Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Justysia i Grześ'] Seaside jak to jest w końcu "żeczy" czy "rzeczy" bo nie wiemy co tam masz :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong:

O wy wstrętne typki :mad: :mad: To wy tu tak ze mną????:mad: :mad: :mad:
Poczekajcie no....:mad: :mad:

A co do dwóch ostatnich wpłat to nie kojarzę wogóle ale to rozeznam tylko notatnik w pracy został :)

• Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

O moje pieniazki doszly o jak sie ciesze a co to jest to BP nie mam pojecia. ale to tytul byl Szarik z jeleniej Gory. Bardzo sie ciesze, a ta agata ż to ja shirrrapeira. Dziekuje i ciesze sie, ze moglam pomoc.

Posted

[quote name='shirrrapeira']O moje pieniazki doszly o jak sie ciesze a co to jest to BP nie mam pojecia. ale to tytul byl Szarik z jeleniej Gory. Bardzo sie ciesze, a ta agata ż to ja shirrrapeira. Dziekuje i ciesze sie, ze moglam pomoc.Dziękujemy Bardzo :loveu: :loveu:

*BP tak jak pisaliśmy oznaczało "brak pojęcia" :evil_lol: - wpłaty przy których nie było podanego ani nicka ani informacji za jaką rzecz :lol:

Seaside przepraszamy ale chwicił nas czarny humor :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Bo ja pisalam tam tak jak trzeba bylo napisac, bo to przelew oficjalny i oni dziwnie patrza na te nicki, a ja podpisalam sie calym imieniem i nazwiskiem i dla Szarika z Jeleniej Gory a to bylo za kolczyki serduszka z taka wiszaca cyrkonia.

Posted

shirrrapeira napisał(a):
Bo ja pisalam tam tak jak trzeba bylo napisac, bo to przelew oficjalny i oni dziwnie patrza na te nicki, a ja podpisalam sie calym imieniem i nazwiskiem i dla Szarika z Jeleniej Gory a to bylo za kolczyki serduszka z taka wiszaca cyrkonia.
Nic się nie stało ;)

Nas to bardzo cieszy, że tak napisałaś, przynajmniej cioteczko masz powód do napisania, my z każdej wypowiedzi na wątku się cieszymy:multi:

A za życzenie nie ma, potrzeby dziękować :loveu:

Posted

Szarik dzisiaj dostał ostatni zastrzyk :cool3: Teraz zostały do brania leki.
Jedno jest pewne kotek Dziadka odmłodził o ładne parę lat :evil_lol:

W sobotę pójdziemy z Peterem wybiegać psiaki ;) przy okazji Dziadek będzie miał dłuuugi spacer :lol: ( jak będzie się dobrze czuł oczywiście)

Posted

Justysia i Grześ napisał(a):
Szarik dzisiaj dostał ostatni zastrzyk :cool3: Teraz zostały do brania leki.
Jedno jest pewne kotek Dziadka odmłodził o ładne parę lat :evil_lol:

Wiosna idzie :diabloti:

Posted

nooo ja to mam same baby w domu, nie licząc Damiana oczywiście, ale jego prawie nie ma ;)
No i rybki, ale z nimi to nie wiadomo - brak dymorfizmu płciowego, więc mogę założyć, że w akwarium babiniec mam :diabloti:

Posted

Dorwałam się do komputerka :evil_lol:

Faktycznie mam życie rewelacyjne - czuję się otoczona opieką bezwzględną :shiny: :shiny: :shiny: -> coś tych chłopów przyciągam :cool3: :lol: :lol:
Ale, może mi się chociaż córcia kiedyś urodzi, (najlepiej parka bo sami faceci... :roll:)

A co do zwierzaka to też jakoś faceci się trafiają, (żadna kotka nam się pod drzwiami nie darła ;)) hi hi, znając życie to jeszcze się może coś przybłąkać i może akurat :evil_lol:

Posted

to super :) - u mnie jest wieczna walka o "byt". W prawdzie są dwa narzędzia pracy ale tylko jedno podłączone do netu więc NAJ - WAŻ - NIEJ - SZE!!!! :diabloti:

Posted

Najczęściej działam też na etacie fotografa, bo przecież ktoś musi uroczych mężczyzn uwiecznić :shiny: :shiny: :shiny:
(sprzęt tylko by się przydał nowszy, bo niedługo to już nie będzie nam aparacik chciał tworzyć – czas na emeryturkę :-()

A więc tak......

Odwiedziny Kociaka :

Tak się ładnie witamy, ale co to to nie żeby było tak różowo (grzecznie i spokojnie), aparat odszedł w odstawkę, bo 3 pary rąk były potrzebne żeby biednego Kiciusia od potworów ratować :diabloti:

Postanowili się pobawić w ganianego, zapędzić w róg i przygnieść tymi swoimi obślizgłymi, wielkimi jęzorami do podłogi - potwory jak nic :mad:

Aż Kociak się wyrwał i zwiał (przy naszej pomocy ;)) - uciekł a Oni dalej swoje i pancio musiał znowu Kota ratować...

Ale licho nie śpi - Szary z nieodgadnionym wyrazem pyska już czyha za plecami na dogodną sytuację... Roni z boku... -> I jak tu się przemknąć :diabloti:

Żeby Kicia mógł sobie troszkę w spokoju pobuszować po mieszkanku, wydrapać dywany i powłazić wszędzie gdzie się tylko da – a nie zna zapewne zbyt wielu „nie da się” :diabloti: To Psiaki poszły na spacerek ;)

Łobuzy z nich, ale niech ja tylko dorosnę to zobaczą gdzie raki zimują !!! :evillaug: :evillaug: :evillaug:

Posted

Ale ci męska szajka :diabloti:
[quote name='Justysia i Grześ']

A tu jakiegoś potfora przygarneliście :crazyeye: :crazyeye:

:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: