andzia69 Posted February 3, 2013 Posted February 3, 2013 [quote name='baster i lusi']Na pewno uprzedziliście domek [B]by na początku Bart chodził albo na smyczy albo na długiej lince.Myślę ,że można by było kupić Bartowi w prezencie linkę 10 m [/B].Jest trochę na plusie a i chyba będzie zwrot z hotelu za niewykorzystane dni bo ma opłacony hotelik do 13 lutego.Bart nie przynoś nam chłopaku wstydu i bądż grzeczny.[/QUOTE] bardzo dobry pomysł!!!:):) straaasznie sie cieszę, ze Bartuś ma wreszcie domek!:multi::multi::multi: i tak dalej trzymam kciuki, zeby się tfu tfu nic nie wydarzyło!!!:p Quote
Czorcik Posted February 3, 2013 Posted February 3, 2013 [quote name='baster i lusi']Na pewno uprzedziliście domek by na początku Bart chodził albo na smyczy albo na długiej lince.Myślę ,że można by było kupić Bartowi w prezencie linkę 10 m .Jest trochę na plusie a i chyba będzie zwrot z hotelu za niewykorzystane dni bo ma opłacony hotelik do 13 lutego.Bart nie przynoś nam chłopaku wstydu i bądż grzeczny.[/QUOTE] Tak wypisałam pani na kartce, w punktach co trzeba załatwić na już: czyli smycz długa, rozciagana albo linka, chip !,adresatka i coś tam jeszcze co mi akurat wtedy do głowy przyszło, zostawiłam kontakt do mnie, telefon, mail, oraz do obroży przyczepilismy mu adresatkę z numerem telefonu do Mokrego Noska, żeby miał zanim dostanie nowe Quote
baster i lusi Posted February 3, 2013 Posted February 3, 2013 [quote name='andzia69']bardzo dobry pomysł!!!:):) straaasznie sie cieszę, ze Bartuś ma wreszcie domek!:multi::multi::multi: i tak dalej trzymam kciuki, zeby się tfu tfu nic nie wydarzyło!!!:p[/QUOTE] pluj trzy razy za siebie przez ramię dopiero wtedy przyniesie skutek. Quote
erka Posted February 3, 2013 Posted February 3, 2013 A jedna cuda się zdarzają[URL=http://smayliki.ru/smilie-108962631.html][IMG]http://s.rimg.info/11e9fbf27981eef4762d374183eb515d.gif[/IMG][/URL] Trzymam kciuki, żeby wszystko było dobrze :). Quote
wojtuś Posted February 3, 2013 Posted February 3, 2013 Bartuś zrobił siku na polu, zjadł michę, przyszedł polizać Panią i ....poszedł spać na swoje łóżko :):) Kochani :loveu: dziękuję szczególnie za ogłoszenia Barta, to było chyba ogł. z neon.pl na mazowieckie, Pan próbował napisać e-maila, przysłał sms z zapytaniem a po tygodniu zadzwonił, że chcą Barcika:) Quote
kkasiiiar Posted February 3, 2013 Posted February 3, 2013 Ja czytałam i oddech wstrzymywałam :) Nie chcąc zapeszać czy juz mozna zmieniać tytuł watku ?:) Quote
baster i lusi Posted February 3, 2013 Posted February 3, 2013 [quote name='kkasiiiar']Ja czytałam i oddech wstrzymywałam :) Nie chcąc zapeszać czy juz mozna zmieniać tytuł watku ?:)[/QUOTE] Kasiu poczekajmy ze 2 tyg. Quote
kkasiiiar Posted February 3, 2013 Posted February 3, 2013 [quote name='baster i lusi']Kasiu poczekajmy ze 2 tyg.[/QUOTE] Dobrze :) trzymać bede nieustająco kciuki! Quote
MALWA Posted February 3, 2013 Posted February 3, 2013 [quote name='wojtuś']Tak Grażynko :) Bartuś został w Konstantynowie, w swoim domku :) Państwo młodzi, od razu zakochali się w Bartusiu i Bartuś również ich zaakceptował :) Dostał michę jedzenia :) Będzie miał swój pokój i swój tapczan zamiast legowiska. Dorotka przekazała też Pani uwagi o zaczipowaniu, adresówce, pilnowaniu Bartusia w tym początkowym okresie w nowym miejscu. Państwo mają wielkie serce do zwierzaków, a Pani wzięła nawet urlop, aby być z Bartusiem :) Za 2 tygodnie Dorotka pojedzie w odwiedziny:) Tyle wiem Kochani, może jeszcze wieczorem Dorotka coś napisze, jak wrócą do Warszawy :) Jestem na razie pod wrażeniem tego wszystkiego...;);) Będziemy z domkiem Bartusia w kontakcie :)[/QUOTE] Super! Powodzenia Bartusiu! Quote
Incia Posted February 3, 2013 Posted February 3, 2013 Super!!!! Strasznie się cieszę, powodzenia Bartusiu! Kochaj i bądź kochany, zasłużyłeś na wszystko, co najlepsze:loveu: Quote
jadwiga Posted February 4, 2013 Posted February 4, 2013 cudownie! biedak tyle się naczekał, liczę,że będziecie informować, co z nim? powodzenia! Quote
Yana Posted February 4, 2013 Posted February 4, 2013 super ! bardzo się cieszę ! w końcu w domu :-) Quote
PaSja Hera Posted February 4, 2013 Posted February 4, 2013 Mocno trzymam kciuki za Brunusia!!!:loveu: Quote
wojtuś Posted February 4, 2013 Posted February 4, 2013 Dzięki Kochani za trzymanie kciuków za Bartusia :loveu: Bartuś pilnuje !!! swojej Pani na spacerze, byli dziś na takim dłuższym poza terenem domku, na smyczy ale i tak Bartuś przy nodze :). To samo na terenie wokół domku, przy Pani chodzi. Pani zachwycona Bartem :) I jak co wieczór, zjadł michę, przyszedł Pani dać buziaka i poszedł spać na swoje łóżko :) Quote
baster i lusi Posted February 4, 2013 Posted February 4, 2013 [quote name='wojtuś']Dzięki Kochani za trzymanie kciuków za Bartusia :loveu: Bartuś pilnuje !!! swojej Pani na spacerze, byli dziś na takim dłuższym poza terenem domku, na smyczy ale i tak Bartuś przy nodze :). To samo na terenie wokół domku, przy Pani chodzi. Pani zachwycona Bartem :) I jak co wieczór, zjadł michę, przyszedł Pani dać buziaka i poszedł spać na swoje łóżko :)[/QUOTE] Wojtuś tak czekałam na jakieś wieści.Bart bądż chłopie grzeczny i nie przynoś nam wstydu. Quote
wojtuś Posted February 4, 2013 Posted February 4, 2013 [quote name='baster i lusi']Wojtuś tak czekałam na jakieś wieści.Bart bądż chłopie grzeczny i nie przynoś nam wstydu.[/QUOTE] Wydaje mi się, że Bartuś jest z tych piesków, które od razu zrozumiały, że tam gdzie teraz są to miejsce jest już ich domkiem, strasznie się cieszę ale jestem też ostrożny i przypominam Pani Kasi o pilnowaniu Barta :) Pani Mira też napisała i dzwoniła nawet jak bardzo się cieszy z domku Barta, podziękowałem od nas, bo jej wsparcie finansowe cały czas było tak pomocne - nie ma Bartuś długów:) Azula to już zadomowiona sunia, szczęśliwa u mirycy :) Quote
baster i lusi Posted February 5, 2013 Posted February 5, 2013 Ja też pisałam emeil do Pani Miry ,że Bart już w domu.Jak myślicie kupimy Bartowi w prezencie długą linkę na spacery?I jak będę przelewać Czorcikowi na benzynę na po adopcyją na sobotę to bym przelała razem i by mu Czorcik kupiła. Quote
savahna Posted February 5, 2013 Posted February 5, 2013 Super, tak poczytać...Trochę to trwało, ale warto było.Najlepszego piesiu.Kciuki zaciśnięte Quote
yolanovi Posted February 5, 2013 Posted February 5, 2013 [quote name='baster i lusi']Ja też pisałam emeil do Pani Miry ,że Bart już w domu.Jak myślicie kupimy Bartowi w prezencie długą linkę na spacery?I jak będę przelewać Czorcikowi na benzynę na po adopcyją na sobotę to bym przelała razem i by mu Czorcik kupiła.[/QUOTE] W końcu i do Bartusia uśmiechnęło się szczęście. Ogromnie się cieszę. Myślę, że linka w prezecie to świetny pomysł - jestem za :) Quote
jadwiga Posted February 5, 2013 Posted February 5, 2013 w przyszłym tygodniu wyślę należną jeszcze deklarację za styczeń i luty (50 zł), to poproszę o kupienie Bartowi odpowiedniej wyprawki... Quote
Czorcik Posted February 5, 2013 Posted February 5, 2013 [quote name='baster i lusi']Ja też pisałam emeil do Pani Miry ,że Bart już w domu.Jak myślicie kupimy Bartowi w prezencie długą linkę na spacery?I jak będę przelewać Czorcikowi na benzynę na po adopcyją na sobotę to bym przelała razem i by mu Czorcik kupiła.[/QUOTE] no pewnie, nie ma problemu, moge kupic linkę , czy to ma być specjalistyczna w psim sklepie, czy kupić taką w brico- markecie budowlanym ? ile m z 10? , 15 ?? Będe jechać w tą sobotę, ponieważ wpadniemy w odwiedziny do Noska, na mała prywatę, to za dojazd poproszę połowę :D Quote
wojtuś Posted February 5, 2013 Posted February 5, 2013 Co do zakupów dla Bartusia, zdaję się Kochani na Was :) Dzisiaj nie dzwoniłem do Pani Kasi, już mi trochę głupio tak codziennie dzwonić, we czwartek zadzwonię to będzie akurat przed sobotnią wizytą Czorcika. Pani Kasia ma telefony do nas, do Czorcika, Mokrego Noska..gdyby potrzebowała porady na pewno zadzwoni :) Czorcik dzięki za tą wizytę w sobotę :) Umiziajcie Bartusia :D Quote
baster i lusi Posted February 5, 2013 Posted February 5, 2013 [quote name='jadwiga']w przyszłym tygodniu wyślę należną jeszcze deklarację za styczeń i luty (50 zł), to poproszę o kupienie Bartowi odpowiedniej wyprawki...[/QUOTE] [COLOR=#000000]Czy Jadwiga P. z Gdańska to Ty bo przecież jest wpłata za styczeń i luty 50 zł 28.01. [/COLOR] [quote name='Czorcik']no pewnie, nie ma problemu, moge kupic linkę , czy to ma być specjalistyczna w psim sklepie, czy kupić taką w brico- markecie budowlanym ? ile m z 10? , 15 ?? Będe jechać w tą sobotę, ponieważ wpadniemy w odwiedziny do Noska, na mała prywatę, to za dojazd poproszę połowę :D[/QUOTE] Rozmawiałam z hotelem i za zwrot nadpłaty za hotel ma kupić linkę dla Barta i jakieś smakołyki.Chyba że Bartowi coś jeszcze potrzebne to proszę kupić .A linkę to same zdecydujcie ale niech będzie solidna. Quote
jadwiga Posted February 6, 2013 Posted February 6, 2013 ojej,skleroza...rzeczywiście...ale słowo się rzekło,wyślę i tak! Quote
wojtuś Posted February 7, 2013 Posted February 7, 2013 Kochani :loveu: Dobre i podobne wiadomości :) Bartuś grzeczny, pojedzony i już śpi na swoim łóżku. Państwo w piesku zakochani, dzisiaj Bartuś razem z Panią Kasią coś odrabiali razem przy domku, Bartuś chwilę pobiegał luzem ale wcale nie zamierza nigdzie się oddalać...pilnuje cały czas swoją Panią :D Czorcik Kochana, Pan pracuje w tą sobotę i chcieliby jeszcze zrobić zakupy, tak więc zapraszają w odwiedziny wieczorem gdzieś ok. 19.00 :) Pozdrowienia od Państwa i Bartusia :):) Quote
Recommended Posts