joteska Posted February 29, 2012 Posted February 29, 2012 czy sa jakieś oficjalne decyzje odnośnie dzisiejszej kontroli, czy ktoś wie? Quote
malizna78 Posted February 29, 2012 Posted February 29, 2012 [quote name='wapiszon']malizno, nie bądź taka skromna.:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ty już jesteś fajna ( inaczej);) Jeszcze tylko 210 postów i stuknie tysiączek:multi: Jeśli utrzymasz takie tempo, to pojutrze osiągniesz ten sukces:diabloti::diabloti::diabloti: A teraz na poważnie Czarna Ando, a udało sie już Tobie skontaktować z opiekunkami Campari, co one na to?[/QUOTE] Jezu, człowieku(???) zamilcz już jeśli ci we łbie śmiechy i chichy i te durne emotki poślij swoim dzieciom jeśli je masz mnie nie jest do smiechu i wypad ode mnie. Quote
bela51 Posted February 29, 2012 Posted February 29, 2012 Jesli ktos ma tel do morisowej, to podajcie Czarnej Andzie. Ja nie mam. Trzeba ratowac Campari przed jej "wybawienczyniami". Quote
czarna anda Posted February 29, 2012 Author Posted February 29, 2012 pomysle jak to zrobic jutr- ranek madrzejszy niz wieczor - wlasciwie noc . Jako ze jak ktos rzekl " mam goraca glowe " :) lepiej przemyslec nizeli strzelic sobie w kolano :) Quote
malizna78 Posted February 29, 2012 Posted February 29, 2012 [quote name='czarna anda']pomysle jak to zrobic jutr- ranek madrzejszy niz wieczor - wlasciwie noc . Jako ze jak ktos rzekl " mam goraca glowe " :) lepiej przemyslec nizeli strzelic sobie w kolano :)[/QUOTE] Dokładnie tak. Święta racja. Jutro zaciskamy kciuki od rana. Byłoby cudownie! Quote
bela51 Posted February 29, 2012 Posted February 29, 2012 [quote name='wapiszon']malizno, nie bądź taka skromna.:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ty już jesteś fajna ( inaczej);) Jeszcze tylko 210 postów i stuknie tysiączek:multi: Jeśli utrzymasz takie tempo, to pojutrze osiągniesz ten sukces:diabloti::diabloti::diabloti: [/QUOTE] Wapiszon, w naszych profilach jest taka magiczna opcja "dodaj do ignorowanych " Goraco polecam, tam jest miejsce dla wszystkich pyłkow o innych śmieci. Quote
aanka Posted February 29, 2012 Posted February 29, 2012 Wapiszon ...nudzisz się widzę baaaardzo.............................. Quote
malizna78 Posted February 29, 2012 Posted February 29, 2012 [quote name='bela51']Wapiszon, w naszych profilach jest taka magiczna opcja "dodaj do ignorowanych " Goraco polecam, tam jest miejsce dla wszystkich pyłkow o innych śmieci.[/QUOTE] Przegięłlaś moja droga i to zdrowo śmieciem nikogo nie nazywam nie nazywalam i nazywac nie będę ale tym postem wystawilas sama sobie świadectwo. Quote
malizna78 Posted February 29, 2012 Posted February 29, 2012 [quote name='aanka']Wapiszon ...nudzisz się widzę bardzo..[/QUOTE]Tak, zdecydowanie Wapiszon i bela po prostu z nudów szukaja zaczepki jak dzieci z przedszkola. Niech szukają Na pewno znajdą guza w swoim czasie. Quote
aanka Posted February 29, 2012 Posted February 29, 2012 w końcu się znudzą ...albo zasną przed klawiaturą.... Quote
wapiszon Posted February 29, 2012 Posted February 29, 2012 [quote name='malizna78']Tak, zdecydowanie Wapiszon i bela po prostu z nudów szukaja zaczepki jak dzieci z przedszkola. Niech szukają Na pewno znajdą guza w swoim czasie.[/QUOTE] malizno, płytka istoto:eviltong: Idziesz jak burza już 796, podziwiam:diabloti: Ale jakbyś cztery posty po kolei , niekoniecznie z sensem i na temat pisała to do jutra osiągniesz swoje wyśnione 1000:evil_lol::evil_lol::evil_lol: A my z Belą jakbyśmy chciały kogoś zaczepiać to znalazłybyśmy sobie bardziej atrakcyjną osobę:eviltong: Piszesz takie bzdury i tak bez sensu i tak naiwnie , że aż nie mogę się powstrzymać z komentarzami. Wiem,że są one płytkie tak jak Twoje ale jestem tylko słabym człowiekiem:evil_lol: Bela dziękuję za podpowiedź ;) Quote
malizna78 Posted February 29, 2012 Posted February 29, 2012 [quote name='wapiszon']malizno, płytka istoto:eviltong: Idziesz jak burza już 796, podziwiam:diabloti: Ale jakbyś cztery posty po kolei , niekoniecznie z sensem i na temat pisała to do jutra osiągniesz swoje wyśnione 1000:evil_lol::evil_lol::evil_lol: A my z Belą jakbyśmy chciały kogoś zaczepiać to znalazłybyśmy sobie bardziej atrakcyjną osobę:eviltong: Piszesz takie bzdury i tak bez sensu i tak naiwnie , że aż nie mogę się powstrzymać z komentarzami. Wiem,że są one płytkie tak jak Twoje ale jestem tylko słabym człowiekiem:evil_lol: Bela dziękuję za podpowiedź ;)[/QUOTE] Twoje posty błyszcza inteligencją o polotem krasomówcy są tak przemawiające i tak przejmujące że oderwać się nie moge od czytania i komentowania, bo dzięki temu coraz więcej postów mi bije Cóż, teraz, kiedy posłuchasz beli i wrzucisz mnie do ignorowanych marny mój los, bo kto mi będzie posty zliczał i podbijał do pisania:( olaboga, cięzko będzie ale dam radę. Najważniejsze, żeby do tysiączka dobić. To może jeszcze mnie nie ignoruj? Quote
DONnka Posted February 29, 2012 Posted February 29, 2012 Ciotki, błagam :modla:, dajcie już spokój !!!!!!! Weszłam tutaj w poszukiwaniu INFORMACJI O AKTUALNEJ SYTUACJI CAMPARI, ale żeby je wyłuskać, muszę przebijać się przez dziesiątki postów, które tak naprawdę Jej nie dotyczą :shake: Szkoda, że od początku na Jej wątku nie było takiego ruchu jak teraz :shake: Mam nadzieję, że czarnej andzie uda się pokonać wszelkie przeciwności i sunia trafi do Niej :modla: Powrót do schronu (na Paluch czy gdziekolwiek) to dla Campari byłaby najgorsza z możliwych opcji Quote
malizna78 Posted February 29, 2012 Posted February 29, 2012 [quote name='DONnka'] Mam nadzieję, że czarnej andzie uda się pokonać wszelkie przeciwności i sunia trafi do Niej :modla: Powrót do schronu (na Paluch czy gdziekolwiek) to dla Campari byłaby najgorsza z możliwych opcji[/QUOTE]O wszystkim niestety dowiemy sie pewnie dopiero jutro. Cięzko będzie rana doczekać, ale nie ma innego wyjścia. Quote
bela51 Posted February 29, 2012 Posted February 29, 2012 DONnko, dzieki maliznie i kasiek Campari trafi na Paluch. Co jeszcze chcesz wiedziec? Czy Czarnej Andzie uda sie ja ocalic? Daj Boze, jak ktos jej nie podłozy nogi, bo przeciez Campari tu jest najmniej wazna. Quote
DONnka Posted February 29, 2012 Posted February 29, 2012 [quote name='bela51']DONnko, dzieki maliznie i kasiek Campari trafi na Paluch. Co jeszcze chcesz wiedziec? Czy Czarnej Andzie uda sie ja ocalic? Daj Boze, jak ktos jej nie podłozy nogi, bo przeciez Campari tu jest najmniej wazna.[/QUOTE] Na tyle, na ile udało mi się poznać czarną andę, to jeśli idzie o dobro psów, zwłaszcza starszych, jest osobą niezłomną i łatwo nie odpuszcza :) Mam nadzieję, że i tym razem tak będzie :) Mocno trzymam za Nią kciuki i za Campari, która powinna być tutaj najważniejsza !!!!! Quote
malizna78 Posted February 29, 2012 Posted February 29, 2012 [quote name='DONnka']Na tyle, na ile udało mi się poznać czarną andę, to jeśli idzie o dobro psów, zwłaszcza starszych, jest osobą niezłomną i łatwo nie odpuszcza :) Mam nadzieję, że i tym razem tak będzie :) Mocno trzymam za Nią kciuki i za Campari, która powinna być tutaj najważniejsza !!!!![/QUOTE] Obiecała, że nie odpuści i na pewno nie odpuści. Przynajmniej nie będzie łatwo jej zbyć. w każdym razie kciuki od rana! Quote
Selenga Posted February 29, 2012 Posted February 29, 2012 [quote name='bela51']DONnko, dzieki maliznie i kasiek Campari trafi na Paluch. Co jeszcze chcesz wiedziec? Czytałam ten wątek dokładnie i mimo wszystko coś przeoczyłam???? malizna i kasiek uparły się żeby tego starego chorego psa za wszelką cenę pozostawić w raju Czarodziejki???? a mnie się wydawało, że wbrew takim jak ty walczyły jak lwy o jej zabranie i umieszczenie w godnych warunkach... coś mi się chyba na stare lata miesza.... a może to nie mnie się miesza??? Czy Czarnej Andzie uda sie ja ocalic? Daj Boze, jak ktos jej nie podłozy nogi, bo przeciez Campari tu jest najmniej wazna.no proszę jak szczerość wreszcie... gdyby nie takie ktosie jak ty, Campari dawno już byłaby bezpieczna, ale to przecież tylko stary pies, i tak niedługo zdechnie*... * użycie tego ostatniego słowa jest absolutnie zamierzone i jest cytatem Quote
joteska Posted February 29, 2012 Posted February 29, 2012 czy zaczepne wpisy nie mające związku z Campari możecie przenieść na swój dyskusyjny watek o hospicjum, bardzo prosze, dajcie trochę wytchnienia na watku suni, której losy się ważą, miejcie trochę serca choćby "inaczej" , bardzo prosze nie róbcie z tego watku poligonu sympatiii czy antypatii, to watek pomocowy Quote
DONnka Posted March 1, 2012 Posted March 1, 2012 [quote name='joteska']czy zaczepne wpisy nie mające związku z Campari możecie przenieść na swój dyskusyjny watek o hospicjum, bardzo prosze, dajcie trochę wytchnienia na watku suni, której losy się ważą, miejcie trochę serca choćby "inaczej" , bardzo prosze nie róbcie z tego watku poligonu sympatiii czy antypatii, to watek pomocowy Własnie prosiłam o to samo ... [quote name='DONnka']Ciotki, błagam :modla:, dajcie już spokój !!!!!!! Weszłam tutaj w poszukiwaniu INFORMACJI O AKTUALNEJ SYTUACJI CAMPARI, ale żeby je wyłuskać, muszę przebijać się przez dziesiątki postów, które tak naprawdę Jej nie dotyczą :shake: Szkoda, że od początku na Jej wątku nie było takiego ruchu jak teraz :shake: Mam nadzieję, że czarnej andzie uda się pokonać wszelkie przeciwności i sunia trafi do Niej :modla: Powrót do schronu (na Paluch czy gdziekolwiek) to dla Campari byłaby najgorsza z możliwych opcji Quote
kasiek. Posted March 1, 2012 Posted March 1, 2012 [quote name='bela51']DONnko, dzieki maliznie i kasiek Campari trafi na Paluch. Co jeszcze chcesz wiedziec? Czy Czarnej Andzie uda sie ja ocalic? Daj Boze, jak ktos jej nie podłozy nogi, bo przeciez Campari tu jest najmniej wazna.[/QUOTE] A co ty sobie wyobrazasz gówniarzu jeden ,jakim prawem wypisujesz takie bzdury ,nie masz wiedzy ,to nie powtarzaj plot ,albo sie dowiedz Nie zycze sobie takich insynuacji i radze ci dobrze odp...rz sie od mojej osoby.... Quote
zuzlikowa Posted March 1, 2012 Posted March 1, 2012 (edited) .......................................................................... Edited March 1, 2012 by zuzlikowa Quote
zuzlikowa Posted March 1, 2012 Posted March 1, 2012 (edited) Gdziekolwiek jesteś suniu... niech szansa zostanie Ci dana! ... dla dobra Cmpari... wyedytowane. Edited March 1, 2012 by zuzlikowa Quote
zuzlikowa Posted March 1, 2012 Posted March 1, 2012 [quote name='bela51']DONnko, dzieki maliznie i kasiek Campari trafi na Paluch. Co jeszcze chcesz wiedziec? Czy Czarnej Andzie uda sie ja ocalic? Daj Boze, jak ktos jej nie podłozy nogi, bo przeciez Campari tu jest najmniej wazna.[/QUOTE] Niezupełnie ścisłe... Dzięki maliźnie i kasiek, Campari nie zostanie w NIE RAJU Czarodziejki, a min. dzięki belli trafi na Paluch ( nie bądź taka skromna, przeciez nie musisz się wstydzić swoich skutecznych działań;) ). Mam ogromną nadzieje,że może Campari bedzie miała jakąś szansę. Być może u Czarnej Andy. Daj Boże, by działania "opiekunek" nie podłożyły jej nogi, bo przecież dla nich Campari tu jest najmniej ważna. Quote
joteska Posted March 1, 2012 Posted March 1, 2012 (edited) też mam taką nadzieję, czarna anda, nie przeszła obojętnie wobec prośby, wobec wołania o wyjątkowo niepewnej sytuacji suni - zjawiła się natychmiast i zadeklarowala konkretną pomoc dla Campari Sunia już jest w schronisku, musi jak najszybciej znaleźć miejsce, które będzie zaakceptowane przez dyrekcję schroniska. Edited March 1, 2012 by joteska Quote
Recommended Posts