmy naszym podopiecznym! Karma wspomoże psy mieleckie pod naszą opieką (Margo na BDT i Lorka) oraz Kongresa, który jest u nas na BDT. Dzisiaj przyjechał do nas nowy lokator, ale prezentację zrobię jutro jak zrobię parę fotek :) Quote
Murka Posted June 29, 2015 Author Posted June 29, 2015 Nowy też zakołnierzowany, bo sobie rozlizał w schronisku rankę po kastracji. Ale ładnie się goi. Nazywa się wdzięcznie Fistaszek :) jest w typie corgi pembroke i przyjechał na miejsce stałe corgomianiaków. Ma ok. 6 latek i jest bardzo proludzki. Quote
Tola Posted June 30, 2015 Posted June 30, 2015 Witamy Pana Fistaszka :) Przyłączam się do powitania Serdecznie zapraszam na wątek hotelikowej Tusi http://www.dogomania...szyć-tyle-serc/ Quote
Murka Posted June 30, 2015 Author Posted June 30, 2015 A my mamy kolejną lokatorkę, tym razem ze Stalowej Woli (Fistaszek jest ze schroniska w Busko Zdroju - zapomniałam o tym wspomnieć). Suczka z meliny pijackiej, waga ok. 10 kg, ok. 3 letnia. Nazwaliśmy ją Bella :) Quote
malti Posted July 1, 2015 Posted July 1, 2015 Wszystkim lokatorom Hoteliku najlepsze życzenia z okazji Dnia PSa :) Quote
ewkar Posted July 1, 2015 Posted July 1, 2015 Znam trochę historię Bellci, ale to forum publiczne, nie chcę pisać jaki los spotkał jej szczeniaczki.Bardzo się cieszę, że jest u Murki,oby już tylko dobre dni przed nią.Miałam kotkę, długowłosą piękność i nazwałam ją ...Bella.Moja Bella mieszka już w świetnym domu, z dwiema innymi kotkami i kilkoma pieskami.Jedna, w typie ON-ka kocha Bellę nad życie i tak ją wylizuje, że po tych czułościach trzeba kotkę wycierać ręcznikiem.Z resztą wszystkie zwierzęta w tym domu żyją w absolutnej zgodzie.Oby i pięknej suni się poszczęściło. Quote
Recommended Posts