Jump to content
Dogomania

Diarunia [*] za TM - Kto sobie drogę skraca...Wizja SCHRONISKA! Diara prosi o deklaracje...

Recommended Posts

Posted

Neris napisał(a):
Dzieki Malagos... Jak szybko nie nadejdzie odwilz, bedzie masakra, bo zamarzlo poza domem. Mam za to Nokie, ktora widzi dogo :)

Ooo, Nerisie - dzięki za odzew!
W weekend ma być odwilż. Poza tym, tak jak pisze Malagos - idzie ku wiośnie. Dobrze będzie, zobaczysz!

Posted

Abrakadabra napisał(a):
Ooo, Nerisie - dzięki za odzew!
W weekend ma być odwilż. Poza tym, tak jak pisze Malagos - idzie ku wiośnie. Dobrze będzie, zobaczysz!

Ja tam nie wiem, nic nie ODWILGa, tylko coraz bardziej nas zasypuje. ale zawsze sie mozna dla utraty zlego zapachu wytarzac w sniegu.

Posted

Neris napisał(a):
Ja tam nie wiem, nic nie ODWILGa, tylko coraz bardziej nas zasypuje. ale zawsze sie mozna dla utraty zlego zapachu wytarzac w sniegu.

Odwilgnie, zobaczysz :)
A te guzy na jajnikach okazały się "niewinnymi" cystami. Ufffff....

Posted

Abrakadabra napisał(a):
Odwilgnie, zobaczysz :)
A te guzy na jajnikach okazały się "niewinnymi" cystami. Ufffff....

To faktycznie możesz odetchnąć :)
*
Już ranek niedzielny choć ciemność za oknem nas wita,
Ciekawe co dzień ten przyniesie, jaki pomysł w główce Diaruni zaświta ?
Ja Wam życzę aby był wspaniały
Aby radość i uśmiech były przez dzień cały :-)

Posted

Nie, pan zadzwonił o Didiera, który ma już dom. Zapytał czy mam innego owczarka lub psa w typie. Widocznie po tym, jak obejrzał zdjęcia Diary nie spodobała mu się... szkoda tylko, że nie zadzwonił.

Posted

[quote name='Neris']Nie, pan zadzwonił o Didiera, który ma już dom. Zapytał czy mam innego owczarka lub psa w typie. Widocznie po tym, jak obejrzał zdjęcia Diary nie spodobała mu się... szkoda tylko, że nie zadzwonił.[/QUOTE]

Wróciłam :)
Spoko... Każda potwora znajdzie swego amatora :)

Posted

[quote name='Iljova']
Już ranek niedzielny choć ciemność za oknem nas wita,
Ciekawe co dzień ten przyniesie, jaki pomysł w główce Diaruni zaświta ?
Ja Wam życzę aby był wspaniały
Aby radość i uśmiech były przez dzień cały :-)[/QUOTE]

Iljova, sorry za nadmierną ciekawość.. Czy ten wiersz (oraz inne, które zauważyłam na kilku "zaprzyjaźnionych" wątkach) są Twojego autorstwa?

Posted

Ten jest mój i fakt na wielu innych wątkach pisałam różne wierszyki :-) jak mnie wena dopadła znienacka

Jego strata ::: Diarusia znajdzie dom który na nią zasługuje :-)

Posted

Ile kosztowała czerwona sukienka? Bo coś czuję, że za nią beknę...

Wczoraj po tygodniowej przerwie przyszedł Mariusz- nasz pomocnik. Diara na jego widok oszalała, skakała na niego, przytulała się. Strasznie się ucieszył :)
Abra poznała Mariusza, więc wie, że to dobre dziecko.

Posted (edited)

Ale z niej aparatka ;-) szalona dziewczyna ;-)
Abra gdzie jesteś ?!?!?! Jesteś mi potrzebna odpisz na moja wiadomość na pw proszę.

Edited by Iljova
Posted (edited)

[quote name='Neris']Ile kosztowała czerwona sukienka? Bo coś czuję, że za nią beknę...

Wczoraj po tygodniowej przerwie przyszedł Mariusz- nasz pomocnik. Diara na jego widok oszalała, skakała na niego, przytulała się. Strasznie się ucieszył :)
Abra poznała Mariusza, więc wie, że to dobre dziecko.[/QUOTE]

Neris, a co się stało z tą kiecką :cool3:?
Diarze wybaczę..., że ją wymemłała..
Dlaczego Ty masz "beknąć" :evil_lol:? Czyżby jakiś przystojny macho przyczynił się do jej sponiewierania... ? Nie daj Boże na Tobie :diabloti:!

Dzięki za zdjęcia!
Bardzo się cieszę, że Diara jest u Ciebie... Podziwiam Cię za to, że potrafisz ją okiełznać..

Edited by Abrakadabra
Posted

Z Pokerkiem się całuje, najpierw go wrzuciła do wody, potem kazała wyjść, a potem się ścigali po plaży.

Diara wraca na zawołanie w 100%, w bezpiecznych miejscach można ją puszczać luzem.

Abra, jak wiesz, na razie nie mam jak wyprać sukienki:oops::oops:

Posted

Teraz sukienka ma pewnie odpowiedniejsze barwy, a nie ten paskudny czerwony :evil_lol: to jej lepiej nie pierz bo znowu będzie obrzydliwie czerwona ;-)
To podglądacie Diarę na randce ???

Posted

A co, podglądactwo zostało usunięte z listy zboczeń w latach chyba 80? W encyklopedii z lat 50 jeszcze jest tak nazywane :)

Poker potrzebuje zabawy z psami, a niestety jamniki są za małe, jego podszczypywanie mogłoby im zrobić krzywdę.
Diara się nie da szczypać, więc tylko obydwoje się ganiają:)

Posted

Jakiś inny układ strony na Dogomanii, Wy też tak macie, czy to u mnie się stronka jakoś rozłazi?..........
Neris, a wiosnę już u ciebie na wsi widać, hę?