Neris Posted January 31, 2012 Posted January 31, 2012 sleepingbyday napisał(a):ja pomyslałam, że wejdę, ale wyświetla zawartość chwilowo niedostępna. i nie ma nigdzie opcji zaznaczenia, ze ma sie już 18 lat ;-). Ja tam nie wiem, ja wszystko widzę. W ogóle nie rozumiem, dlaczego taki brzydki Neris ma takiego ładnego brata Quote
sleepingbyday Posted January 31, 2012 Posted January 31, 2012 bo trzeba mieć tu, a nie tu ;-) malagos, dobre skojarzenie, spróbuje zapamiętać przy następnej jeździe na mazury.a droga na suwalszczyzne tez wchodzi w grę? Quote
Iljova Posted January 31, 2012 Posted January 31, 2012 Neris napisał(a):Ja tam nie wiem, ja wszystko widzę. W ogóle nie rozumiem, dlaczego taki brzydki Neris ma takiego ładnego brata [SIZE="4"]Czyżby Diarusia tak się zmieniła ??? :diabloti: Diara gdzie jesteś ????:loveu: Wskazówki dobre to może podpowiesz jak i drogowskaz z Bydgoszczy ? ;-) :evil_lol: Quote
Abrakadabra Posted January 31, 2012 Posted January 31, 2012 (edited) Ja mam 2 siostry :), ale urodą nie grzeszą, więc nie wstawię :) Weźcie wpiszcie od czasu do czasu po poście na tym bazarku, bo w tej chwili balansuję na krawędzi prawa :) http://www.dogomania.pl/threads/221665-Książkowy-dla-zagłodzonej-Diary.-Do-15.02.-Zapraszamy!!!?p=18462976#post18462976 Edited January 31, 2012 by Abrakadabra Quote
Neris Posted January 31, 2012 Posted January 31, 2012 W sumie zdjęcia Twojej miednicy i tak nic na razie nie przebiło... Quote
malagos Posted February 1, 2012 Posted February 1, 2012 I miednica, i oczy na szypułach były powalające!! Quote
Abrakadabra Posted February 1, 2012 Posted February 1, 2012 Neris napisał(a):Ja też mam miednicę... Qrde!!! Twoja lepsza :) Nie dość, że z zawartościa, to jeszcze jak gustownie dobraną do koloru !!!! Quote
Iljova Posted February 1, 2012 Posted February 1, 2012 (edited) Wow !!! Ale super szczególnie wypełnienie ;-)jest fantastyczne. A tak wogóle ciekawe jest jeszcze ta miednica czy ją usunęłaś ? Edited February 4, 2012 by Iljova Quote
Neris Posted February 1, 2012 Posted February 1, 2012 Abrakadabra napisał(a):No hej :) Boshheee, nie wiem komu i co w pierwszej kolejności odpisać :) EDIT: SBD - usunęłaś swoje zdjęcie :( Ja się swojej miednicy nie wstydzę... znalazłam! Quote
sleepingbyday Posted February 1, 2012 Posted February 1, 2012 jaka piękna! niebieska taka! to zupełnie jak twoje migdałki!!! aha - nowy bazarek: dla ciechanowskiego spadku po zmarłym dziadku, który to spadek składa się z 30. psów, trzech kotów i kozła: http://www.dogomania.pl/threads/222214-NOWA-PORCJA-FILMÓW-NA-30-PSÓW-PO-ZMARŁYM-DZIADKU.-Do-9-lutego-21.00 Quote
Abrakadabra Posted February 4, 2012 Posted February 4, 2012 Qrde... kiedy te mrozy się skończą? Trzeba byłoby jakąś sesyjkę foto zorganizować. Quote
Neris Posted February 4, 2012 Posted February 4, 2012 Mój aparat chyba już całkiem umarł, bo nie wysuwa obiektywu Ale Diara się jakoś specjalnie nie zmienia, oprócz czego że nosi na łbie resztki kolacji, bo je jak wieprz, latając z miską po całym kojcu, i jakimś cudem część jedzenia ląduje jej między uszami. Quote
sleepingbyday Posted February 4, 2012 Posted February 4, 2012 nie usunełam, chciałam wstawic lepiej i potem juz nie mogłam. w pracy to wszystko lepiej działa, ale zapomniałam. Quote
Iljova Posted February 4, 2012 Posted February 4, 2012 sleepingbyday napisał(a):nie usunełam, chciałam wstawic lepiej i potem juz nie mogłam. w pracy to wszystko lepiej działa, ale zapomniałam. Tak najlepiej powiedzieć "zapomniałam" ;-) Quote
Abrakadabra Posted February 5, 2012 Posted February 5, 2012 Neris napisał(a):Mój aparat chyba już całkiem umarł, bo nie wysuwa obiektywu Ale Diara się jakoś specjalnie nie zmienia, oprócz czego że nosi na łbie resztki kolacji, bo je jak wieprz, latając z miską po całym kojcu, i jakimś cudem część jedzenia ląduje jej między uszami. No to super! Nie dość, że buraczanej urody, to jeszcze ogłady nie nauczona i nie potrafi zachować się przy stole.... Neris- szykuj ją na wtorek. Przyjeżdżam i zawożę na wybebeszenie. Quote
malagos Posted February 6, 2012 Posted February 6, 2012 O, to super, świeże flaczki będą w karcie menu!! :) Quote
Neris Posted February 7, 2012 Posted February 7, 2012 Flaczki można zamawiać na jutro :lol: Nie wiem, czy nie za zimno na grilla, ale może? Diara na widok Abry puściła się biegiem, leciała do niej jak na skrzydłach... Nie wiedziała biedaczka, że mamy wobec niej zamiary chirurgiczne. Włożenie jej do auta jest nie lada wyzwaniem, ale potem już grzecznie jedzie. Quote
Iljova Posted February 7, 2012 Posted February 7, 2012 Diarusiu nawet nie wiesz jakie one mają zamiary ... Abra podstępnie Wykorzystała Twą ufność żeby Cię zabrać ... Quote
Abrakadabra Posted February 7, 2012 Posted February 7, 2012 Iljova napisał(a):Diarusiu nawet nie wiesz jakie one mają zamiary ... Abra podstępnie Wykorzystała Twą ufność żeby Cię zabrać ... Pewnie, że nie wie, co czeka ją jutro z samego rana :) HAAAA! Faktycznie, wtłaczałyśmy ją z Neris do bagażnika (żeby była jasność - takie "przypadki" wożę w bagażniku ...ze smyczą, zatrzaśniętą w klapie) przez kilka dobrych minut. I nagle w drodze... miłe rozczarowanie :) Diara ani razu nie podjęła próby przedostania się na półkę i tylną kanapę... Odległość prawie 100km przeżyaą bez szwanku na psychice i żołądku :) Quote
malagos Posted February 8, 2012 Posted February 8, 2012 To dziś operacja?......... Wczoraj moja tymczasowa kielecka Nocka miała sterylizację, dziś biedniutka w koszulinie musi siedzieć........ Quote
Neris Posted February 8, 2012 Posted February 8, 2012 Diara już po. Niestety Abra dzwoniła ze złymi wieściami- Diara miala na jajniku guza. Zlecono badanie histopatologiczne, oby to nie było nic strasznego... Prosimy bardzo o wsparcie bazarkowe, trzeba będze zebrać kasę na te dodatkowe badania... Quote
Recommended Posts