Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Pitty']A gdzie sa wszyscy ?:candle:Gdzie reszta to nie wiemy, ale my jesteśmy tutaj ;)

Przepraszamy Was, ale nasz kochany komputer najwyraźniej stwierdził, że ma nas dość i odstawia nam fochy :mad: :angryy: :mad:
Mamy problem ze zrobieniem praktycznie wszystkiego, ponieważ w ostatnim czasie to on decyduje, co włączy, co wyłączy, co skasuje, itp. :comp26:
Jakimś cudem chyba udało nam się skontaktować z Peterem, (choć nie bez przeszkód) i to już chyba go całkiem wkurzyło – podły (komputer oczywiście :evil_lol:)

Jednak udało nam się umówić i mieliśmy przyjemność się spotkać :multi:

Peter z Barim podjechali do nas wczoraj popołudniu i wybraliśmy się na spacerek.

Zastanawialiśmy się jak Szarik będzie reagował na nowego kolegę, ale z ulgą dla nas dziadziuś był grzeczny i zadowolony z odwiedzin.
Nasze dzieciaki przypadły sobie do gustu i próbowały się już bawić przez całą drogę do parku między innymi na schodach w przejściu podziemnym a my mogliśmy po raz pierwszy podziwiać jak Szarik pokonuje taką ilość schodów… Chłopak uparcie chciał dorównać młodzieńcom, więc jakby mógł to by pewnie po nich zbiegł :stupid:
Schodzenie w Jego wykonaniu wygląda może troszkę śmiesznie (przynajmniej od tyłu), ale łapy już nie te i jakieś takie sztywne, ale wchodzenie całkiem nieźle :cool3:

Gdy już znaleźliśmy się na miejscu Bari i Roni mogli wreszcie pobawić się ze sobą bez żadnych ograniczeń :evil_lol:
Szarik przez chwilę poobserwował i obszczekał młodych, aż w końcu wyczuł, że najbardziej interesującym obiektem jest kieszeń wujka, czyt. Smakołyki ;)
Póki wujek dobrowolnie oddawał to tylko się na nią gapiłem, ale jak zbyt długo kazał mi czekać to zmuszony byłem głośno się upominać… :diabloti:

Po spacerku w mrozie wróciliśmy na ciepłą herbatkę :kaffee_2:

Dziękujemy Peterowi za odwiedziny i pomoc :buzi: :Rose:

Chcieliśmy też bardzo podziękować jamos za wpłacenie pieniążków :buzi: :Rose:

Oraz wszystkim za życzonka i pozdrowienia :loveu:

Posted

Grzesiek....Szarik pewnie Ci uścisnął łapę ;)

ja się do tego dołączam...

wszystkiego najlepszego...z najlepszych...najcudowniejszego z najcudowniejszych :)

:drink1::Rose: :BIG: :new-bday: :tort: :bday: :knajpa:

Posted

Grześ dziękuje ślicznie za życzonka :buzi: :calus:

[quote name='Aga_Mazury']jak się wkleja takie fajne obrazki....bo ja za groma nie mogę wkleić a tez mam takie ładne np. w incredimail Na wybranym obrazku klikasz prawym przyciskiem myszy i dajesz "kopiuj adres obrazka"...

Później klikasz w ten żółty kwadracik i wklejasz ten skopiowany adres...

I gotowe :evil_lol:

Posted

Przebrnełem przez wątek i jestem z siebie dumny :p !Ten wasz "pancerny" jest poprostu świetny i jaki musi być szczęsliwy,że na starość znalazł takich ludzi,pewnie do tej pory nie może się nadziwić :crazyeye: :eviltong: .Zyczę wam wszystkiego najlepszego,Grześkowi z okazji urodzin (spoźnione ale szczere),tobie Justynko wytrwałości z chłopakami a samemu bohaterowi wątku wielu szczęśliwych lat ze swoimi ludźmi!

Posted

ciotki i wujkowie - błągam pocieszcie mnie - powiedzcie, że Wam też dogo nawala?? :placz:
:comp26: :motz: Nic nie mogę zrobić, czasem wogóle się zalogować nawet :sadCyber:

I omineła mnie impreza :placz: :placz: :placz:

Ale co tam - dziś sobie popiję :cool3: :drink1:
Grzesiu - sto lat:BIG::BIG:

:laola:
:drink1::drink1::drink1::drink1::drink1:

Posted

Gamba witamy serdecznie na naszym wątku :multi:

[quote name='gamba']Przebrnełem przez wątek i jestem z siebie dumny :pGratulujemy :klacz:

Dziękujemy za życzenia :oops:

[quote name='Seaside']ciotki i wujkowie - błągam pocieszcie mnie - powiedzcie, że Wam też dogo nawala?? :placz:
:comp26: :motz:Nam nawala komputer, ale czy dogo... :hmmmm:

Dziękuje serdecznie za życzonka :lol:

Posted

Seaside napisał(a):
szarik się na nich patrzy jak na jakiś kosmitów :evil_lol:

Szarik się pewnie wyszalal za mlodu :evil_lol: , a teraz to stateczny starszy pan :loveu: , więc pozostaje mu tylko obserwować , jak szaleją mlodzieńcy :evil_lol:

Grzesiu ! spóźnione :oops: , ale najlepsze życzenia !:lol: :lol:

Posted

Grzesiu! spóźnione, ale bardzo serdeczne życzenia Zdrowia i Wszystkiego co najlepsze w życiu, spełnienia wszystkich marzeń, planów i zamierzeń.
każda relacja i zdjęcie szczęśliwego Szarika jest tak bardzo budujące i dające nadzieję, ze wszystkIE staruszki znajdą taki DOM.

Posted

Proszę o kolejne rozliczenia wpłąt :)
Kończą się w tym tyg następne bazarki :)

Cicho siedzicie coś.... Ciotka dobrze u ciebie?? Coś ostatnio o lekarzach mówiłaś...... :-(

Uściski dla chłopaków

Posted

Posiedzieliśmy trochę nad finansami i wyszło nam, że nasza skarboneczka :lol: kosztowała do tej pory 976zł.
Kwota ta zawiera 487 zł rozliczone w poście z dnia 28 stycznia oraz kolejne badania, zabieg itp.
Wszystko to było możliwe dzięki Waszej pomocy, za co bardzo, bardzo dziękujemy :Rose: :buzi:

Do zrobienia mamy jeszcze w najbliższym czasie wspominane już wcześniej prześwietlenie, USG oraz kolejną próbę rozgryzienia problemów skórnych.

Nie wiemy, jakie będą wyniki badań a co za tym idzie dalszy koszt leczenia, ale mamy nadzieję, że po doliczeniu wpływów z aktualnych bazarków wystarczy na bieżące potrzeby, a nawet coś zostanie ;)
Dlatego chcielibyśmy podzielić się pieniążkami z kolejnych planowanych bazarków z innymi psiakami.
Myślimy, że wszyscy będziemy zgodni, iż będą to psiaki z Jeleniej Góry -Pitty, Seaside a Wy jak myślicie :cool1:

Było by świetnie jakby uwzględniać po 1zł na AFN z każdej aukcji, bo dziewczyny faktycznie tego potrzebują (my z poprzednich bazarków przelejemy 15zł – Aga jak mamy zatytułować wpłatę ?)

Posted

łaaaaaaaaał:oops: Szarik chce wspomóc AFN ;)

jeśli chodzi o pomoc (te 1 PLN do bazarków) to pisze się poprostu "+1 AFN" a jak tak zbiorczo miałoby być to najlepiej napisać "na administracyjne AFN"...

ale tak sobie myślę, że zostawcie to dla Szariczka....lepiej....:) poprostu przy następnych bazarkach może da radę po tym "+1AFN" ..

...i tym samym wyszło na jaw, że Ciotka Aga siedzi na wątku Szarika all time ;)

Posted

Aga_Mazury napisał(a):
łaaaaaaaaał:oops: Szarik chce wspomóc AFN ;-)

jeśli chodzi o pomoc (te 1 PLN do bazarków) to pisze się poprostu "+1 AFN" a jak tak zbiorczo miałoby być to najlepiej napisać "na administracyjne AFN"...

ale tak sobie myślę, że zostawcie to dla Szariczka....lepiej....:smile: poprostu przy następnych bazarkach może da radę po tym "+1AFN" ..
Ale nam naprawdę byłoby miło wpłacić, chociaż czasami jakiś grosik na inne psiaki :oops:
Tylu ludzi nam pomaga i gdyby nie to nie mielibyśmy szans na leczenie Szarusia a tak mamy taką możliwość i naprawdę jesteśmy za to wdzięczni.

Potwornie przykro nam się robi jak pomyślimy, co by się z Nim działo gdyby nie to :shake:
Leczenie przynosi efekty a na początku wyglądało to naprawdę kiepsko – a ile jest psiaków, które nie mają takiej możliwości…
Mamy nadzieję, że kiedyś się los do nas bardziej uśmiechnie i będziemy w stanie pomagać w jakiś bardziej konkretny sposób, ale na razie tak jak napisaliśmy na górze - chcielibyśmy czasami, chociaż grosik…

Aga_Mazury napisał(a):
...i tym samym wyszło na jaw, że Ciotka Aga siedzi na wątku Szarika all time ;-)
Niezmiernie nas to cieszy :loveu:

Posted

jeśli chodzi o psiaki z Jeleniej to bardzo dziękujemy :loveu: :oops: :oops: :oops: Hotelik trochę kosztuje niestety :placz: :placz:

A akcję "+1" bardzo popieram :) Tylko to przy wpłątach na konto AFN tak???

Ehh.. zamykam 2 bazarki środowe i spać idę :)
Haha.. otworzyłam 3 paczkę :eviltong: Dowiecie się wkrótce.... :cool3: :ghost_2:
No to pa! :Dog_run:

Posted

Toska, jamos bardzo dziękuję za życzenia :buzi:

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Cicho siedzimy, bo pochwalone przez nas dogo pokazało na co je stać i nie mogliśmy wejść :mad: A jak się już jakimś cudem udało to na tym się kończyło i o pisaniu mowy nie było :angryy:

Seaside napisał(a):
Cicho siedzicie coś.... Ciotka dobrze u ciebie?? Coś ostatnio o lekarzach mówiłaś...... :-(

Uściski dla chłopaków
A co do pytania to nie wiemy czy to do mnie czy może do jamos, bo chyba też pisała o problemach ze zdrowiem :-( Już lepiej jamos ?

Jeśli chodzi o mnie to :hmmmm: Po staremu niestety… Chociaż nie do końca bo
ostatnio jakoś tak ze wzmożonym zapałem wszystko się nakłada :roll: Lekarze coraz częściej załamują ręce, ale z zamiłowaniem każdy by sobie chciał mnie pooglądać i pomęczyć… ale co tam, może im to na dobre wyjdzie i się kiedyś przyda ;)

Prawdopodobnie niedługo dołożą mi do listy kolejne „nazwy”, bo pewnie przy takim przetrzepaniu uda się coś jeszcze dokładniej zdiagnozować – mamy nadzieję przynajmniej...

A Chłopaki dziękują za uściski :loveu:

Posted

Cioteczko Pitty a może u nas też się pochwalisz zdjęciami :cool3:

Ps. Próbujemy jakoś zachęcić bo 3 dni przerwy to już za dużo dla nas :eviltong:

Wujek Peter jest usprawiedliwiony :evil_lol: - He he, widzimy, że też po nocy siedzisz ;)