Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 309
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Lara, będziesz chodofać krótkowłose beauceronki?:evil_lol:

Czy on jest gdzieś poza forami? W sensie czy gdzieś się reklamuje?

Posted

Lara napisał(a):
tiaaaa, spojrz ara stronke wczesniej, tak ronja wstawila cala liste miejsc gdzie Levisek jest umieszczony :p

Nie wiem co mi się ubzdurało, że tą listę widziałam w jakimś innym wątku:oops: :oops: :oops:

Dawno, dawno temu, jak byłam jeszcze piękna i młoda :lol: wspaniale reklamowałaś beaucerony, taka mieszanka może być ciekawa, więc jednego szczeniaka zaklepuję:evil_lol: :cool3:

Posted

Podbijając naszego chłopca, informuję, że również widome dobki w czasie brykania potrafią nieźle posiniaczyć:lol:

Lara, ale dodasz do gromadki wyprawkę? (czytaj dodatkowe dwa pokoje się przydadzą):evil_lol:

Posted

Lara to wspaniale, że dałaś temu cudownemu dobiesławowi domek tymczasowy :lol: Cały wątek przeczytałam jednym tchem i strasznie Ci zadroszczę tej psiny ;) On jest strasznie podobny do mojego dobcia - tylko swojemu życzyłabym Leviskowego charakteru :razz:

Posted

Lara napisał(a):
Witokret, a Twoj dobek ma nie teges charakterek? Moze chce przejsc szkole zycia??? :razz: moze to mu pomoze? :lol:

Ogólnie to kochana i grzeczna psina, ale czasami wyłazi z niego agresor :mad: Ludzie są ok (byle nie do michy - bo zagryzę (poza domownikami)), a psy i suczki suuuper, ale do domu nie mają wstępu :shake: - a zwłaszcza do tej nieszczęsnej kuchni :razz:

Posted

Lara napisał(a):
oj, to nieciekawie :shake: a Leviskowi mozna wkladac reke do michy, zabierac miche, mozna tez wyjac z pyska przepyszna kosc wolowa z mieskiem!!!! :-o

Nnno ja tez mogę, ale juz raz w środku nocy jedną "Panią" na szycie po szpitalach woziłam...

Sami widzicie - Levisek to anioł !!!! Kolejka po niego powinna się ustawiać :mad:

Posted

Lara napisał(a):
malych dobiesławko-bosiakow nie bedzie! :angryy: ;) Ciacham Leviskowi jajka juz zaraz za moment :mad: Teraz spodobala mu sie kanapa na tarasie.... chyba z rok temu naznaczyl tam naroznik nasz gosc tymczasowy Pankracy, a ten skubaniec Levis ma takiego nosa, ze wyczul obcego faceta i dawaj sikac ile wlezie na kanape... Z jajkami chyba jeszcze fujarke ciachne mojemu sikaczowi kochanemu to moze sie skonczy :evil_lol:

Lara, jak możesz:mad: ;) ja tu całą noc myślę czy to będą doberony czy też beaucermany a Ty mi tu taki numer wywijasz:lol:

Przy okazji wnoszę apelację czy jak to się zwie:lol: winien jest gość, złoczyńca, który pierwszy obsikał czystą kanapę a mój klient ponosi konsekwencje:lol: :lol: :lol:

Posted

ech, te chłopaki to jakieś takie niewyhamowane. Karmelek też zniechęcił na dobre dziewczyny do zabawy. parę razy za bardzo się rozbrykał, Łapkę zgniótł i też było ostro. Tylko Pysia znosi wszystko ze spokojem i po prostu się usuwa. A Melon też bawi się z Leviskiem?

Posted

[quote name='Lara']To teraz niespodzianka :loveu: Kto nie wierzy, ze dobek moze byc AZ TAK KOCHANY to prosze, sami zobaczcie jak spi z moimi psami. Przychodzi po cichutku, bezszelestnie, jak kotek i kladzie sie cichutko... o tak:

Od lewej: Melon, Levis i Lara :loveu:

Hehe, pokaż mi Laro takiego co twierdzi, że nie może być:mad: :mad: :mad: :evil_lol:

Posted

Lara napisał(a):
Ale, ale... wczoraj Levis wylizywal - myl Melonowi uszy z zacieciem godnym najlepszej pielegnicy :loveu: Melon pozwalal. Lara tez byla przez Levisa myta po faflach, polikach i nosie. Czad! :loveu: :loveu: :loveu:

Haha, mniodzio Levisek!!!:loveu: :lol: Ale z niego słodziak, chyba też się zakocham.;) :loveu:
Halo, gdzie reszta dogomaniaków? Proszę tutaj!:p

Posted

fajny chlopczyk:)a ja myslalam ciemnota ze Lara to tez dobermanka a to bauceron....nigdy na zywo nie spotkalam, no moze gdzies na wystawie, strasznie podobna do dobermana