Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Fistaszek jest ODLOTOWY, nie będzie długo czekał na domek.

Już właściwie znalazł ;) wizyta pa w poniedziałek, ale to raczej formalność ;)

No, proszę.Łatwo to było przewidzieć.Cieszę się ogromnie.

Posted

Zupelnie nie moge sie odnalezc na nowym dogo :(
Murciu, napisz mi prosze, czy przydadza sie Tobie reczniki frote dla psiakow? Robilam porzadek i mam pare, ktorych chce sie pozbyc.

Posted

Dziś do domku wybył Kongres :)

Wybrała go suńka, której nie spodobały się 3 inne proponowane psy... Kongres ujął ją i jej opiekunów. I w ten sposób wygrał los na loterii, bo takiego domu do jakiego trafił to ze świeczką szukać :) ewkar to chyba trochę dzięki Tobie?

168ce3f951896174gen.jpg

88efa2bb1c94d560gen.jpg

54fac1c403cb04begen.jpg

5971ecda1bfa2c20gen.jpg

Posted

Dziś do domku wybył Kongres :)

Wybrała go suńka, której nie spodobały się 3 inne proponowane psy... Kongres ujął ją i jej opiekunów. I w ten sposób wygrał los na loterii, bo takiego domu do jakiego trafił to ze świeczką szukać :) ewkar to chyba trochę dzięki Tobie?

168ce3f951896174gen.jpg

88efa2bb1c94d560gen.jpg

54fac1c403cb04begen.jpg

5971ecda1bfa2c20gen.jpg

Nic mi o tym nie wiadomo, ale cieszę się ogromnie.Dom dla jakiegokolwiek psa to dla mnie wielka radość.Oczywiście najbliższe memu sercu są Ergo i Chałwa, podobnie był Demon/Doman, bo je znam osobiście, ale przecież wszystkie są takie fajne, Bambi to moja ulubienica, chociaż jej nie znam w realu.Oby tak dalej, oby się domki znalazły dla wszystkich psów w potrzebie.

Posted

A ja już wiem, o kogo chodzi.Tak, znamy się .Domek najlepszy z najlepszych, nie mam co do tego żadnych wątpliwości.Wszystkim psom i kotom takich bym życzyła.

Posted

Jestem aktywna na dogo niewiele ponad pół roku, a chyba w tym czasie około 20 piesków od Murki znalazło swoje domki.To chyba dość dobry wynik, prawda?

Posted

To fakt, że od wiosny mamy spory ruch, jak chyba w żadnym roku. Myślałam, że w wakacje będzie zastój, ale gdzie tam. Za tydzień wyjeżdża kolejny psiak do DSu i jeszcze dwa inne mają szansę (trwają rozmowy z osobami zainteresowanymi).