Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dzień dobry :loveu:

Aga76 - racja, aż przerażające jest to tempo :roll: :evil_lol:

A nasze Kocię faktycznie jak bandyta wygląda - tak się wpatrujemy i mamy wrażenie, że coś knuje - ta Jego mina jest jakaś taka znacząca :diabloti: :lol:

Pożalić się już możemy, że na strychu zrobił demolkę :crazyeye: Jejć... w domu to trzeba chyba wszystko pochować :-o Tylko jak schować karmę bez pojemników ??

Peter pocieszające wieści :lol: Ale i tak jakaś kobitka by się przydała - chociaż nie narzekam... :evil_lol:

Dziadzio czuje się dzisiaj dobrze, tradycyjnie przejął miskę Ronka...
Wygląda to zazwyczaj tak samo - Szarik je, kończy, pije i idzie do drugiej miski - wtedy słychać cichutkie wołanie o pomoc Młodziaka stojącego z boku i wpatrującego się w to z bezmiarem nieszczęścia i przytłoczenia w oczętach ;)
No i trzeba interweniować... Ktoś wstaje, Szaruś zaczyna wpychać sobie ogromne ilości do pycha i po chwili daje się odciągnąć - heh :diabloti:

Jako, że czuje się nieźle to przejdziemy się kawałek dalej na spacerek i będzie mógł sobie troszkę pohasać spuszczony :p

Pozdrawiamy :loveu:

Posted

Dawno mnie tu nie bylo ;)
widze ze rodzinka sie powieksza, gratuluje kotek jest przesliczny :)
Szarus coraz lepiej wyglada ;)
Życze mu zdrówka i poztaram sie czesciej do was zagladac :D

Posted

Iza13 witamy i oczywiście zapraszamy serdecznie :)

Dzisiaj byliśmy na spacerku z wujkiem Peterem - Pogoda dopisała, troszkę czasu i tereny po których pochodzić można więc było ekstra :lol:

Piechy się wybawiły i wywędrowały -> tylko Roni dziś nieznośny był i prawie wszystko co na ziemi mu smakowało :mad:, ale co tam czasem każdy może mieć łobuzerski nastrój :evil_lol: :multi:

A więcej napiszemy później :cool3:

Posted

A jakiego pieska ma Peter. Bardzo sie ciesze, ze Szarik ma tak cudowna pancie i pancia. Trzymajcie sie cieplutko i zajrzyjcie czasem do mojej galerii. Pieski sa piekne. Roni wyglada jak synek Szariczka. Bardzo sie ciesze, ze taki cudny pies ma tak cudowna rodzine. Trzymajcie sie.

Posted

piękne zdjęcia , piękne piesy :loveu: , ale ta woda :-o ...brrr, napewno lodowata ...
zaglądam tu do Was codzień i stale czekam na nowe wieści o Szariku :loveu:
niech się chlopak dzielnie trzyma -glaski dla niego :loveu: i reszty futrzaków !!!

Posted

Oj tak Szaruś trzymał się świetnie – na koniec już szedł sobie wolniej, ale nie sposób się dziwić, bo troszkę przeszliśmy :diabloti: ale ogólnie był zachwycony – On uwielbia spacerować i z pasją nadrabia zaległości :lol:
Chociaż czasami zdarza mu się, że wychodzimy, idzie kawałeczek, załatwi się i zawraca do domu – no to wtedy nikt Go raczej na siłę nigdzie ciągnąć nie zamierza.

Młodzi dobrali się temperamentem i zamiłowaniem do wody i żaden nie narzekał, że zimna :evil_lol:
I właśnie z tego powodu, o którym wspomina Peter jak jest zimno omijamy jeziorka –Roniemu żadna pogoda nie straszna na babranie się w wodzie tylko, że nam jakoś nie na rękę żeby mu się sierść w sople zamieniała :cool3:

Milczymy, bo zamieszanie mamy pod względem lekarzy (moich) i jeszcze Grzesiowi się choróbsko przyplątało :shake: I paru innych rzeczy…

Ale już postaramy się nadrobić zaległości ;)

~~~~~~~~~~~~~~~~

Ps. Peter świetne zdjęcia :)

Posted

Kotek, który w końcu po burzliwych naradach został ochrzczony Tedi wprowadził się 11 na dobre i dzięki temu prawie wcale w domu nie mamy spokoju :diabloti: :evil_lol:

Młodzi zachwyceni gonią się w tą i z powrotem włażąc wszędzie gdzie się da – Roni kończy na oknie, bo na szafki za Tedim wskoczyć mu się dzięki Bogu jeszcze nie zdarzyło :multi:
Ganiają, skaczą i w ogóle szaleją :roll:
Dziadziuś czasem się przyłączy i też przebiegnie się za nimi, ale z reguły obserwuje ich z boku i co jakiś czas zmienia miejsce położenia – jeśli uzna, że zaraz Go zadeptają :evil_lol:

A więc wszyscy są zadowoleni – no mnie czasami ogarnia trwoga, gdy widzę, Tedusia próbującego zmasakrować mojego ukochanego kwiatka :mad: ale na szczęście nie jest najgorzej :cool3:

Posted

Seaside napisał(a):
hej ludziki :) - jak tam wasze zdrówko??

Ciotka S. prosi o rozliczenie :razz:
Ojj ze zdrówkiem nie zaciekawie :shake:
My się rozłożyliśmy i żeby było ciekawiej rozkłada się Szarik, łobuz od nas odgapił :roll:

Ale najpierw rozliczenie :

*Liszka* - 20zł - Singiel
Ania-Sonia - 21zł - Krówka
RONJA - 25zł - Torebka
EVELIN - 20zł - Miś
CEZ - 14,50zł - Diamenciki

To tyle z informacji dla Ciebie Seaside

Dziękujemy Serdecznie Wszystkim za wpłaty :Rose: :buzi:

Posted

Kurcze... nie chorujcie :(
Wiosna idzie!!
Nie wiecie co z Pitty?? Tak długo się nie odzywa :(

Mam jeszcze od niej rzeczy więc jeszcze na kilka bazarków będzie :)
Oprócz tego pozbywam się nakładów które zgromadzilam na psiaki jeleniogórskie, w domu komentarze nie ustają :angryy:
Dobrze że chociaż u was zrozumienie panuje :)
Kocurek już się przystosował??
Proszę wyściskać futrzaki ode mnie :loveu: :loveu:

Posted

Dziękujemy również serdecznie za pomoc :Rose: :calus: :

Adze76
Aisak102 (zakładka od Martusi)
Peterowi (wciąż nas zaskakujesz ;))

Oraz Annie K. za wpłatę „za jajo” :hmmmm: Może nam napiszesz kim jesteś, bo nie mamy pojęcia :oops: :oops:

:loveu: :loveu: :loveu:

Oczywiście dziękujemy też za pozdrowienia i życzenia zdrowia i również pozdrawiamy :) :) :)

PS. Pitty ma teraz nawał pracy i będzie tak jeszcze przez parę dni ;)

Posted

Ania To moja koleżanka z pracy :loveu:
Pitty przesłała takie fajne jajko i Ania bardzo prosiłą, żeby wziąść je jako "kup teraz" :p
Ciężko mi określić na co to jajko było, ale Ania stwierdziła, że idealne jako ozdoba do kuchni :loveu:

Posted

Leżę sobie w najlepsze…

patrzę - a tu zjawia się pancia...

iii… zaczyna masażyk udka…

O rany, jak ja to lubię !!!... :Cool!:

TAK, ale fajnie !!!...

O, już koniec ?! …

tak, chyba tak – hmmm, a było tak miło…

no, ale nic trzeba zacząć trzeźwo myśleć bo zaraz zaczyna się męskie spotkanie na kanapie…
A więc porozciągam się i będę gotowy...

pomału wszyscy się schodzą…
a ja jestem jakiś taaaki zmęczooony…

no i oczywiście przekimałem najważniejsze tematy…

zauważyli, że znowu dyskusja mnie ominęła więc skrótowo zdali mi relację…

i poszli spać…

Posted

ale Szariczek uśmiechnięty :loveu:
piękna kocio-psia ferajna :lol:
głaski dla wszystkich czworonożnych :lol: , dla dwunożnych pozdrowionka :lol:

Posted

Uwielbiam ten wątek :) - dobrze że z nami jesteście bo po tym cholernym tygodniu gdzie wydaje się, że nic nie poszło dobrze, chociaż u Was wszystko gra :)
I kot się zadomowił :p
To zdjecie z Ronim to tak jakbym moją Sarę z kociczką widziała :)- moje to sobie jeszcze pyski myją :loveu:

Eeeee zmieniam zdanie Justtynko - czego ci więcej potrzeba niż ta męska ferajna :loveu: