Justysia i Grześ Posted May 10, 2008 Posted May 10, 2008 Seaside naprawdę bardzo a to bardzo nam przykro :-( Saruniu będziemy o Tobie pamiętać <*> Chcieliśmy po odpowiadać na Wasze posty, ale będziemy zmuszeni jednak odłożyć to na następny raz :shake: Czas naprawdę strasznie nas goni, podjechaliśmy na troszkę na internet, musieliśmy załatwić parę spraw i czas nam uciekł... Znowu uciekł... Ciągle go jakoś tak mało jest :cry: Ale postaramy się znowu pojawić i popisać troszeczkę... Na razie musicie nam wybaczyć – nie dalibyśmy rady ze wszystkim :oops: Oczywiście nie mogliśmy nie wpaść przesłać Wam pozdrowień i buziaków :calus: oraz hau i miał od potworów :Dog_run: :kociak: więc przesyłamy i mówimy „do zobaczenia” Quote
boksiedwa Posted May 12, 2008 Posted May 12, 2008 Fajnie, że jakoś staracie się poukładać wszystko na "swoje miejsca" i że zwierzaki się zaaklimatyzowały :) trzymam kciuki za dalsze postępy w Waszej aklimatyzacji :kciuki: Quote
Aga76 Posted May 13, 2008 Posted May 13, 2008 Justysia i Grześ napisał(a):Na razie musicie nam wybaczyć – nie dalibyśmy rady ze wszystkim :oops: Wybaczamy :grins: Cierpliwie czekamy na fotki i spokojne domowe relacje. Quote
GeBa Posted May 15, 2008 Posted May 15, 2008 Za chwile za momencik bedziecie z nami prawie on line heheh. Ja tez z doskoku bo w niedziele komunia mojej najstarszej pociechy wiec roboty troszke przed ta imprezka. Ale kibicuje wam z calego serca i czekam dnia kiedy bedziecie tu z nami stale Quote
ALMA2 Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 W Polsce piękna słoneczna pogoda:p, U mnie w parku - 5.30 jestśmy z moją Suzką na specerku, jest przyjemnie, wieje mały chłody wiaterek, który mnie tak do końca budzi , jest słonecznie i rześko śpiewjąc ptaki,spotykamy samych miłych ludzi: trzech psiarzy i i dwie panie " biegaczki " - inni jeszcze pewnie śpią albo się pomału budzą - musze się przynać, że nie myślałam że spacery rano z psem będą mi sprawiały taka przjemność. Trochę się obawiałam, ze będzi mi ciężko wstawać godzinę wcześniej. Ściskamy Was mocno. Quote
taxelina Posted May 17, 2008 Posted May 17, 2008 wlasnie rozmawiam z Nimi ;) Snieg im spadl i Justysia sie gorzej czuje :( na polnocy szwecji np. mowil jego szef ze w czwartek bylo 30-40 cm sniegu :P Sprawy z firma jeszcze musza poczekac, Szwedzi chca jeszcze innych papierow. Internet to jeszcze troche, ale postara sie Grzesio wpasc w przyszlym tygodniu. Mam(y) nadzieje ze szybko to pojdzie Ze bedzie mozna zaczac leczyc Justysie, ze jej pomoga. Zwierzaki sie dobrze czuja ;) No i pozdrawiaja Was!! Quote
Aga76 Posted May 20, 2008 Posted May 20, 2008 Pozdrawiamy ciepło :loveu: i czekamy aż się sprawy troszkę poukładają. Quote
Margo05 Posted May 22, 2008 Posted May 22, 2008 Justynko, jak się czujesz? A Grześ? A reszta Stadka? Dajcie znać co z Wami :) Quote
Aga_Mazury Posted May 22, 2008 Posted May 22, 2008 Ja niezmiennie się zapytam: jak mój ulubieniec Szariczek się czuje? Quote
taxelina Posted May 22, 2008 Posted May 22, 2008 Ja Wam daje tyle info ile wiem :P Pisalam kiedy ostatnio dzownili ;) Quote
GeBa Posted May 23, 2008 Posted May 23, 2008 Czesc Szwedziaki co by nie bylo ze ciotka z Kraka o Was nie pamieta i nie mysli. Pamieta Pamieta tylko ostatnio na nic czasu nie ma. W ubiegłą niedziele czyli 18 maja 2008 roku moja najstarsza pociecha przystapila do I Komuni. Oczywiscie zapraszam do ogladniecia co i jak bylo a dzialo sie duzooooooo Oto sznureczek do zdjec TUTAJ Quote
GeBa Posted May 31, 2008 Posted May 31, 2008 Ejjjjjjjjjj co tu taka cisza ?? Szwedziaki co i jak z wami?? Ja wczoraj mialam kolejna blokade w kolanko - Grzesiu nic przyjemnego boli jak jasna cholera. Dzis prawie nei laze ale ponoc tak ma byc. Jak tam Justynka czy ju podjela jakies leczenie?? No i jak ogoniaste stadko Quote
taxelina Posted May 31, 2008 Posted May 31, 2008 chcecie to jak odpoczne po pracy to zadzownie do nich ;) Quote
Peter Beny Posted May 31, 2008 Posted May 31, 2008 deer_1987 napisał(a):chcecie to jak odpoczne po pracy to zadzownie do nich ;) Dzwoń :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Bardzo chcemy :loveu: Quote
taxelina Posted May 31, 2008 Posted May 31, 2008 Dopiero sie obudzilam, zmeczona po pracy wrocilam, zaraz zadzownie ;) Quote
taxelina Posted June 5, 2008 Posted June 5, 2008 papiery powoli skladane - kroki poczynione - moze juz dzis firma zalozona bedzie ;) wszystko idzie do przodu :D czekaja na firme i dalsze leczenie - ale lekarz mowil ze powinno sie uda. zwierzaki dobrze. ---> jego slowa Quote
taxelina Posted June 8, 2008 Posted June 8, 2008 Co nikt nie odwiedza watku? napisalam co u nich a tu cisza :( Ja sama mam gosci wiec ciezko mi zagladac, ale Wy? Quote
UeMka Posted June 8, 2008 Posted June 8, 2008 Wakacje, weekend ludzie pweni powyłączali komputery żeby odpocząć. Ale zapewniam że wszyscy sie cieszą że "Szwedzi" mają się dobrze! Quote
Recommended Posts