jamos Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 jak dobrze znowu zobaczyć szczęśliwe psiaki i ciekawskiego:cool3: kotka. Wszyscy trzymają kciuki, aby choroba Justysię opuściła i aby ten trudny dla Was czas się skończył. Serdecznie pozdrawiam i jak Wszyscy czekam na dobre wieści Quote
Seaside Posted April 15, 2007 Author Posted April 15, 2007 Justynka do przyszłego piątku w szpitalu tak?? To ściskam Ją mocno, i trzymam kciuki Grześ cobyś bez pomocy kobiety dał radę z futrzakami :diabloti: Quote
jamos Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 Grzesiu, jak się czuje Justynka? Mam nadzieję, że choroba przejdzie w dłuuugi czas remisji i Justysia wyjdzie ze szpitala pełna sił:lol: . Serdecznie pozdrawiam, głaski dla czworonożnych pociech. Quote
Justysia i Grześ Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 Nie mówimy żegnaj tylko do zobaczenia... Quote
Seaside Posted April 20, 2007 Author Posted April 20, 2007 :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: Piękny pies :( Quote
karusiap Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 Luck tam juz czeka na Ciebie cala gromada przyjaciol....:(zaopiekuja sie Toba... Quote
Pitty Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 Kochani , mam nadzieje , ze jakos sie trzymacie.Pozdrowienia:loveu::loveu: Quote
shirrrapeira Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 Bardzo mi przykro, trzymajcie sie, a co u Szariczka? Quote
Justysia i Grześ Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 Dziękujemy za wszystkie świeczki w imieniu Lucka :calus: ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Przepraszam, że tak u nas cicho :oops: Teraz troszkę informacji ;) Justysia wyszła ze szpitala jednak w poniedziałek a nie tak jak pisaliśmy w piątek :lol: Nie mieliśmy siły pisać o tym, bo ciągle mieliśmy dużo biegania po lekarzach itp. Żeby tego nie było mało to, Justysia miała po przyjściu pogorszenie stanu zdrowia :placz: teraz już wiemy, że spowodowały to leki które miała przepisane:angryy: Dzisiaj Moja Myszka trafiła do Kliniki w Katowicach na planowany pobyt z dodatkowym zaostrzeniem choroby. Dzisiejsze przyjęcie oczywiście nie obyło się bez problemów, ale o tym jakoś nie mam siły pisać, bo za dużo nerwów i zdrowia to kosztowało :mad: W tym tygodniu będzie mi ciężko znaleźć troszkę czasu na pisanie na wątku w związku z pobytem Iskierki w szpitalu oraz pracą, w której będę w tym tygodniu jeszcze więcej (jakieś 72h) :roll: Co do psiaków to trzymają się dzielnie i radzą sobie jakoś w tym trudnym okresie dla nas wszystkich. Pozdrawiamy Serdecznie :loveu: Quote
Justysia i Grześ Posted April 26, 2007 Posted April 26, 2007 Witam serdecznie :loveu: Justysia jutro wychodzi na przepustkę :multi: Wczoraj odwiedził nas Peter i poszliśmy na spacerek. Zdjęcia i omówienie spacerku zrobię może dzisiaj ;) A teraz Cioteczki i Wujkowie Potrzebujemy pilnie transport z Warszawy do Sosnowca. Jakąś część trasy pokona Peter, więc potrzebujemy kogoś, kto mógłby przewieść Marsika do nowego domku ( rodziców). Chodzi oczywiście o transport z Warszawy. Pozdrawiamy serdecznie PS. Liczymy na waszą pomoc Quote
Justysia i Grześ Posted April 26, 2007 Posted April 26, 2007 Transport nie aktualny :evil_lol: Mars jutro wyjerzdza z Warszawy około godziny 9 :lol: Będzie wiozła go nineczka z Forum Owczarka, w Łodzi przejmie go Peter Beny i przywiezie do nowego domku około godz 16 :multi: Dziękujemy Im za szybką organizację transportu i pomoc :loveu: Quote
Seaside Posted April 27, 2007 Author Posted April 27, 2007 Pozdrawiamy Justynkę :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Aga_Mazury Posted April 27, 2007 Posted April 27, 2007 naszego ślicznego Marsika? :multi: :multi: :multi: Justyś i Grześ 2 maja w Sosnowcu jest impreza....;) i na tej imprezie Banku Handlowego...będą tez jakies imprezy z psami...i będzie AFN ;) z puszkami w pomarańczowych koszulkach z logo fundacji... jak dacie radę to przyjdźcie z psiakami....i powiadomcie znajomych :).... Quote
Pitty Posted April 29, 2007 Posted April 29, 2007 Pozdrowienia:loveu::loveu::loveu:A jak sie czujesz Justynko ? Quote
Justysia i Grześ Posted May 1, 2007 Posted May 1, 2007 Justysia od wczoraj jest w szpitalu, czas, w którym Moja Iskierka była na przepustce szybko minął :roll: Od razu jak się zjawiliśmy w szpitalu czekały do zrobienia badania, jutro będzie miała kolejne badania i może przy sprzyjających warunkach w piątek wyjdzie już ze szpitala :lol: Aga, jeśli chodzi o Marsika tak wyglądał w sobotę, gdy spędzaliśmy wolny czas w Siewierskim lesie na grilu. Oczywiście obecne były nasze szkraby :evil_lol: I był troszkę z nami Peter z synem i jego kolegą, którzy przyjechali z Barillą :cool3: Natomiast, co do imprezy jutro to nas nie będzie z oczywistych powodów :shake: Może rodzice zjawią się z Marsikiem ;) PS. Oczywiście dziękujemy za wszystkie pozdrowienia :loveu: Quote
shirrrapeira Posted May 1, 2007 Posted May 1, 2007 Pozdrawiam Was bardzo serdecznie i tak mi przykro, ze Justysia tak cierpi. Quote
Recommended Posts