Seaside Posted March 8, 2007 Author Posted March 8, 2007 [quote name='Justysia i Grześ'] Seaside jak to jest w końcu "żeczy" czy "rzeczy" bo nie wiemy co tam masz :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: O wy wstrętne typki :mad: :mad: To wy tu tak ze mną????:mad: :mad: :mad: Poczekajcie no....:mad: :mad: A co do dwóch ostatnich wpłat to nie kojarzę wogóle ale to rozeznam tylko notatnik w pracy został :) Quote
shirrrapeira Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 O moje pieniazki doszly o jak sie ciesze a co to jest to BP nie mam pojecia. ale to tytul byl Szarik z jeleniej Gory. Bardzo sie ciesze, a ta agata ż to ja shirrrapeira. Dziekuje i ciesze sie, ze moglam pomoc. Quote
shirrrapeira Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 a te 15 zloty to sa kochana Justysiu za kolczyki z serduszkiem i kulka na koncu z bazarku Seaside. Quote
Justysia i Grześ Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 Drogie Cioteczki!!!! Chciałem wraz z chłopakami tzn. Ronim, Szarym i Kotem złożyć: Najserdeczniejsze Życzenia Dużo Zdrowia Spełnienia Wszystkich Marzeń i Czego Tam Cioteczki Sobie Życzą z Okazji DNIA KOBIET Quote
Seaside Posted March 8, 2007 Author Posted March 8, 2007 :oops: :oops: :oops: Ach dziekujemy ślicznie :multi: Quote
Justysia i Grześ Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 [quote name='shirrrapeira']O moje pieniazki doszly o jak sie ciesze a co to jest to BP nie mam pojecia. ale to tytul byl Szarik z jeleniej Gory. Bardzo sie ciesze, a ta agata ż to ja shirrrapeira. Dziekuje i ciesze sie, ze moglam pomoc.Dziękujemy Bardzo :loveu: :loveu: *BP tak jak pisaliśmy oznaczało "brak pojęcia" :evil_lol: - wpłaty przy których nie było podanego ani nicka ani informacji za jaką rzecz :lol: Seaside przepraszamy ale chwicił nas czarny humor :evil_lol: :evil_lol: Quote
Seaside Posted March 8, 2007 Author Posted March 8, 2007 [quote name='Justysia i Grześ'] Seaside przepraszamy ale chwicił nas czarny humor :evil_lol: :evil_lol: oj chwicił chwicił :diabloti: Quote
Justysia i Grześ Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 Seaside napisał(a):oj chwicił chwicił :diabloti: Ha ha ha ha tak to jest jak chłop pisze :megagrin: :roflt::evil_lol: Quote
shirrrapeira Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 Bo ja pisalam tam tak jak trzeba bylo napisac, bo to przelew oficjalny i oni dziwnie patrza na te nicki, a ja podpisalam sie calym imieniem i nazwiskiem i dla Szarika z Jeleniej Gory a to bylo za kolczyki serduszka z taka wiszaca cyrkonia. Quote
shirrrapeira Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 A i dziekujemy slicznie za zyczenia i zyczymy Justynce tego samego. A jak tam psiaczek Szarik,bo Roni jest slicznym psiakiem a kota macie ekstra. Quote
Justysia i Grześ Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 shirrrapeira napisał(a):Bo ja pisalam tam tak jak trzeba bylo napisac, bo to przelew oficjalny i oni dziwnie patrza na te nicki, a ja podpisalam sie calym imieniem i nazwiskiem i dla Szarika z Jeleniej Gory a to bylo za kolczyki serduszka z taka wiszaca cyrkonia.Nic się nie stało ;) Nas to bardzo cieszy, że tak napisałaś, przynajmniej cioteczko masz powód do napisania, my z każdej wypowiedzi na wątku się cieszymy:multi: A za życzenie nie ma, potrzeby dziękować :loveu: Quote
Justysia i Grześ Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 Szarik dzisiaj dostał ostatni zastrzyk :cool3: Teraz zostały do brania leki. Jedno jest pewne kotek Dziadka odmłodził o ładne parę lat :evil_lol: W sobotę pójdziemy z Peterem wybiegać psiaki ;) przy okazji Dziadek będzie miał dłuuugi spacer :lol: ( jak będzie się dobrze czuł oczywiście) Quote
Seaside Posted March 8, 2007 Author Posted March 8, 2007 Justysia i Grześ napisał(a):Szarik dzisiaj dostał ostatni zastrzyk :cool3: Teraz zostały do brania leki. Jedno jest pewne kotek Dziadka odmłodził o ładne parę lat :evil_lol: Wiosna idzie :diabloti: Quote
Seaside Posted March 8, 2007 Author Posted March 8, 2007 Justyna nie przykrzy ci się tak??? Same chłopy w domu :evil_lol: Zaadoptuj sobie jakiegoś osobnika płci żeńskiej :eviltong: Quote
Justysia i Grześ Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 Seaside napisał(a):Justyna nie przykrzy ci się tak??? Same chłopy w domu :evil_lol: Zaadoptuj sobie jakiegoś osobnika płci damskiej :eviltong: Cioteczka Ty już Justysi nie podpuszczaj :mad: Quote
Seaside Posted March 8, 2007 Author Posted March 8, 2007 nooo ja to mam same baby w domu, nie licząc Damiana oczywiście, ale jego prawie nie ma ;) No i rybki, ale z nimi to nie wiadomo - brak dymorfizmu płciowego, więc mogę założyć, że w akwarium babiniec mam :diabloti: Quote
Seaside Posted March 8, 2007 Author Posted March 8, 2007 A mogę jeszcze grzecznie spytać,, kto częściej do komputera jest "dopuszczany"???? :razz: Quote
Justysia i Grześ Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 Dorwałam się do komputerka :evil_lol: Faktycznie mam życie rewelacyjne - czuję się otoczona opieką bezwzględną :shiny: :shiny: :shiny: -> coś tych chłopów przyciągam :cool3: :lol: :lol: Ale, może mi się chociaż córcia kiedyś urodzi, (najlepiej parka bo sami faceci... :roll:) A co do zwierzaka to też jakoś faceci się trafiają, (żadna kotka nam się pod drzwiami nie darła ;)) hi hi, znając życie to jeszcze się może coś przybłąkać i może akurat :evil_lol: Quote
Justysia i Grześ Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 Hi hi, no i wyszło, że cudem jakimś dostałam komputer - tak od święta :evil_lol: Najczęściej to ja piszę, (sekretarka :haha:), ale "tworzymy" razem :lol: - Ogólnie się dogadujemy :cool1: :lol: Quote
Seaside Posted March 8, 2007 Author Posted March 8, 2007 to super :) - u mnie jest wieczna walka o "byt". W prawdzie są dwa narzędzia pracy ale tylko jedno podłączone do netu więc NAJ - WAŻ - NIEJ - SZE!!!! :diabloti: Quote
Justysia i Grześ Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 Najczęściej działam też na etacie fotografa, bo przecież ktoś musi uroczych mężczyzn uwiecznić :shiny: :shiny: :shiny: (sprzęt tylko by się przydał nowszy, bo niedługo to już nie będzie nam aparacik chciał tworzyć – czas na emeryturkę :-() A więc tak...... Odwiedziny Kociaka : Tak się ładnie witamy, ale co to to nie żeby było tak różowo (grzecznie i spokojnie), aparat odszedł w odstawkę, bo 3 pary rąk były potrzebne żeby biednego Kiciusia od potworów ratować :diabloti: Postanowili się pobawić w ganianego, zapędzić w róg i przygnieść tymi swoimi obślizgłymi, wielkimi jęzorami do podłogi - potwory jak nic :mad: Aż Kociak się wyrwał i zwiał (przy naszej pomocy ;)) - uciekł a Oni dalej swoje i pancio musiał znowu Kota ratować... Ale licho nie śpi - Szary z nieodgadnionym wyrazem pyska już czyha za plecami na dogodną sytuację... Roni z boku... -> I jak tu się przemknąć :diabloti: Żeby Kicia mógł sobie troszkę w spokoju pobuszować po mieszkanku, wydrapać dywany i powłazić wszędzie gdzie się tylko da – a nie zna zapewne zbyt wielu „nie da się” :diabloti: To Psiaki poszły na spacerek ;) Łobuzy z nich, ale niech ja tylko dorosnę to zobaczą gdzie raki zimują !!! :evillaug: :evillaug: :evillaug: Quote
Seaside Posted March 9, 2007 Author Posted March 9, 2007 Ale ci męska szajka :diabloti: [quote name='Justysia i Grześ'] A tu jakiegoś potfora przygarneliście :crazyeye: :crazyeye: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Peter Beny Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 Nio fajowa fotorelacja :lol: A moja żonka też ma samych chłopów w domu :diabloti: Wiec Justynka nie jesteś sama :evil_lol: Quote
shirrrapeira Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 Piekna fotorelacja. Ale macie super kociaka.Wyglada cudnie i te dwa psiaki Roni i Szarik jakie one sa do siebie podobne. Quote
Recommended Posts