Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

quasimodo napisał(a):
Ciekawe czy Szariczek juz po szwedzku szczeka?:evil_lol:

A ktoś wie jak jest po szwedzku "hau, hau" :dog: i "miał, miał":kociak:

Posted

egradska napisał(a):
Spieszę donieść, że Szarik wraz z Ronkiem poznawali dziś skocznię w Falun, cała rodzinka się powoli aklimatyzuje i urządza w nowym miejscu, no i serdecznie pozdrawia:loveu:

Miło czytać dobre wieści :p

Pozdrawiamy :calus:

Posted

No tak szkoda ze kurcze juz po skoczkowym sezonie wtedy jak nic Grzes postaral by sie o jakis wielki napis dla dogomaniakow a my widzielibysmy naocznie ze nasze ochane emigranty maja sie dobrze.
Coż a u nas w Polsce szara rzeczywistosc w polityce afera goni afere w pogodzie chmura goni chmure i co po chwila pada z nieba deszcz wszystko zieleni sie sliwki zaczynaja kwitnac i ich zapach czuc wszedzie.
Co z wiosna idzie to tez zapach "cieczek" wszedzie jest wyczowalny i meska czesc ogoniastych nabuzowana jak nie powiem co
Trzymajcie sie cieplo moi mili

Posted

boksiedwa napisał(a):
hop hop jakieś nowe wieści by się przydały :D

dobra, odzwonil. niedaleko domu jest praca, Justysia w domu siedzi, zwierzaki zwiedzaja tereny. oni sie urzadzaja, papiery na ten personnummer zlozone w piatek jakies 2 tyg i powinni miec :D internet zaloza jak ylko szybko sie da, siec jakas jest ale wlamac sie nie da :P

sasiadka ich wczoraj odwiedzila, psiaki zauroczone. nikt nie rozumial co kobieta mowila (:eviltong:) ale milo z jej strony ze przyszla, psiakom obojetne co mowila, wazne ze glaskanko bylo :D

Posted

Ło ale nam sie posty "wyminely" :eviltong:
To super ze tak sie wszystko powolutku uklada, ja mam nadzieje deer_1987 ze pozdrowilas ich od nas wszystkich??? :evil_lol:
Justysiu, Grzesiu czekamy tu na Was i tesknimy juz bardzo!!

Posted

deer_1987 napisał(a):

sasiadka ich wczoraj odwiedzila, psiaki zauroczone. nikt nie rozumial co kobieta mowila (:eviltong:) ale milo z jej strony ze przyszla, psiakom obojetne co mowila, wazne ze glaskanko bylo :D

Najważniejsze są rączki do głaskania :megagrin:

Posted

Dostalam cudnego sms-a ktory mnie bardzo ucieszyl nasi emigranco donosza
"czesc tu JiG czekamy jeszcze na PN mamy nadzieje za za ok tydzien bedziemy mieli internet to zasypiemy was fotorelacjami. Pozdrawiamy serdecznie z wiosennej skandynawi.

W sumie kilka slow ale bije z nich optymizm wierze ze tam znajda swoje miejsce na ziemi ze tam beda robic to co robia i bedzie ich to cieszyc a jak juz beda milionerami (zdrowymi milionerami) wroca do nas chociaz przeciez dzili nas tylko jakies 1500 km no i ta plytka kaluza jaka jest bałtyk
No to teraz odliczamy i czekamy na foty

Posted

Właśnie swoim telefonem przerwałam zapracowanemu Grzesiowi i ściągnęłam go z rusztowania:p Cała Szarusiowa Rodzinka ma się dobrze, a najlepsze wieści dotyczą naszej chorutkiej Justynki, która CZUJE SIĘ LEPIEJ:multi: Z tego, co mówił Grześ wynika, że w ciągu dnia w Skandynawii jest cieplej niż u nas:-o Przekazałam wątkowe pozdrowienia od wszystkich, Rodzinka też pozdrawia i obiecuje duuuzo wiadomości, jak tylko internet zainstalują;)