ewkar Posted September 7, 2016 Posted September 7, 2016 A piękny Albin już wydobrzał? On chyba nie będzie długo czekał na domek, tak myślę. Quote
sleepingbyday Posted September 9, 2016 Posted September 9, 2016 ja uważam, ze walec to piękne imię :-) Quote
Murka Posted September 11, 2016 Author Posted September 11, 2016 Wybyły od nas Ira, Sisi i Migotka - nadal szukają domu, tylko są gdzie indziej. Przyjechały natomiast: Argo wątek: http://www.dogomania.com/forum/topic/61913-argo-z-szydłowca-straci-dt-ze-względu-na-brak-deklaracji/?page=474 oraz Dredzia/Halinka... przyjechała taka (fotka Alaskan malamutte): Po wstępnych zabiegach wyglądała tak: I dziś po kąpieli: wątek suni: http://www.dogomania.com/forum/topic/336375-pomóż-mi-proszę-mój-wygląd-powie-ci-wszystko/?page=1 Quote
wojciech_s Posted September 13, 2016 Posted September 13, 2016 Witam i pozdrawiam ;) Uwolniłem sirote (w środku wsi jakiś pacan założył oczko na starym rozwalonym ogrodzeniu ) , mało co bym kopytem nie zebrał. Druta złamałem zluzowałem aż do zdjęcia z szyi . Akcja jakieś 50 minut temu , ciemno jak w d**ie a w telefonie tylko flash bez latarki . Dwumetrowe pokrzywy zapewnią wrażenia na całą noc bo krótkie spodenki :] Bambus za płotem przebierał łapami i tylko dziczyzna poszła w krzaki to pajac za nią ale chaszcze takie że 200m i stan przedzawałowy :D 1 Quote
konfirm31 Posted September 14, 2016 Posted September 14, 2016 Brawo Ty za uwolnienie sarenki :))) . Bambus widocznie mniej litościwy ;). Quote
Murka Posted September 15, 2016 Author Posted September 15, 2016 O 7.09.2016 o 16:19, ewkar napisał: A piękny Albin już wydobrzał? On chyba nie będzie długo czekał na domek, tak myślę. Albin ma swój wątek, jest już zdrowy i powoli nabiera ciałka:) http://www.dogomania.com/forum/topic/336384-niegodne-życie-bez-pomocy-bez-nadziei-na-własny-kąt/ Bambusek jak zawsze rozbrajający:) A akcja z sarenką super... to cud, że tamtędy przechodziłeś. Mój znajomy, który lubi sobie spacerować tu i ówdzie zauważył kiedyś reklamówkę powieszoną na drzewie. Pomyślał, że to śmieci i chciał wziąć, żeby wyrzucić do kontenera. Bierze, a reklamówka się rusza... w środku kot... Oczywiście kota zabrał, odrestaurował i znalazł mu dom:) Ludzkie bestialstwo przechodzi wszelkie granice:( Quote
Murka Posted September 21, 2016 Author Posted September 21, 2016 Od poniedziałku mamy nową lokatorkę, Daszę:) Quote
Tyśka) Posted September 25, 2016 Posted September 25, 2016 W końcu widać, jaka Dasza jest piękna. Szkoda, że już parę lat tuła się z miejsca na miejsce :( Quote
Murka Posted September 25, 2016 Author Posted September 25, 2016 W czwartek do DSu do Warszawy pojechała Mara: Tu pierwsze chwile w DS: W piątek do DS w Katowicach pojechała Aschita: Quote
Murka Posted September 25, 2016 Author Posted September 25, 2016 Serdecznie dziękujemy Młodej Parze: Marlenie i Maćkowi, którzy zebrali na swoim ślubie ok. 260 kg karmy (poprosili gości, aby przynosili karmę zamiast kwiatów). Dziękujemy za pamięć i ogromne serce! Karma zostanie przekazana na konto naszej bezpłatnej i dożywotniej tymczaski Margo oraz zmniejszy koszty hotelowania naszych najdłuższych hotelowiczów (na razie Doy). Większość zebranej karmy to karma psia, ale było też trochę kociej - tę przekazałam ewkar, która pomaga bezdomnym kotom. 1 Quote
Murka Posted September 26, 2016 Author Posted September 26, 2016 Wesołe wieści przeplatają się ze smutnymi: pożegnaliśmy dziś staruszka Marka ['] Quote
konfirm31 Posted September 27, 2016 Posted September 27, 2016 Smutno. Śpij spokojnie piesku za TM..... Dobrze, że miałeś przy sobie kochających ludzi. Quote
Tyśka) Posted September 27, 2016 Posted September 27, 2016 Przynajmniej odchodziłeś wśród ludzi, którzy Cię kochali... A teraz biegasz po TM. Quote
Murka Posted October 3, 2016 Author Posted October 3, 2016 Zapraszam na bazarek dla naszych psiaków: http://www.dogomania.com/forum/topic/337115-książki-i-biżuteria-dla-doyka-plamy-i-na-dług-rodzinki-do-1610/ Quote
Murka Posted October 5, 2016 Author Posted October 5, 2016 Dziś do domku pojechał Snikers (do Lublina): oraz Halinka do DS do Warszawy:) Mamy nową lokatorkę od poniedziałku (Celinkę), ale cały czas pada, więc nie mam fotek na razie... 1 Quote
sharka Posted October 5, 2016 Posted October 5, 2016 Zaglądam a tu takie wieści - lecę na wątek Snikersa (pięknie wygląda na tym zdjęciu - wyczesany, puchaty :) ) Quote
Murka Posted October 9, 2016 Author Posted October 9, 2016 5 godzin temu, malti napisał: Jaka śliczna Celinka Ta malizna (waży 10 kg, ma 9 miesięcy) została uratowana z łańcucha... Ku uciesze wszystkich chłopaków w hoteliku (także tych kastrowanych, a jakże) dostała właśnie cieczki:) A wczoraj przyjechał Szafirek, niewielki piesek, który nie pozwala sobie założyć obroży i bał się chodzić na smyczy. Quote
Jelena Muklanowiczówna Posted October 10, 2016 Posted October 10, 2016 Śliczny! Ale ma wzrok niesamowity! 1 Quote
wojciech_s Posted October 10, 2016 Posted October 10, 2016 Wilkiem "paczy" :D Pasował by do mojej "gablotki z osobliwościami" , no jedną osobliwością (która właśnie chrapie i pierdzi synchronicznie ) ;) 2 Quote
Recommended Posts