Jump to content
Dogomania

Psie dziecko- przerzucona przez płot do schroniska, pogryziona. Sabcia ma dom :)

Recommended Posts

Posted

Malutka ma łapki w kształcie kija hokejowego :roll: dlatego tak dracznie wygląda i biega -
wszystko sie wyrówna, dostaje doskonałą karmę dla szczeniąt Hill's.
Mała nie je już w takim tempie jak pierwszego dnia, owszem na miskę sie rzuca ale je
dużo spokojniej. Zaczyna wymieniać przez siatkę buziaki ze wszystkimi psiakami.
Dziś była pierwsza próba chodzenia na smyczy ... początkowo znieruchomiała i dłuuugo
nie chciała sie ruszyć, później czołgała się wokół. Ostatecznie pomogły smaczki i...
obecność Pusi, z którą się zaprzyjaźniła ale o wspólnej zabawie na razie nie ma mowy, bo Pusia świeżo po sterylce.
Za antybiotyk Augmentin i Multilac zapłaciłam 22,98 zł.

• Replies 337
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Staram sie jak moge zostac matka chrzestna tej biedulki. Poprosze o numer konta ale oprocz tego dlugiego numeru potrzebny jest jeszcze SWIF do przelewow z zagranicy. Dziekuje Leila

Posted

Zaniepokoiły mnie wieści o chorobie w Korabiewicach... malutka czuje sie doskonale i wierzę, że tak zostanie.
Pozostałe psiaki stamtąd też w dobrej formie , a mnięły już prawie trzy tygodnie jak przyjechały.
Fotki z dzisiejszej "nauki" w ogródku - może przydadzą sie do ogłoszeń

Posted

[quote name='M&S']A sprawdzałaś może, czy przelew doszedł?
Jeszcze nie, sobota i niedziela, nie myślałam o bankowych sprawach :)

Dzisiaj udało się ocalić kolejne biedy z Korab. dwa szkieleciki http://www.dogomania.pl/threads/217000-Dwa-szkieleciki-wygra%C5%82y-los-na-loterii-opu%C5%9Bci%C5%82y-umieralni%C4%99...-Prosz%C4%85-o-wsparcie?p=17909372#post17909372

A nasza sunia super wygląda. Kupię jej szelki w takim razie, będzie miała swoje tylko nie wiem kiedy je dostarczę ;)

Posted

Lemoniada napisał(a):
Melduję, że znów mam pełną kieszeń i proszę o numer konta :)

Dzięki serdeczne, zaraz przesyłam.
ANETTTA napisał(a):
podajecie jej wit D na te łapy i ogólnie

Dostaje Hill'sa w pelni zbilansowanego, podawanie wit.D może uszkodzić wątrobę. Chyba lepiej nie.