Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

jak dobrze znowu zobaczyć szczęśliwe psiaki i ciekawskiego:cool3: kotka.
Wszyscy trzymają kciuki, aby choroba Justysię opuściła i aby ten trudny dla Was czas się skończył.
Serdecznie pozdrawiam i jak Wszyscy czekam na dobre wieści

• Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Grzesiu, jak się czuje Justynka?
Mam nadzieję, że choroba przejdzie w dłuuugi czas remisji i Justysia wyjdzie ze szpitala pełna sił:lol: . Serdecznie pozdrawiam, głaski dla czworonożnych pociech.

Posted

Dziękujemy za wszystkie świeczki w imieniu Lucka :calus:

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Przepraszam, że tak u nas cicho :oops:

Teraz troszkę informacji ;)

Justysia wyszła ze szpitala jednak w poniedziałek a nie tak jak pisaliśmy w piątek :lol:

Nie mieliśmy siły pisać o tym, bo ciągle mieliśmy dużo biegania po lekarzach itp.
Żeby tego nie było mało to, Justysia miała po przyjściu pogorszenie stanu zdrowia :placz: teraz już wiemy, że spowodowały to leki które miała przepisane:angryy:

Dzisiaj Moja Myszka trafiła do Kliniki w Katowicach na planowany pobyt z dodatkowym zaostrzeniem choroby.
Dzisiejsze przyjęcie oczywiście nie obyło się bez problemów, ale o tym jakoś nie mam siły pisać, bo za dużo nerwów i zdrowia to kosztowało :mad:

W tym tygodniu będzie mi ciężko znaleźć troszkę czasu na pisanie na wątku w związku z pobytem Iskierki w szpitalu oraz pracą, w której będę w tym tygodniu jeszcze więcej (jakieś 72h) :roll:

Co do psiaków to trzymają się dzielnie i radzą sobie jakoś w tym trudnym okresie dla nas wszystkich.

Pozdrawiamy Serdecznie :loveu:

Posted

Witam serdecznie :loveu:

Justysia jutro wychodzi na przepustkę :multi:

Wczoraj odwiedził nas Peter i poszliśmy na spacerek. Zdjęcia i omówienie spacerku zrobię może dzisiaj ;)

A teraz Cioteczki i Wujkowie Potrzebujemy pilnie transport z Warszawy do Sosnowca.
Jakąś część trasy pokona Peter, więc potrzebujemy kogoś, kto mógłby przewieść Marsika do nowego domku ( rodziców). Chodzi oczywiście o transport z Warszawy.

Pozdrawiamy serdecznie

PS. Liczymy na waszą pomoc

Posted

Transport nie aktualny :evil_lol:

Mars jutro wyjerzdza z Warszawy około godziny 9 :lol: Będzie wiozła go nineczka z Forum Owczarka, w Łodzi przejmie go Peter Beny i przywiezie do nowego domku około godz 16 :multi:

Dziękujemy Im za szybką organizację transportu i pomoc :loveu:

Posted

naszego ślicznego Marsika? :multi: :multi: :multi:

Justyś i Grześ 2 maja w Sosnowcu jest impreza....;) i na tej imprezie Banku Handlowego...będą tez jakies imprezy z psami...i będzie AFN ;) z puszkami w pomarańczowych koszulkach z logo fundacji...

jak dacie radę to przyjdźcie z psiakami....i powiadomcie znajomych :)....

Posted

Justysia od wczoraj jest w szpitalu, czas, w którym Moja Iskierka była na przepustce szybko minął :roll:
Od razu jak się zjawiliśmy w szpitalu czekały do zrobienia badania, jutro będzie miała kolejne badania i może przy sprzyjających warunkach w piątek wyjdzie już ze szpitala :lol:

Aga, jeśli chodzi o Marsika tak wyglądał w sobotę, gdy spędzaliśmy wolny czas w Siewierskim lesie na grilu.

Oczywiście obecne były nasze szkraby :evil_lol:

I był troszkę z nami Peter z synem i jego kolegą, którzy przyjechali z Barillą :cool3:

Natomiast, co do imprezy jutro to nas nie będzie z oczywistych powodów :shake:
Może rodzice zjawią się z Marsikiem ;)

PS. Oczywiście dziękujemy za wszystkie pozdrowienia :loveu: