egradska Posted April 15, 2008 Posted April 15, 2008 Seaside napisał(a):a o której wyjazd?????? cos mi majaczy, ze o 2 w nocy ruszają Quote
Margo05 Posted April 15, 2008 Posted April 15, 2008 Szerokiej drogi i pomyślnych wiatrów :loveu: Quote
Peter Beny Posted April 15, 2008 Posted April 15, 2008 Oj , tak , ja miałem okazję wpaść na chwilę do Grzesia i Justyny :evil_lol::evil_lol: Życzę wam kochani szczęśliwiej podróży :multi::multi::multi::multi: Quote
Seaside Posted April 15, 2008 Author Posted April 15, 2008 egradska napisał(a):cos mi majaczy, ze o 2 w nocy ruszają Kochani - już tęsknię!!!!!!!! POWODZENIA!!!!!!!!!!!!!!!! :loveu::loveu::loveu: I czekamy z utęsknieniem na wieści :loveu: Quote
quasimodo Posted April 15, 2008 Posted April 15, 2008 Szczęśliwej i spokojnej drogi Wam życzymy, no i oczywiście wszystkiego, co najlepsze w Waszym nowym domu! Quote
Justysia i Grześ Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 Była raz sobie szczęśliwa rodzinka W niej Grześ był i była tam również Justynka Pojawił się piesek cudowny, wspaniały I dodał blasku w ich domu całym Kochała pieska cała rodzinka I Grześ Go kochał i również Justynka Oboje szczęśliwi ze swego synka Sprawili, że powiększyła się im rodzinka I przyszedł drugi piesek wspaniały Również przez ludzi już był oszukany Lecz od początku gościła nań minka Zadowolonego z faktu tego dziadzinka Lecz stwierdził raz kotek na dworze moknąc Że w domu tym jeszcze zbyt wielki spokój I wrzasnął zza drzwi raz, drugi i trzeci Aż wyszli i w mig mieli już troje dzieci A co to zza grobu wyłania się później I biegnie i leci i pręży się dumnie I odejść już nie chce, do auta wsiada „Nie macie córci, ja z Wami jadę” I żyła tak sobie ta spora rodzinka Lecz grosza nie było i chora Justynka Tak ciężko się żyło więc bledła im minka I co wymyśliła ta dziwna rodzinka ? Przeżyli horrory jeden i drugi Przeżyli też żal co ciężki i długi Stanęli na głowach by żyło się lepiej Stwierdzili, że żyć będą teraz w innym świecie Więc wszyscy duzi, średni i mali, Wsiedli do auta i pojechali... Lecz tu się nie kończy ich życie całe Jesteście ciekawi co było dalej ? Do napisania Kochani :loveu: :loveu: Quote
AguśSosnowiec Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 Kochana Justynko!!:loveu: Kochany Grzesiu!!:loveu: To napewno będzie dobra podróż, do lepszego życia!!:multi: Powodzenia i bezpiecznej drogi!!!! :loveu: Ściskam Was serdecznie!! Quote
egradska Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 "Lecz tu się nie kończy ich życie całe Jesteście ciekawi co było dalej ?" DALEJ MUSI BYC DOBRZE:lol: TRZYMAMY KCIUKI:multi: Quote
UeMka Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 Chyba wszyscy trzymaja kciuki! A po wierszyku mimo że wesoły jakaś mała łezka się pojawiła... Mam nadzieję że szybko dacie znać co porabiacie w tym Waszym "raju"... Quote
beam6 Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 [quote name='Justysia i Grześ']Więc wszyscy duzi, średni i mali, Wsiedli do auta i pojechali... Lecz tu się nie kończy ich życie całe Jesteście ciekawi co było dalej ? Bardzo jesteśmy ciekawi :loveu: Czekamy, trzymając kciuki, na informację o szczęśliwej drodze i o zadomowieniu się całej Rodzinki :loveu::loveu::loveu: Quote
Margo05 Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 No, ciekawe gdzie już dojechali? I jak Justynka sobie radzi z jazdą. Ludzie pewnie mają ciekawe miny widząc ich samochodzik :) Dwa duuuże psy, transporter z kotami, maaaaasa bagażu :evil_lol: Niech Wam się droga kochani prostuje i niech pusta dla Was będzie. Quote
Aga76 Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 Margo05 napisał(a): Ludzie pewnie mają ciekawe miny widząc ich samochodzik :) Dwa duuuże psy, transporter z kotami, maaaaasa bagażu :evil_lol: A to na pewno :megagrin: Ciekawe jak zwierzaki znoszą podróż. Quote
taxelina Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 wg tablicy promow to do Szwecji o 7:30 przyplywa Quote
GeBa Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 :placz:to ze szczescia ze sfinalizowaliscie 1 czesc planu.:multi: a to ze wiem ze ma juz byc tylko lepiej Quote
beam6 Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 deer 1987 - jak będzie coś wiadomo to podziel się z nami, pliiis Quote
taxelina Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 no jasne ze napisze jak oni mi sms napisza Quote
boksiedwa Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 trzymam kciuki za szczęśliwą podróż :kciuki: Cały dzień na promie to jajo można znieść :shake: Quote
Aga76 Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 [quote name='deer_1987']no jasne ze napisze jak oni mi sms napisza pisać pisać... informować informować... Quote
Peter Beny Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 A ja wiem :razz: Są już za Włocławkiem :multi::multi: Prom o 20 ;) Podróż przebiega w miarę spokojnie , pogoda kiepska niestety :shake: Szerokiej drogi kochani :lol::lol::thumbs::thumbs: Zostałem zobowiązany do przekazania pozdrowień od Justyny , Grzesia i rodziców Justyny , Darka i Magdy ;) Magda jedzie razem z Justyną i Grzesiem ;) Macie również wielkie podziękowania za pomoc :loveu::loveu: Quote
taxelina Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 ale ci dobrze masz jakies wiesci - mi brakuje ich :P ale po drugiej stronie juz bede miec Quote
Seaside Posted April 16, 2008 Author Posted April 16, 2008 beam6 napisał(a):Dalej, Kochani :loveu: , do przodu :multi: Po nowe i lepsze życie :multi::multi::multi::multi::multi: Quote
Recommended Posts