Abrakadabra Posted March 16, 2012 Posted March 16, 2012 Jesooo, na tym drugim wygląda zawodowo! Prawie jak owczarek :loveu: Quote
Neris Posted March 17, 2012 Posted March 17, 2012 Noooo... ona generalnie umie i lubi pozować :) Dzisiaj nie idziemy nad rzekę, wszyscy uwięzieni na posesji. Wczoraj zdjęłam z Białago 2 maszerujące kleszcze, ja nie wiem czy fiprex zabezpiecza w 100% i boję się. A kolejne 2 kleszcze chciały się osiedlić na mnie, za stanikiem! Quote
Abrakadabra Posted March 17, 2012 Posted March 17, 2012 Aga, a co z tą obróżką? Ps. To może nie noś stanika :evil_lol:. Quote
Iljova Posted March 17, 2012 Posted March 17, 2012 Witam wszystkich serdecznie :-) dzisiaj jestem ale kiedy znowu nie wiem chyba tylko w soboty dam radę ewentualnie trochę w niedzielę bo w tygodniu jest masakra :( przemęczenie, brak czasu ..... 3 tygodnie muszę jeszcze wytrzymać to wszystko ..... Dlatego rzadko teraz będę pisać. No Borsuczku ale miałaś przygodę z kleszczykami ;-) Na tym drugim zdjęciu Diara wygląda fantastycznie super ujęcie :-) Quote
Neris Posted March 17, 2012 Posted March 17, 2012 Obróżka idzie pocztą. Abra, jak następnym razem będziesz wpadać przypomnij mi żebym zdjęła stanik. Umrzesz na miejscu i tyle z tego będzie! Quote
Neris Posted March 17, 2012 Posted March 17, 2012 A w życiu! Ja do zmroku z oszołomami, a po zmroku z komputerem :) Quote
Abrakadabra Posted March 18, 2012 Posted March 18, 2012 Iljova napisał(a):Witam wszystkich serdecznie :-) dzisiaj jestem ale kiedy znowu nie wiem chyba tylko w soboty dam radę ewentualnie trochę w niedzielę bo w tygodniu jest masakra :( przemęczenie, brak czasu ..... 3 tygodnie muszę jeszcze wytrzymać to wszystko ..... Dlatego rzadko teraz będę pisać. No Borsuczku ale miałaś przygodę z kleszczykami ;-) Na tym drugim zdjęciu Diara wygląda fantastycznie super ujęcie :-) Iljova - trzymamy za ciebie kciuki! Quote
Neris Posted March 18, 2012 Posted March 18, 2012 Mariusz dzisiaj stwierdził, że Diarze SPUSIAŁ ogon :evil_lol: Ale to akurat prawda, porasta jej do postaci pięknej kity. Quote
Neris Posted March 18, 2012 Posted March 18, 2012 Ona w ogóle cała SPUSIAŁA Łysopies: [quote name='Neris']Diara i Poker: Quote
Neris Posted March 18, 2012 Posted March 18, 2012 I kudłopies! [quote name='Neris']Burak pozuje :cool3: Quote
Abrakadabra Posted March 18, 2012 Posted March 18, 2012 Spusiała, spusiała :evil_lol: To fakt, o którym nie ma sensu dyskutować. Ale jak była... hmmm...szczupła - wyglądała tak jakoś.., jakby to powiedzieć... "Szlachetnie" wyglądała, no! A teraz taka Pusia-Burak-Klusia :razz: Co nie zmienia faktu, że jej zapewne na wyglądzie nie zależy :evil_lol:, a z nową, spusiałą sierścią i zaokrąglonymi boczkami czuje się szczęśliwa. I jeszcze zaopiekowana przez Neris! Tylko, żeby jakiś sensowny DOM wreszcie się przytrafił... Quote
Neris Posted March 18, 2012 Posted March 18, 2012 W sumie to jakbyś ją chciała uszlachetnić to ja ją mogę ogolić, a co mi tam. Quote
Abrakadabra Posted March 18, 2012 Posted March 18, 2012 Neris napisał(a):W sumie to jakbyś ją chciała uszlachetnić to ja ją mogę ogolić, a co mi tam. Neris - ani mi się waż! Quote
malagos Posted March 19, 2012 Posted March 19, 2012 Obetnij jej ogonek, będzie dużym terierkiem :) Quote
Iljova Posted March 19, 2012 Posted March 19, 2012 No nie co za pomysły okrutne ..... Diara uciekaj zanim Cię zmienią w ropuchę Quote
sleepingbyday Posted March 19, 2012 Posted March 19, 2012 Neris napisał(a):Noooo... ona generalnie umie i lubi pozować :) Dzisiaj nie idziemy nad rzekę, wszyscy uwięzieni na posesji. Wczoraj zdjęłam z Białago 2 maszerujące kleszcze, ja nie wiem czy fiprex zabezpiecza w 100% i boję się. A kolejne 2 kleszcze chciały się osiedlić na mnie, za stanikiem! Neris, nic nie zabezpiecza na 100%! w dodatku na jednym psie środek x działa, na innym nie. w dodatku kleszcze ponoć uodparniają się na środki. masakra! Quote
Neris Posted March 20, 2012 Posted March 20, 2012 To jakbym ją ogoliła, będzie kleszczydła widać jak na dłoni! Quote
Abrakadabra Posted March 20, 2012 Posted March 20, 2012 sleepingbyday napisał(a):Neris, nic nie zabezpiecza na 100%! w dodatku na jednym psie środek x działa, na innym nie. w dodatku kleszcze ponoć uodparniają się na środki. masakra! Ola, zgadzam się. 2 lata temu przerabiałam kropelki Advantix (?) . Sytuacja byłą o tyle dziwna, że Migotka wracała ze spacerów bez żadnego kleszcza, a Amor był nimi obsypany. No i niestety z babeszii wyciągałam Migotkę (kleszcz ukrył się jej w kucyku, który ma na łebku). W ub. roku przerzuciłam się na obróżki Kiltixa - kleszczy ZERO (a od wiosny do jesieni łazimy po lasach, trawach i innych haszczach). W tym roku zapodałam Frontline w spray'u- profilaktyka ad hoc. Quote
Abrakadabra Posted March 20, 2012 Posted March 20, 2012 malagos napisał(a):Obetnij jej ogonek, będzie dużym terierkiem :) Malagos :) Jeśli obetniemy jej nóżki i zrobimy kucyka, to może robić za Yorkshiere terierka :) Quote
Recommended Posts