Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Wczoraj zadzwoniła do mnie Pani z prośbą o pomoc.

Otóż na budowie w Poznaniu błąka się średniej wielkości sunia w zaawansowanej ciąży. Sunia jest nieufna, ale ufa 3 Panom z budowy, więc nie będzie problemu z jej złapaniem. Kierownik budowy nie zgadza się żeby sunia tam przebywała, i za każdym razem ją przegania. Pani w razie czego zaproponowała pomoc w transporcie, jeśli znalazłoby się dla niej miejsce...

Czy ktoś ma jakiś pomysł ? :(
Za chwilę będzie o kilka psiaków więcej... :(

Posted

ania z poznania napisał(a):
Jestem na zaproszenie Nano. Nika, masz jakieś zdjęcia suni? Dt albo hotel na cito......

Niestety nie mam... :(
Wiem tylko, że to średniej wielkości sunia...

Posted

supergoga napisał(a):
Kurcze - szkoda że nieufna. Gdyby była doludna byłaby jakaś szansa ją złapać i może wet by ją obejrzał jeszcze. Nawet nie mam pomysłu, ale będę główkować.

Ona ufa kilku osobom tam, podchodzi do nich bez problemu, więc w razie czego można ją jakoś złapać...

Posted

Nie wiem niestety gdzie ta budowa... Dzisiaj zadzwonię do Pani i zapytam. A może ktoś z Poznania mógłby do Pani zadzwonić ? Tak chyba będzie łatwiej, jak będzie rozmawiał z nią ktoś, kto jest na miejscu...

Posted

Rozmawiałam przed chwilą z Panią.

Sunia już urodziła, maluchy mają ok. tygodnia... Cała rodzinka trafiła do domu tymczasowego...
Pani powiedziała, że ktoś zakładał suni wątek na dogomanii i że ta osoba pomagała też szukać maluszków.
Także myślę że ten wątek jest do zamknięcia.

Dziękuję Natalio za chęć pomocy :)