Aga76 Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 Dzień dobry, pozdrawiam prawie weekendowo :loveu: Widzę, że rodzinka powiększa się w mgnieniu oka :wink: Quote
Justysia i Grześ Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 Dzień dobry :loveu: Aga76 - racja, aż przerażające jest to tempo :roll: :evil_lol: A nasze Kocię faktycznie jak bandyta wygląda - tak się wpatrujemy i mamy wrażenie, że coś knuje - ta Jego mina jest jakaś taka znacząca :diabloti: :lol: Pożalić się już możemy, że na strychu zrobił demolkę :crazyeye: Jejć... w domu to trzeba chyba wszystko pochować :-o Tylko jak schować karmę bez pojemników ?? Peter pocieszające wieści :lol: Ale i tak jakaś kobitka by się przydała - chociaż nie narzekam... :evil_lol: Dziadzio czuje się dzisiaj dobrze, tradycyjnie przejął miskę Ronka... Wygląda to zazwyczaj tak samo - Szarik je, kończy, pije i idzie do drugiej miski - wtedy słychać cichutkie wołanie o pomoc Młodziaka stojącego z boku i wpatrującego się w to z bezmiarem nieszczęścia i przytłoczenia w oczętach ;) No i trzeba interweniować... Ktoś wstaje, Szaruś zaczyna wpychać sobie ogromne ilości do pycha i po chwili daje się odciągnąć - heh :diabloti: Jako, że czuje się nieźle to przejdziemy się kawałek dalej na spacerek i będzie mógł sobie troszkę pohasać spuszczony :p Pozdrawiamy :loveu: Quote
Iza. Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 Dawno mnie tu nie bylo ;) widze ze rodzinka sie powieksza, gratuluje kotek jest przesliczny :) Szarus coraz lepiej wyglada ;) Życze mu zdrówka i poztaram sie czesciej do was zagladac :D Quote
Justysia i Grześ Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 Iza13 witamy i oczywiście zapraszamy serdecznie :) Dzisiaj byliśmy na spacerku z wujkiem Peterem - Pogoda dopisała, troszkę czasu i tereny po których pochodzić można więc było ekstra :lol: Piechy się wybawiły i wywędrowały -> tylko Roni dziś nieznośny był i prawie wszystko co na ziemi mu smakowało :mad:, ale co tam czasem każdy może mieć łobuzerski nastrój :evil_lol: :multi: A więcej napiszemy później :cool3: Quote
shirrrapeira Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 A jakiego pieska ma Peter. Bardzo sie ciesze, ze Szarik ma tak cudowna pancie i pancia. Trzymajcie sie cieplutko i zajrzyjcie czasem do mojej galerii. Pieski sa piekne. Roni wyglada jak synek Szariczka. Bardzo sie ciesze, ze taki cudny pies ma tak cudowna rodzine. Trzymajcie sie. Quote
Justysia i Grześ Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 shirrrapeira psiak Petera to DON -> już wcześniej było kilka zdjęć ze spacerku :) A teraz zdjęcia z wczorajszego spacerku : Quote
Aga76 Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 Justysia i Grześ napisał(a): :crazyeye: Do odważnych i szalonych świat należy ;) niedzielne pozdrowienia. Quote
Justysia i Grześ Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 Dziękujemy i również pozdrawiamy :) Fakt - szaleni :shiny: :grins: :shiny: Quote
Seaside Posted March 13, 2007 Author Posted March 13, 2007 A tu co taka cisza?????/:-o Chyba wszystko dobrze co??? Quote
Toska Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 piękne zdjęcia , piękne piesy :loveu: , ale ta woda :-o ...brrr, napewno lodowata ... zaglądam tu do Was codzień i stale czekam na nowe wieści o Szariku :loveu: niech się chlopak dzielnie trzyma -glaski dla niego :loveu: i reszty futrzaków !!! Quote
Peter Beny Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 Szaryczek się dziełnie trzymał na spacerku :razz: A co do wody nooo Bari to niezna umiaru :cool3: Nawet jak bylo -5 ,to kąpiel musiała być :mad: :mad: :diabloti: Quote
Justysia i Grześ Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 Oj tak Szaruś trzymał się świetnie – na koniec już szedł sobie wolniej, ale nie sposób się dziwić, bo troszkę przeszliśmy :diabloti: ale ogólnie był zachwycony – On uwielbia spacerować i z pasją nadrabia zaległości :lol: Chociaż czasami zdarza mu się, że wychodzimy, idzie kawałeczek, załatwi się i zawraca do domu – no to wtedy nikt Go raczej na siłę nigdzie ciągnąć nie zamierza. Młodzi dobrali się temperamentem i zamiłowaniem do wody i żaden nie narzekał, że zimna :evil_lol: I właśnie z tego powodu, o którym wspomina Peter jak jest zimno omijamy jeziorka –Roniemu żadna pogoda nie straszna na babranie się w wodzie tylko, że nam jakoś nie na rękę żeby mu się sierść w sople zamieniała :cool3: Milczymy, bo zamieszanie mamy pod względem lekarzy (moich) i jeszcze Grzesiowi się choróbsko przyplątało :shake: I paru innych rzeczy… Ale już postaramy się nadrobić zaległości ;) ~~~~~~~~~~~~~~~~ Ps. Peter świetne zdjęcia :) Quote
Justysia i Grześ Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 Kotek, który w końcu po burzliwych naradach został ochrzczony Tedi wprowadził się 11 na dobre i dzięki temu prawie wcale w domu nie mamy spokoju :diabloti: :evil_lol: Młodzi zachwyceni gonią się w tą i z powrotem włażąc wszędzie gdzie się da – Roni kończy na oknie, bo na szafki za Tedim wskoczyć mu się dzięki Bogu jeszcze nie zdarzyło :multi: Ganiają, skaczą i w ogóle szaleją :roll: Dziadziuś czasem się przyłączy i też przebiegnie się za nimi, ale z reguły obserwuje ich z boku i co jakiś czas zmienia miejsce położenia – jeśli uzna, że zaraz Go zadeptają :evil_lol: A więc wszyscy są zadowoleni – no mnie czasami ogarnia trwoga, gdy widzę, Tedusia próbującego zmasakrować mojego ukochanego kwiatka :mad: ale na szczęście nie jest najgorzej :cool3: Quote
Seaside Posted March 15, 2007 Author Posted March 15, 2007 hej ludziki :) - jak tam wasze zdrówko?? Ciotka S. prosi o rozliczenie :razz: Quote
Justysia i Grześ Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 Seaside napisał(a):hej ludziki :) - jak tam wasze zdrówko?? Ciotka S. prosi o rozliczenie :razz:Ojj ze zdrówkiem nie zaciekawie :shake: My się rozłożyliśmy i żeby było ciekawiej rozkłada się Szarik, łobuz od nas odgapił :roll: Ale najpierw rozliczenie : *Liszka* - 20zł - Singiel Ania-Sonia - 21zł - Krówka RONJA - 25zł - Torebka EVELIN - 20zł - Miś CEZ - 14,50zł - Diamenciki To tyle z informacji dla Ciebie Seaside Dziękujemy Serdecznie Wszystkim za wpłaty :Rose: :buzi: Quote
Aga76 Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 Witajcie wieczorową porą :loveu: zdrówko natychmiast musi do was wrócić. Quote
Seaside Posted March 15, 2007 Author Posted March 15, 2007 Kurcze... nie chorujcie :( Wiosna idzie!! Nie wiecie co z Pitty?? Tak długo się nie odzywa :( Mam jeszcze od niej rzeczy więc jeszcze na kilka bazarków będzie :) Oprócz tego pozbywam się nakładów które zgromadzilam na psiaki jeleniogórskie, w domu komentarze nie ustają :angryy: Dobrze że chociaż u was zrozumienie panuje :) Kocurek już się przystosował?? Proszę wyściskać futrzaki ode mnie :loveu: :loveu: Quote
Justysia i Grześ Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 Dziękujemy również serdecznie za pomoc :Rose: :calus: : Adze76 Aisak102 (zakładka od Martusi) Peterowi (wciąż nas zaskakujesz ;)) Oraz Annie K. za wpłatę „za jajo” :hmmmm: Może nam napiszesz kim jesteś, bo nie mamy pojęcia :oops: :oops: :loveu: :loveu: :loveu: Oczywiście dziękujemy też za pozdrowienia i życzenia zdrowia i również pozdrawiamy :) :) :) PS. Pitty ma teraz nawał pracy i będzie tak jeszcze przez parę dni ;) Quote
Seaside Posted March 16, 2007 Author Posted March 16, 2007 Ania To moja koleżanka z pracy :loveu: Pitty przesłała takie fajne jajko i Ania bardzo prosiłą, żeby wziąść je jako "kup teraz" :p Ciężko mi określić na co to jajko było, ale Ania stwierdziła, że idealne jako ozdoba do kuchni :loveu: Quote
Pitty Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 Szybkie pozdrowienia dla Calej Rodzinki i Wszystkich Ciotek/Wujkow:loveu::loveu: Quote
Justysia i Grześ Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 Leżę sobie w najlepsze… patrzę - a tu zjawia się pancia... iii… zaczyna masażyk udka… O rany, jak ja to lubię !!!... :Cool!: TAK, ale fajnie !!!... O, już koniec ?! … tak, chyba tak – hmmm, a było tak miło… no, ale nic trzeba zacząć trzeźwo myśleć bo zaraz zaczyna się męskie spotkanie na kanapie… A więc porozciągam się i będę gotowy... pomału wszyscy się schodzą… a ja jestem jakiś taaaki zmęczooony… no i oczywiście przekimałem najważniejsze tematy… zauważyli, że znowu dyskusja mnie ominęła więc skrótowo zdali mi relację… i poszli spać… Quote
Peter Beny Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 No no , fajna fotorelacja :cool3: :cool3: Pozdrawiam :lol: Quote
Toska Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 ale Szariczek uśmiechnięty :loveu: piękna kocio-psia ferajna :lol: głaski dla wszystkich czworonożnych :lol: , dla dwunożnych pozdrowionka :lol: Quote
Seaside Posted March 18, 2007 Author Posted March 18, 2007 Uwielbiam ten wątek :) - dobrze że z nami jesteście bo po tym cholernym tygodniu gdzie wydaje się, że nic nie poszło dobrze, chociaż u Was wszystko gra :) I kot się zadomowił :p To zdjecie z Ronim to tak jakbym moją Sarę z kociczką widziała :)- moje to sobie jeszcze pyski myją :loveu: Eeeee zmieniam zdanie Justtynko - czego ci więcej potrzeba niż ta męska ferajna :loveu: Quote
Recommended Posts