Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Seaside naprawdę bardzo a to bardzo nam przykro :-(
Saruniu będziemy o Tobie pamiętać <*>

Chcieliśmy po odpowiadać na Wasze posty, ale będziemy zmuszeni jednak odłożyć to na następny raz :shake:
Czas naprawdę strasznie nas goni, podjechaliśmy na troszkę na internet, musieliśmy załatwić parę spraw i czas nam uciekł... Znowu uciekł... Ciągle go jakoś tak mało jest :cry:

Ale postaramy się znowu pojawić i popisać troszeczkę... Na razie musicie nam wybaczyć – nie dalibyśmy rady ze wszystkim :oops:

Oczywiście nie mogliśmy nie wpaść przesłać Wam pozdrowień i buziaków :calus: oraz hau i miał od potworów :Dog_run: :kociak: więc przesyłamy i mówimy „do zobaczenia”

• Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Fajnie, że jakoś staracie się poukładać wszystko na "swoje miejsca" i że zwierzaki się zaaklimatyzowały :) trzymam kciuki za dalsze postępy w Waszej aklimatyzacji :kciuki:

Posted

Justysia i Grześ napisał(a):
Na razie musicie nam wybaczyć – nie dalibyśmy rady ze wszystkim :oops:

Wybaczamy :grins:
Cierpliwie czekamy na fotki i spokojne domowe relacje.

Posted

Za chwile za momencik bedziecie z nami prawie on line heheh.
Ja tez z doskoku bo w niedziele komunia mojej najstarszej pociechy wiec roboty troszke przed ta imprezka.
Ale kibicuje wam z calego serca i czekam dnia kiedy bedziecie tu z nami stale

Posted

W Polsce piękna słoneczna pogoda:p,
U mnie w parku - 5.30 jestśmy z moją Suzką na specerku, jest przyjemnie, wieje mały chłody wiaterek, który mnie tak do końca budzi , jest słonecznie i rześko śpiewjąc ptaki,spotykamy samych miłych ludzi: trzech psiarzy i i dwie panie " biegaczki " - inni jeszcze pewnie śpią albo się pomału budzą - musze się przynać, że nie myślałam że spacery rano z psem będą mi sprawiały taka przjemność. Trochę się obawiałam, ze będzi mi ciężko wstawać godzinę wcześniej.

Ściskamy Was mocno.

Posted

wlasnie rozmawiam z Nimi ;)

Snieg im spadl i Justysia sie gorzej czuje :( na polnocy szwecji np. mowil jego szef ze w czwartek bylo 30-40 cm sniegu :P

Sprawy z firma jeszcze musza poczekac, Szwedzi chca jeszcze innych papierow.

Internet to jeszcze troche, ale postara sie Grzesio wpasc w przyszlym tygodniu. Mam(y) nadzieje ze szybko to pojdzie

Ze bedzie mozna zaczac leczyc Justysie, ze jej pomoga.

Zwierzaki sie dobrze czuja ;)

No i pozdrawiaja Was!!

Posted

Czesc Szwedziaki co by nie bylo ze ciotka z Kraka o Was nie pamieta i nie mysli.
Pamieta Pamieta tylko ostatnio na nic czasu nie ma.
W ubiegłą niedziele czyli 18 maja 2008 roku moja najstarsza pociecha przystapila do I Komuni.
Oczywiscie zapraszam do ogladniecia co i jak bylo a dzialo sie duzooooooo
Oto sznureczek do zdjec TUTAJ

Posted

Ejjjjjjjjjj co tu taka cisza ??
Szwedziaki co i jak z wami??
Ja wczoraj mialam kolejna blokade w kolanko - Grzesiu nic przyjemnego boli jak jasna cholera. Dzis prawie nei laze ale ponoc tak ma byc.
Jak tam Justynka czy ju podjela jakies leczenie??
No i jak ogoniaste stadko

Posted

papiery powoli skladane - kroki poczynione - moze juz dzis firma zalozona bedzie ;) wszystko idzie do przodu :D czekaja na firme i dalsze leczenie - ale lekarz mowil ze powinno sie uda.

zwierzaki dobrze. ---> jego slowa

Posted

Wakacje, weekend ludzie pweni powyłączali komputery żeby odpocząć. Ale zapewniam że wszyscy sie cieszą że "Szwedzi" mają się dobrze!