Aga_Mazury Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 no dobra nie licytujcie się... na końcu ja ;) Roni Skarbulu :Rose: :sweetCyb: Szariczku Ty mnie tu nie strasz bo mi aż serce stanęło.... nawet nie chce słyszeć o czymś takim co tu jest napisane A KYSZ Quote
Justysia i Grześ Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 Roni dziękuje Cioteczkom :loveu: :multi: :laola: :cunao: :Cool!: ~~~~ Seaside kolejne meldowanie ;) agusiaz - 55zł - miseczki Aga i Eto - 15zł - świeczki Anusia & Alutka i 13x13 - 30zł - kadzidełka i breloczek i 30zł za wiadereczko ;) Dziękujemy Serdecznie :Rose: :buzi: Quote
Justysia i Grześ Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 Żebyście mogli sobie coś obejrzeć w tym zakręconym dla nas czasie postanowiliśmy wkleić Wam igraszki naszego Młodzieńca z koleżanką :evil_lol: -cóż to za MIŁOŚĆ :evil_lol: Quote
Seaside Posted March 6, 2007 Author Posted March 6, 2007 Tak mi działa komp, że ledwo zdjęcia wstawiam :/ Ale za to jaka suuuperowa aukcja :) Pitty :loveu: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=50757 Quote
Justysia i Grześ Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 Nie długo napiszemy więcej, na temat Szariczka :cool3: Teraz czeka nas spacerek i jeszcze coś ;) Ps. Aukcyjki tak samo obejrzymy jak wrócimy, ale już się cieszymy :loveu: Quote
Justysia i Grześ Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 No i jesteśmy – wiemy, że późno :diabloti: Szaruś tak jak pisaliśmy ciągle na zastrzykach i lekach. Wczoraj wet stwierdził, że „sprawdzające” prześwietlenie najlepiej byłoby zrobić po ok. miesiącu od poprzedniego, więc nie będziemy w stanie wcześniej stwierdzić jak to wygląda od wewnątrz – a z zewnątrz tak jak już pisaliśmy ma różne fazy – raz dziadziuś, który leży i leży i jeszcze leży wyglądając przy tym na niezbyt wyposażonego w siły… A kiedy indziej znowu wstaje i chce szaleć (na swój sposób oczywiście) ;) Po tym całym kłuciu faktycznie dusi się mniej, więc na końcu serii można chyba oczekiwać niezłych rezultatów – miejmy nadzieję. My się dziwimy (pozytywnie oczywiście), że w takim stanie On ma siły na to wszystko – wet twierdzi, że uchwyciliśmy rewelacyjny moment na prześwietlenie, ponieważ większość ludzi nie zwraca większej uwagi na kaszel i przyprowadza psa jak już jest widoczny obrzęk płuc a wtedy bardzo często jest już niestety za późno :shake: Może faktycznie, jeśli jest to coś świeżego to zostało w odpowiednim czasie zauważone i leczenie dużo da – byłoby pięknie :multi: Tak czy siak wszystkie te problemy nie przeszkodziły Szarikowi w ZAKOCHANIU SIĘ – tak, tak dokładnie :evil_lol: I jeden i drugi - bo Roniego też to nie ominęło na zabój zakochali się w pewnym osobniku… Leżą teraz tacy rozmarzeni i skoncentrowani, że prawie widać ich myśli :cool3: Niesamowici są – i do tego gusty te same mimo różnicy pokoleń… he he :haha: :megagrin: A tak wyglądają - MIŁOŚĆ i MARZENIA ..... Quote
Justysia i Grześ Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 Seaside bazarek wygląda super :loveu: :loveu: Teraz nie będzie tyle do podnoszenia, bo osoby zainteresowane jakąś rzeczą będą automatycznie same podnosić i zachęcać do licytowania innych :cool3: Pitty przechodzi samą siebie z paczkami ;) i za to bardzo dziękujemy :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Seaside Posted March 7, 2007 Author Posted March 7, 2007 błągam zajrzyjcie tu :-( sytuacja alarmowa w Łodzi :-( Szukamy pomocy już wszędzie :-( http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=50811 Szarusiu buzi od cioci :loveu: A możemy się dowiedzieć co to za obiekt westchnień chłopaków?? :cool3: Quote
Justysia i Grześ Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 Osobiście dziękuje wszystkim cioteczkom i wujkom za życzenia :calus: .. Muszę się z Wami podzielić tymi informacjami :cool2: W mój urodzinowy wieczór po zjedzeniu kolacyjki, usłyszałem dziwne odgłosy za oknem – takie niespotykane. Zacząłem krzyczeć, co tam się dzieje, kim jesteś, co tu robisz, pan słysząc moje wołanie przyszedł zobaczyć, dlaczego tak krzyczę. Po chwilki słuchania wyszedł z domku, słyszałem jak otwiera drzwi na dwór nie powiem dziwiłem się, co on chce robić na zewnątrz bez ubrania, gdy tak pada :hmmmm: Lecz prawie od razu wrócił i wołał panią, aby coś zobaczyła. Z tego całego zamieszania zjawił się Dziadek zobaczyć, co się święci :look3: Tak, więc po chwili zostaliśmy z Szarym w mieszkanku, a państwo otwierali właśnie drzwi na dwór. Staliśmy nasłu****ąc, co tam się ciekawego dzieje, - tzn. ja słuchałem a dziadek tylko udawał :diabloti: Za drzwiami słyszałem rozmowy, „ co On tu robi….”, „jaki mały…”, „Co robimy…”, „ …prezent ma Ronek..”. Po krótkiej chwili przyszła mama pańci i znowu zrobiło się zamieszanie – jeszcze większe :crazyeye: W międzyczasie miałem okazję zerknąć na klatkę i :loveu: a więc to „ON” – piękny, uroczy, rzekłbym nawet wspaniały… Tak chciałem Go dotknąć, powąchać, przytulić, ale… zamknęli drzwi :watpliwy: I znowu zamieszanie – latanie i rozmowy, których już Wam nie powtórzę, bo w całym tym amoku :loveu: nie byłem ich w stanie zrozumieć, aż usłyszałem kroki na schodach i wszystko ucichło – JAK TO ?! :mad: … Gdy w końcu wrócili byli jacyś dziwni – zamyśleni, ale uśmiechnięci, gadali półsłówkami i co chwilę łapali się za głowy a ja miałem już tylko nadzieję, że jeszcze „GO” zobaczę… … I zobaczyłem – i ja i Szarik i muszę Wam przyznać, że chłopa wzięło jak i mnie – No w sumie racja; jak tu się nie zakochać :iloveyou: Teraz już tylko myślimy o następnym spotkaniu a państwo robią demolkę i jeszcze mówią, że będzie, jeśli tylko zrobimy remont (pewnie, że byśmy zrobili gdyby nie to, że te łapy w zadumie tak nam niemrawo chodzą), – ale sami robią … Nie mamy pojęcia, po co te drzwi itp., ale to nie ma większego znaczenia skoro robione jest w tak ważnej sprawie :cool3: No, ale nic – dorwaliśmy się do zdjęć i postanowiliśmy pokazać je właśnie Wam. Patrzcie i kochajcie, bo nie kochać się nie da – ale pamiętajcie ON i tak JEST NASZ !!! :evilbat: :evilbat: :evilbat: Quote
karusiap Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 o jaaaa:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:ale cudenko! zostaje??:cool3: p.s swietna opowiesc:) Quote
Seaside Posted March 7, 2007 Author Posted March 7, 2007 JAAAAAAACCCIEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!! :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
szajbus Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 Kochani, bardzo przepraszam, że tak długo mnie nie było u was w odwiedzinach, ale nie miałam kiedy. Wali nam sie na łeb w łódzkich wątkach. Wszystkie psiaki w pilnej potrzebie. Nie wiadomo, którego ratować w pierwszej kolejności. Dziś udało nam sie zawieźć 2 bidy do DT, jedną do stałego, to wynikła sprawa z Agatą i tak w kółko. Na domiar złego w niedziele spalił mi sie monitor i musiałam kupić drugi. Kasa w plecy, psy czekają, a ja niedługo zostanę bez kapci. Nic to, psiaki ważniejsze. Przegapiłam wasze urodzinki, ale wiecie, że zawsze życzyłam i życzę wam wszystkiego co najlepsze. Zasmuciła mnie wiadomość o Szariku, i mam głęboka nadzieję, że to nie rak. Dobrze, że psina trafiła na was. Widzę, że wam sie powiększyła rodzinka o ślicznego kiciusia. No cóż, jak to mówią niektórzy od przybytku głowa nie boli :lol: Pozdrawiam was serdecznie i postaram się was częściej odwiedzać. Quote
Justysia i Grześ Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 karusiap tak kotek zostaje ;) Robimy małe przemeblowanie żeby kociakowi było dobrze :cool3: Pitty z imieniem jest jak na razie problem, gdyż mamy troszkę pomysłów a nie wiemy które wybrać :lol: Seaside Orzech też był brany pod uwagę :eviltong: Szajbus cieszymy się że zagościłaś u nas po takiej przerwie ;) Teraz musisz mieć dobę chyba 60 godziną żeby wszędzie się pojawić :cool3: Quote
Aga_Mazury Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 czy doczekamy się zdjęć Szarika :siara: ja tak sobie siedzę i siedzę, ale w końcu muszę się upomniec ;) Quote
Seaside Posted March 8, 2007 Author Posted March 8, 2007 [quote name='Justysia i Grześ']karusiap tak kotek zostaje ;) Robimy małe przemeblowanie żeby kociakowi było dobrze :cool3: Pitty z imieniem jest jak na razie problem, gdyż mamy troszkę pomysłów a nie wiemy które wybrać :lol: Seaside Orzech też był brany pod uwagę :eviltong: Szajbus cieszymy się że zagościłaś u nas po takiej przerwie ;) Teraz musisz mieć dobę chyba 60 godziną żeby wszędzie się pojawić :cool3: A ORZESZEK??? :cool3: błyskotliwa jestem , nie ma co ..... Ale z imionami dla zwierząt zawsze miałam problem, moja kociczka nazywa się - Kotek...... Chociaż niby Murka na nią wołąją - żadna z niej Murka - to jest KOTEK i już :) Szajbus jestem z wami - macie taki bezmiar nieszczęść w Łodzi, żenie wiadomo za co łapać się najpierw. Proszę, proszę Was - nie odpuszczajcie w sprawie Agaty :( Quote
jamos Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 ojej Szariczku, nie strasz chorobami, musisz być zdrowy, bo masz takich kochanych swoich ludzi, pieska-braciszka, a tu widzę jeszcze jakiś kotek:lol: CUDOWNA RODZINA Quote
Seaside Posted March 8, 2007 Author Posted March 8, 2007 Pitty zerknij na tą aukcję http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=51082 Trzeba skorygować dane :) Podłączyłam się z jednym pierścionkiem, z rzeczy które leżą u mnie darowane na psy z JG, mam nadzieję, że się nie pogniewacie :oops: Quote
Peter Beny Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 No no , czlowiek pare dni niezgłąda a tu do stadka dolączyl koteczek :cool1: :crazyeye: , jak tam zdrówko u Szarika ??? Ja jutro mam szkolonko w Sosnowcu wiec może chociaś Roni sie na spacerek wybierze przed szkoleniem ??? Co wy na to ?? Ahaa a koteczek cudny :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Justysia i Grześ Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 Seaside widzimy kolejne piękne aukcje na Szarego i Psiaki JG :cool3: Seaside napisał(a): Podłączyłam się z jednym pierścionkiem, z rzeczy które leżą u mnie darowane na psy z JG, mam nadzieję, że się nie pogniewacie :oops: Cioteczko chyba troszkę przeginasz :mad: A to niby, dlaczego mielibyśmy się gniewać?? Może nam to jakoś wytłumaczysz, bo bardzo nas to ciekawi :eviltong: Quote
Seaside Posted March 8, 2007 Author Posted March 8, 2007 no nie wiem... :oops: MAM JESZCZE TROCHĘ RZECZY I CZĘSTO TEMATYCZNIE PASUJĄ DO RZECZY Z PACZEK PITTY WIĘC ŁĄCZĘ TO :) Acha - proszę o rozliczenie czy nie ma jakiś wpłąt bo paczki podochodziły widzę :) Jak tam nowy domownik?? Chłopaki dalej zakochane?? :diabloti: Quote
Justysia i Grześ Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 Kolejne ... : izzi - 21zł - Herbata Pestka111 - 20zł - Puzzle Martusia7 - 19zł - Krówka Agata Ż. - 15zł - BP* Ewelina Edyta Z. - 7zł - BP* BP* - brak pojęcia :eviltong: Quote
Justysia i Grześ Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 [quote name='Seaside'] MAM JESZCZE TROCHĘ ŻECZY I CZĘSTO TEMATYCZNIE PASUJĄ DO RZECZY Z PACZEK PITTY WIĘC ŁĄCZĘ TO :smile: Seaside jak to jest w końcu "żeczy" czy "rzeczy" bo nie wiemy co tam masz :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: Bądz co bądź możesz łączyć co chcesz :diabloti: A nowy domownik, zamieszkał na strychu i urwisuje coraz bardziej, czekając na wstawienie pewnych drzwi, co nie jest proste bo okazuje się że jakiś "artysta" :roll: stawiał ściankę i za cholerę nie ma jak ich tam wepchnąć :mad: :mad: A drzwi muszą być, bo jak kot przychodzi z wizytą do domku to psy chcą Go zamęczyć :evil_lol: Quote
Recommended Posts