Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 226
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jestem ja, żyje, mała zołza też. Jest bardzo dzielna i grzeczna, przyjechali do warszawy koło północy, albi trochę przed, mała szalała do 3 w nocy. Rano poszła z Figu do pracy, gdzie była baaardzo grzeczna! Zuch dziewczyna i odsypiała ciężką noc.
Po południu po małą przyjechał jej nowy tata ;)
Zakochany po uszy, miłość od pierwszego wejrzenia, tak sądzę ;)
Potem wieczorem się zdzwoniliśmy i rozmawialiśmy.
Mała całą trasę przespała na nowym kolanach swojego taty ;)
W domu zero stresu, psy ją nie obszczekały, kot tylko się napuszył ;)
Mała już pokazuje swoje drugie demoniczne spojrzenie, bo już zagląda na stół w poszukiwaniu czegoś smacznego :diabloti:
Jak akurat rozmawiałam z Nowym Tatą Kropki to mała próbowała od nowej Mamy wyżebrać coś dobrego na ładne oczy :evil_lol::evil_lol:
Kropka w nowym domku zostaje Kropką :)

Mam zaproszenie pod Toruń na kawkę, ciekawe kiedy się tam wybiorę ;)

Myślę, że za tydz będą jakieś zdjęcia bo Pani Ania akurat będzie jechać do rodziców i poznawać Kropeczkę naszą ;)

Posted

[quote name='necianeta89']Jestem ja, żyje, mała zołza też. Jest bardzo dzielna i grzeczna, przyjechali do warszawy koło północy, albi trochę przed, mała szalała do 3 w nocy. Rano poszła z Figu do pracy, gdzie była baaardzo grzeczna! Zuch dziewczyna i odsypiała ciężką noc.
Po południu po małą przyjechał jej nowy tata ;)
Zakochany po uszy, miłość od pierwszego wejrzenia, tak sądzę ;)
Potem wieczorem się zdzwoniliśmy i rozmawialiśmy.
Mała całą trasę przespała na nowym kolanach swojego taty ;)
W domu zero stresu, psy ją nie obszczekały, kot tylko się napuszył ;)
Mała już pokazuje swoje drugie demoniczne spojrzenie, bo już zagląda na stół w poszukiwaniu czegoś smacznego :diabloti:
Jak akurat rozmawiałam z Nowym Tatą Kropki to mała próbowała od nowej Mamy wyżebrać coś dobrego na ładne oczy :evil_lol::evil_lol:
Kropka w nowym domku zostaje Kropką :)

Mam zaproszenie pod Toruń na kawkę, ciekawe kiedy się tam wybiorę ;)

Myślę, że za tydz będą jakieś zdjęcia bo Pani Ania akurat będzie jechać do rodziców i poznawać Kropeczkę naszą ;)[/QUOTE]
Super wieści:multi:

Posted

Spadek po Kropce, czyli 112,22 zł przelałam na leczenie tej suni:
[url]http://www.dogomania.pl/threads/218416-Zaawansowana-nuzyca-ma%C5%82e-%C5%82yse-cia%C5%82ko-tylko-10-m-cy-PILNY-TRANSSPORT-Ruda-%C5%9Al-Warszawa/page18[/url]
Na prośbę masza44

Posted

Ale to Kropa, nie Kropka! Ciekawe, co z niej wyrośnie, jaka będzie za rok-dwa?.......
dobra robota, necianeta!!
Uratowane suczki, zawsze to dwa zycia uratowane......

Posted

[quote name='necianeta89']Spadek po Kropce, czyli 112,22 zł przelałam na leczenie tej suni:
[url]http://www.dogomania.pl/threads/218416-Zaawansowana-nuzyca-ma%C5%82e-%C5%82yse-cia%C5%82ko-tylko-10-m-cy-PILNY-TRANSSPORT-Ruda-%C5%9Al-Warszawa/page18[/url]
Na prośbę masza44[/QUOTE]
Dziękuję necia!

Posted

Witam.Wreszcie udało mi się na chwilę zajrzeć na wątek kropki:) Kropkę poznałam w zeszły weekend i jest okropnie słodka -najchętniej leżałaby na plecach i bez przerwy była głaskana:)Ma jeszcze kawałek różowego szczenięcego brzuszka :) Mój Tata jest w niej zakochany i oczywiście śpi z rodzicami w łóżku-tata liczy, ze jak już będzie bardzo duża to będzie jej nie wygodnie i przeniesie się na posłanie(obawiam się ,że jego nadzieję są płonne;))Kropka super dogaduje się z Brudaskiem -fajnie się razem bawią i szaleją na podwórku. Z Elmem się olewają. Trochę się jej zdarza jeszcze załatwić w domu -parę razy zrobiła kupę i ostatnio siku ale myślę że to kwestia czasu bo tata ostro nad tym pracuję -jak ma wolny dzień to wyprowadza całe towarzystwo niemal co godzinę. Kropka z tym załatwianiem jak mój starszy synek-po prostu nie ma czasu na takie trywialne rzeczy jak siku czy kupa kiedy można wariować i biegać! Trochę się bałam jak będzie z dziećmi...Filipowi (3,5)moja mama pokazała jak się zachowywać-jak szczeka to się odwrócić i pokazała jak głaskać więc jest ok.Trochę gorzej z Szymonem(1,5)bo jemu się nie do wytłumaczyć i jak kropka szczeka bo chłopcy np.biegają to on wyje to ona szczeka i tak w kółko ale myślę,że i ona i oni wyrosną. No i zjadła tacie kapcia,ukradła pół kinder niespodzianki,znalazła na dworze skrytkę brudasa i rąbnęła mu zakopane ucho wędzone,słoń którego dostała w wyprawce stał się nosorożcem no i rośnie i rośnie z dnia na dzień jest coraz większa :) To chyba tyle na razie -postaram się czasem tu zajrzeć... może będzie mi łatwiej jak chłopcy się wykurują - u nas w Toruniu chorobowo się zrobiło...Pozdrawiam wszystkich śledzących losy Kropki i oczywiście Panią Anetę, dzięki której kropka jest u nas i która sprawiła ,że po Kropce nie widać wcale ,że to pies po przejściach!

Posted

Anku napisał(a):
Witam.Wreszcie udało mi się na chwilę zajrzeć na wątek kropki:) Kropkę poznałam w zeszły weekend i jest okropnie słodka -najchętniej leżałaby na plecach i bez przerwy była głaskana:)Ma jeszcze kawałek różowego szczenięcego brzuszka :) Mój Tata jest w niej zakochany i oczywiście śpi z rodzicami w łóżku-tata liczy, ze jak już będzie bardzo duża to będzie jej nie wygodnie i przeniesie się na posłanie(obawiam się ,że jego nadzieję są płonne;))Kropka super dogaduje się z Brudaskiem -fajnie się razem bawią i szaleją na podwórku. Z Elmem się olewają. Trochę się jej zdarza jeszcze załatwić w domu -parę razy zrobiła kupę i ostatnio siku ale myślę że to kwestia czasu bo tata ostro nad tym pracuję -jak ma wolny dzień to wyprowadza całe towarzystwo niemal co godzinę. Kropka z tym załatwianiem jak mój starszy synek-po prostu nie ma czasu na takie trywialne rzeczy jak siku czy kupa kiedy można wariować i biegać! Trochę się bałam jak będzie z dziećmi...Filipowi (3,5)moja mama pokazała jak się zachowywać-jak szczeka to się odwrócić i pokazała jak głaskać więc jest ok.Trochę gorzej z Szymonem(1,5)bo jemu się nie do wytłumaczyć i jak kropka szczeka bo chłopcy np.biegają to on wyje to ona szczeka i tak w kółko ale myślę,że i ona i oni wyrosną. No i zjadła tacie kapcia,ukradła pół kinder niespodzianki,znalazła na dworze skrytkę brudasa i rąbnęła mu zakopane ucho wędzone,słoń którego dostała w wyprawce stał się nosorożcem no i rośnie i rośnie z dnia na dzień jest coraz większa :) To chyba tyle na razie -postaram się czasem tu zajrzeć... może będzie mi łatwiej jak chłopcy się wykurują - u nas w Toruniu chorobowo się zrobiło...Pozdrawiam wszystkich śledzących losy Kropki i oczywiście Panią Anetę, dzięki której kropka jest u nas i która sprawiła ,że po Kropce nie widać wcale ,że to pies po przejściach!

Witam Pani Aniu!
Dziękuje ślicznie, że Pani tutaj zajrzała :) Bardzo się z tego cieszę, cieszę się również, że Kropcia nasza ma tak wspaniałą rodzinkę :) Nie mogłam sobie tego lepiej wymarzyć.
Najbardziej ciekawi mnie jak będzie wyglądać jak dorośnie... czyli za jakieś 10 miesięcy ;)
Mam nadzieje, że będzie dane mi to zobaczyć :)
Zapraszamy tutaj częściej ;) Nowymi zdjęciami również będziemy zadowoleniu ;)
Tymczasem życzę dzieciakom dużo zdrowia! :)
Pozdrawiam całą rodzinę :)

ps. proszę wycałować Kropcię od Cioci Anetki i szepnąć do uszka, że jestem z niej dumna i bardzo się cieszę, że jest szczęśliwa ;)

Posted

Anku napisał(a):

Miód nie słowa:)) Kropeczka jest cudnym psiakiem. Była u mnie 3dni zanim trafiła do cudownego domu Anety. Tak się cieszę,że jest szczęśliwa. Pozdrawiam wspaniałych Opiekunów i wszystkie czterołapki:))))

Posted

O, fajnie, że mamy nadal kontakt z Kropką :)

Na miejscu Taty pomyślałabym o zakupie większego łóżka, bo nie liczyłabym na psią wyprowadzkę ;)

Posted

Na miejscu Taty pomyślałabym o zakupie większego łóżka, bo nie liczyłabym na psią wyprowadzkę ;-)

Tez tak sobie pomyślałam.

Neciu ! zazdroszczę !
Gdzie Ty znalazłaś TAKI cudowny domek ??

Posted

[quote name='togaa']Tez tak sobie pomyślałam.

Neciu ! zazdroszczę !
Gdzie Ty znalazłaś TAKI cudowny domek ??

To domek znalazł Kropkę ;)
A dokładnie z allegro zrobionego przez Cioteczkę Fochu :loveu:

Posted

Potwierdzam - chodz to dej pory nie wiem czemu przeglądałam psy na allegro bo Tata chciała poczekać do wiosny po stracie naszej Niuni z adopcją...Jak zobaczyłam Kropkę to mnie coś tknęło i nie mogłam przestać o niej myśleć:loveu: Więc to po proistu było przeznaczenie:lol: