Iljova Posted March 2, 2012 Posted March 2, 2012 Zmienili, bo mnie w komórce też inaczej wyświetla stronę Quote
Neris Posted March 2, 2012 Posted March 2, 2012 Wiosny nie widać, wody nie mam, zamarzło gdzieś między sąsiadem a mną, do odkopania jest jakieś 200m. No to ja nie wiem kiedy to się da wykonać, szpadel wchodzi w ziemię na jakieś 6cm. Quote
Abrakadabra Posted March 3, 2012 Posted March 3, 2012 [quote name='Neris']Wiosny nie widać, wody nie mam, zamarzło gdzieś między sąsiadem a mną, do odkopania jest jakieś 200m. No to ja nie wiem kiedy to się da wykonać, szpadel wchodzi w ziemię na jakieś 6cm.[/QUOTE] Na razie nie widać, ale zbliza się szybkimi krokami... Nareszcie! Ale faktycznie o obróżce p/kleszczowej warto pomyśleć na gwałt. Ten wiosenny wysyp jest najgorszy. Quote
malagos Posted March 3, 2012 Posted March 3, 2012 [quote name='Abrakadabra']Na razie nie widać, ale zbliza się szybkimi krokami... Nareszcie! Ale faktycznie o obróżce p/kleszczowej warto pomyśleć na gwałt. Ten wiosenny wysyp jest najgorszy. Ej, Abra, Ty pomyślisz o wszystkim :cool3: :oops: Quote
Neris Posted March 3, 2012 Posted March 3, 2012 No właśnie Diara dzisiaj tak się kulała z Mariuszem po łące, że naprawdę... Potem się postanowiła wyadoptować do pana, który sobie szedł nad rzeką. Ale to była jednostronna chęć. Quote
sleepingbyday Posted March 5, 2012 Posted March 5, 2012 to chyba wiosenna zmiana - znów sie trzeba przyzwyczajać - wszystko ściśniete, jakoś nie wiem, nie lubię tych zmian. Quote
Neris Posted March 5, 2012 Posted March 5, 2012 Ten pies.... ten pies.... Co tam masz? Pokaaa, pokaaaa!!!! Wielka tajemnica wszechświata, jak się majta kijkiem robią się kółka... Ty, ty nie rób fot tylko chodź zobacz co tu mamy! Quote
Iljova Posted March 5, 2012 Posted March 5, 2012 Jak fajnie :-) Super są te Twoje opisy do zdjęć :-) wprawiają w dobry humor :-) Quote
sleepingbyday Posted March 6, 2012 Posted March 6, 2012 przyznam sie wam, że nie wiem, czy diara zyczyłaby sobie ds, patrząc na zdjęcia :-) Quote
Iljova Posted March 6, 2012 Posted March 6, 2012 Te mi to przeszło przez myśl :-) a teraz myślę że owszem chce DS jeśli to będzie właśnie to DS i żadne inne ;-) Quote
sleepingbyday Posted March 6, 2012 Posted March 6, 2012 na bezczela wepchne się z reklamą bazarku. w sygnaturze zapraszam na bazarek z gadżetami z obchodzonego właśnie w Wiedniu roku rocznicowego Gustava Klimta :-) Quote
Abrakadabra Posted March 6, 2012 Posted March 6, 2012 [quote name='Iljova']Te mi to przeszło przez myśl :-) a teraz myślę że owszem chce DS jeśli to będzie właśnie to DS i żadne inne ;-) Iljova- Neris zaraz Cię pogoni :) Fakt, że strasznie fajny DT Diarze się trafił Lepszego nie mogłabym sobie wymarzyć :) Neris, dzięki za fotki. Wykorzystam je w ogłoszeniach, bo "stare" już się chyba opatrzyły. Jutro się widzimy :) przyjeżdżam z nowym kolegą ... Czy ktoś wie (ma dojścia), gdzie można kupić obróżki p/kleszczowe taniej niż u veta? Trzeba buraka zabezpieczyć w trybie pilnym - nie chcemy wyrywać go ze szponów babeszii. SBD, zaraz lecę na Twój bazarek, ale nic nie kupię, bo taki cudny pojemniczek dostałam od Ciebie przecież w prezencie :) Quote
Iljova Posted March 6, 2012 Posted March 6, 2012 A co mi tam nie ona pierwsza w tym tygodniu ;-) Quote
Abrakadabra Posted March 6, 2012 Posted March 6, 2012 Iljova napisał(a):A co mi tam nie ona pierwsza w tym tygodniu ;-) No co TY??? Kto Ci jeszcze powiedział kilka słów prawdy? Quote
Abrakadabra Posted March 6, 2012 Posted March 6, 2012 agusiazet napisał(a):Fajne zdjęcia i opisy! Agusiazet - bardzo dziękuję za Twoją deklarację :) Możesz mi przesłać na PW swój nr telefonu? Quote
Iljova Posted March 6, 2012 Posted March 6, 2012 Abrakadabra napisał(a):No co TY??? Kto Ci jeszcze powiedział kilka słów prawdy? Nie no narazie to tylko inni mnie ostrzegali tak jak Ty ;-) Np ta co zawracala Ci głowę Tedim ;-) Quote
Abrakadabra Posted March 6, 2012 Posted March 6, 2012 Iljova napisał(a):Nie no narazie to tylko inni mnie ostrzegali tak jak Ty ;-) Np ta co zawracala Ci głowę Tedim ;-) Hmmm... Hmmmm.... Quote
Neris Posted March 6, 2012 Posted March 6, 2012 Ty Abra jesteś niezorientowana, ale ja zostałam borsukiem, jedna taka Zieloną, jeszcze nam nimfy błotnej do kompletu pasuje... Quote
Abrakadabra Posted March 6, 2012 Posted March 6, 2012 Neris napisał(a):Ty Abra jesteś niezorientowana, ale ja zostałam borsukiem, jedna taka Zieloną, jeszcze nam nimfy błotnej do kompletu pasuje... Nimfa błotna? Ja często wyglądam jak rusałka błotno-szuwarowa :evil_lol: Może być? A poza tym proszę o łopatologiczne wyjaśnienie, bo jak sądzę, coś mnie gdzieś ominęło :cool3: Quote
Iljova Posted March 6, 2012 Posted March 6, 2012 Ja właśnie ją mam na myśli :-) tą zielonowłosą No to może Abra ;-) jako nimfa... Quote
Neris Posted March 7, 2012 Posted March 7, 2012 Abra na nimfę się nie nada chyba, nie sądzę żeby chciała się w błocie taplać... A szuwarów u mnie nie ma, tylko suche trawy. Quote
malagos Posted March 7, 2012 Posted March 7, 2012 nie rozumiem, o czym mówicie, młode damy :) ale i tak zagladam :) Quote
Iljova Posted March 7, 2012 Posted March 7, 2012 A czy ktoś ją pyta o zdanie Ciebie też nikt nie pytał :-) To gdzie ta nimfa ??? Quote
Neris Posted March 7, 2012 Posted March 7, 2012 Rudowłosa nimfa dzisiaj w swoim czerwonym wehikule śmiga w stronę Tomaszowa. Ja tutaj też zrobię sobie reklamę mojego bazarku, rękodzieło! A dzisiaj koniec i coś nie idzie... http://www.dogomania.pl/threads/223918-Wielkanocny-sza%C5%82!-pi%C4%99kne-kartki-koszyczki-stroiki!-Na-moje-tymczasy-do-7.03-g.24?p=18745730#post18745730 Quote
Recommended Posts